Ahahahah, bak yazmayayım dedim 40+ olduğumuzu yine ortaya atmayayım dedim ama eras'ım işte bende actifry kullanıyorum son teknolojiye yetişemedimBende bunlar yok ama tefal actifry var nerdeyse 8-10 yıldır. Onda bile dondurulmuş patateslerle muhteşem sonuç, üstelik ben o bi kaşık yağı da çoğu zaman koymuyorum. Çok iyi tavuk kanat vs yapıyor benimki bu alanda çıkan ilk cihaz üzerine gelişmiş olanlar sordukların yani, son yıllarda çıktı eminim çok daha iyilerdir
ben cahil kalmışım yeni keşfediyorumBende bunlar yok ama tefal actifry var nerdeyse 8-10 yıldır. Onda bile dondurulmuş patateslerle muhteşem sonuç, üstelik ben o bi kaşık yağı da çoğu zaman koymuyorum. Çok iyi tavuk kanat vs yapıyor benimki bu alanda çıkan ilk cihaz üzerine gelişmiş olanlar sordukların yani, son yıllarda çıktı eminim çok daha iyilerdir
Hahhahahah sen ben olabilirmisin acabaAhahahah, bak yazmayayım dedim 40+ olduğumuzu yine ortaya atmayayım dedim ama eras'ım işte bende actifry kullanıyorum son teknolojiye yetişemedim
Buradan çok mümkün gözüküyorHahhahahah sen ben olabilirmisin acaba
Hic aklima gelmedi valla. Suan asiri uyku hali ve bas agrisi var. Bisey var ama cozemedim. Crs randevum var konusayim bakalimOo yapmaz mi en yaygin belirtilerinden biri bulwnti yapmasi. Yoksa normalde benim de 16. Haftalsrda gebelik bulantim gecmisti. Tansiyon dusuklugunden dolayi yine yapiyo ara ara dusunce
Ilk zamanlar ilj bebek acemiligi de var tabi esimle sabah kdr dönüşümlü nobet tutardik uyuyan bebegin başında kusarsa diyealdım reflü yatağıda aldım onun üstünde yatarken koyarım diye düşündüm yakın bir zamanda eşimin çalışma arkadaşının bebeği vefat etti kusmuk boğazına kaçmış reflü yatağı almayacaktım normalde ama etkili olur diye onuda aldım
Doktorun bir sey onerirse bana da yaz canm :) yeni dogum yapan 2 arkadasim var onlar da tansiyonumuz 6. Aylardan sonra cok duserdi diyolar.Hic aklima gelmedi valla. Suan asiri uyku hali ve bas agrisi var. Bisey var ama cozemedim. Crs randevum var konusayim bakalim
Bilgim yok ama bunu doktorunuz soylese daha iyi olmaz miKızlar iyotsuz Multivtamin vitamin ariyorim tiroid hastasi oldugum için iyot iyi gelmiyor sovital mother buldum içinde iyot yok kullanan bilen varmı yada benimki tiroid hastaları ne kullanıyorsunuz vitamin
Doktor araştırdı bulamadı ben buldum vs kendinin doktoruyim bu araBilgim yok ama bunu doktorunuz soylese daha iyi olmaz mi
Noldu neyini begenmedin ki :)) damla seklnde d vitaminleri var minik sisede onu kullaniyordum ben ama sonra kalsiyum ve magnezyum iceren d vitamini yazdi VelBon diye onu kullaniyorum canim şu an.Bu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda güler
Ben de anne yanini letgodan aldim. Tahterevalli nova maksi suanda 3bin bandinda ben 600e aldim. Ahsaplarini ovalayarak bitkisel deterjanla sildim. Tekstilini de once normal deterjan ve beyazlaticiyla yikayip doguma yakin bebe sampuaniyla yikiycam. Ustune de buhar tamamdirO çok kullanamadığını söylemişti 4-5 ay kadar kullandı sanırım. tombik bebekti ama içinde akıllı duruyorodumanuelden iyi olacağını düşünüyorum ben de.
