2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlk hamileliğimde badem yağı kullandım sadece hiç çatlak oluşmadı karnimda .ikinci hamileliğimde bende oluşmuyor demek dedim annemmede yok zaten dedim bişey sürmedim 5. Ayda çatır çatır karnım çatladı kipkirmiziydi sonraları gümüş rengine döndü.suan 3. Hamileliğim ve sadece badem yağı sürdüm hamileligi öğrendiğim aydan itibaren tek çatlak oluşmadı .yani ailede olmaması sende olmayacak anlamına gelmiyormus.sadece nemlendirmekle çatlağı onleyebilirmisiz.pahali kremlerle gerek yokmus

Müthişli fikir bebişkoya kadar lanolinlisini kullanmak, aklını fikrini seveyim hemen de alayım

Evet ayaklanmayan bebeğe bornoz zulüm oluyor. Şöyle 2 yaş civarı da çok gerekli oluyor :)

Ben hamilelikte fazla catlamadim 27 haftamda erken doğum yaptım asıl catlama sonrasında oluyor sanırım sadece kalça kısmında çatlak oldu ama asıl catlama doğumdan sonra oliyor haberiniz olsun doğumdan sonra da yağ , krem vs ne kullanıyorsanız onları kullanmaya devam edin ben kullanmadım zaten umrumda da değildi çatlamak şuan bacaklarım kalcam falan çatladı ve göğüslerim çok çatladı büyümüştü baya, küçüldüğü için çok catladilar karnımda 1-2 tane oluştu

Merhaba bende şuan hamileyim ve haşimato tiroiditi var bana önerebileceğiniz bişey varmı çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye eutrx 25 kullanıyorum onun dışında selenyum kullandnz mı siz

ben resimdekileri aldim. gumus kapakta aldim cok korkuyorum gogus ucu yarasindan

Eklentiler

• DA38C8D9-C95C-4DA2-B9E2-CD1315F273F7.webp
    138,3 KB · Görüntüleme: 101
Bi deneyim dedim lohusa takımlarım bu arada taç ve terliği de kendim yaptım kızlar 29+5 den selamlar

Eklentiler

• IMG_20220816_114259.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20220816_114205.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20220816_114119.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 104
Ben meme ucu yarası için bir kaç arkadaşımdan doğumdan önce mutlaka ama mutlaka krem sürmeye başlamasın tavsiyesi aldım , büyük derecede engelliyormuş bilginiz olsun

Meme ucu yarası fobimdir her türlü yöntemi düşünürüm o yüzden :) Bundan bir kaç ay sonra benim böyle iyileşti şöyle emzirdim diye konuşuyor olacağız ne güzel :)
Di mi yaaa, böyle düşününce bir duygusallık çöküyor üstüme inşallah sağlıkla, mutlulukla kucaklayalım bebişlerimizi

19. Haftamda 2cm e yakın açılmam oldu ve nişanım gelmişti rahim ağzım 8mm e düşmüştü doğum olacaktı ve serklaj yapıldı 20 ve 21. Haftamda. Kaşılma ve sancin oluyor mu ? Hastaneye yatırmadi mi ? Genelde hastaneye yatırıp 48 saatlik tedavi uyguluyorlar serumlar iğneler vs sancılar durunca da taburcu ediyorlar herşey yolundaysa. Ama sanırım sende sancı falan sıkıntısı yok sadece acilman olmuş rahim boyun hakkinda falan birşey dedi mi ?

Kozmetik krem vs güvenemiyorum kendi satıcısı olmadan internetten almaya. Eczaneden alıcam Meme ucu yarasını max 1 hafta kadar çektim oğlum doğru emmeyi kısa zamanda öğrendi ama o miadında doğmuş bir bebekti. Şimdi prematüre doğacaklar korkutuyor o beni. Kızkardeşimde meme yarasının çok korkunç boyutlarını gördüm inşallah hiçbirimiz o şekilde yaşamayız. Ayva jelini ben de yaptım gerçekten rahatlatıyordu
Müthişli fikir bebişkoya kadar lanolinlisini kullanmak, aklını fikrini seveyim hemen de alayım
Al hemen başla bizimkilerin ne zaman gelceği belli olmaz Ben de 1 haftadır başladım lanolinliye

Bi deneyim dedim lohusa takımlarım bu arada taç ve terliği de kendim yaptım kızlar 29+5 den selamlar
güle güle kullan canım kırmızı tacın bir inanışa göre Hz.Adem'in Havva'dan önceki karısı Lilith'ten korunmak için takıldığını biliyor muydunuz? :) Lohusaların 40 gün yalnız bırakılmamasının sebebi de Lilith :) Tuhaf ama inanışın kaynağı buna dayanıyor.

Cidden hiç bilmiyodum ilk oglumda her sey mavi beyazdı bunda gri kırmızı beyaz yaptım hastane küvez tütüsü yatak ucu fiyonklarını falan uyku arkası tavsan öyle emzik zinciri yaptım tavsanlı öyle tulum battaniye takı yastığı falan yaptım taşları isimleri yapıscak ütüyle bu sefer dedim tam lohusa seysi olsun kırmızı oyle

Merhaba bende şuan hamileyim ve haşimato tiroiditi var bana önerebileceğiniz bişey varmı çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye eutrx 25 kullanıyorum onun dışında selenyum kullandnz mı siz
Merhaba bende hashimoto hipotiroidi hastasıyım hemde iki gün 75 bir gün 100 Luk iciyorum şuan sıkıntı yok oglumdada tiroid ilacı kullandım maşallahı var 11 yaşında yani ilaçları düzenli kullanınca birşey olmuyor

Çok teşekkür ederim çok sağolun

Folik asit olarak ne kullanmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…