- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Happy ben de roborock s7 düşünüyorum birsz indirime girerse alacağım haberleşelimOda güzel ama roborock kolaylık günlük temizlik için bir toz alıp yere sal gitsin
Ben dyson v15 aldım, çok memnunuz. Ben de kedi de olduğundan feci topluyor tüyleri, çekiş gücü çok iyi. V15’e de gerek yokmuş, V8 de iş iş görür, çekiş gücü ile bilinen bir süpürge nasıl olsa.ben dyson istiyorum ya
sizin de içiniz yanmaya başladı mı yediğim doğru düzgün bir şey yok cayır cayır yanıyorum resmen
NCR ye gidiyorum canım. Sen?Yaa bende Antepteyim bence kasımda net giyilir çok soğuk oluyor kış. Hele geçen yıl gibi olursa. Bu arada hangi hasteneye gidiyorsun canım ?
Bende çok doona meraklısıyımEvet doona+ aldım 2 adet, sağolsun satıcılar ikisini de kutulu, yenidoğan pedli, araç koruma örtülü ve tekerlek korumalı yolladılar hatta bir tanesinde sineklikte mevcut. Bu saydığım yan ekipmanlarda çılgın paralar olduğu için benim nezdimde çok karlı bir alışveriş oldu. Daha evvel arkadaşımın kullandığı doona hep aklımdaydı, gördüğünüz görebileceğiniz en kompakt model herhalde yenidoğan uyumlu, hem bebek arabası hem de araç koltuğu(puset dediğimiz) olabiliyor tek tuşla, hiçbir şey söküp takmıyorsunuz arabaya koyarken yada alırken falan filan.
Ve aynı fiyatlardan yada belki kar ederek satabiliyorsunuz, 2.el piyasası çok iyi. Muhakkak satın almadan video isteyin satıcıdan ama.
Aynen dogru diyosun damarlarw baski arttikca tansiyon degisiyormus.Başlı başına gebelik de yapıyor maalesef. İlla ki bir tetikleyici olması gerekmiyor. Hayırlısıyla bir dogursaydik. Dikkat et gene de. Ani kalkışlar yapma.
Bugün bş mağazada havlu ve bornozlarambakarken bende öyle düşündüm, bırnoz gereksiz kolu girmez kendi durmaz. En iyisi büyükçe bir havlu almak. Dediğin müzlin de aklımda, daha iyi olur diyo herkes. Üşümesin kuzularımızKucukken bornoz yerine ucgen baslikli kare havlular cok kullanisli bebek zaten kucaginda hemen ustune sarip sarmalayip yataga atip kuruluyosun. Hatta ben icine de muslin koyuyodum havlunun daha pratik hemen kuruyodu. Ayakta durdugu zamanlar icin bornoz anca kullandim ki o zmn da kendi heves etmisti biz giyiyoruz diye
Amin canım, sağolasın.
Bende bugün havlulara bakarken aynısını dğşündüm. Bornoz zor olur hakikaten. Büyük kalın bir havlu iyidir.bornozu biraz daha ayaklandiklarinda kullanabiliriz. Ben su asamada kolunu vs sokmakla ugrasmayayim diye normal bebek havlusu bakacagim.
Geçmiş olsun herhangi bir şikayetle mi gitmistinEn son kan tahlillerimde AST ve ALT değerlerim biraz yüksek çıkmış. Şimdi doktorun asistanı yazdı doktorum 10 gün sonra tekrarlanmasını yüksek çıkarsa kanda safra asidine baktırmam gerektiği söylemiş. Şöyle heyecansız bir haftam geçmiyor
Bir tane 150 ml cam biberon alacağım ilk zamanlarda kullanmak için kolay sterilize edilebilir plastik riski olmaz bir de kendi kendine tutacağı dönemler için 270 ml Pp biberon alacağım hem kırılma riski olmaz hem daha fazla devam sütü vs içebilir tek seferde . Böyle aklıma yattı aslında.Ben Dr. browns anti kolik , bir buyuk cam sise , iki kucuk plastik aldm genis agizli.
Ben baska bir marka kullaniyorum senelerdir cok memnunum . yemek yapma suremi yari yariya indirdi
Braun alicam ben galiba
robot supurge al. dyson inkinin yorumlari iyi degil. cok yuksek her yere girmiyor. ben senelerdir irobot i3’kullaniyorum cok memnunum. i9 modeli fln daha sahane butcen varsa.
benim geceleri iki hafta once basladi ya, hele gec saatte bisi yersem hemen basliyor
Ben şuan ankaya gidiyorum. Ama live geçicem doğum içinNCR ye gidiyorum canım. Sen?
Dr. Nazan özdemir.
Kare baş yeri olan Bebek havluları küçükken iyi oluyo canım ogluma almıştım sonra onunkini ona deniz havlusu yaptık ikinciye de oyle aldımBugün bş mağazada havlu ve bornozlarambakarken bende öyle düşündüm, bırnoz gereksiz kolu girmez kendi durmaz. En iyisi büyükçe bir havlu almak. Dediğin müzlin de aklımda, daha iyi olur diyo herkes. Üşümesin kuzularımız
Amin canım, sağolasın.
Bende bugün havlulara bakarken aynısını dğşündüm. Bornoz zor olur hakikaten. Büyük kalın bir havlu iyidir.
Bugün bş mağazada havlu ve bornozlarambakarken bende öyle düşündüm, bırnoz gereksiz kolu girmez kendi durmaz. En iyisi büyükçe bir havlu almak. Dediğin müzlin de aklımda, daha iyi olur diyo herkes. Üşümesin kuzularımız
Amin canım, sağolasın.
Bende bugün havlulara bakarken aynısını dğşündüm. Bornoz zor olur hakikaten. Büyük kalın bir havlu iyidir.
Yok canım ayda bir kez kan tahlili yapıyorum rutin tahlilde çıktı. Bi şikayetim yokGeçmiş olsun herhangi bir şikayetle mi gitmistin
Sağlığımız bozulmadan evlatlarımızı alsaydık kucağımıza hayırlısıylaYok canım ayda bir kez kan tahlili yapıyorum rutin tahlilde çıktı. Bi şikayetim yokKullandığımız vitaminler ve demir de karaciğeri yorduğu için yükselebiliyormuş bakalım salı tekrar yaptırcam
Benim de öyle ara ara kasılma ağrı oluyor doktoruma sordum magnezyum kullan dedi maden suyu önerdi çok yorulma ağır kaldırma dinlen dedi ama bir sorun yok olabiliyormuş öyleKızlar uzun zamandır yoktum yoğunluktan bu aralar benim karnımda sertleşme ve hafif ağrılar oluyo ara ara ben sanıyodum ki o an öyle sertleşince bebek oraya toplanıyo veya işte kafasını falan yaslıyo diye düşünüyodum happy momda gezerken denk geldim herkes bunların kasılma ve sancı olduğunu yazmış başına gelen doktoruyla konuşan var mı normal mi acaba
bende duzenli kan tahlili veriyorum tansiyon ilaclarida kullandigim icin .Yok canım ayda bir kez kan tahlili yapıyorum rutin tahlilde çıktı. Bi şikayetim yokKullandığımız vitaminler ve demir de karaciğeri yorduğu için yükselebiliyormuş bakalım salı tekrar yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?