2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ah sağlıklı olsunlar da Herkesin hayalini nasıl gerçekleştirelim ya Bu mavi göz rengine herkes bir düşmüş kahverenginin nesi var yauuuuufjdjdjdjdj

Aslında pişirmesi pratik ama koca koca parçaları elde yıkamak bana zor geliyor bir de üç dört kez süngerle temizlemek gerekiyor yağı çıksın diye ama dün gaza gelip patates yaptım suda bekletip sonra kurulayıp yaptım baya çıtır çıtır oldu

Evet canım düşüncem o, eğer ki sevmezse biri onu daha erken elden çıkarıp diğer modelden alırım diyorum. Şimdilik planım bu ama hayaller, hayatlar tabii
Eşim de 4mom olsun diyo ben daha kendisinin hareket edebileceği birşey olsun diyorum. Birini elektrikli birini manuel alabiliriz dönüşümlü ikisini de kullansınlar. Sevilmeyeni hemen elden çıkarırız

Ben e ebebek outletinden 2 tane hamile kotu aldım bakalım bugün gelecek güzel olursa haber veririm. Onun haricinde hep elbise giyiyorum kendi elbiselerimden esnek yapıda olanları hala oluyor.

Ben lierac kullanıyorum 4.ayda falan başladım ilk kutuyu bitirmek üzereyim ikinciye geçeceğim karnım bayağı büyüdü hatta sadece öne doğru büyüyor arkadan hiç belli değil hamileliğ Lierac sürmek ve bol bol su içmek yeterlidir diye düşünüyorum asıl büyüme evresine yeni geçiyoruz bir an önce başlamani tavsiye ederim.

Eşim de 4mom olsun diyo ben daha kendisinin hareket edebileceği birşey olsun diyorum. Birini elektrikli birini manuel alabiliriz dönüşümlü ikisini de kullansınlar. Sevilmeyeni hemen elden çıkarırız
Aynı öneride bulundum kocam bey karşı çıktı, asla ayırmak istemiyor önce sevmesinler o zaman alırız dedi. İkisine de aynısı alınacak adamın içinde adaleti ile ünlü birileri varmış, onlar çıktı ikiz çocikleri olacağını öğrenince

Çatlakların oluşması muhtemel zaten önemli olan onları tedavi etmeyii doğumdan sonra ilk bir yıl bırakmamaktir.Bio oil çatlak onarıcı
yag kullanıyorum ben,Lierac ile dönüşümlü olarak sabah akşam.Tabiki genetik faktörler önemli ama tedbiri de elden bırakmamak önemli

Ah sağlıklı olsunlar da Herkesin hayalini nasıl gerçekleştirelim ya Bu mavi göz rengine herkes bir düşmüş kahverenginin nesi var yauuuuufjdjdjdjdj
güzel bir şekilli şukullu duruyor ama benzemezse napiyimi yaaa amannn kahverengi çekinik zaten nerden benzeyecek

Ayyy çok üzüldüm ya Allah sabır versin, Rabbim kimseye göstermesin böyle bir acı. Bende düşünmüyordum ama şimdi düşünmeye başladım.

Kare baş yeri olan Bebek havluları küçükken iyi oluyo canım ogluma almıştım sonra onunkini ona deniz havlusu yaptık ikinciye de oyle aldım
Aklımdaki de o zaten canım tarif edemedim pek, bide büyük 90 a 150 falan ölçüler oluyor ya bi tane de ondan alayım diyorum.

Şanslısın ne güzel bende pek anlamam bu işlerden, özdilek in ürünleri güzeldir diye düşünüyorum ama english home da da bakıcam. Emici üşütmeyen bişey olsun istiyorum

P pembeumutyildizi
Kuzum niye şaşırdın insan bir hafif hissediyor yiyincede bebek bir coşuyor arada şok etkisi lazım yiyip yiyip uyumasinlar
Hangi yorumu beğendim şaşırdım hiç hatırlamıyorum ama epey şaşırmışım desene dün kafam çok karışıktı. İptal düğmesine çabuk bastım yesin onlar annesi bol bol yesinler sonra doğunca da biz yiyelim onları

Ben hamileliğin başından beri bio oil, bebe yağı, vücut kremi her şeyi kullandım ama çatlamaya başladı.
Mustela nın yeni oluşan çatlaklar için serumu var onu kullanmaya başladım. Bir de dermotolojiye gittim Madecassol merhem yazdı 3 kutu birtane de medical bir yağ verdi onları da kullanıyorum.

Son muhabbetlere bakarak fikirlerim:

1) roborock 5s max ben gecen sene aldim hatta annemde de var memnunuz tavsiye ederim dusunenlere
2) catlak işi belli olmuyo benim doguma 4 hafta kalana dek hiç yoktu o son 4 haftada cikti ama Allah tan gobegimdeydi, bazilarinda gogus kollar basen vs bolgelerde de olusuyor.
3) ilk bebegmde 6 ay teyzemin torunundan kalma bana verdigi otomatik ana kucagini kullandjm muthis iyiydi bebikom sevmisti.
4) Sutun yeterli geldigini iyi bilmek cidden onemli ben yavrumda israrla devam ettim yeri geldi elimle sıktm gogsumj kasiga oyle verdim kuzuma ama yeterli olmamsti mamaya gecmistik mecburen yoksa acliktan dogru duzgun uyumuyodu. Mamayi icince gobegi nasil tumsek oldu nasil uyuudu anlatamam size :))
5) beni asil dusunduren meme ucu catlagi yarasi olursa emme sebebiyle,en etkin yontem ne olur

Simdilik bu kadar :))

Ben 3. ayda başladım bol bol sürüyorum sanırım çünkü 2. kutum bitmek üzere gerçi hala baya var içinde ama 1 kutu daha alcam çünkü artık sabah ve akşam sürüyorum ikiz olunca ekstra tırsıyorum Bio oil de bi tane bitirdim evde açılmamış var ama o çok vıcık vıcık yağ sevemiyorum kullanmıcam herhalde Hahahahah ikiz babası olmak bunu gerektirir demek. Ben de oğlumdan kalanları erkeğe ayırıyorum kıza daha fazla yeni almam gerekiyor bu durumda. Sora diyorum oğluşuma haksızlık. Kıza tulum alıyosam ona da alıyorum bu sefer saçma sapan bi hal alcak sanırım Gerçi yine de çok kıyafet almıyorum evdekiler de var ilk 3 ay geçsin de öyle alcam artık

Xiomi nin yıkaması kolay üst haznesi kapalı mekanizması kirlenmiyor altını da makineye atabiliyorsun uğraşmıyorum atıyorum ben direk. Philips’in üst hazne açıkmış sanırım baya zorlanıyorlarmış temizliğinde ama hacmi büyük o da onun avantajı.

Şanslısın ne güzel bende pek anlamam bu işlerden, özdilek in ürünleri güzeldir diye düşünüyorum ama english home da da bakıcam. Emici üşütmeyen bişey olsun istiyorum.
Havluların dokuma şekli ve iplik sıklığı çok önemliymiş kalitesi oradan anlaşılıyormuş kayınpederin çalıştığı fabrika çoğunlukla yurtdışına çalışıyor hugo boss, baveno vs. fabrikadan aldığı havluların kalitesi hiç buradakilere benzemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…