2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canını sıkma güzelim bak bebek gayet sağlıklı kilosuda yerinde .
Sende meyveyide sınırlarsın ekmek sabah tuketirsin hayırlısıyla 3 ay kaldı zaten gelip geçer

bebitoya maaşallah sana Allah kolay versin bana şeker testi yapmadı şekerim varmışcasına dikkat ediyorum ne olur ne olmaz ne yememek lazımmış

Maşallah bebekin kilosu çok iyi siz kaç kilo aldınız?

Ahahaha sende oylesin sende ben hem bunu hem üstte attığımı alacağım bakalım bakalım
Benim paralar boya badanaya gidecek gibi apartman hayatının adı batsın dış manto ne kadar pahalı apartmanca elde atmiyorlar çocuğum küfle büyüyecek

Canim benim strese bağlı da yükselmiş olabilir de tabiki sen yine de dikkat et,beslenme ile düzelen birşeymis bende 50 likte şeker sınırda çıkmıştı 100 luk testimin bir gün önceki testim ile alakası yoktu mesela...

Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Benim bebişlerim de bugün bakıldı 27 haftalığım 1kg ve 950gr 35cmler doktor iyi dedi ben ekstra birşey yapmıyorum aburcuburu malesef hayatımdan çıkaramadım daha dün akşam cips yedim. Kahvaltıma dikkat ediyorum sadece. Onun dışında ne varsa onu yiyorum sanırım. Bugün il merkezine gelmişken bi burger kaçamağı yapmayı düşünüyorum şuanda hatta.

Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
25+6 890 gr 28 cm di şuan son durum ne çok bilmiyorum ama genelde süt , kaşar , fındık , ceviz, yumurta diye duydum

Benim kontrolde bebeğim 26+1 de 945 Gr di.ben iki öğün beslenenlerdenim 6 kilo aldım .kahvaltımı güzel yaparım herşey yerim evde yapılan dışardan yemek tuketemiyorum bir iki denedim hepsi anında çıktı.bu hamilelikte en çok yedigini yemeyip hiç yemedigin şeyleri yediriyor bu bebisler...tatlı yeni yeni çikolatayla( Nutella oda ) başladım 5aydır hasrettim tatlıya.

Bu arada 2 gundur benim de iştahim azaldi biraz ama hep icimi serinletecek seyler yiyip icesim var meyveler soguk kahveler veya bol su gibi.Sadece kahvaltimi duzgun yapiyorum bari vitaminsiz kalmasin bebeler :))

Yaa vucudumda alerjik bisey olmus alerji mi bilmiyorum gogus bolgelerim ve sirrtimda basina gelen var mi? Aldigim vitamin veya demir serumu mu yapti acab cildiyeye randevu aldim saat 4e
Benim 2 hafta once birden bire sol kol altimda, cildin katlandigi yerlerde kizarmalar oldu. Hemen organik sabunla yikayip kuruladim, rollon (organik kullaniyorum) yapmis olabilir mi diye. Sonra oraya gobegime surdugum Badgerin organik pomadindan surdum. Alerji gibi degil sanki hamilelik hormonlariyla kiminin yuzune lekelenme oluyor, kiminde de gecici boyle kizarmalar ve lekeler herhalde.
Sicaklardan da fenalik geciriyoruz zaten

Hep haşlanmışmı tüketiyorsun ben bıktımda tek yumurtayi çırpıp Omlet gibi yapıyorum sonra arasına peynir domates maydonoz dereotu katıp yiyorum bıktım yoksa
maydonoz ve dereotu muhtesem kalsiyum deposu. Afiyet olsun, ben de deneyeyim. Avokado ve peynir ile omleti tatlandirmaya calisiyorum, cidden fenalik geldi yumurtadan ama napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…