Ah sağlıklı olsunlar dadün kayın validem hayal kuruyordu senin gibi esmer olsun babasının gözleri gibi mavi olsun çok yakışıklı olur çok falan yapıyorkeşkeee nerde anacım demek istedim ama diyemedim sağlıklı olsunda bakalım heyecanla bekliyorum sims oynarken hile yapıyordum bunda hilede yapamıyorum
Aslında pişirmesi pratik ama koca koca parçaları elde yıkamak bana zor geliyor bir de üç dört kez süngerle temizlemek gerekiyor yağı çıksın diyeBu beni üzdü
Bende çabuk sıkılırım
Aslında yikamasi kolay diyorlardi ama küçük bir porsiyon için firin çalıştırmaktan yinede iyidir diye düşünüyorum çünkü çocukla fırını yak bekle içine at birde fırına eğil temizle daha zor geldi yaşadım resmen şuanbirde domol sık bekle yağ çözülsün diye
Eşim de 4mom olsun diyo ben daha kendisinin hareket edebileceği birşey olsun diyorum. Birini elektrikli birini manuel alabiliriz dönüşümlü ikisini de kullansınlar. Sevilmeyeni hemen elden çıkarırızEvet canım düşüncem o, eğer ki sevmezse biri onu daha erken elden çıkarıp diğer modelden alırım diyorum. Şimdilik planım bu ama hayaller, hayatlar tabii
Ben e ebebek outletinden 2 tane hamile kotu aldımGünaydın kızlar. Bebeğim çok aşağıda haraket ediyor ya hatta dün taş gibiydi kasıkların üstü sanırım büyüyor artık
Bir de kızlar kendinize ne aldınız hamileyken giymeye çok bişey almak lazımm mı ya Ekim-Lasım gibi ne giyeceğizz?Bebeğe de alıyorum ama sanki hiç birşey yok, almamışım gibi
Ben lierac kullanıyorum 4.ayda falan başladım ilk kutuyu bitirmek üzereyim ikinciye geçeceğim karnım bayağı büyüdü hatta sadece öne doğru büyüyor arkadan hiç belli değil hamileliğ Lierac sürmek ve bol bol su içmek yeterlidir diye düşünüyorum asıl büyüme evresine yeni geçiyoruz bir an önce başlamani tavsiye ederim.Merhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?
Aynı öneride bulundum kocam bey karşı çıktı, asla ayırmak istemiyor önce sevmesinler o zaman alırız dedi. İkisine de aynısı alınacak adamın içinde adaleti ile ünlü birileri varmış, onlar çıktı ikiz çocikleri olacağını öğreninceEşim de 4mom olsun diyo ben daha kendisinin hareket edebileceği birşey olsun diyorum. Birini elektrikli birini manuel alabiliriz dönüşümlü ikisini de kullansınlar. Sevilmeyeni hemen elden çıkarırız
Çatlakların oluşması muhtemel zaten önemli olan onları tedavi etmeyii doğumdan sonra ilk bir yıl bırakmamaktir.Bio oil çatlak onarıcıMerhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?
gideceğini düşünmüyorum pembeyken önlem alman lazım beyaza döndüğünde zorlaşıyorGögüs altlarına falan da iki tane çatlak düştü küçük göğüslü olmama rağmendoğum sonrası gider diyerek teselli ediyorum kendimi((
güzel bir şekilli şukullu duruyor ama benzemezse napiyimi yaaa amannn kahverengi çekinik zaten nerden benzeyecekAh sağlıklı olsunlar daHerkesin hayalini nasıl gerçekleştirelim ya Bu mavi göz rengine herkes bir düşmüş kahverenginin nesi var yauuuuufjdjdjdjdj
Ayyy çok üzüldüm ya Allah sabır versin, Rabbim kimseye göstermesin böyle bir acı. Bende düşünmüyordum ama şimdi düşünmeye başladım.aldım reflü yatağıda aldım onun üstünde yatarken koyarım diye düşündüm yakın bir zamanda eşimin çalışma arkadaşının bebeği vefat etti kusmuk boğazına kaçmış reflü yatağı almayacaktım normalde ama etkili olur diye onuda aldım
Aklımdaki de o zaten canım tarif edemedim pek, bide büyük 90 a 150 falan ölçüler oluyor ya bi tane de ondan alayım diyorum.Kare baş yeri olan Bebek havluları küçükken iyi oluyo canım ogluma almıştım sonra onunkini ona deniz havlusu yaptık ikinciye de oyle aldım
Şanslısın ne güzel bende pek anlamam bu işlerden, özdilek in ürünleri güzeldir diye düşünüyorum ama english home da da bakıcam. Emici üşütmeyen bişey olsun istiyorumBenim kayinpederim de havlu fabrikasında çalışıyor başlıklı havlular bornozlar almış bebiş için havlulu mama önlükleri de almış kullanışlı görünüyorlardi ama içine muslin bez koymak da çok mantıklı denemek lazım.
