- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Ya ben buna bulasmak istemiyorum. Yoksa biliyorum kapi susu diye baslarim iplerini alirim da alirim birsuru sey yaparimBende kendim yapmayı düşünüyorum makrome kapı süsü yapacağım inşallah bunun gibi YouTube de de yapılışını buldum
Ah canım inşallah ya çıkmama gibi bir şey olur mu acabaBelki 100’lükte bişeycik çıkmayacak canım. Çıkarsa da şükür ki çözümsüz değil diyete uyarsan bi sıkıntı olmadan geçirirsinNaptın hazırlıkları ne durumdasın?
Kaç çıktı sonucunuz bende de çıktı da benden ikinci testi istediler cumartesi vermeyi düşünüyorum ben de şimdilik sadece hamur işi ve tatlıyı hayatından çıkar dedi sadece bir kere azdondurma yedim,yürüyüşe ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum umarım diğer yüklemede çıkmazKızlar bende gebelik şekeri çıktı ki tahmin ediyordumdiyet yapmam lazımmış bebeğim 32 cm ve 983 gr olmuş. 25+1 günlük. Aslında doktor sınırda dedi pek önemsemedi. Yine de tedbirli olmak lazım dedi. Dahiliye önemsemedi sadece neler yememek gerek onları söyledi. Tekrar test ya da tahlil istemediler
Ayyy gerçekten çok az kalmış ilk sen kucağına aşacaksın bizim dönemden bir aksilik çıkmazsaBen de şimdi çıktım doktordan. Bebişlerim arasında baştan beri fark var zaten %20-25 arasında. Oğluşum 1100 gr kızım da 870 grDoktorum bu haftadan itibaren çok dikkatli ol, göbeğini iyi koru, çarpma ani hareket vs olmasın. İkiz gebelikte bunlar önemli dedi. Benimkilerin plasentası birleştiği ve zarlarda ayrılmalar olduğu için 34. haftadan sonra doğum olur yüksek ihtimalle dedi. Bunlar olmasaydı 36 yı bekleriz ama seninki gibi durumlarda risk almayız 34 dedi ayy allahım çok az kaldı Allah herkesinkinin sağlıkla doğmasını nasip etsin
50’lik yükleme sonucun kaç çıkmıştı benim açlık 91,tokluk 1.saatte 188 çıktı ikinci yükleme yapılacak da şimdilik sadece kendince dikkat et dedi dr size nasıl tek yüklemede sonuca vardılar 75’lik mi yapılmıştıSlm kizlar. Gebelik sekeriyle ugrasan bir ben birakiyorum buraya. Endokrin dru diyet verdi haliyle. Bir de aclik tokluk ölç dedi. Annemden cihazi aldim olcuyorum. Kac gundur asiri dikkat ediyorum yediklerime oyle ki 1kilodan fazla vermisim ama sekerim aclik da tokluk da yuksek cikiyo. Bugun gidip hastanede olcturdum bi de meger benim cihazin kalibresi bozukmus. Gercektekinden 20 puan cok ölçtü. Kac gundur bosuna yuklenmisim kendime. Insallah diyet ise yarar da ilacsiz atlatirim
Canım bende geçen gün ona benzer bir şey yaşadım, sürekli tuvaletim varmış gibi bir baskı vardı. Odamda balkonun kapısı açıktı o sabahta çok esti ben ondan oldum öyle bugün daha iyiyim. Aceba sende ondan mı oldun veya klima felan da çarpmış olabilir.Ya kızlar bu,ara iş sıcaklar falan derken güçten düştüm galiba, hep bi arıza çıkarma modundayım. Bugün adım attıkça afedersiniz idrar kanalı var ya o bölgeye sancı saplanıyor. Bugün öğle üzeri oldu, bir yere gidiyordum, dedim hızlı yürüdüm herhalde yavaşlayayım. Hemen halledip işe geri döndüm. Dolaşmadım başka. Akşam iş çıkışı biraz yürüdüm yine başladı. Kasıklarımda adet benzeri ağrılar da çok. Şu,ana kadar 1,5 lt oldu içtiğim su. Yatana kadar daha içerim. İdrar yolu iltihabı falan mı sizce ? Tehlikeli bişey değildir umarım. Vajinada değil ön rarafa giriyor sancı. Umarım anlatabildim. Bebişin tekmelerinden de olabilir mi ?
