2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben dyson istiyorum ya
Ben dyson v15 aldım, çok memnunuz. Ben de kedi de olduğundan feci topluyor tüyleri, çekiş gücü çok iyi. V15’e de gerek yokmuş, V8 de iş iş görür, çekiş gücü ile bilinen bir süpürge nasıl olsa.
Ama kendi kendine yapsın dersen robot süpürgelere de bakabilirsin, ben de yok, kullananlardan biliyorum çok memnun olan var.

Reactions: 11K
En son kan tahlillerimde AST ve ALT değerlerim biraz yüksek çıkmış. Şimdi doktorun asistanı yazdı doktorum 10 gün sonra tekrarlanmasını yüksek çıkarsa kanda safra asidine baktırmam gerektiği söylemiş. Şöyle heyecansız bir haftam geçmiyor

Bende çok doona meraklısıyım
2.el çok istedim de eşim güvenemedi.sen nasıl ne kadara aldın canım sorması ayıp :)

Bizim süpürge çok hantaldı ya
Robot aldık en uygun olanından geçen yıl çünkü hantal süpürge hem çok yapışıyor yere hemde çarpıyor mobilyaya..
Geçen ay dayanamayıp V10 absolute aldım mecbur. Bi oynak. Manevra çok rahat alınıyo
Bebek emeklicek VS.
Robot günlük süpürme için iyi
Dyson ile süpürünce evde 3 gün filan toz yok bayagı iyi.
Sırada klima var. Bebek için yaaaa
Şu airfry da doğum günümde aldı eşim ama çok kullanamadım pişman oldum hatta bazen

Bugün bş mağazada havlu ve bornozlarambakarken bende öyle düşündüm, bırnoz gereksiz kolu girmez kendi durmaz. En iyisi büyükçe bir havlu almak. Dediğin müzlin de aklımda, daha iyi olur diyo herkes. Üşümesin kuzularımız

İnsallah kolaydan vurdurabilirsin ugrasmadan P pembeumutyildizi
Amin canım, sağolasın.

bornozu biraz daha ayaklandiklarinda kullanabiliriz. Ben su asamada kolunu vs sokmakla ugrasmayayim diye normal bebek havlusu bakacagim.
Bende bugün havlulara bakarken aynısını dğşündüm. Bornoz zor olur hakikaten. Büyük kalın bir havlu iyidir.

Geçmiş olsun herhangi bir şikayetle mi gitmistin

Bir tane 150 ml cam biberon alacağım ilk zamanlarda kullanmak için kolay sterilize edilebilir plastik riski olmaz bir de kendi kendine tutacağı dönemler için 270 ml Pp biberon alacağım hem kırılma riski olmaz hem daha fazla devam sütü vs içebilir tek seferde . Böyle aklıma yattı aslında.

Kare baş yeri olan Bebek havluları küçükken iyi oluyo canım ogluma almıştım sonra onunkini ona deniz havlusu yaptık ikinciye de oyle aldım

Benim kayinpederim de havlu fabrikasında çalışıyor başlıklı havlular bornozlar almış bebiş için havlulu mama önlükleri de almış kullanışlı görünüyorlardi ama içine muslin bez koymak da çok mantıklı denemek lazım.

Yok canım ayda bir kez kan tahlili yapıyorum rutin tahlilde çıktı. Bi şikayetim yok Kullandığımız vitaminler ve demir de karaciğeri yorduğu için yükselebiliyormuş bakalım salı tekrar yaptırcam
Sağlığımız bozulmadan evlatlarımızı alsaydık kucağımıza hayırlısıyla inşallah düzene girer de tekrar streslik bir durum yaratmaz

Benim de öyle ara ara kasılma ağrı oluyor doktoruma sordum magnezyum kullan dedi maden suyu önerdi çok yorulma ağır kaldırma dinlen dedi ama bir sorun yok olabiliyormuş öyle

Yok canım ayda bir kez kan tahlili yapıyorum rutin tahlilde çıktı. Bi şikayetim yok Kullandığımız vitaminler ve demir de karaciğeri yorduğu için yükselebiliyormuş bakalım salı tekrar yaptırcam
bende duzenli kan tahlili veriyorum tansiyon ilaclarida kullandigim icin .
Karaciger degerlerim tavan benimde ama doktor en basinda dedi , hamilelikte yukselir zaten korkma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…