Ben 3. ayda başladım bol bol sürüyorum sanırım çünkü 2. kutum bitmek üzere gerçi hala baya var içinde ama 1 kutu daha alcam çünkü artık sabah ve akşam sürüyorum ikiz olunca ekstra tırsıyorumBio oil de bi tane bitirdim evde açılmamış var ama o çok vıcık vıcık yağ sevemiyorum kullanmıcam herhalde
Hahahahah ikiz babası olmak bunu gerektirir demek. Ben de oğlumdan kalanları erkeğe ayırıyorum kıza daha fazla yeni almam gerekiyor bu durumda. Sora diyorum oğluşuma haksızlık. Kıza tulum alıyosam ona da alıyorum bu sefer saçma sapan bi hal alcak sanırımGerçi yine de çok kıyafet almıyorum evdekiler de var ilk 3 ay geçsin de öyle alcam artık
ben iki tane lierac iki tane bio-oil aldım dönüşümlü kullanırım diye ama lierac kolay emiliyo bio oil vıcık vıcık kalıyor bir de bio-oilin kokusu beni rahatsız etti kullanamadım. lieractan devamBen 3. ayda başladım bol bol sürüyorum sanırım çünkü 2. kutum bitmek üzere gerçi hala baya var içinde ama 1 kutu daha alcam çünkü artık sabah ve akşam sürüyorum ikiz olunca ekstra tırsıyorumBio oil de bi tane bitirdim evde açılmamış var ama o çok vıcık vıcık yağ sevemiyorum kullanmıcam herhalde
Benim göbeğim baya büyüdü ikiz olduğu için ve öne doğru çıkıyor yayılmadılar kızlarım ona rağmen hiç çatlamadım henüz inşallah böyle gider. Çünkü çok düzenli kullandım badger krem ve yağ bitirdim bir kaç haftadır lierac kullanmaya başladım. Ama bacaklarım çatlak içinde 80bedencik göğsüme de bir kaç kırmızı çizgi çıkmış. Hepsi benim vücudum demekki oralara da düzenli sürsem çıkmayacaktı ama artık yapcak bişey yok. Bacak ve göğüse banyolardan sonra sürüyordum sadece.Merhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?
Ayy ciddi misin ben de göbek ve göğüs dışında diğer yerlere anca duşta bebe yağı sürüyorum. Ama göğsüme ve göbeğime düzenli komple yağlanıyorum. Bacaklar çatlamaz inşallah bundan sonra oralara da süreyimBenim göbeğim baya büyüdü ikiz olduğu için ve öne doğru çıkıyor yayılmadılar kızlarım ona rağmen hiç çatlamadım henüz inşallah böyle gider. Çünkü çok düzenli kullandım badger krem ve yağ bitirdim bir kaç haftadır lierac kullanmaya başladım. Ama bacaklarım çatlak içinde 80bedencik göğsüme de bir kaç kırmızı çizgi çıkmış. Hepsi benim vücudum demekki oralara da düzenli sürsem çıkmayacaktı ama artık yapcak bişey yok. Bacak ve göğüse banyolardan sonra sürüyordum sadece.
Ben bu sayfaya yaptıracağım canım çok zarif geldi diğer makromeli balonlu olanları falan beğenemedim. Instagram üzerinden satış yapıyor sayfa. Bu tarz kapı süsü yapan başka sayfalar da var ama artıyor bayağı.Kızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
H&M in Mama bölümünden aldığım tüm altlar çok rahat çıktı. 1 kot, 1 salopet ve 3-4 tane de yumuşak ve bol pantolon görünüşlü altlarından aldım. Ofise de giyiyorum baya kullanışlı oldu. Üst olarak da oversize gömlek aldım 3 tane. Başka da bir şey almayı düşünmüyorum.Günaydın kızlar. Bebeğim çok aşağıda haraket ediyor ya hatta dün taş gibiydi kasıkların üstü sanırım büyüyor artık
Bir de kızlar kendinize ne aldınız hamileyken giymeye çok bişey almak lazımm mı ya Ekim-Lasım gibi ne giyeceğizz?Bebeğe de alıyorum ama sanki hiç birşey yok, almamışım gibi
https://www.trendyol.com/ozgu-atolye/pleksi-kapi-susu-p-251534146 buraya yaptıracağım benKızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
Ben zaten ekim başı doğurcağım için bişey almayı düşünmüyorum. Hm den kısa bir şort, lcw den bir mom jean almıştım sadece. Eşimin tişörtlerine el koydum şu ara. İzne ayrıldım ben artık bu hafta itibariyle ama işte de bol salaş elbiselerim vardı hala oluyordu onları giydim esnek üstlerim vardı. Pek bişey almadım yaniGünaydın kızlar. Bebeğim çok aşağıda haraket ediyor ya hatta dün taş gibiydi kasıkların üstü sanırım büyüyor artık
Bir de kızlar kendinize ne aldınız hamileyken giymeye çok bişey almak lazımm mı ya Ekim-Lasım gibi ne giyeceğizz?Bebeğe de alıyorum ama sanki hiç birşey yok, almamışım gibi
Ben lansinohun normal lanolinlisini aldım doğumdan önce sürmeye başlayacağım bayağı güzel yumuşatıyormuş. doğum sonrası için de mustelanın organik meme ucu kremini aldım lanolinsiz ve durulamaya gerek olmayan bir kremmiş doğum koçum önerdi kesinlikte çok işe yarıyor dedi. Aklınızda bulunsun. hatta mühendisin oğlu sayfasında incelemesini yapmıştı bu sınıfta organik sertifikası olan tek ürün demişti.Kızlar meme ucu kremi ve pişik kremi ne aldınız ne alcaksınız? Meme ucu için şunu alayım diyorum ama bu son çıkan temiz içerikli olan lanolinsiz. Pişik kremlerinde de instagramda mühendisin oğlu var içerik paylaşımı yapan baya temiz içerikli krem var listede ama en etkili olan hangisidir bilemedim
Evet ben de makrome ya da balonlu istemiyorum instagramda hep aynı tarz çıkıyor ama bu güzelmiş bakayım buna daBen bu sayfaya yaptıracağım canım çok zarif geldi diğer makromeli balonlu olanları falan beğenemedim. Instagram üzerinden satış yapıyor sayfa. Bu tarz kapı süsü yapan başka sayfalar da var ama artıyor bayağı.
