2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ahahahah, bak yazmayayım dedim 40+ olduğumuzu yine ortaya atmayayım dedim ama eras'ım işte bende actifry kullanıyorum son teknolojiye yetişemedim

ben cahil kalmışım yeni keşfediyorum

Kızlar iyotsuz Multivtamin vitamin ariyorim tiroid hastasi oldugum için iyot iyi gelmiyor sovital mother buldum içinde iyot yok kullanan bilen varmı yada benimki tiroid hastaları ne kullanıyorsunuz vitamin

Oo yapmaz mi en yaygin belirtilerinden biri bulwnti yapmasi. Yoksa normalde benim de 16. Haftalsrda gebelik bulantim gecmisti. Tansiyon dusuklugunden dolayi yine yapiyo ara ara dusunce
Hic aklima gelmedi valla. Suan asiri uyku hali ve bas agrisi var. Bisey var ama cozemedim. Crs randevum var konusayim bakalim

Ilk zamanlar ilj bebek acemiligi de var tabi esimle sabah kdr dönüşümlü nobet tutardik uyuyan bebegin başında kusarsa diye sonra baktik perisan kaliyoruz biraktik. Kafasini yana cevirmek onemli ama kendi ceviremiyomus cunku. Allah saklasin hepimizinkini

Kızlar iyotsuz Multivtamin vitamin ariyorim tiroid hastasi oldugum için iyot iyi gelmiyor sovital mother buldum içinde iyot yok kullanan bilen varmı yada benimki tiroid hastaları ne kullanıyorsunuz vitamin
Bilgim yok ama bunu doktorunuz soylese daha iyi olmaz mi

Bu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda güler
Noldu neyini begenmedin ki :)) damla seklnde d vitaminleri var minik sisede onu kullaniyordum ben ama sonra kalsiyum ve magnezyum iceren d vitamini yazdi VelBon diye onu kullaniyorum canim şu an.

Ben de anne yanini letgodan aldim. Tahterevalli nova maksi suanda 3bin bandinda ben 600e aldim. Ahsaplarini ovalayarak bitkisel deterjanla sildim. Tekstilini de once normal deterjan ve beyazlaticiyla yikayip doguma yakin bebe sampuaniyla yikiycam. Ustune de buhar tamamdir

Bu doktor beni çıldırtır anam babam usulü d vitamini vermedi jelibon şeklinde d vitamini verdi bu kadarmi birbirimize ters oluruz ya umarım yüzüm doğumda güler
Devletin verdiği d vmaninde içinde paraben var içeriği temiz olsun diye vermiştir ben ocean d vtamini 1000 lik sprey kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra alicaksiniz d vtamini

Doktorun bir sey onerirse bana da yaz canm :) yeni dogum yapan 2 arkadasim var onlar da tansiyonumuz 6. Aylardan sonra cok duserdi diyolar.
Bende tam tersi yuksek tansiyon vardi aslinda ondan da takipliydim bi ara. Bu sekerden dolayi diyete baslayinca tansiyonum oyle dustu. Belki de vucut denge kuramiyo suan. Cunku kilo da veriyorum. 1ay once sıkan pantolonumu giydim bugun mesela. Drla konusayim bakayim.bisey derse yazarim buraya

Rapor aldığım zamanı sonraya aktarabiliyormusun

Sizin öncelikleriniz farklı tabi ikiz olunca :) İnşallah sağlıkla gelirler bütün anneler çok heyecanlıyız
Bugün ben de letgo indirdim :) Dolap kullanıyordum normalde. Yatak bebek arabası da alınabilir temiz birşeyler bulunursa 2 el çok mantıklı gerçekten. Mis gibi olmuştur güle güle kullanın

Tabi konuş bakalim ne diyecek , benim de istahim azaldi bebis kilo almaz diye korktum .Şu an 1 aydir kilom sabit ama bebisin kilosu normal seyrediyo.

Babam tursu almis tuzlu ayran fayda etmeyince:) halbuki şişme falan olmasn diye tuza dikkat ediodum.Turşu iyi geldi valla

Ay kizlar tansiyonum cok dusuk bu aralar.9a 5 10a 5 seklinde. Sizde de oluyor mu yaa bulanti kafads dengesizlk uyku hali sersemlik ic titremesi carpinti yapiyo
Geçen ay olmuştu canım. Ben de sormuştum buradan. Herkes normal dedi. Doktoruma da sordum o da normal dedi. Yüksek olmadığı sürece sallamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…