Kız kardeşim çok iyi amigurimi yapıyorBende örme bebeklerine bayıldımgüzel günlerde kullansın
Yok canım bişey olmaz Allah'ın izniyleKızlar ben bugün popo üstü düştüm. Gittiğim restoranda sandalye kırıkmış bana denk geldisizce bişey olur mu ? Hastaneye gittim kanama ağrı yok ama yarın kendi doktoruma gidicem bakalım
İnşallah. Hareketlerini kontrol ediyorum ama korktumYok canım bişey olmaz Allah'ın izniylebebeklerimiz airbag gibi koruma altında o sıvının içinde yüz üstü düşenlere bile birşey olmuyor sen hiç dert etme endişelenme
Amin amiin inşallah ama umarım canın sağlıklı şeyler çeker benim gibi abur cubur çekmez
Orası belli olmaz işteAmin amiin inşallah ama umarım canın sağlıklı şeyler çeker benim gibi abur cubur çekmez
günaydınn , bir şey olmuyor 1 aydır ayaklarım 100 kg geziyorum hala beni taşıyorgünaydııınnn sol ayağım sağ ayağıma göre daha şiş uyandım ilk defa bu sabah alyansımı takamadımNeden böyle tek taraf daha şiş oluyor bilen var mı?
Günaydın canımGünaydın kızlarrrgüzel bir gün olması dileğiyle
en sonunda terliklerde ayaklarım terlediği için koku yapınca dedim ayakkabı giyeyim, iyi ki giymişim şimdi ayaklarımda, bileklerimde daha iyi gün içinde sadece bileklerime biraz iniyor ödem, ayaklar ayakkabıdan dolayı ödem tutmuyor bileklerimde yukarda tutunca baya bi iniyor. şükürler olsun artık acımaya başlamışlardı ödemden.Canım benim daha erken başladı ayak ve ayak bileklerimin şişliği. Bildiğin fil ayağı gibiydi, bileklerimin şekli bozulmuştu artık. Doktorum her gördüğünde tuzu keseceksin tamamen diyordu. 1 hafta tatile gittim, tuzlu su o kadar iyi geldi ki. Yeniden 37 giyiyorum şimdiNasıl oldu anlamadım, aylardır şiş olan ayaklarım tamamen indi. İstersen leğende tuzlu suya koy ayaklarını, belki sende de işe yarar
Gunaydin, kan uyusmazligi bizde de var. Ben devlet-saglik ocaklari yapmak zorunda diye biliyorum. Size temin etmediler mi? Cok uzucu. Evvelden mi haber vermek lazim acaba? Cok cok gecmis olsun.Bütün günüm hastane de geçti kan uyuşmazlığı iğnesini receteyle bile vermiyo eczane ne ugrastık sağlık ocagı vurmadı falan ilacı almaya ta nerelere gittik sonuc olarak vuruldum ama anam dinim agladı eve girmem sabah 8 cıkıs aksam 6 tüm günümü hastane yedi
Saglikli, huzurlu ve bol kahkahali gunlerde giyinsin minik :)
Evet benim de öyle bayağdır sol ayağım sağ ayağımdan daha şiş. Kramplar da genelde sol bacağıma giriyor. O da ödemin sol bacakta daha çok olmasından dolayıymış. Ben akşamları eve gidince Kaya tuzu ile ovalıyorum ve mümkünse yukarıda tutmaya çalışıyorum. Binde gün içinde kuşburnu çayı içiyorum hamilelikte ödem atmaya yardımcı oluyor tabi doktoruma sordum 1 bardaktan bişey olmaz dedi. Riskli gebelik olmadığı için izin verdigünaydııınnn sol ayağım sağ ayağıma göre daha şiş uyandım ilk defa bu sabah alyansımı takamadımNeden böyle tek taraf daha şiş oluyor bilen var mı?
Yok kuzum sadece kol ağrısı oldu, bir de sol tarafa vurdurmuştum gece o tarafa yattıkça ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?