2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ah ben de! Yıllardır hamileliğin hayalini kuruyorum tüp bebekle hamile kaldım zaten. Ve ilk aylarım evde yatarak geçti şimdi de onun verdiği hantallıkla hiç bir şey yapamıyorum zaten hep korku oluyor biraz fazla ayakta kalsam. Hayallerimde karnı burnunda dışarda gülücüklerle dolaşan bir hamiş vardı bugünümüze şükür

Trendyolda gezinirken bunu gördum :)

Eklentiler

• Screenshot_20220804-173021_Trendyol.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 69
Madem öyle üzme kendini canım bebiş iyi olsun sen iyi ol varsın yatarak geçir madem çok beklemişsin otur tadını çıkar Rabbim saglika kucağına almayı nasip etsin

Bütün günüm hastane de geçti kan uyuşmazlığı iğnesini receteyle bile vermiyo eczane ne ugrastık sağlık ocagı vurmadı falan ilacı almaya ta nerelere gittik sonuc olarak vuruldum ama anam dinim agladı eve girmem sabah 8 cıkıs aksam 6 tüm günümü hastane yedi

Ay tahmini doğum zamanlarımız aynı ben de isteğe bağlı sezaryen olacağım gibi görünüyor ekim sonu kavuşuyoruz bebeklerimize muhtemelen
Saglikla ve vaktinde kavusalim bebislere :)
Ben mecburi sezeryan, ameliyat oldum devasa gectigimiz yil. Ben de yavas yavas emzirme videolarindan, sezeryan sonrasi bakim videolarina geciyorum. Duzgun birseyler (sacma sapan fenomen videolari degilde, eve hemsire-doktor videolari) bulursam paylasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…