2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende kendim yapmayı düşünüyorum makrome kapı süsü yapacağım inşallah bunun gibi YouTube de de yapılışını buldum
Ya ben buna bulasmak istemiyorum. Yoksa biliyorum kapi susu diye baslarim iplerini alirim da alirim birsuru sey yaparim iki aydir kagit ipten canta çukuruna dustum mesela çıkamıyorum

Belki 100’lükte bişeycik çıkmayacak canım. Çıkarsa da şükür ki çözümsüz değil diyete uyarsan bi sıkıntı olmadan geçirirsin Naptın hazırlıkları ne durumdasın?
Ah canım inşallah ya çıkmama gibi bir şey olur mu acaba hazırlıklar yok denecek kadar az 4 tane hastane çıkışı aldım biri onlu diğerleri 3’lü beşli başka da bşr şey yok hala bir şey beğenemiyorum karar veremiyorum ismi de belli değil hastane çıkışı nevresim falan yaptırayım diye bekliyorum ama ona da bşr türlü karar veremiyoruz senin nasıl gidiyo

Kaç çıktı sonucunuz bende de çıktı da benden ikinci testi istediler cumartesi vermeyi düşünüyorum ben de şimdilik sadece hamur işi ve tatlıyı hayatından çıkar dedi sadece bir kere azdondurma yedim,yürüyüşe ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum umarım diğer yüklemede çıkmaz

Ayyy gerçekten çok az kalmış ilk sen kucağına aşacaksın bizim dönemden bir aksilik çıkmazsa tecrübelerinden faydalanacağız ikizler arasındaki o fark çok normal doğduktan sonra hızla kapanıyor genelde de hep erkekler önden gidiyor

50’lik yükleme sonucun kaç çıkmıştı benim açlık 91,tokluk 1.saatte 188 çıktı ikinci yükleme yapılacak da şimdilik sadece kendince dikkat et dedi dr size nasıl tek yüklemede sonuca vardılar 75’lik mi yapılmıştı

Canım bende geçen gün ona benzer bir şey yaşadım, sürekli tuvaletim varmış gibi bir baskı vardı. Odamda balkonun kapısı açıktı o sabahta çok esti ben ondan oldum öyle bugün daha iyiyim. Aceba sende ondan mı oldun veya klima felan da çarpmış olabilir.

Kizlar kulağıma soğan suyu damlatsam 1 2 damla sikinti olur mu acaba. Korona kulağımda enfeksiyon yapmış. İlaçta vermediler baya zorluyor kulağım beni
Geçmiş olsn benmde 3 4 gundur sağ kulagm tıkandı 2 aksamdr soğan suyu damlatiyorum ama henuz bi etkisi olmadi sizinki tikali mi ağrı mı var?

Kan sekeri yuksek cikanlar vucudunuzda anormal durumlar yasiyor muydunuz?
Aşırı susama dil kuruluğu, baygınlık uyku hali hele ki yemek sonrasi, el ayakta yanma, cok kolay sinirlenip bas agrim oluyordu ki bu hala malesef devam ediyor, sık acıkma yemek sonrasi canim hemen tatli birseyler isterdi birde açlığa dayanamıyordum. pazartesi bu gebelik içinde test yaptıracağım inşallah çok yuksek çıkmaz gerci yine bu belirtiler var. önceki hamileligimde ölçüm yapip insulin kullanmıştım

Canım çok dikkwt etmen lazim insqllah cabuj duzelirsin.Aslinda bir cogunu bu surecte yasiyoruz , acaba normalde sekerimiz yokken veya ailede yokken bu surecte neden cikiyor .

Kapi susu kaldi benim de ya... kendim mi yapsam alsam mi bilemedim. Asli da amigurumi tarzi guzel bisey bulsam yaparim kendim
Ben bunu sipariş verdim canım çok zarif çok hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-10-21-50-49-456_com.instagram.android.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 85
Canım çok dikkwt etmen lazim insqllah cabuj duzelirsin.Aslinda bir cogunu bu surecte yasiyoruz , acaba normalde sekerimiz yokken veya ailede yokken bu surecte neden cikiyor .
Canım ben bir doktordan dinlemiştim gebe iken tüm hormonlar birlik oluyor insülin hormonu yalnız kalıyor. Gebelik şekeri çıkabilir bu geçici ve normal bir durum demişti. Hiç üzmeyin kendinizi biraz dikkatle bu da geçer inşallah.

Günaydın tatlış burda bir yağmur yağmış gece hava serinlemiş nasıl güzel uyuduysam işe geç kalıyordum
bize henüz yağmadı ama yağdı yağacak bekliyoruzz ayların yorgunluğuunu attım resmen

Sağlık ocağına bir idrar tahlili ver tatlım için rahatlasın
Galiba bizim sağlık ocağında yok canım, bu ocaklarda da birinde olan diğerinde olmuyor nedenn anlamadım. İl il değişiyor galiba. Geçen bi arkadaş sağlık ocağı b12 testi yapmıyor demişti ama bizimki yapıyor mesela. Değişik işler

Klimalı bir ortama girmedim canım ama sıcaklarda serinlemek için sürekli duş alıyorum sabah akşam. Acaba sabah duş alıp çıkmıştım biraz esinti vardı o mu çarptı ki şimdi o aklıma geldi. Normalde etkilemez ama durumumuz belli hamilelikte daha hassas olabiliyoruz. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…