Benimki son kontrolünde 1 kg dı. Ben de özel bir şey yapmıyorum sadece protein ve kalsiyum almaya dikkat ediyorum ve meyve yiyorum. Arada kaçamak yaptığımı da itiraf etmeliyim. Abur cubur ya da fast food yediğim oluyor ama sık değilMerhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Hayrlısı ile sağlıkla geçsinCanını sıkma güzelim bak bebek gayet sağlıklı kilosuda yerinde .
Sende meyveyide sınırlarsın ekmek sabah tuketirsin hayırlısıyla 3 ay kaldı zaten gelip geçer
Bende Bugün gittim 24+6 da 752gr çıktı sorun yok dedi bana , ben 5 kilo aldım yediklerim hep bana yarıyor galibaBenim kızım minnak sanırım biraz 24+5 te 718 gramdı. Boyu da 32.5 cm
Benden tekrar test istemedilerCanim benim strese bağlı da yükselmiş olabilir de tabiki sen yine de dikkat et,beslenme ile düzelen birşeymis bende 50 likte şeker sınırda çıkmıştı 100 luk testimin bir gün önceki testim ile alakası yoktu mesela...
Patates pirinç ve ekmek uzak duracaksın dedi meyve yiye bilirsin özellikle elmabebitoya maaşallah sana Allah kolay versin bana şeker testi yapmadı şekerim varmışcasına dikkat ediyorum ne olur ne olmazne yememek lazımmış
1 taneden bir şey olurmuymuş ki demek ki çok şekerliiPatates pirinç ve ekmek uzak duracaksın dedi meyve yiye bilirsin özellikle elmaçok iyi geliyormuş elma ve şeftali yeyecekmişim. Kavun ve Muz yemeyeceksin dedi. Kadın doğum magnezyum için muz yiyeceksin dedi Bakalım muzu şimdilik askıya aldım.
Ateşim yok çok şükür. 2 tane korona aşım var o hafif seyretmemi sağlıyor sanirim.Bebek hareketlerini hissediyorsan problem yok kuzum normal grip gibi geçer.
Ben normal grip oldum yazın ortasinda öksürmekten ciğerim çıkacaktı hayırlısıyla hicbirsey olmadı ateş olmadığı sürece korkma
Aynen öyle valla. Takviye ilaçlarımı içiyordum ekstra ağrı kesici ve antibiyotik verdiler. Zaten 5 gundur rahatsızdır.umarim çoğu gitmis azi kalmistircok cok gecmis olsun. bir hayli yayginlasmis ve burda da cogu gebe arkadasimizdan duyduk. bol sivi tuketimi, C vitamini yardimci olacaktir. dinlenmeye calisin insallah atlatacaksiniz cabucak.
Tesekkur ederim canim.beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum. Kulak ağrım var o zorluyor beni enfeksiyon oluşmuş kulağımdaÇok geçmiş olsun yasayan biri olarak diyebileceğim tek şey bol sıvı tüket iştahın olmasa bile protein ağırlıklı beslen inşallah kısa surede atlatırsın
İnşaAllah canımMaşallah ne güzel düzelmiş seninki darısı başıma inşallah benimki de düzelir
Hepsinde eksiklikler var ve asla ilaçlar tedavi etmiyor beni kendimi bildim bileli Demir kullanırım b12 eksik d vitamini eksik vs vs aKuzum vitamin değerlerin nasıl
Geçici olmasına sevindim balım benim rahatlatıcı krem felan verdimiGul hastaligiymjs canim en fazla 2 aya tamamen gecer korkma dedi. Stres vs seylerden cikarmis.
D vitaminin düşükse venatura d3k2 süper birşey hem düşük dozlusuda var doktoruna danışıp içebilirsinHepsinde eksiklikler var ve asla ilaçlar tedavi etmiyor beni kendimi bildim bileli Demir kullanırım b12 eksik d vitamini eksik vs vs a
Hepiniz hemen hemen vitamin eksikliği demişsiniz demekki eksiklikten kaynaklı dr sorunca yazarım
Öyledir vitamin eksikliğin yoksada hafif atlatiyorsun tatlım d vitamini çok önemli bazı doktorlar corona hastalarda ekstra d vitamini yüklemesi yapiyorAteşim yok çok şükür. 2 tane korona aşım var o hafif seyretmemi sağlıyor sanirim.
Ben avokado sarımsak karabiber acı pul biber zeytinyağı tuz limon of of özledim bemaydonoz ve dereotu muhtesem kalsiyum deposu. Afiyet olsun, ben de deneyeyim. Avokado ve peynir ile omleti tatlandirmaya calisiyorum, cidden fenalik geldi yumurtadan ama napalim.
İnanamıyorum bir buçuk ay sonra doguracaksin resmenBen de şimdi çıktım doktordan. Bebişlerim arasında baştan beri fark var zaten %20-25 arasında. Oğluşum 1100 gr kızım da 870 grDoktorum bu haftadan itibaren çok dikkatli ol, göbeğini iyi koru, çarpma ani hareket vs olmasın. İkiz gebelikte bunlar önemli dedi. Benimkilerin plasentası birleştiği ve zarlarda ayrılmalar olduğu için 34. haftadan sonra doğum olur yüksek ihtimalle dedi. Bunlar olmasaydı 36 yı bekleriz ama seninki gibi durumlarda risk almayız 34 dedi ayy allahım çok az kaldı Allah herkesinkinin sağlıkla doğmasını nasip etsin
Sorma ben de arabaya binip eşime diyorum kaç hafta kaldı o eksik bu eksik. Sanki daha önce gelmeyeceklerinin garantisi varİnanamıyorum bir buçuk ay sonra doguracaksin resmeniyi olmalarına sevindim oğlanın iri kızın daha minnak olması da harika bir tesaduf olmuş cidden sağlıkla kucağına al canim
Aynen canım bende öyle, hiç yemek yiyesim gelmiyor aparitif şeyler tüketiyorum. Sanırım sıcaklardan eşimde öyle çünkü.Bu arada 2 gundur benim de iştahim azaldi biraz ama hep icimi serinletecek seyler yiyip icesim var meyveler soguk kahveler veya bol su gibi.Sadece kahvaltimi duzgun yapiyorum bari vitaminsiz kalmasin bebeler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?