2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

ay bizim bir arkadasin ilk cocugu kizdi. ikincisi erkek. erkek olana kizin butun tayt ve bodylerini goydirdi ilk iki sene en son yavrum papatyali taytlarla geziyordu

ben iki tane lierac iki tane bio-oil aldım dönüşümlü kullanırım diye ama lierac kolay emiliyo bio oil vıcık vıcık kalıyor bir de bio-oilin kokusu beni rahatsız etti kullanamadım. lieractan devam

Benim göbeğim baya büyüdü ikiz olduğu için ve öne doğru çıkıyor yayılmadılar kızlarım ona rağmen hiç çatlamadım henüz inşallah böyle gider. Çünkü çok düzenli kullandım badger krem ve yağ bitirdim bir kaç haftadır lierac kullanmaya başladım. Ama bacaklarım çatlak içinde 80bedencik göğsüme de bir kaç kırmızı çizgi çıkmış. Hepsi benim vücudum demekki oralara da düzenli sürsem çıkmayacaktı ama artık yapcak bişey yok. Bacak ve göğüse banyolardan sonra sürüyordum sadece.

Dalin düşünenler hepsi burda indirim var

Eklentiler

• IMG_20220816_101050.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73
Ayy ciddi misin ben de göbek ve göğüs dışında diğer yerlere anca duşta bebe yağı sürüyorum. Ama göğsüme ve göbeğime düzenli komple yağlanıyorum. Bacaklar çatlamaz inşallah bundan sonra oralara da süreyim

Kızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
Ben bu sayfaya yaptıracağım canım çok zarif geldi diğer makromeli balonlu olanları falan beğenemedim. Instagram üzerinden satış yapıyor sayfa. Bu tarz kapı süsü yapan başka sayfalar da var ama artıyor bayağı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-10-21-50-12-630_com.instagram.android.webp
    47 KB · Görüntüleme: 74
H&M in Mama bölümünden aldığım tüm altlar çok rahat çıktı. 1 kot, 1 salopet ve 3-4 tane de yumuşak ve bol pantolon görünüşlü altlarından aldım. Ofise de giyiyorum baya kullanışlı oldu. Üst olarak da oversize gömlek aldım 3 tane. Başka da bir şey almayı düşünmüyorum.

Kızlar meme ucu kremi ve pişik kremi ne aldınız ne alcaksınız? Meme ucu için şunu alayım diyorum ama bu son çıkan temiz içerikli olan lanolinsiz. Pişik kremlerinde de instagramda mühendisin oğlu var içerik paylaşımı yapan baya temiz içerikli krem var listede ama en etkili olan hangisidir bilemedim

Eklentiler

• C2D7B06A-F188-461B-8B29-0F79865278CC.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 60
Ben zaten ekim başı doğurcağım için bişey almayı düşünmüyorum. Hm den kısa bir şort, lcw den bir mom jean almıştım sadece. Eşimin tişörtlerine el koydum şu ara. İzne ayrıldım ben artık bu hafta itibariyle ama işte de bol salaş elbiselerim vardı hala oluyordu onları giydim esnek üstlerim vardı. Pek bişey almadım yani

Ben lansinohun normal lanolinlisini aldım doğumdan önce sürmeye başlayacağım bayağı güzel yumuşatıyormuş. doğum sonrası için de mustelanın organik meme ucu kremini aldım lanolinsiz ve durulamaya gerek olmayan bir kremmiş doğum koçum önerdi kesinlikte çok işe yarıyor dedi. Aklınızda bulunsun. hatta mühendisin oğlu sayfasında incelemesini yapmıştı bu sınıfta organik sertifikası olan tek ürün demişti.

Evet ben de makrome ya da balonlu istemiyorum instagramda hep aynı tarz çıkıyor ama bu güzelmiş bakayım buna da
Burda da değişik şeyler varmış sonra odasına koymak için güzel şeyler var

Reactions: 11K
Lansinohun lanolinlisini yeni doğum yapan bir arkadaşım verdi bana, doğumuma ortalama 6 hafta kaldığını düşününce doktordan geldiğim gibi başladım her akşam sürmeye. Bebek emmediği sürece lanolinse sıkıntı yok doğum öncesi için iyi ilkinde de kullanmıştım. Mustelayı da verdi arkadaşım da onun arkasında açıldıktan sonra 6 ay uyarısı var bilemedim kullanılır mı? Şuan 6 ay olmuş krem açılalı. Bu mu bahsettiğin başka bir çeşit mi

Eklentiler

• DC0F1A73-C3A1-4B97-926C-F8E713695113.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 59
Bahsettiğim bu canım yakın zamanda doğum yapan herkes bana bunu önerdi çok faydasını görmüşler. istersen kendin ayrı al çünkü içeriği bozulmaya uğrayabiliyor organik ürünlerin.

Bahsettiğim bu canım yakın zamanda doğum yapan herkes bana bunu önerdi çok faydasını görmüşler. istersen kendin ayrı al çünkü içeriği bozulmaya uğrayabiliyor organik ürünlerin.
Alcam canım bunu da olmazsa şimdi sürerim 6 ay dolmadan kullanayım biraz

ben lansinoh aldım ama bu markayıda çok duydum trendyolda indirimde

Alcam canım bunu da olmazsa şimdi sürerim 6 ay dolmadan kullanayım biraz
Yapıştır boşa gitmesin :) meme ucu yarasından korktuğum kadar normal doğumdan korkmuyorum ilginç gerçekten o yüzden gördüğüm duyduğum her şeyi almaya çalışıyorum gümüş kapak lansinoh mustela ne varsa. Bu arada ayva çekirdekleri suya koyunca jelleşiyor ya o da çok iyi geliyor ablam onunla toparladı.

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…