içeriği temiz diye duydum aslında yedek ubundan da alabilirim işe yararsa lansinoha o kadar paralar dökmeye gerek yok yarı fiyatı resmenBen de bunu alacağım
İlk hamileliğimde badem yağı kullandım sadece hiç çatlak oluşmadı karnimda .ikinci hamileliğimde bende oluşmuyor demek dedim annemmede yok zaten dedim bişey sürmedim 5. Ayda çatır çatır karnım çatladı kipkirmiziydi sonraları gümüş rengine döndü.suan 3. Hamileliğim ve sadece badem yağı sürdüm hamileligi öğrendiğim aydan itibaren tek çatlak oluşmadı .yani ailede olmaması sende olmayacak anlamına gelmiyormus.sadece nemlendirmekle çatlağı onleyebilirmisiz.pahali kremlerle gerek yokmusMerhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?
Müthişli fikir bebişkoya kadar lanolinlisini kullanmak, aklını fikrini seveyimBen lansinohun normal lanolinlisini aldım doğumdan önce sürmeye başlayacağım bayağı güzel yumuşatıyormuş. doğum sonrası için de mustelanın organik meme ucu kremini aldım lanolinsiz ve durulamaya gerek olmayan bir kremmiş doğum koçum önerdi kesinlikte çok işe yarıyor dedi. Aklınızda bulunsun. hatta mühendisin oğlu sayfasında incelemesini yapmıştı bu sınıfta organik sertifikası olan tek ürün demişti.
Evet ayaklanmayan bebeğe bornoz zulüm oluyor. Şöyle 2 yaş civarı da çok gerekli oluyor :)Bugün bş mağazada havlu ve bornozlarambakarken bende öyle düşündüm, bırnoz gereksiz kolu girmez kendi durmaz. En iyisi büyükçe bir havlu almak. Dediğin müzlin de aklımda, daha iyi olur diyo herkes. Üşümesin kuzularımız
Amin canım, sağolasın.
Bende bugün havlulara bakarken aynısını dğşündüm. Bornoz zor olur hakikaten. Büyük kalın bir havlu iyidir.
Ben hamilelikte fazla catlamadim 27 haftamda erken doğum yaptım asıl catlama sonrasında oluyor sanırım sadece kalça kısmında çatlak oldu ama asıl catlama doğumdan sonra oliyor haberiniz olsun doğumdan sonra da yağ , krem vs ne kullanıyorsanız onları kullanmaya devam edin ben kullanmadım zaten umrumda da değildi çatlamak şuan bacaklarım kalcam falan çatladı ve göğüslerim çok çatladı büyümüştü baya, küçüldüğü için çok catladilar karnımda 1-2 tane oluştuMerhaba kizlarr nasilsiniz?? Bu çatlak probleminin genetik oldugunu düşünüyordum ki,annemde ve teyzelerimde hiç bir çatlak oluşmadığı halde bende şimdiden karın altlarımda çatlaklar oluştu.Gerçi hiç bir krem falan kullanmadım.Çünki çoğu kişi ne kadar krem falan bakım yapılsa da deri tipi çatlak oluşturan tipse olunacağını söyledi.Şimdilerdeyse sadece bebek yağı kullanmaya başladım. Siz ne kullanıyosunuz oluştu mu çatlak?ve ya kullanip da faydasını gördüğünüz bi krem ve ya yağ var mi?
Lanolinli ürün kullanmak istemediğim için bunu tercih edeceğim ben deiçeriği temiz diye duydum aslında yedek ubundan da alabilirim işe yararsa lansinoha o kadar paralar dökmeye gerek yok yarı fiyatı resmen
Merhaba bende şuan hamileyim ve haşimato tiroiditi var bana önerebileceğiniz bişey varmı çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye eutrx 25 kullanıyorum onun dışında selenyum kullandnz mı sizDoğalı ne biliyormusun süt ve süt ürünleri yok gluten yok.
Instagramdan sağlıklı yaşıyoruz bir bak istersen çok güzel bilgiler var .