Burda da değişik şeyler varmış sonra odasına koymak için güzel şeyler varhttps://www.trendyol.com/ozgu-atolye/pleksi-kapi-susu-p-251534146 buraya yaptıracağım ben
Lansinohun lanolinlisini yeni doğum yapan bir arkadaşım verdi bana, doğumuma ortalama 6 hafta kaldığını düşününce doktordan geldiğim gibi başladım her akşam sürmeye. Bebek emmediği sürece lanolinse sıkıntı yok doğum öncesi için iyi ilkinde de kullanmıştım. Mustelayı da verdi arkadaşım da onun arkasında açıldıktan sonra 6 ay uyarısı var bilemedim kullanılır mı? Şuan 6 ay olmuş krem açılalı. Bu mu bahsettiğin başka bir çeşit miBen lansinohun normal lanolinlisini aldım doğumdan önce sürmeye başlayacağım bayağı güzel yumuşatıyormuş. doğum sonrası için de mustelanın organik meme ucu kremini aldım lanolinsiz ve durulamaya gerek olmayan bir kremmiş doğum koçum önerdi kesinlikte çok işe yarıyor dedi. Aklınızda bulunsun. hatta mühendisin oğlu sayfasında incelemesini yapmıştı bu sınıfta organik sertifikası olan tek ürün demişti.
Bahsettiğim bu canım yakın zamanda doğum yapan herkes bana bunu önerdi çok faydasını görmüşler. istersen kendin ayrı al çünkü içeriği bozulmaya uğrayabiliyor organik ürünlerin.Lansinohun lanolinlisini yeni doğum yapan bir arkadaşım verdi bana, doğumuma ortalama 6 hafta kaldığını düşününce doktordan geldiğim gibi başladım her akşam sürmeye. Bebek emmediği sürece lanolinse sıkıntı yok doğum öncesi için iyi ilkinde de kullanmıştım. Mustelayı da verdi arkadaşım da onun arkasında açıldıktan sonra 6 ay uyarısı var bilemedim kullanılır mı? Şuan 6 ay olmuş krem açılalı. Bu mu bahsettiğin başka bir çeşit mi
Alcam canım bunu da olmazsa şimdi sürerim 6 ay dolmadan kullanayım birazBahsettiğim bu canım yakın zamanda doğum yapan herkes bana bunu önerdi çok faydasını görmüşler. istersen kendin ayrı al çünkü içeriği bozulmaya uğrayabiliyor organik ürünlerin.
ben lansinoh aldım ama bu markayıda çok duydum trendyolda indirimdeKızlar meme ucu kremi ve pişik kremi ne aldınız ne alcaksınız? Meme ucu için şunu alayım diyorum ama bu son çıkan temiz içerikli olan lanolinsiz. Pişik kremlerinde de instagramda mühendisin oğlu var içerik paylaşımı yapan baya temiz içerikli krem var listede ama en etkili olan hangisidir bilemedim
Yapıştır boşa gitmesin :) meme ucu yarasından korktuğum kadar normal doğumdan korkmuyorum ilginç gerçekten o yüzden gördüğüm duyduğum her şeyi almaya çalışıyorum gümüş kapak lansinoh mustela ne varsa. Bu arada ayva çekirdekleri suya koyunca jelleşiyor ya o da çok iyi geliyor ablam onunla toparladı.Alcam canım bunu da olmazsa şimdi sürerim 6 ay dolmadan kullanayım biraz
Ben de bunu alacağımben lansinoh aldım ama bu markayıda çok duydum trendyolda indirimde
INCIA ATOPURE ® %100 Doğal Göğüs Ucu Bakım Kremi Yumuşatma ve Koruma Lanolin İçermez 30 ml - Fiyatı, Yorumları
INCIA ATOPURE ® %100 Doğal Göğüs Ucu Bakım Kremi Yumuşatma ve Koruma Lanolin İçermez 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?