Ah ben de! Yıllardır hamileliğin hayalini kuruyorum tüp bebekle hamile kaldım zaten. Ve ilk aylarım evde yatarak geçti şimdi de onun verdiği hantallıkla hiç bir şey yapamıyorum zaten hep korku oluyor biraz fazla ayakta kalsam. Hayallerimde karnı burnunda dışarda gülücüklerle dolaşan bir hamiş vardıBen dün taktırdım henüz birşey farketmeden gripten olsa gerek. Ay ya şöyle enerjik bir hamile olabilmeyi çok isterdim ikitane daha çocuğum var onlara bile yetemiyorum neyse bebeişlerimiz iyi olsunda onları sagsalim kucağımıza alalımda geçecek bu günler. Az kaldı zaten
Meyve üzerine bitter çikolata yedim şu an için canım tuzlu şeyler çekiyorBugün full meyve yedim gece bilemeyeceğim şeftali salatalık yerim
Meyve üzerine bitter çikolata yedim şu an için canım tuzlu şeyler çekiyorsürekli ne yesem diye düşünüyorum
Madem öyle üzme kendini canım bebiş iyi olsun sen iyi ol varsın yatarak geçir madem çok beklemişsin otur tadını çıkar Rabbim saglika kucağına almayı nasip etsinAh ben de! Yıllardır hamileliğin hayalini kuruyorum tüp bebekle hamile kaldım zaten. Ve ilk aylarım evde yatarak geçti şimdi de onun verdiği hantallıkla hiç bir şey yapamıyorum zaten hep korku oluyor biraz fazla ayakta kalsam. Hayallerimde karnı burnunda dışarda gülücüklerle dolaşan bir hamiş vardıbugünümüze şükür
Ohh şifa olsun yarasın bebişe o iştahtan birazda bana gelsin aminMeyve üzerine bitter çikolata yedim şu an için canım tuzlu şeyler çekiyorsürekli ne yesem diye düşünüyorum
MasallahBeni de dün bitirdi maalesef o glikoz çok zorlandım inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Amin amiin inşallah ama umarım canın sağlıklı şeyler çeker benim gibi abur cubur çekmezOhh şifa olsun yarasın bebişe o iştahtan birazda bana gelsin amin
Saglikla ve vaktinde kavusalim bebislere :)Ay tahmini doğum zamanlarımız aynı ben de isteğe bağlı sezaryen olacağım gibi görünüyor ekim sonu kavuşuyoruz bebeklerimize muhtemelen
Amin canım hepimize nasip etsin inşallahMadem öyle üzme kendini canım bebiş iyi olsun sen iyi ol varsın yatarak geçir madem çok beklemişsin otur tadını çıkar Rabbim saglika kucağına almayı nasip etsin
Bayıldımmm güzel günlerde kullansın inşallah paşacık
Amin canım Allah razı olsunBayıldımmm güzel günlerde kullansın inşallah paşacık
Çok tatlı hepsi sağlıkla kullansın bebitonuz
İnşallahÇok tatlı hepsi sağlıkla kullansın bebitonuz
Maşallah güzel günlerde kullanın özellikle örgü battaniyelere bayıldım
Bende örme bebeklerine bayıldım
Çok teşekkür ederimMaşallah güzel günlerde kullanın özellikle örgü battaniyelere bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?