2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu beni üzdü
Bende çabuk sıkılırım
Aslında yikamasi kolay diyorlardi ama küçük bir porsiyon için firin çalıştırmaktan yinede iyidir diye düşünüyorum çünkü çocukla fırını yak bekle içine at birde fırına eğil temizle daha zor geldi yaşadım resmen şuan birde domol sık bekle yağ çözülsün diye

Süpürge içine henüz bütce ayırmadım ama ağlaya sızlaya aldıra bilirim,

Günaydın kızlar. Bebeğim çok aşağıda haraket ediyor ya hatta dün taş gibiydi kasıkların üstü sanırım büyüyor artık
Bir de kızlar kendinize ne aldınız hamileyken giymeye çok bişey almak lazımm mı ya Ekim-Lasım gibi ne giyeceğizz?Bebeğe de alıyorum ama sanki hiç birşey yok, almamışım gibi

Evet canım ablam normal doğum yaptığı halde gelmedi sütü. Hastanede kesinlikle mama vermeyin dediler ve yeğenim yüksek değerde sarılık geçirdi. Kanı değişecek noktaya geldi. O yüzden ben oğlumda çantamda mamayla gittim. Aventin anne memesine en yakın biberonunu almıştım. Birkaç kez verdim ki benim oğlan maşallah iriydi ve iyi çekiyordu. O yüzden sütüm çabuk geldi. Ama mememden de indirmedim mamaya güvenerek. Sadece aç kalmayacak şekilde verdim. Bu sefer de çantamda mama ile gideceğim. Hastaneler kesinlikle verme diyorlar. Oğlumda gizli gizli verdim Valla ablamın yaşadıklarını görünce mama içsin ne olacak dedim. Dilerim hepimizin sütü şarıl şarıl gelir

Ben 34. Haftada erken doğum sancılarıyla gittim hastaneye. İki santim açılmam da vardı fakat durdurdular hastanede 4 gün kaldım sonra eve geldim. 39+5 te oğlum doğdu yani bekliyorlar gerekli müdahale yapılınca

Ay inşallah hemen çıksın su saclari yoksa mide alev alacak bir de sırtı epilasyonu gibi olursa tadından yenmez
en büyük korkum kıllı çıkması eşim dalga geçiyor o kadar büyük konuşuyorsun ki çocuk senin yüzünden maymun gibi çıkacak diye sonuçta evladım her türlü severim yıllar sonra sevgilisine bak bu benim doğduğum an deyip fotoğrafını gösterirken kendi utanır banane

Ahahahahhaha keşke anne ve baba sevdigi yanlarınin DNA sini verebilse Ben kimsenin çocuğuna yüzüyle poposu ilk altı ay ayırt edilemiyor diye dokunmazdim inşallah benimkisinin ayırt edilir

Merhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?

Ahahahahhaha keşke anne ve baba sevdigi yanlarınin DNA sini verebilse Ben kimsenin çocuğuna yüzüyle poposu ilk altı ay ayırt edilemiyor diye dokunmazdim inşallah benimkisinin ayırt edilir
dün kayın validem hayal kuruyordu senin gibi esmer olsun babasının gözleri gibi mavi olsun çok yakışıklı olur çok falan yapıyor keşkeee nerde anacım demek istedim ama diyemedim sağlıklı olsunda bakalım heyecanla bekliyorum sims oynarken hile yapıyordum bunda hilede yapamıyorum

bende yağ kullanmama rağmen çatladım çünkü vücut tipim böyle ancak en aza indire bildim badem yağı ve bio oil öneriyorum bütcen varsa lierac krem alabilirsin.

bende yağ kullanmama rağmen çatladım çünkü vücut tipim böyle ancak en aza indire bildim badem yağı ve bio oil öneriyorum bütcen varsa lierac krem alabilirsin.
Gögüs altlarına falan da iki tane çatlak düştü küçük göğüslü olmama rağmen doğum sonrası gider diyerek teselli ediyorum kendimi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…