Birde çinko selenyum d vitami kalsiyum bizim için çok önemli tiroid hastalarında
Brezilya cevizi çok faydalı makademya cevizide
Meme ucu yarası fobimdir her türlü yöntemi düşünürüm o yüzden :) Bundan bir kaç ay sonra benim böyle iyileşti şöyle emzirdim diye konuşuyor olacağız ne güzel :)Müthişli fikir bebişkoya kadar lanolinlisini kullanmak, aklını fikrini seveyimhemen de alayım
İçim biraz rahatladı inş sağlıkla zamanında kucaklarımıza alırızBen 34. Haftada erken doğum sancılarıyla gittim hastaneye. İki santim açılmam da vardı fakat durdurdular hastanede 4 gün kaldım sonra eve geldim. 39+5 te oğlum doğdu yani bekliyorlar gerekli müdahale yapılınca
ben resimdekileri aldim. gumus kapakta aldimKızlar meme ucu kremi ve pişik kremi ne aldınız ne alcaksınız? Meme ucu için şunu alayım diyorum ama bu son çıkan temiz içerikli olan lanolinsiz. Pişik kremlerinde de instagramda mühendisin oğlu var içerik paylaşımı yapan baya temiz içerikli krem var listede ama en etkili olan hangisidir bilemedim
Ben meme ucu yarası için bir kaç arkadaşımdan doğumdan önce mutlaka ama mutlaka krem sürmeye başlamasın tavsiyesi aldım , büyük derecede engelliyormuş bilginiz olsunSon muhabbetlere bakarak fikirlerim:
1) roborock 5s max ben gecen sene aldim hatta annemde de var memnunuz tavsiye ederim dusunenlere
2) catlak işi belli olmuyo benim doguma 4 hafta kalana dek hiç yoktu o son 4 haftada cikti ama Allah tan gobegimdeydi, bazilarinda gogus kollar basen vs bolgelerde de olusuyor.
3) ilk bebegmde 6 ay teyzemin torunundan kalma bana verdigi otomatik ana kucagini kullandjm muthis iyiydi bebikom sevmisti.
4) Sutun yeterli geldigini iyi bilmek cidden onemli ben yavrumda israrla devam ettim yeri geldi elimle sıktm gogsumj kasiga oyle verdim kuzuma ama yeterli olmamsti mamaya gecmistik mecburen yoksa acliktan dogru duzgun uyumuyodu. Mamayi icince gobegi nasil tumsek oldu nasil uyuudu anlatamam size :))
5) beni asil dusunduren meme ucu catlagi yarasi olursa emme sebebiyle,en etkin yontem ne olur
Simdilik bu kadar :))
Di mi yaaa, böyle düşününce bir duygusallık çöküyor üstümeMeme ucu yarası fobimdir her türlü yöntemi düşünürüm o yüzden :) Bundan bir kaç ay sonra benim böyle iyileşti şöyle emzirdim diye konuşuyor olacağız ne güzel :)
19. Haftamda 2cm e yakın açılmam oldu ve nişanım gelmişti rahim ağzım 8mm e düşmüştü doğum olacaktı ve serklaj yapıldı 20 ve 21. Haftamda. Kaşılma ve sancin oluyor mu ? Hastaneye yatırmadi mi ? Genelde hastaneye yatırıp 48 saatlik tedavi uyguluyorlar serumlar iğneler vs sancılar durunca da taburcu ediyorlar herşey yolundaysa. Ama sanırım sende sancı falan sıkıntısı yok sadece acilman olmuş rahim boyun hakkinda falan birşey dedi mi ?Kızlar iyi akşamlar bir şey soracağım , bugün doktor kontrolüm vardı , 29uncu haftadayım , bugün rahim ağzını ultrasonla kontrol ederken ve bi gariplik var istersen vajinal muayene yapalım dedi , olur dedim ve açılma olduğunu söyledi , sonra elle muayene etti hatta açılmanın boyutunu anlamak için 1 parmak 3 cm civarı sanırım açılmamın olduğunu söyledi , zaten stresten o andan itibaren bir şey duyamadım ama iğne verdi hemen bugün iki doz kullan bebeğin erken doğma ihtimali var , ciğerlerinin gelişmesi lazım hazırlanmalıyız dedi , biraz korktum açıkçası , istirahat verdi zaten evden çalışıyorum ,korkudan ne kadar sürem olduğunu bile soramadım ama sadece doktor şey dedi ne kadar uzatabilirsek bu durumu ilaçlarla o kadar uzatacağız 35 i görürsek çok iyiy dedi , peki hiç böyle açılması erken olup doğumu uzatan duydunuz mu ne biliyim hala anlamaya çalışıyorum , sizce ne kadar uzatabilirim bunu
