Yok canım 28 hafta da doktor recete ediyo hastane de direk vurmuyolar mor receteli ilaca giriyormus sağlık ocağı biz yapamayız tam teşekküllü hastane de olman lazım dedi hatta hemsire bunca yıllık hemsireyim size kim dedi sağlık ocağı vurur diye dedi oysa ki doktor yaptırabilirsin demişti eczaneler kotalı veriyomus ikinci girdiğimiz eczane aradı öğrendi sizin ilaç şu eczane de diye nevigasyonla gittik aldık üniversite hastanesinin acilinde vurdurdum dün tam bir rezaletti ama bütün işimizi hallettik cok sukurGunaydin, kan uyusmazligi bizde de var. Ben devlet-saglik ocaklari yapmak zorunda diye biliyorum. Size temin etmediler mi? Cok uzucu. Evvelden mi haber vermek lazim acaba? Cok cok gecmis olsun.
Amin canım inşallah Allah razı olsunSaglikli, huzurlu ve bol kahkahali gunlerde giyinsin minik :)
Maşallah canım kuzucuklaraKızlar dün doktora gittim, ponçikoslar iyiler şükürler olsun, fıttırı fıttırı hareketlerdoktorum tek doz tetanoz(kendi protokollerinde yokmuş ama sağlık ocakları yapmak istiyor, uyalım dedi), covid aşısı(önümüzü göremiyorum sonbahar ve kış için yaptır biraz daha içimiz rahat olsun dedi) ve 75mg şeker yüklemesi(fark etmediğimiz şekilde varsa erken doğumu tetiklemesin diye) önerdi. Hepsini yaptırıcam artık sırayla inşallah ağrısız, sızısız, hayırla atlatalım. Kalsiyum ve magnezyum verdi ilave, mümkün oldukça yat dedi hatta karpuz yata yata büyür sende öyle büyütücen işte dedi
Yok kuzum sadece kol ağrısı oldu, bir de sol tarafa vurdurmuştum gece o tarafa yattıkça ağrıdıarada dedim sırt üstü yatayım bebik tekmeleri ile zorla sola yatırdı
Kuzum bazen çok hareketli bazen hiç harekette etmeyebilir .Son aylarda bazen hiç etmiyorlarmış yerleri daraldığı içinKızlar günaydındün benim bebiş aşırı aşırı hareketliydi uyanık olduğum nerdeyse her dakka hissettim nerdeyse gece bile pıt pıt tekmelere devam etti. Hareketsizlik gibi bu aşırı hareket olayı da tedirgin etti beni. Normal midir acaba? Yoksa dedim strese mi girdi bi şey mi oldu?
Canım benim oğlan 690gr, kız 660 Gr olmuş yine birkaç gün gerideler fakat çoğul bunlar dahasına bile okeyiz biz dediMaşallah canım kuzucuklaraKaç gram olmuşlar? Ben de tetanozun ikinci dozunu olcam pazartesi. Dün de 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım (açlık kan şekerim 80 civarı olduğu ve ailede şeker olmadığı için yeterli dedi) Ayy artık yatmamız lazım dimi ben şuan yoldayım kampa gidiyorum Son gezmelerimiz dedik ama bi tırsmıyor da değilim
Buyuk gecmis olsun, ben de simdiden arayayim o igneyi o zaman. Hemsiremize de yine de sorayim. Demir cozulur, hap yaziyor doktorlar. Sadece dikkat edin, demir hapini aldiktan 6 saat sonrasina kadar sut-kefir vs gibi yuklu kalsiyum yada kalsiyum hapi almayin. Vucudun demiri emilimini azaltir. Bende de hafif cikmisti hemen duzeldi.Yok canım 28 hafta da doktor recete ediyo hastane de direk vurmuyolar mor receteli ilaca giriyormus sağlık ocağı biz yapamayız tam teşekküllü hastane de olman lazım dedi hatta hemsire bunca yıllık hemsireyim size kim dedi sağlık ocağı vurur diye dedi oysa ki doktor yaptırabilirsin demişti eczaneler kotalı veriyomus ikinci girdiğimiz eczane aradı öğrendi sizin ilaç şu eczane de diye nevigasyonla gittik aldık üniversite hastanesinin acilinde vurdurdum dün tam bir rezaletti ama bütün işimizi hallettik cok sukurhem şeker yüklemesi yaptırdım hem indirek coobs testi hem tam kan sayımı yaptırdım hem uyuşmazlık iğnesi vuruldum demirim düşük cıkmıs ilaç Alcam bi o var ama canım cıktı dün
Yerim o minnakları maşallah seninkilerin kiloları nerdeyse aynıCanım benim oğlan 690gr, kız 660 Gr olmuş yine birkaç gün gerideler fakat çoğul bunlar dahasına bile okeyiz biz dediartık kuluçka vaktimiz geldi, yatıcaz bebişkoları bekleyeceğiz . güzel geçsin senin de 2. aşı,ilk dozda yaptı mı ağrı, sızı? Şeker yüklemesi sonuçların nasıl? Ayy yaklaşıyoruz bütün levelları bitire bitire sona doğru
yaa teşekkür ederim zaten artık rahatsız etmeye başladı ayrı aparat almam lazım bacak arasından takmak için .dün instagramda bu görseli gördüm aklıma sen geldin arabada çok vakit geçiriyorsun diye hatırlıyorum bacak arasından takmak gerekirmiş dikkatli olEvaante
evet hepsi burada falan var çok pahalıda değil rica ederim ne demekkyaa teşekkür ederim zaten artık rahatsız etmeye başladı ayrı aparat almam lazım bacak arasından takmak için .
Çok sağol canım geçmiş olsun. Ben de operasyon falan geçirdim hiç bakılmadı ya bu kan uyuşmazlığına. Salı günü gittiğimde sorayım.Kızlar merhaba 13 aylık bir bebeğim daha olduğu için pek aktif değilim ama okuyorum mesajlarınızı. Bizde de kan uyuşmazlığı var ayda bir indirect coombs testi yapıyordu doktorum negatif çıkıyordu sorun yoktu. Pazartesi pozitif çıktı tekrar kan verdim 1/2 oranında pozitif çıktı kendi doktorum beni çok korkuttu 28. Hafta saki iğneyi yapamayız artık falan dedi beni perinatolog a yönlendirdi ben de başka bir doktora gittim sağolsun o doktor daha iyi ilgilendi ayrıntılı açıkladı . Bu oranın da negatif sayıldığı 1/16 1/32 oranındaki pozitifliğin risk olduğunu 28. Hafta da iğneyi olup normal sürece devam edeceğimizi söyledi . Kaç gündür araştırma yapıyorum başına böyle bir şey gelen pek yok fikir olması açısından sizinle de paylaşmak istedim
son 1 ayım kaldı sonra izne çıkıyorumevet hepsi burada falan var çok pahalıda değil rica ederim ne demekk
Evet hanımefendi sadece sol istiyorHadi kurtuldun kuzum
Çok fenalar çok hemen kendileri rahat etsin diye sola döndürüyorlar sağa yatincada tekmesi bol oluyor
keşkeee bende ancak yanımdaki sandalyeye uzatıyorum çaktırmadanson 1 ayım kaldı sonra izne çıkıyorumarabada o kadar vakit geçirmeyeceğim. Ayaklarım da şişiyor zaten yavaş yavaş. Şuan ofiste çalışıyorum ama keşke evimde olsam da ayaklarımı koltuğun tepesine uzatsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?