Geçmiş olsn benmde 3 4 gundur sağ kulagm tıkandı 2 aksamdr soğan suyu damlatiyorum ama henuz bi etkisi olmadiKizlar kulağıma soğan suyu damlatsam 1 2 damla sikinti olur mu acaba. Korona kulağımda enfeksiyon yapmış. İlaçta vermediler baya zorluyor kulağım beni
Ben ve eşim şubat ayında vermiştik 15 günde çıkmıştıHadi yaeşim de bu hafta verecek ama doğuma kadar çıkmaz o zaman sonuc
Aşırı susama dil kuruluğu, baygınlık uyku hali hele ki yemek sonrasi, el ayakta yanma, cok kolay sinirlenip bas agrim oluyordu ki bu hala malesef devam ediyor, sık acıkma yemek sonrasi canim hemen tatli birseyler isterdi birde açlığa dayanamıyordum. pazartesi bu gebelik içinde test yaptıracağım inşallah çok yuksek çıkmaz gerci yine bu belirtiler var. önceki hamileligimde ölçüm yapip insulin kullanmıştımKan sekeri yuksek cikanlar vucudunuzda anormal durumlar yasiyor muydunuz?
Canım çok dikkwt etmen lazim insqllah cabuj duzelirsin.Aslinda bir cogunu bu surecte yasiyoruz , acaba normalde sekerimiz yokken veya ailede yokken bu surecte neden cikiyor .Aşırı susama dil kuruluğu, baygınlık uyku hali hele ki yemek sonrasi, el ayakta yanma, cok kolay sinirlenip bas agrim oluyordu ki bu hala malesef devam ediyor, sık acıkma yemek sonrasi canim hemen tatli birseyler isterdi birde açlığa dayanamıyordum. pazartesi bu gebelik içinde test yaptıracağım inşallah çok yuksek çıkmaz gerci yine bu belirtiler var. önceki hamileligimde ölçüm yapip insulin kullanmıştım
Ben bunu sipariş verdim canım çok zarif çok hoşuma gittiKapi susu kaldi benim de ya... kendim mi yapsam alsam mi bilemedim. Asli da amigurumi tarzi guzel bisey bulsam yaparim kendim
Yok yok aslında gayet ortalama ölçülerde maşallahBenim kızım minnak sanırım biraz 24+5 te 718 gramdı. Boyu da 32.5 cm
Kaşarda sıkıntı yok canım da artık piyasada kaşar diye tost peyniri satılıyor. Son derece sağlıksız bir şey. Alırken dikkat etmek lazım.26+3te 1040 gram 36 cmdi. Muz kaşar ceviz diyorlar ama kaşarın pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Canım ben bir doktordan dinlemiştim gebe iken tüm hormonlar birlik oluyor insülin hormonu yalnız kalıyor. Gebelik şekeri çıkabilir bu geçici ve normal bir durum demişti. Hiç üzmeyin kendinizi biraz dikkatle bu da geçer inşallah.Canım çok dikkwt etmen lazim insqllah cabuj duzelirsin.Aslinda bir cogunu bu surecte yasiyoruz , acaba normalde sekerimiz yokken veya ailede yokken bu surecte neden cikiyor .
Günaydın tatlış burda bir yağmur yağmış gece hava serinlemiş nasıl güzel uyuduysam işe geç kalıyordumGünaydın kızlar aylar sonra dün öyle güzel uyudum kiiii
bize henüz yağmadı ama yağdı yağacak bekliyoruzz ayların yorgunluğuunu attım resmenGünaydın tatlış burda bir yağmur yağmış gece hava serinlemiş nasıl güzel uyuduysam işe geç kalıyordum
Günaydın aaa bende bu sabah öyle uyandım, hatta eşime ne zaman sonra ilk kez böyle güzel uyumuşum dedimGünaydın kızlar aylar sonra dün öyle güzel uyudum kiiii
Galiba bizim sağlık ocağında yok canım, bu ocaklarda da birinde olan diğerinde olmuyor nedenn anlamadım. İl il değişiyor galiba. Geçen bi arkadaş sağlık ocağı b12 testi yapmıyor demişti ama bizimki yapıyor mesela. Değişik işlerSağlık ocağına bir idrar tahlili ver tatlım için rahatlasın
Klimalı bir ortama girmedim canım ama sıcaklarda serinlemek için sürekli duş alıyorum sabah akşam. Acaba sabah duş alıp çıkmıştım biraz esinti vardı o mu çarptı ki şimdi o aklıma geldi. Normalde etkilemez ama durumumuz belli hamilelikte daha hassas olabiliyoruz. BilemedimCanım bende geçen gün ona benzer bir şey yaşadım, sürekli tuvaletim varmış gibi bir baskı vardı. Odamda balkonun kapısı açıktı o sabahta çok esti ben ondan oldum öyle bugün daha iyiyim. Aceba sende ondan mı oldun veya klima felan da çarpmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?