koşarak almaya gidiyorumBu arada biber közlemek falan da çok hızlı ve güzel oluyor.
Ben de bunu aldım genel olarak bu önerilmişti yaylı olmuyormuş zatenPark yatak için yataşın bu yatağını almayı düşünüyorum fikri olan var mı arkadaşlar? https://ty.gl/0ain04yaal veya başka tavsiyesi olan?
Bu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda gülerHadi ya kıyamam sana inşallah sonuclarin iyi çıkar kuzumbu ara bende sana benzedim ağzım bos durmuyor maşallah
Evet doona+ aldım 2 adet, sağolsun satıcılar ikisini de kutulu, yenidoğan pedli, araç koruma örtülü ve tekerlek korumalı yolladılar hatta bir tanesinde sineklikte mevcut. Bu saydığım yan ekipmanlarda çılgın paralar olduğu için benim nezdimde çok karlı bir alışveriş oldu. Daha evvel arkadaşımın kullandığı doona hep aklımdaydı, gördüğünüz görebileceğiniz en kompakt model herhalde yenidoğan uyumlu, hem bebek arabası hem de araç koltuğu(puset dediğimiz) olabiliyor tek tuşla, hiçbir şey söküp takmıyorsunuz arabaya koyarken yada alırken falan filan.O çok kullanamadığını söylemişti 4-5 ay kadar kullandı sanırım. tombik bebekti ama içinde akıllı duruyorodumanuelden iyi olacağını düşünüyorum ben de.
Bebek arabası puset de dolaptan aldınız sanırım ben de bakıyorum. Sıfırının yarı fiyatına satılıyor çok geliyor sanki daha mı uygun olmalı 2. el? Almak konusunda olamıyorum.
Evet canım düşüncem o, eğer ki sevmezse biri onu daha erken elden çıkarıp diğer modelden alırım diyorum. Şimdilik planım bu ama hayaller, hayatlar tabii4moms alırsan iki tane mi alacaksın?
Şapşahane olmuş vallahi, o parayla hem başka bir eksik tamamlarsın, hem de belki sıfırı bütçeni zorlayacak istediğini alamayacaktın.Biz de ikea ahşap beşik istiyorduk. Tam alcağımız hafta fiyatı 999 dan 1200 e çıktı. Sonra letgodan bebeğine almış ama hiç kullanmamış birinden 500₺ ye aldık. Kutusu herşeyiyle duruyor sıfır ürün. Yatağı da yataştı o da paketli 250₺ ye aldıkİkinciyi de sıfır alacaktık ki yakın arkadaşım eee bizde var ya bundan dedi kızı çok yatmamıştı o da hem beşiği hem yatağı verdi. Bizim beşikler yataklar bedava gibi oldu
Güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah
Kullanmıyorum bende almayı düşünüyorum memnun olan çok kuzum çıtır çıtır yapıyormuş her sebzeyi eti tavuğu köfteyi mısırı bile közde gibi yapıyorkızlar alakasız ama Xiaomi airfryer kullanan var mı etrafımda herkes aldı ama 1.2 kere denediler deneyimleyip öneren var mı ?
safra kesesinde tşdan dolayı ağır yağlı şeyler yiyemiyorum patatese hasret kaldım o yüzden mantıklı geliyor ama şuanda gerekli mi onu da bilmiyorum
2 tane dr.browns options+ antikolik aldım 150ml'lik. Sanırım bir de 2 adet kaşık biberon alacağım, devamını doğduklarından sonraki süreç gösterecekKızlar dr.browns biberon almak istiyorum ama pp mi olsun cam mı olsun boyutu ne olsun derken hiçbir şeye karar veremedim. Siz neler aldınız? ben hastanede ne olur ne olmaz diye kaşık biberon aldım ama ilerleyen dönemler için normal biberon da alacağım. eşimle nöbetleşe bakacağız bebeğe ben uyurken sağdığım sütleri vermesi için biberon lazım.
