2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de ogretmenim. Peki ben analik izni suresini kullanirken 3. Ayima somestr tatili denk gelecek onu analik izin suresinden dusuyorlar mi acaba ?

Noldu neyini begenmedin ki :)) damla seklnde d vitaminleri var minik sisede onu kullaniyordum ben ama sonra kalsiyum ve magnezyum iceren d vitamini yazdi VelBon diye onu kullaniyorum canim şu an.
Seninki hap şeklindemi kuzu benimki gibi çiğneniyormu jelibon gibi

Devletin verdiği d vmaninde içinde paraben var içeriği temiz olsun diye vermiştir ben ocean d vtamini 1000 lik sprey kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra alicaksiniz d vtamini
Kuzum bu ne sprey ne damla ne hap şeklinde.
Bildiğin jelibon gibi cigneniyor bundada şeker var şeker olmasa çok güzel bencede.
Bana kalsa ben venatura d3k2 yada ocean d3k2 alacaktım

Kuzum bu ne sprey ne damla ne hap şeklinde.
Bildiğin jelibon gibi cigneniyor bundada şeker var şeker olmasa çok güzel bencede.
Bana kalsa ben venatura d3k2 yada ocean d3k2 alacaktım
Ben doktorun dediğini almıyorum araştırıyorum içeriği temiz vs öyle kullanıyorum onu almanıza gerek yok o zaman

Evet oyleymis canim ama ev isleri vs icin takat birakmiyo bu tansiyon dusuklugu halsizlik yapiyo, o canimi sıkiyo :)
Evet bende iki kez oldu. Bütün gün sersem gibi yattım. Kalkınca basım dönüyordu midem bulanıyordu. Kendini aç bırakma. Öğünlerini kaçırma. Güneşe çıkma. Benimkini bunlar tetiklemisti. Dikkat edince olmadı bir daha.

Ben de philips olanı var ilk aldığımda çok kullandım ama yıkaması temizlemesi beni yormaya başladı o yüzden çok uzun zamandır kullanmıyorumpatatesler o kadar güzel olmuyor, biber patlıcan közlenir ama o köz tadı olmuyor. Börek tavuk balık bunlar güzel oluyor ama makineye atmak istemediğim için elimde yıkamak da zor geldiği için pek kullanamıyorum :/

Boyum 170 aynen kuzum hep göbeğe bide popo

Yok canim ogun atlamiyorum sicaga da ciktigim yok ama uyku dengem bozuk gece sık kalkiyorum ve ornegin bi anda 4te uyaniyorum sabah 6bucuk gibi uyuyorum 11e kadar. Bunlar da yapti belki ama normalde de tansiyonum 10a 6 falandir hamilelikte iyice dusmus oldu

ben arkadasima 4moms almistim yillar once , onu bana geri verdi. onu kullanicam ben . yeni dogan icin aparati var .
soyle 600-700 ml suya 10 ml camasir suyu koy karistir. dezenfaktan yapmis olursun. ben oyle temizledim. bu karisimi bize restaurantda yilladir saglik denetimcileri kullandiriyor.

Ben Dr. browns anti kolik , bir buyuk cam sise , iki kucuk plastik aldm genis agizli.
Ben baska bir marka kullaniyorum senelerdir cok memnunum . yemek yapma suremi yari yariya indirdi
Ateş ölçer aldınız mı hangi markayı tercih ettiniz?
Braun alicam ben galiba
ben dyson istiyorum ya
robot supurge al. dyson inkinin yorumlari iyi degil. cok yuksek her yere girmiyor. ben senelerdir irobot i3’kullaniyorum cok memnunum. i9 modeli fln daha sahane butcen varsa.
sizin de içiniz yanmaya başladı mı yediğim doğru düzgün bir şey yok cayır cayır yanıyorum resmen
benim geceleri iki hafta once basladi ya, hele gec saatte bisi yersem hemen basliyor

Eklentiler

• 35E5D624-7809-44DC-942C-9EF252C487BD.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 56
Başlı başına gebelik de yapıyor maalesef. İlla ki bir tetikleyici olması gerekmiyor. Hayırlısıyla bir dogursaydik. Dikkat et gene de. Ani kalkışlar yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…