Canını sıkma güzelim bak bebek gayet sağlıklı kilosuda yerinde .Kızlar bende gebelik şekeri çıktı ki tahmin ediyordumdiyet yapmam lazımmış bebeğim 32 cm ve 983 gr olmuş. 25+1 günlük. Aslında doktor sınırda dedi pek önemsemedi. Yine de tedbirli olmak lazım dedi. Dahiliye önemsemedi sadece neler yememek gerek onları söyledi. Tekrar test ya da tahlil istemediler
bebitoya maaşallah sana Allah kolay versin bana şeker testi yapmadı şekerim varmışcasına dikkat ediyorum ne olur ne olmazKızlar bende gebelik şekeri çıktı ki tahmin ediyordumdiyet yapmam lazımmış bebeğim 32 cm ve 983 gr olmuş. 25+1 günlük. Aslında doktor sınırda dedi pek önemsemedi. Yine de tedbirli olmak lazım dedi. Dahiliye önemsemedi sadece neler yememek gerek onları söyledi. Tekrar test ya da tahlil istemediler
Maşallah bebekin kilosu çok iyiKızlar bende gebelik şekeri çıktı ki tahmin ediyordumdiyet yapmam lazımmış bebeğim 32 cm ve 983 gr olmuş. 25+1 günlük. Aslında doktor sınırda dedi pek önemsemedi. Yine de tedbirli olmak lazım dedi. Dahiliye önemsemedi sadece neler yememek gerek onları söyledi. Tekrar test ya da tahlil istemediler
Ahahaha sende oylesin sendeSen bir meleksin yumoş yumoş bu
Benim paralar boya badanaya gidecek gibi apartman hayatının adı batsın dış manto ne kadar pahalı apartmanca elde atmiyorlar çocuğum küfle büyüyecekAhahaha sende oylesin sendeben hem bunu hem üstte attığımı alacağım bakalım bakalım
Canim benim strese bağlı da yükselmiş olabilir de tabiki sen yine de dikkat et,beslenme ile düzelen birşeymis bende 50 likte şeker sınırda çıkmıştı 100 luk testimin bir gün önceki testim ile alakası yoktu mesela...Kızlar bende gebelik şekeri çıktı ki tahmin ediyordumdiyet yapmam lazımmış bebeğim 32 cm ve 983 gr olmuş. 25+1 günlük. Aslında doktor sınırda dedi pek önemsemedi. Yine de tedbirli olmak lazım dedi. Dahiliye önemsemedi sadece neler yememek gerek onları söyledi. Tekrar test ya da tahlil istemediler
Benim bebişlerim de bugün bakıldı 27 haftalığım 1kg ve 950gr 35cmlerMerhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
25+6 890 gr 28 cm di şuan son durum ne çok bilmiyorum ama genelde süt , kaşar , fındık , ceviz, yumurta diye duydumMerhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Benim kontrolde bebeğim 26+1 de 945 Gr di.ben iki öğün beslenenlerdenim 6 kilo aldım .kahvaltımı güzel yaparım herşey yerim evde yapılan dışardan yemek tuketemiyorum bir iki denedim hepsi anında çıktı.bu hamilelikte en çok yedigini yemeyip hiç yemedigin şeyleri yediriyor bu bebisler...Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Yok canim kurdesen gibi sanki ama bilemiyorum bKalim doktor ne diyecekKırmızı kırmızımı isilik gibi
26+3te 1040 gram 36 cmdi. Muz kaşar ceviz diyorlar ama kaşarın pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorumMerhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Bizide haberdar et kuzumYok canim kurdesen gibi sanki ama bilemiyorum bKalim doktor ne diyecek
Gul hastaligiymjs canim en fazla 2 aya tamamen gecer korkma dedi. Stres vs seylerden cikarmis.Bizide haberdar et kuzum
BeeenKizlar içinizde hiç sağlık ocağında sma testi yaptıran oldu mu?
Benim 2 hafta once birden bire sol kol altimda, cildin katlandigi yerlerde kizarmalar oldu. Hemen organik sabunla yikayip kuruladim, rollon (organik kullaniyorum) yapmis olabilir mi diye. Sonra oraya gobegime surdugum Badgerin organik pomadindan surdum. Alerji gibi degil sanki hamilelik hormonlariyla kiminin yuzune lekelenme oluyor, kiminde de gecici boyle kizarmalar ve lekeler herhalde.Yaa vucudumda alerjik bisey olmus alerji mi bilmiyorum gogus bolgelerim ve sirrtimdabasina gelen var mi? Aldigim vitamin veya demir serumu mu yapti acab cildiyeye randevu aldim saat 4e
maydonoz ve dereotu muhtesem kalsiyum deposu. Afiyet olsun, ben de deneyeyim. Avokado ve peynir ile omleti tatlandirmaya calisiyorum, cidden fenalik geldi yumurtadan ama napalim.Hep haşlanmışmı tüketiyorsun ben bıktımda tek yumurtayi çırpıp Omlet gibi yapıyorum sonra arasına peynir domates maydonoz dereotu katıp yiyorum bıktım yoksa
Simdi okudum bu yorumunuzu. 8 sene evvel olmustum ve hizla sonup gitmislerdi. 1 aya birsey kalmamisti. Cok gecmis olsun.Gul hastaligiymjs canim en fazla 2 aya tamamen gecer korkma dedi. Stres vs seylerden cikarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?