Kozmetik krem vs güvenemiyorum kendi satıcısı olmadan internetten almaya. Eczaneden alıcamben lansinoh aldım ama bu markayıda çok duydum trendyolda indirimde
INCIA ATOPURE ® %100 Doğal Göğüs Ucu Bakım Kremi Yumuşatma ve Koruma Lanolin İçermez 30 ml - Fiyatı, Yorumları
INCIA ATOPURE ® %100 Doğal Göğüs Ucu Bakım Kremi Yumuşatma ve Koruma Lanolin İçermez 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Meme ucu yarasını max 1 hafta kadar çektim oğlum doğru emmeyi kısa zamanda öğrendi ama o miadında doğmuş bir bebekti. Şimdi prematüre doğacaklar korkutuyor o beni. Kızkardeşimde meme yarasının çok korkunç boyutlarını gördüm inşallah hiçbirimiz o şekilde yaşamayız. Ayva jelini ben de yaptım gerçekten rahatlatıyorduYapıştır boşa gitmesin :) meme ucu yarasından korktuğum kadar normal doğumdan korkmuyorum ilginç gerçekten o yüzden gördüğüm duyduğum her şeyi almaya çalışıyorum gümüş kapak lansinoh mustela ne varsa. Bu arada ayva çekirdekleri suya koyunca jelleşiyor ya o da çok iyi geliyor ablam onunla toparladı.
Al hemen başla bizimkilerin ne zaman gelceği belli olmazMüthişli fikir bebişkoya kadar lanolinlisini kullanmak, aklını fikrini seveyimhemen de alayım
güle güle kullan canım kırmızı tacın bir inanışa göre Hz.Adem'in Havva'dan önceki karısı Lilith'ten korunmak için takıldığını biliyor muydunuz? :) Lohusaların 40 gün yalnız bırakılmamasının sebebi de Lilith :) Tuhaf ama inanışın kaynağı buna dayanıyor.Bi deneyim dedim lohusa takımlarım bu arada taç ve terliği de kendim yaptım kızlar29+5 den selamlar
Cidden hiç bilmiyodum ilk oglumda her sey mavi beyazdı bunda gri kırmızı beyaz yaptım hastane küvez tütüsü yatak ucu fiyonklarını falan uyku arkası tavsan öyle emzik zinciri yaptım tavsanlı öyle tulum battaniye takı yastığı falan yaptım taşları isimleri yapıscak ütüyle bu sefer dedim tam lohusa seysi olsun kırmızı oylegüle güle kullan canım kırmızı tacın bir inanışa göre Hz.Adem'in Havva'dan önceki karısı Lilith'ten korunmak için takıldığını biliyor muydunuz? :) Lohusaların 40 gün yalnız bırakılmamasının sebebi de Lilith :) Tuhaf ama inanışın kaynağı buna dayanıyor.
Merhaba bende hashimoto hipotiroidi hastasıyım hemde iki gün 75 bir gün 100 Luk iciyorum şuan sıkıntı yok oglumdada tiroid ilacı kullandım maşallahı var 11 yaşında yani ilaçları düzenli kullanınca birşey olmuyorMerhaba bende şuan hamileyim ve haşimato tiroiditi var bana önerebileceğiniz bişey varmı çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye eutrx 25 kullanıyorum onun dışında selenyum kullandnz mı siz
Çok teşekkür ederim çok sağolunMerhaba bende hashimoto hipotiroidi hastasıyım hemde iki gün 75 bir gün 100 Luk iciyorum şuan sıkıntı yok oglumdada tiroid ilacı kullandım maşallahı var 11 yaşında yani ilaçları düzenli kullanınca birşey olmuyor
Folik asit olarak ne kullanmıştınızMerhaba bende hashimoto hipotiroidi hastasıyım hemde iki gün 75 bir gün 100 Luk iciyorum şuan sıkıntı yok oglumdada tiroid ilacı kullandım maşallahı var 11 yaşında yani ilaçları düzenli kullanınca birşey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?