2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Benimki son kontrolünde 1 kg dı. Ben de özel bir şey yapmıyorum sadece protein ve kalsiyum almaya dikkat ediyorum ve meyve yiyorum. Arada kaçamak yaptığımı da itiraf etmeliyim. Abur cubur ya da fast food yediğim oluyor ama sık değil

Benden tekrar test istemediler Patates pirinç ve ekmekten uzak dur dedi dahiliye. Gebelikten dolayı da farklılıklar çıkabilir dedi. Önemli değil sınırda çıkmış dedi test istemeden gönderi. Ben de elimden geldiğince dikkat edicem yememe içmeme. Benim kilo almamış olmam çok iyiyimiş.

bebitoya maaşallah sana Allah kolay versin bana şeker testi yapmadı şekerim varmışcasına dikkat ediyorum ne olur ne olmaz ne yememek lazımmış
Patates pirinç ve ekmek uzak duracaksın dedi meyve yiye bilirsin özellikle elma çok iyi geliyormuş elma ve şeftali yeyecekmişim. Kavun ve Muz yemeyeceksin dedi. Kadın doğum magnezyum için muz yiyeceksin dedi Bakalım muzu şimdilik askıya aldım.

1 taneden bir şey olurmuymuş ki demek ki çok şekerlii

Ben de şimdi çıktım doktordan. Bebişlerim arasında baştan beri fark var zaten %20-25 arasında. Oğluşum 1100 gr kızım da 870 gr Doktorum bu haftadan itibaren çok dikkatli ol, göbeğini iyi koru, çarpma ani hareket vs olmasın. İkiz gebelikte bunlar önemli dedi. Benimkilerin plasentası birleştiği ve zarlarda ayrılmalar olduğu için 34. haftadan sonra doğum olur yüksek ihtimalle dedi. Bunlar olmasaydı 36 yı bekleriz ama seninki gibi durumlarda risk almayız 34 dedi ayy allahım çok az kaldı Allah herkesinkinin sağlıkla doğmasını nasip etsin

Ateşim yok çok şükür. 2 tane korona aşım var o hafif seyretmemi sağlıyor sanirim.

cok cok gecmis olsun. bir hayli yayginlasmis ve burda da cogu gebe arkadasimizdan duyduk. bol sivi tuketimi, C vitamini yardimci olacaktir. dinlenmeye calisin insallah atlatacaksiniz cabucak.
Aynen öyle valla. Takviye ilaçlarımı içiyordum ekstra ağrı kesici ve antibiyotik verdiler. Zaten 5 gundur rahatsızdır.umarim çoğu gitmis azi kalmistir

Çok geçmiş olsun yasayan biri olarak diyebileceğim tek şey bol sıvı tüket iştahın olmasa bile protein ağırlıklı beslen inşallah kısa surede atlatırsın
Tesekkur ederim canim.beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum. Kulak ağrım var o zorluyor beni enfeksiyon oluşmuş kulağımda

Benim minnoş da 25+3 te 815 Gr di ben 6 kilo aldım. 3 öğün besleniyorum haftada bir gün kırmızı et 1 gün balık 1 gün tavuk kesin tüketmeye çalışıyorum onun dışında karbonhidratı çok almamaya çalışıyorum sadece meyveden vazgeçemiyorum ama şerbetli tatlı sütlü tatlı falan elimi sürmedim uzun zamandır.

D vitaminin düşükse venatura d3k2 süper birşey hem düşük dozlusuda var doktoruna danışıp içebilirsin

maydonoz ve dereotu muhtesem kalsiyum deposu. Afiyet olsun, ben de deneyeyim. Avokado ve peynir ile omleti tatlandirmaya calisiyorum, cidden fenalik geldi yumurtadan ama napalim.
Ben avokado sarımsak karabiber acı pul biber zeytinyağı tuz limon of of özledim bemuhteşem sos oluyor sonra onu ekşi masalı ekmek üzerine sürüyorsun üzerine tulum peynirini onun üzerine yumurta birde tat marka kahvaltılık sos var katkısız avokado sosla mükemmel oluyor birde kirinin d vitamini ekli krem peyniri muhteşem ötesi oluyor bu 3 kombinasyon kışın vazgeçilmezim

İnanamıyorum bir buçuk ay sonra doguracaksin resmen iyi olmalarına sevindim oğlanın iri kızın daha minnak olması da harika bir tesaduf olmuş cidden sağlıkla kucağına al canim

İnanamıyorum bir buçuk ay sonra doguracaksin resmen iyi olmalarına sevindim oğlanın iri kızın daha minnak olması da harika bir tesaduf olmuş cidden sağlıkla kucağına al canim
Sorma ben de arabaya binip eşime diyorum kaç hafta kaldı o eksik bu eksik. Sanki daha önce gelmeyeceklerinin garantisi var amiinnn canım hepimiz sağ salim kavuşalım

Bu arada 2 gundur benim de iştahim azaldi biraz ama hep icimi serinletecek seyler yiyip icesim var meyveler soguk kahveler veya bol su gibi.Sadece kahvaltimi duzgun yapiyorum bari vitaminsiz kalmasin bebeler :))
Aynen canım bende öyle, hiç yemek yiyesim gelmiyor aparitif şeyler tüketiyorum. Sanırım sıcaklardan eşimde öyle çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…