2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hadi ya kıyamam sana inşallah sonuclarin iyi çıkar kuzum bu ara bende sana benzedim ağzım bos durmuyor maşallah
Bu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda güler

Eklentiler

• Screenshot_20220815-155838_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 62
Evet doona+ aldım 2 adet, sağolsun satıcılar ikisini de kutulu, yenidoğan pedli, araç koruma örtülü ve tekerlek korumalı yolladılar hatta bir tanesinde sineklikte mevcut. Bu saydığım yan ekipmanlarda çılgın paralar olduğu için benim nezdimde çok karlı bir alışveriş oldu. Daha evvel arkadaşımın kullandığı doona hep aklımdaydı, gördüğünüz görebileceğiniz en kompakt model herhalde yenidoğan uyumlu, hem bebek arabası hem de araç koltuğu(puset dediğimiz) olabiliyor tek tuşla, hiçbir şey söküp takmıyorsunuz arabaya koyarken yada alırken falan filan.
Ve aynı fiyatlardan yada belki kar ederek satabiliyorsunuz, 2.el piyasası çok iyi. Muhakkak satın almadan video isteyin satıcıdan ama.

Aranızda bu jelibon şeklinde d vitaminini kullanan varmi .
Varsa bu minnoş jelibon kahvaltıdan sonra direkmi yeniliyor aydınlatırsa sevinirim hayatımda böyle d vitamini yemedim

Eklentiler

• Screenshot_20220815-155838_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızceler merhaba 27 haftalık gebeyim .Bıgün kontrolüm vardı .Bebeğin boyu 28 haftaya uyumlu kilosu maalesef 25 haftaya uyumlu çıktı .Yani kilo olarak 2 hafta gerideyiz .Çok ama çok moralim bozuldu .Hiçbir şekilde acıkmıyorum zorla birkaç lokma yiyorum .Balık yağı ,Demir ilacı be magnezyum kullanıyorum .Bunlara rağmen iştahım açılmıyor .Yarın kan vereceğim bakalım neler çıkacak .
Bu arada bebeğim bir kilo su anda ama boyu uzun olduğu icin kilosu bu şekilde çıkıyormuş .Karın bölgesi filan 25 haftalık görünüyor .Ay bilemiyorum var mı benim durumda olan birileri .Neler yapmam gerekiyor bebeğin kilo alması icin

Şapşahane olmuş vallahi, o parayla hem başka bir eksik tamamlarsın, hem de belki sıfırı bütçeni zorlayacak istediğini alamayacaktın.

Kullanmıyorum bende almayı düşünüyorum memnun olan çok kuzum çıtır çıtır yapıyormuş her sebzeyi eti tavuğu köfteyi mısırı bile közde gibi yapıyor
Bende doğumdan sonra alacağım birde roborock s7 max alacağım 2 side çocuklu eve şart
Hem aperatif atıştırmalık yemeğinde hazır olur sen bebekle ilgilenirken

2 tane dr.browns options+ antikolik aldım 150ml'lik. Sanırım bir de 2 adet kaşık biberon alacağım, devamını doğduklarından sonraki süreç gösterecek

Eklentiler

• 1660568984981957631341815006894.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 54
Doona şekil olarak bana uymadı siz söyledikten sonra baktım. Tarz duruyorlar güle güle kullanın :) o halde uygulamadan bakayım biraz daha ayrıntılı. teşekkürler .

ben dyson istiyorum ya

2 tane dr.browns options+ antikolik aldım 150ml'lik. Sanırım bir de 2 adet kaşık biberon alacağım, devamını doğduklarından sonraki süreç gösterecek
Ben de cam düşünüyorum ama ilerleyen dönemde kendi tuttuğu zaman ağır gelip yere düşürüyormus bebekler muhtemelen camla başlayıp biraz büyüyünce biraz daha büyük boyutla Pp alacağım

Bu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda güler
Devletin karşıladığı d vitaminini de yazdirabilirsin canim pahalı biseyse.kalmis surda son 3 ay element uydurmaya başlamış senin doktor da garip..

Bende bunlar yok ama tefal actifry var nerdeyse 8-10 yıldır. Onda bile dondurulmuş patateslerle muhteşem sonuç, üstelik ben o bi kaşık yağı da çoğu zaman koymuyorum. Çok iyi tavuk kanat vs yapıyor benimki bu alanda çıkan ilk cihaz üzerine gelişmiş olanlar sordukların yani, son yıllarda çıktı eminim çok daha iyilerdir

Doona şekil olarak bana uymadı siz söyledikten sonra baktım. Tarz duruyorlar güle güle kullanın :) o halde uygulamadan bakayım biraz daha ayrıntılı. teşekkürler .
Sizin gönlünüz ne istiyorsa ihtiyacınız ne ise siz ona göre bakın tabiki, bizimkiler ikiz olduğundan benim için önemli olan çok basit kullanımı olmasıydı tipi için hiç seçici olamadım. İnşallah tüm evlatlar bu binbir hevesle, özene bezene aldığımız her şeyi sağlıkla, güzel günlerde kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…