2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sorma ben de arabaya binip eşime diyorum kaç hafta kaldı o eksik bu eksik. Sanki daha önce gelmeyeceklerinin garantisi var amiinnn canım hepimiz sağ salim kavuşalım
O kadar çok eksik var ve o kadar çok şey yığılmış gibi ki her kafadan bir ses çıkıyor birde tam cildirmalik inşallah bir aya her şey toparlanır

Slm kizlar. Gebelik sekeriyle ugrasan bir ben birakiyorum buraya. Endokrin dru diyet verdi haliyle. Bir de aclik tokluk ölç dedi. Annemden cihazi aldim olcuyorum. Kac gundur asiri dikkat ediyorum yediklerime oyle ki 1kilodan fazla vermisim ama sekerim aclik da tokluk da yuksek cikiyo. Bugun gidip hastanede olcturdum bi de meger benim cihazin kalibresi bozukmus. Gercektekinden 20 puan cok ölçtü. Kac gundur bosuna yuklenmisim kendime. Insallah diyet ise yarar da ilacsiz atlatirim

Lovelyipk canim bulursan etiketle demistin. Bebek.abi takimi icin siparis verdim. Ben nakisli olsun diye pinkbabydesign dan yaptiriyorum. Bebeninki tavsan tulum abininki normal tisort. Ayni desenin farkli renklerini kullanacak.
Eger baskili olsun istersen de atölye eli de yaptiracaktim. Nakisli daha garanti geldi bana

Bilmiyorum ki acaba vücutta bir şey eksiliyor ondan mı istiyoruz
Olabilir vardır mutlaka sebebi, kahve içtiğim günler çayı azaltıyorum mesela. Öyle denge kurmaya çalışıyorum.

Bahsettiğin ben yim bilmiyorum ama benim sınırda çıkmıştı. bana şekerimi etkilemeyecek düzeyde tatlı, havuç suyu, kiraz, karpuz ve armut ywmem tavsiye edildi. Özellikşe armut veya havuç suyu dediler. Sonraki gittiğim 2 doktor da sıkıntı yok dedi ben yinede arada içiyorum havuç suyu. Diğerlerini de yiyorum. Tatlıyı başka yerlerden kesip dengelemeye çalışıyorum ki şekerim yükselmesin. Bakalım 2 hafta sonra randevum var ne diyecekler

Bende sıcaklarda hiç telefona bakasım yok. Odayı hallettin mi ? Bizde beşik bakacağız ama sıcaklar yüzünden bi gidip bakamadık. Nasipse bu haftasonu bakarız balalım.

Ya kızlar bu,ara iş sıcaklar falan derken güçten düştüm galiba, hep bi arıza çıkarma modundayım. Bugün adım attıkça afedersiniz idrar kanalı var ya o bölgeye sancı saplanıyor. Bugün öğle üzeri oldu, bir yere gidiyordum, dedim hızlı yürüdüm herhalde yavaşlayayım. Hemen halledip işe geri döndüm. Dolaşmadım başka. Akşam iş çıkışı biraz yürüdüm yine başladı. Kasıklarımda adet benzeri ağrılar da çok. Şu,ana kadar 1,5 lt oldu içtiğim su. Yatana kadar daha içerim. İdrar yolu iltihabı falan mı sizce ? Tehlikeli bişey değildir umarım. Vajinada değil ön rarafa giriyor sancı. Umarım anlatabildim. Bebişin tekmelerinden de olabilir mi ?

Sipariş verdim canım 1 ay cidden uzun bir süre 12 li hastane çıkışı ile çarşaf seti aldım bakalım nasıl gelecek bir de kapı süslerine her hafta zam geliyor şimdiden onu da alıp kenara atmak istiyorum

Kizlar kulağıma soğan suyu damlatsam 1 2 damla sikinti olur mu acaba. Korona kulağımda enfeksiyon yapmış. İlaçta vermediler baya zorluyor kulağım beni

Kapi susu kaldi benim de ya... kendim mi yapsam alsam mi bilemedim. Asli da amigurumi tarzi guzel bisey bulsam yaparim kendim

Sağlık ocağına bir idrar tahlili ver tatlım için rahatlasın

Kapi susu kaldi benim de ya... kendim mi yapsam alsam mi bilemedim. Asli da amigurumi tarzi guzel bisey bulsam yaparim kendim
Bende kendim yapmayı düşünüyorum makrome kapı süsü yapacağım inşallah bunun gibi YouTube de de yapılışını buldum

Eklentiler

• Screenshot_20220810_205316_com.instagram.android.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…