Oda güzel ama roborock kolaylık günlük temizlik için bir toz alıp yere sal gitsinben dyson istiyorum ya
Ben de ogretmenim. Peki ben analik izni suresini kullanirken 3. Ayima somestr tatili denk gelecek onu analik izin suresinden dusuyorlar mi acaba ?Bu arada ben de lisede öğretmenim ve tam 12 eylülde 32.haftaya giriyor olacağım. Tam denk geldi sınıflar paylaşılıyor VS. Arkadaşlara da 2 iş çıkmamış oldu. Aynı branştan 3 hoca hamileyiz:)
1 Eylül gibi başlayan Seminerde de rapor alırım büyük ihtimal uzaktan yapmazlar gibi... okul çok sıcak oluyor ve hangi sandalyede otursam belim ağrıyor. Covid riski Bi yandan. 80 öğretmen var :)
Seninki hap şeklindemi kuzu benimki gibi çiğneniyormu jelibon gibiNoldu neyini begenmedin ki :)) damla seklnde d vitaminleri var minik sisede onu kullaniyordum ben ama sonra kalsiyum ve magnezyum iceren d vitamini yazdi VelBon diye onu kullaniyorum canim şu an.
Evet oyleymis canim ama ev isleri vs icin takat birakmiyo bu tansiyon dusuklugu halsizlik yapiyo, o canimi sıkiyo :)Geçen ay olmuştu canım. Ben de sormuştum buradan. Herkes normal dedi. Doktoruma da sordum o da normal dedi. Yüksek olmadığı sürece sallamiyorlar
Kuzum bu ne sprey ne damla ne hap şeklinde.Devletin verdiği d vmaninde içinde paraben var içeriği temiz olsun diye vermiştir ben ocean d vtamini 1000 lik sprey kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra alicaksiniz d vtamini
Yok canim kahverrngi var beyzbol topu seklini animsatiyo yutmali :)Seninki hap şeklindemi kuzu benimki gibi çiğneniyormu jelibon gibi
Buda çiğnensede kahvaltıdan hemen sonra iciliyordur sanırım yarın eczaneye soracağım.Yok canim kahverrngi var beyzbol topu seklini animsatiyo yutmali :)
Tok karnina oldugu icin ve gunde 2 kez. Bi kahvaltidan snra bi de yemekten sonra. Ondan 1 saat snra da balik hapli multivitamini iciyorumBuda çiğnensede kahvaltıdan hemen sonra iciliyordur sanırım yarın eczaneye soracağım.
Sen kahvaltıdan hemen sonramı içiyorsun 1 saat sonrami kuzum
Bana sayısını söylemedi canım.Tok karnina oldugu icin ve gunde 2 kez. Bi kahvaltidan snra bi de yemekten sonra. Ondan 1 saat snra da balik hapli multivitamini iciyorum
Ben doktorun dediğini almıyorum araştırıyorum içeriği temiz vs öyle kullanıyorum onu almanıza gerek yok o zamanKuzum bu ne sprey ne damla ne hap şeklinde.
Bildiğin jelibon gibi cigneniyor bundada şeker var şeker olmasa çok güzel bencede.
Bana kalsa ben venatura d3k2 yada ocean d3k2 alacaktım
Evet bende iki kez oldu. Bütün gün sersem gibi yattım. Kalkınca basım dönüyordu midem bulanıyordu. Kendini aç bırakma. Öğünlerini kaçırma. Güneşe çıkma. Benimkini bunlar tetiklemisti. Dikkat edince olmadı bir daha.Evet oyleymis canim ama ev isleri vs icin takat birakmiyo bu tansiyon dusuklugu halsizlik yapiyo, o canimi sıkiyo :)
Ben bunu aldım canım herkes memnunduPark yatak için yataşın bu yatağını almayı düşünüyorum fikri olan var mı arkadaşlar? https://ty.gl/0ain04yaal veya başka tavsiyesi olan?