Doona şekil olarak bana uymadı siz söyledikten sonra baktım. Tarz duruyorlar güle güle kullanın :) o halde uygulamadan bakayım biraz daha ayrıntılı. teşekkürler .Evet doona+ aldım 2 adet, sağolsun satıcılar ikisini de kutulu, yenidoğan pedli, araç koruma örtülü ve tekerlek korumalı yolladılar hatta bir tanesinde sineklikte mevcut. Bu saydığım yan ekipmanlarda çılgın paralar olduğu için benim nezdimde çok karlı bir alışveriş oldu. Daha evvel arkadaşımın kullandığı doona hep aklımdaydı, gördüğünüz görebileceğiniz en kompakt model herhalde yenidoğan uyumlu, hem bebek arabası hem de araç koltuğu(puset dediğimiz) olabiliyor tek tuşla, hiçbir şey söküp takmıyorsunuz arabaya koyarken yada alırken falan filan.
Ve aynı fiyatlardan yada belki kar ederek satabiliyorsunuz, 2.el piyasası çok iyi. Muhakkak satın almadan video isteyin satıcıdan ama.
Ben de koşarak mutfağa patates kızartıp, biber közlemeye gidiyorumkoşarak almaya gidiyorum
ben dyson istiyorum yaKullanmıyorum bende almayı düşünüyorum memnun olan çok kuzum çıtır çıtır yapıyormuş her sebzeyi eti tavuğu köfteyi mısırı bile közde gibi yapıyor
Bende doğumdan sonra alacağım birde roborock s7 max alacağım 2 side çocuklu eve şart
Hem aperatif atıştırmalık yemeğinde hazır olur sen bebekle ilgilenirken
Ben de cam düşünüyorum ama ilerleyen dönemde kendi tuttuğu zaman ağır gelip yere düşürüyormus bebekler muhtemelen camla başlayıp biraz büyüyünce biraz daha büyük boyutla Pp alacağım2 tane dr.browns options+ antikolik aldım 150ml'lik. Sanırım bir de 2 adet kaşık biberon alacağım, devamını doğduklarından sonraki süreç gösterecek
afiyet olsunnnBen de koşarak mutfağa patates kızartıp, biber közlemeye gidiyorum
Devletin karşıladığı d vitaminini de yazdirabilirsin canim pahalı biseyse.kalmis surda son 3 ay element uydurmaya başlamış senin doktor da garip..Bu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda güler
Aynen öyle hem 250ml hem Pp olanlara geçeriz o zamanBen de cam düşünüyorum ama ilerleyen dönemde kendi tuttuğu zaman ağır gelip yere düşürüyormus bebekler muhtemelen camla başlayıp biraz büyüyünce biraz daha büyük boyutla Pp alacağım
Bende bunlar yok ama tefal actifry var nerdeyse 8-10 yıldır. Onda bile dondurulmuş patateslerle muhteşem sonuç, üstelik ben o bi kaşık yağı da çoğu zaman koymuyorum. Çok iyi tavuk kanat vs yapıyor benimki bu alanda çıkan ilk cihaz üzerine gelişmiş olanlar sordukların yani, son yıllarda çıktı eminim çok daha iyilerdirkızlar alakasız ama Xiaomi airfryer kullanan var mı etrafımda herkes aldı ama 1.2 kere denediler deneyimleyip öneren var mı ?
safra kesesinde tşdan dolayı ağır yağlı şeyler yiyemiyorum patatese hasret kaldım o yüzden mantıklı geliyor ama şuanda gerekli mi onu da bilmiyorum
Sizin gönlünüz ne istiyorsa ihtiyacınız ne ise siz ona göre bakın tabiki, bizimkiler ikiz olduğundan benim için önemli olan çok basit kullanımı olmasıydı tipi için hiç seçici olamadım. İnşallah tüm evlatlar bu binbir hevesle, özene bezene aldığımız her şeyi sağlıkla, güzel günlerde kullansınDoona şekil olarak bana uymadı siz söyledikten sonra baktım. Tarz duruyorlar güle güle kullanın :) o halde uygulamadan bakayım biraz daha ayrıntılı. teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?