Gluteni kesince eski minnoş halime döndümBoyum 170 aynen kuzum hep göbeğe bide popo
Girmez o girmez en son mediamarkette 15 bindiHappy ben de roborock s7 düşünüyorum birsz indirime girerse alacağım haberleşelim
Bu beni üzdüBen de philips olanı var ilk aldığımda çok kullandım ama yıkaması temizlemesi beni yormaya başladı o yüzden çok uzun zamandır kullanmıyorumpatatesler o kadar güzel olmuyor, biber patlıcan közlenir ama o köz tadı olmuyor. Börek tavuk balık bunlar güzel oluyor ama makineye atmak istemediğim için elimde yıkamak da zor geldiği için pek kullanamıyorum :/
Süpürge içine henüz bütce ayırmadım ama ağlaya sızlaya aldıra bilirim,Ben Dr. browns anti kolik , bir buyuk cam sise , iki kucuk plastik aldm genis agizli.
Ben baska bir marka kullaniyorum senelerdir cok memnunum . yemek yapma suremi yari yariya indirdi
Braun alicam ben galiba
robot supurge al. dyson inkinin yorumlari iyi degil. cok yuksek her yere girmiyor. ben senelerdir irobot i3’kullaniyorum cok memnunum. i9 modeli fln daha sahane butcen varsa.
benim geceleri iki hafta once basladi ya, hele gec saatte bisi yersem hemen basliyor
Günaydın kızlar çoookkk güzel bir gün olsun herkes için
Günaydın kızlarGünaydınnnnn
Evet canım ablam normal doğum yaptığı halde gelmedi sütü. Hastanede kesinlikle mama vermeyin dediler ve yeğenim yüksek değerde sarılık geçirdi. Kanı değişecek noktaya geldi. O yüzden ben oğlumda çantamda mamayla gittim. Aventin anne memesine en yakın biberonunu almıştım. Birkaç kez verdim ki benim oğlan maşallah iriydi ve iyi çekiyordu. O yüzden sütüm çabuk geldi. Ama mememden de indirmedim mamaya güvenerek. Sadece aç kalmayacak şekilde verdim. Bu sefer de çantamda mama ile gideceğim. Hastaneler kesinlikle verme diyorlar. Oğlumda gizli gizli verdimGüzel anneler bu çok önemli bi konu o yüzden yazmadan geçemeyeceğim. İlk bebeğimdi ve tecrübesizlik işte, emziriyordum, sütüm geliyor sanıyordum, az az da olsa sıvı geliyordu aslında. Aç bu çocuk, mama verelim dediklerinde baksanıza defalarca kaka yaptı, sütüm olmasa nasıl kaka yapacak diyordum. Mama vermemek için diretiyordum. ilk 2 gün 7-8 defa kaka yapmıştı günde,ona güvendim. 2. günün sonuna doğru hiç durmadan ağlamaya başladı, ateşi 39 a çıktı. Acile yetiştirdik, aç ve susuz kalmış, anne sütü alamayınca tabi vücut susuz da kalmış o yaz sıcağında ve dehidrasyon olmuş. 2 gün küvözde kaldı bebeğim. Bu benim için hiç unutamayacağım bir tecrübe oldu. Şimdi bu benim dış gebelik dışında 4. gebeliğim ve 4. sezaryenim olacak. Acı tatlı bunun gibi onlarca tecrübe yaşadım. Şimdi ben biliyorum ki sütüm ilk 4 gün gelmiyor, hastanede kucağıma verdikleri an emzirmeye başlıyorum, sütün gelişini başlatmak için, sonra az bi miktar mama veriyorum ardından. İlk 4 gün sürekli böyle geçiyor. Sık sık önce emzirme sonra mama. Süt gelmeye başlayınca mamayı kesiyorum. Bebekler ilk hafta daha bişeylerin çok farkında olmadığı için biberonla vermek meme reddine sebep olmuyor. Benim anne sütü kakası sandığım şey anne karnında bağırsaklarında biriken mekonyummuş. O kaka sarıya döndüğü an anne sütü veya mama kakasıdır. En belirgin şey çişine bakacaksınız, çiş yapıyorsa karnı doyuyordur, tabi mama veriyorsanız da çiş yapar. Sütünüzün geldiğini düşündüğünüz anda mamayı birkaç öğün kesin ve çiş yapmaya devam ediyorsa anne sütü almaya başlamıştır. Sütün rengi saydama yakınsa daha tam başlamamış olabilir süt gelişi. Özellikle sezaryen olacaklar buna dikkat etsin, her sezaryen böyle olacak geç gelecek diye bir şey de yok, bazılarının aynı gün gelmeye başlıyor. Bunu büyüklerinizin her dediğini yapın diye de yazmıyorum, sonuçta onlar da tecrübeli olsa da hatalar yapabiliyor, sadece direk kestirip atmayın, dikkate de alın, üzerinde düşünün. Çok uzun oldu kusura bakmayın, yaşanmışlık çok olunca kısa yazamıyorum, o yüzden de sık sık yazmıyorum genelde okuyarak takip ediyorum çok önemli bi konu olmadıkça.
