O kadar çok eksik var ve o kadar çok şey yığılmış gibi ki her kafadan bir ses çıkıyor birde tam cildirmalikSorma ben de arabaya binip eşime diyorum kaç hafta kaldı o eksik bu eksik. Sanki daha önce gelmeyeceklerinin garantisi varamiinnn canım hepimiz sağ salim kavuşalım
Hadi yaBeeendaha doğrusu eşim yaptırdı mayıs ayının başında ve daha sonucu çıkmadı
Yok kesin çıkmazHadi yaeşim de bu hafta verecek ama doğuma kadar çıkmaz o zaman sonuc
Biz de gebelik planlarken test yaptırdık bebisin cinsiyetini öğrenince çıktıY
Yok kesin çıkmaz
Cok tskler ilk defa yasadim ben de neyse ki gecici durummusSimdi okudum bu yorumunuzu. 8 sene evvel olmustum ve hizla sonup gitmislerdi. 1 aya birsey kalmamisti. Cok gecmis olsun.
Geçici olmasına sevindim balım benim rahatlatıcı krem felan verdimi
Evet ya bi de annemlerdeyim hem agir yemekler pisiyo et hamur vs. Hic canjm istemiyoAynen canım bende öyle, hiç yemek yiyesim gelmiyor aparitif şeyler tüketiyorum. Sanırım sıcaklardan eşimde öyle çünkü.
Olabilir vardır mutlaka sebebi, kahve içtiğim günler çayı azaltıyorum mesela. Öyle denge kurmaya çalışıyorum.Bilmiyorum ki acaba vücutta bir şey eksiliyor ondan mı istiyoruz
Bahsettiğin ben yim bilmiyorum ama benim sınırda çıkmıştı. bana şekerimi etkilemeyecek düzeyde tatlı, havuç suyu, kiraz, karpuz ve armut ywmem tavsiye edildi. Özellikşe armut veya havuç suyu dediler. Sonraki gittiğim 2 doktor da sıkıntı yok dedi ben yinede arada içiyorum havuç suyu. Diğerlerini de yiyorum. Tatlıyı başka yerlerden kesip dengelemeye çalışıyorum ki şekerim yükselmesin. Bakalım 2 hafta sonra randevum var ne diyeceklerKızlar herkese merhaba bugün kontrolum ve şeker yüklemem vardı çok şükür seker sorunu çıkmadı 75mg glikozla bir açlık 2 toktuk şekeri aldılar. Ama şöyle bir sorunum varmış bebegin suyu normalden azmış korkulacak bi şey değil ama bol sıvı tüket iki hafta sonra kontrole gel dedi doktor biraz panik yaptım açıkçası başına boyle bi şey gelen var mi bi arkadas vardı sanki suyla alakalı sorun yasayan nasıl düzene sokmuştu yardımcı olabilir misiniz bana karin çevresi de haftasından geri çıktı bebegimin, bas uyluk boy ölçüleri normal haftasında
Bende sıcaklarda hiç telefona bakasım yok. Odayı hallettin mi ? Bizde beşik bakacağız ama sıcaklar yüzünden bi gidip bakamadık. Nasipse bu haftasonu bakarız balalım.Kuzu bebek odası alışverişi biraz kendime bakim derken sicsktada hiç elime telefon alasım gelmiyor birde bebek odası temizliği genel temizlik üstüne misafir gelecek çay kahveyede insan yinede stres yapıyorben öyle stres olacak insanda değilim bu gebelik değiştirdi
Sorarım tabi teşekkür ederim canım sağolD vitaminin düşükse venatura d3k2 süper birşey hem düşük dozlusuda var doktoruna danışıp içebilirsin
Sipariş verdim canım 1 ay cidden uzun bir sürecanım bende 10 lu olan hastane çıkışından sipariş verdim bekliyorum heyecanla :)
canım 1 ayda falan anca teslim ediliyor bence bekleme kimseyi ver sen siparişini doğuma anca gelir yoksa :)
onun için NBL osteo formula alabilirsin kuzum içinde hepsi var ben 3 aydır sadece onu kullanıyorum ek takviye olarak.
Saglik ocağının verdiği d vitamini damlası var onu kullanıyorum.Öyledir vitamin eksikliğin yoksada hafif atlatiyorsun tatlım d vitamini çok önemli bazı doktorlar corona hastalarda ekstra d vitamini yüklemesi yapiyor
Kapi susu kaldi benim de ya... kendim mi yapsam alsam mi bilemedim. Asli da amigurumi tarzi guzel bisey bulsam yaparim kendimSipariş verdim canım 1 ay cidden uzun bir süre12 li hastane çıkışı ile çarşaf seti aldım bakalım nasıl gelecek bir de kapı süslerine her hafta zam geliyor şimdiden onu da alıp kenara atmak istiyorum
Sağlık ocağına bir idrar tahlili ver tatlım için rahatlasınYa kızlar bu,ara iş sıcaklar falan derken güçten düştüm galiba, hep bi arıza çıkarma modundayım. Bugün adım attıkça afedersiniz idrar kanalı var ya o bölgeye sancı saplanıyor. Bugün öğle üzeri oldu, bir yere gidiyordum, dedim hızlı yürüdüm herhalde yavaşlayayım. Hemen halledip işe geri döndüm. Dolaşmadım başka. Akşam iş çıkışı biraz yürüdüm yine başladı. Kasıklarımda adet benzeri ağrılar da çok. Şu,ana kadar 1,5 lt oldu içtiğim su. Yatana kadar daha içerim. İdrar yolu iltihabı falan mı sizce ? Tehlikeli bişey değildir umarım. Vajinada değil ön rarafa giriyor sancı. Umarım anlatabildim. Bebişin tekmelerinden de olabilir mi ?
Bende kendim yapmayı düşünüyorum makrome kapı süsü yapacağım inşallah bunun gibi YouTube de de yapılışını buldumKapi susu kaldi benim de ya... kendim mi yapsam alsam mi bilemedim. Asli da amigurumi tarzi guzel bisey bulsam yaparim kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?