Ben de philips olanı var ilk aldığımda çok kullandım ama yıkaması temizlemesi beni yormaya başladı o yüzden çok uzun zamandır kullanmıyorumKullanmıyorum bende almayı düşünüyorum memnun olan çok kuzum çıtır çıtır yapıyormuş her sebzeyi eti tavuğu köfteyi mısırı bile közde gibi yapıyor
Bende doğumdan sonra alacağım birde roborock s7 max alacağım 2 side çocuklu eve şart
Hem aperatif atıştırmalık yemeğinde hazır olur sen bebekle ilgilenirken
Boyum 170 aynen kuzum hep göbeğe bide popoSenin boyda var tatlım yani attığın resimde hiç kilo felan göze batan yok karın şişmiş
Gluten kesince şişliğim gitti benimde2 kaşık pilav 3 kaşık bulgur tahıl olarak böyle tüketiyorum
Yulafa sardım 2 kaşık yulaf süt incir ceviz muz mükemmel ara öğün oluyor
Yok canim ogun atlamiyorum sicaga da ciktigim yok ama uyku dengem bozuk gece sık kalkiyorum ve ornegin bi anda 4te uyaniyorum sabah 6bucuk gibi uyuyorum 11e kadar. Bunlar da yapti belki ama normalde de tansiyonum 10a 6 falandir hamilelikte iyice dusmus olduEvet bende iki kez oldu. Bütün gün sersem gibi yattım. Kalkınca basım dönüyordu midem bulanıyordu. Kendini aç bırakma. Öğünlerini kaçırma. Güneşe çıkma. Benimkini bunlar tetiklemisti. Dikkat edince olmadı bir daha.
ben arkadasima 4moms almistim yillar once , onu bana geri verdi. onu kullanicam ben . yeni dogan icin aparati var .Güzel, sağlıklı bir hafta olsun inşallah kızlaranakucağı konusunu da bir konuşsak, aldınız mı, alacak mısınız, tecrübeliler evde var mı daha önceki çociklerinizde kullandınız mı? Özellikle ilk aylar öneriyor doktorlar aklımda bir şu kendi kendine sallanan motorlular var bir de nuna leaf var, haydi haydi bu konunun üstüne de tik atalım
soyle 600-700 ml suya 10 ml camasir suyu koy karistir. dezenfaktan yapmis olursun. ben oyle temizledim. bu karisimi bize restaurantda yilladir saglik denetimcileri kullandiriyor.Kızlar bi de bu aldığımız büyük parçaları ya da eşten dosttan gelen malzemeleri nasıl dezenfekte edicez? Bebek olduğu için kimyasallar konusunda tereddütteyim. Mesela ana kucağı, oyun halısı vs tanıdıklardan geldi bize
Ben Dr. browns anti kolik , bir buyuk cam sise , iki kucuk plastik aldm genis agizli.Kızlar dr.browns biberon almak istiyorum ama pp mi olsun cam mı olsun boyutu ne olsun derken hiçbir şeye karar veremedim. Siz neler aldınız? ben hastanede ne olur ne olmaz diye kaşık biberon aldım ama ilerleyen dönemler için normal biberon da alacağım. eşimle nöbetleşe bakacağız bebeğe ben uyurken sağdığım sütleri vermesi için biberon lazım.
Ben baska bir marka kullaniyorum senelerdir cok memnunum . yemek yapma suremi yari yariya indirdikızlar alakasız ama Xiaomi airfryer kullanan var mı etrafımda herkes aldı ama 1.2 kere denediler deneyimleyip öneren var mı ?
safra kesesinde tşdan dolayı ağır yağlı şeyler yiyemiyorum patatese hasret kaldım o yüzden mantıklı geliyor ama şuanda gerekli mi onu da bilmiyorum
Braun alicam ben galibaAteş ölçer aldınız mı hangi markayı tercih ettiniz?
robot supurge al. dyson inkinin yorumlari iyi degil. cok yuksek her yere girmiyor. ben senelerdir irobot i3’kullaniyorum cok memnunum. i9 modeli fln daha sahane butcen varsa.ben dyson istiyorum ya
benim geceleri iki hafta once basladi ya, hele gec saatte bisi yersem hemen basliyorsizin de içiniz yanmaya başladı mı yediğim doğru düzgün bir şey yok cayır cayır yanıyorum resmen
Başlı başına gebelik de yapıyor maalesef. İlla ki bir tetikleyici olması gerekmiyor. Hayırlısıyla bir dogursaydik. Dikkat et gene de. Ani kalkışlar yapma.Yok canim ogun atlamiyorum sicaga da ciktigim yok ama uyku dengem bozuk gece sık kalkiyorum ve ornegin bi anda 4te uyaniyorum sabah 6bucuk gibi uyuyorum 11e kadar. Bunlar da yapti belki ama normalde de tansiyonum 10a 6 falandir hamilelikte iyice dusmus oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?