Ben 34. Haftada erken doğum sancılarıyla gittim hastaneye. İki santim açılmam da vardı fakat durdurdular hastanede 4 gün kaldım sonra eve geldim. 39+5 te oğlum doğdu yani bekliyorlar gerekli müdahale yapılıncaKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım , bugün doktor kontrolüm vardı , 29uncu haftadayım , bugün rahim ağzını ultrasonla kontrol ederken ve bi gariplik var istersen vajinal muayene yapalım dedi , olur dedim ve açılma olduğunu söyledi , sonra elle muayene etti hatta açılmanın boyutunu anlamak için 1 parmak 3 cm civarı sanırım açılmamın olduğunu söyledi , zaten stresten o andan itibaren bir şey duyamadım ama iğne verdi hemen bugün iki doz kullan bebeğin erken doğma ihtimali var , ciğerlerinin gelişmesi lazım hazırlanmalıyız dedi , biraz korktum açıkçası , istirahat verdi zaten evden çalışıyorum ,korkudan ne kadar sürem olduğunu bile soramadım ama sadece doktor şey dedi ne kadar uzatabilirsek bu durumu ilaçlarla o kadar uzatacağız 35 i görürsek çok iyiy dedi , peki hiç böyle açılması erken olup doğumu uzatan duydunuz mu ne biliyim hala anlamaya çalışıyorum , sizce ne kadar uzatabilirim bunu
kıllanıyor bizim bebikler galibaBirkaç gündür yanma değil de, kazınma var, yerken de devam ediyor, doyunca dahi kazınıyor
Ay inşallah hemen çıksın su saclari yoksa mide alev alacakkıllanıyor bizim bebikler galiba
en büyük korkum kıllı çıkması eşim dalga geçiyor o kadar büyük konuşuyorsun ki çocuk senin yüzünden maymun gibi çıkacak diye sonuçta evladım her türlü severim yıllar sonra sevgilisine bak bu benim doğduğum an deyip fotoğrafını gösterirken kendi utanır bananeAy inşallah hemen çıksın su saclari yoksa mide alev alacakbir de sırtı epilasyonu gibi olursa tadından yenmez
Ahahahahhaha keşke anne ve baba sevdigi yanlarınin DNA sini verebilseen büyük korkum kıllı çıkması eşim dalga geçiyor o kadar büyük konuşuyorsun ki çocuk senin yüzünden maymun gibi çıkacak diye sonuçta evladım her türlü severim yıllar sonra sevgilisine bak bu benim doğduğum an deyip fotoğrafını gösterirken kendi utanır banane
dün kayın validem hayal kuruyordu senin gibi esmer olsun babasının gözleri gibi mavi olsun çok yakışıklı olur çok falan yapıyorAhahahahhaha keşke anne ve baba sevdigi yanlarınin DNA sini verebilseBen kimsenin çocuğuna yüzüyle poposu ilk altı ay ayırt edilemiyor diye dokunmazdim inşallah benimkisinin ayırt edilir
bende yağ kullanmama rağmen çatladım çünkü vücut tipim böyle ancak en aza indire bildim badem yağı ve bio oil öneriyorum bütcen varsa lierac krem alabilirsin.Merhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?
Gögüs altlarına falan da iki tane çatlak düştü küçük göğüslü olmama rağmenbende yağ kullanmama rağmen çatladım çünkü vücut tipim böyle ancak en aza indire bildim badem yağı ve bio oil öneriyorum bütcen varsa lierac krem alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?