2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben bugün popo üstü düştüm. Gittiğim restoranda sandalye kırıkmış bana denk geldi sizce bişey olur mu ? Hastaneye gittim kanama ağrı yok ama yarın kendi doktoruma gidicem bakalım
Yok canım bişey olmaz Allah'ın izniyle bebeklerimiz airbag gibi koruma altında o sıvının içinde yüz üstü düşenlere bile birşey olmuyor sen hiç dert etme endişelenme

Kizlar herkese selamlar, benimde asagiya dogru cok kasik agrim oluyor, yurumem bile degisti. Boyle bisey yasiyor musunuz? Doktorum 2. Gebelik oldugu icin normal diyor

Amin amiin inşallah ama umarım canın sağlıklı şeyler çeker benim gibi abur cubur çekmez

Amin amiin inşallah ama umarım canın sağlıklı şeyler çeker benim gibi abur cubur çekmez
Orası belli olmaz işte ama iştahsızlık daha kötü ikide bir hastalanıyorum grip oluyorum en ufak şeyde. İştah diye birşey kalmadı abur cubur çeksin canım razıyım inanki

günaydııınnn sol ayağım sağ ayağıma göre daha şiş uyandım ilk defa bu sabah alyansımı takamadım Neden böyle tek taraf daha şiş oluyor bilen var mı?

günaydııınnn sol ayağım sağ ayağıma göre daha şiş uyandım ilk defa bu sabah alyansımı takamadım Neden böyle tek taraf daha şiş oluyor bilen var mı?
günaydınn , bir şey olmuyor 1 aydır ayaklarım 100 kg geziyorum hala beni taşıyor tuzlu su yap ondan sonrada havaya kaldır cok güzel gelecek geçer hemen inşallah

en sonunda terliklerde ayaklarım terlediği için koku yapınca dedim ayakkabı giyeyim, iyi ki giymişim şimdi ayaklarımda, bileklerimde daha iyi gün içinde sadece bileklerime biraz iniyor ödem, ayaklar ayakkabıdan dolayı ödem tutmuyor bileklerimde yukarda tutunca baya bi iniyor. şükürler olsun artık acımaya başlamışlardı ödemden.

Gunaydin, kan uyusmazligi bizde de var. Ben devlet-saglik ocaklari yapmak zorunda diye biliyorum. Size temin etmediler mi? Cok uzucu. Evvelden mi haber vermek lazim acaba? Cok cok gecmis olsun.

Evet benim de öyle bayağdır sol ayağım sağ ayağımdan daha şiş. Kramplar da genelde sol bacağıma giriyor. O da ödemin sol bacakta daha çok olmasından dolayıymış. Ben akşamları eve gidince Kaya tuzu ile ovalıyorum ve mümkünse yukarıda tutmaya çalışıyorum. Binde gün içinde kuşburnu çayı içiyorum hamilelikte ödem atmaya yardımcı oluyor tabi doktoruma sordum 1 bardaktan bişey olmaz dedi. Riskli gebelik olmadığı için izin verdi

Kizlar hayirli cumalar mutlu gunler diliyorum. 3 haftadir kalcamin yan kemigi agriyo yan yatinca yaa nedendir acaba? Normalde agrimiyo ama yan yatinca basliyo agri ee sirt ustu de yasak napicam ben bu donemle mi alakali ne ki bu anlamadim (( Magnezyum falan da kullaniyorum yani. Bugun damardan demir yuklemem de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…