Bebek arabası puset de dolaptan aldınız sanırım ben de bakıyorum. Sıfırının yarı fiyatına satılıyor çok geliyor sanki daha mı uygun olmalı 2. el? Almak konusunda olamıyorum.
Aa olmadi ama simdi, nasil bilmezmiş :))Doktor araştırdı bulamadı ben buldum vs kendinin doktoruyim bu ara
Devletin verdiği d vmaninde içinde paraben var içeriği temiz olsun diye vermiştir ben ocean d vtamini 1000 lik sprey kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra alicaksiniz d vtaminiBu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda güler
Bende tam tersi yuksek tansiyon vardi aslinda ondan da takipliydim bi ara. Bu sekerden dolayi diyete baslayinca tansiyonum oyle dustu. Belki de vucut denge kuramiyo suan. Cunku kilo da veriyorum. 1ay once sıkan pantolonumu giydim bugun mesela. Drla konusayim bakayim.bisey derse yazarim burayaDoktorun bir sey onerirse bana da yaz canm :) yeni dogum yapan 2 arkadasim var onlar da tansiyonumuz 6. Aylardan sonra cok duserdi diyolar.
Rapor aldığım zamanı sonraya aktarabiliyormusunBu arada ben de lisede öğretmenim ve tam 12 eylülde 32.haftaya giriyor olacağım. Tam denk geldi sınıflar paylaşılıyor VS. Arkadaşlara da 2 iş çıkmamış oldu. Aynı branştan 3 hoca hamileyiz:)
1 Eylül gibi başlayan Seminerde de rapor alırım büyük ihtimal uzaktan yapmazlar gibi... okul çok sıcak oluyor ve hangi sandalyede otursam belim ağrıyor. Covid riski Bi yandan. 80 öğretmen var :)
Sizin öncelikleriniz farklı tabi ikiz olunca :) İnşallah sağlıkla gelirler bütün anneler çok heyecanlıyızSizin gönlünüz ne istiyorsa ihtiyacınız ne ise siz ona göre bakın tabiki, bizimkiler ikiz olduğundan benim için önemli olan çok basit kullanımı olmasıydı tipi için hiç seçici olamadım. İnşallah tüm evlatlar bu binbir hevesle, özene bezene aldığımız her şeyi sağlıkla, güzel günlerde kullansın
Bugün ben de letgo indirdim :) Dolap kullanıyordum normalde. Yatak bebek arabası da alınabilir temiz birşeyler bulunursa 2 el çok mantıklı gerçekten. Mis gibi olmuştur güle güle kullanınBen de anne yanini letgodan aldim. Tahterevalli nova maksi suanda 3bin bandinda ben 600e aldim. Ahsaplarini ovalayarak bitkisel deterjanla sildim. Tekstilini de once normal deterjan ve beyazlaticiyla yikayip doguma yakin bebe sampuaniyla yikiycam. Ustune de buhar tamamdir
Tabi konuş bakalim ne diyecek , benim de istahim azaldi bebis kilo almaz diye korktum .Şu an 1 aydir kilom sabit ama bebisin kilosu normal seyrediyo.Bende tam tersi yuksek tansiyon vardi aslinda ondan da takipliydim bi ara. Bu sekerden dolayi diyete baslayinca tansiyonum oyle dustu. Belki de vucut denge kuramiyo suan. Cunku kilo da veriyorum. 1ay once sıkan pantolonumu giydim bugun mesela. Drla konusayim bakayim.bisey derse yazarim buraya
Geçen ay olmuştu canım. Ben de sormuştum buradan. Herkes normal dedi. Doktoruma da sordum o da normal dedi. Yüksek olmadığı sürece sallamiyorlarAy kizlar tansiyonum cok dusuk bu aralar.9a 5 10a 5 seklinde. Sizde de oluyor mu yaa bulanti kafads dengesizlk uyku hali sersemlik ic titremesi carpinti yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?