Hangi yorumu beğendim şaşırdım hiç hatırlamıyorum ama epey şaşırmışım deseneP pembeumutyildizi
Kuzum niye şaşırdın insan bir hafif hissediyor yiyincede bebek bir coşuyor arada şok etkisi lazım yiyip yiyip uyumasinlar
Ben hamileliğin başından beri bio oil, bebe yağı, vücut kremi her şeyi kullandım ama çatlamaya başladı.Merhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?
İyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız bebek nasılGünaydın fıstık
Nasıl oldunuz
Ben 3. ayda başladım bol bol sürüyorum sanırım çünkü 2. kutum bitmek üzere gerçi hala baya var içinde ama 1 kutu daha alcam çünkü artık sabah ve akşam sürüyorum ikiz olunca ekstra tırsıyorumBen lierac kullanıyorum 4.ayda falan başladım ilk kutuyu bitirmek üzereyim ikinciye geçeceğim karnım bayağı büyüdü hatta sadece öne doğru büyüyor arkadan hiç belli değil hamileliğ Lierac sürmek ve bol bol su içmek yeterlidir diye düşünüyorum asıl büyüme evresine yeni geçiyoruz bir an önce başlamani tavsiye ederim.
Hahahahah ikiz babası olmak bunu gerektirir demek. Ben de oğlumdan kalanları erkeğe ayırıyorum kıza daha fazla yeni almam gerekiyor bu durumda. Sora diyorum oğluşuma haksızlık. Kıza tulum alıyosam ona da alıyorum bu sefer saçma sapan bi hal alcak sanırımAynı öneride bulundum kocam bey karşı çıktı, asla ayırmak istemiyor önce sevmesinler o zaman alırız dedi. İkisine de aynısı alınacak adamın içinde adaleti ile ünlü birileri varmış, onlar çıktı ikiz çocikleri olacağını öğrenince
Aynen bir sonraki sene her türlü giyilmez sadece bu kis kullanılabilirMaksimum 6-9ay var ve o da seneye küçük gelir o yüzden direk bu sene boyutu aldım ben
Xiomi nin yıkaması kolay üst haznesi kapalı mekanizması kirlenmiyor altını da makineye atabiliyorsun uğraşmıyorum atıyorum ben direk. Philips’in üst hazne açıkmış sanırım baya zorlanıyorlarmış temizliğinde ama hacmi büyük o da onun avantajı.Bu beni üzdü
Bende çabuk sıkılırım
Aslında yikamasi kolay diyorlardi ama küçük bir porsiyon için firin çalıştırmaktan yinede iyidir diye düşünüyorum çünkü çocukla fırını yak bekle içine at birde fırına eğil temizle daha zor geldi yaşadım resmen şuanbirde domol sık bekle yağ çözülsün diye
Havluların dokuma şekli ve iplik sıklığı çok önemliymiş kalitesi oradan anlaşılıyormuş kayınpederin çalıştığı fabrika çoğunlukla yurtdışına çalışıyor hugo boss, baveno vs. fabrikadan aldığı havluların kalitesi hiç buradakilere benzemiyor.Şanslısın ne güzel bende pek anlamam bu işlerden, özdilek in ürünleri güzeldir diye düşünüyorum ama english home da da bakıcam. Emici üşütmeyen bişey olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?