2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet Lilith Hıristiyanlıkta bilinen ismi bizde de al karısı diye geçiyor hatta. İkisi de aynı kişi sadece kültürel isim farklılığı var ve bizdeki Adem'in önceki eşi değil

Reactions: 11K
Merhabalar dun gece memeden sivi gelmis sanirim tshirtun o kismi islanmis kurumus bunu yasayan oldu mu acaba onemli bir sey midir?27 haftaligim

Evet Lilith Hıristiyanlıkta bilinen ismi bizde de al karısı diye geçiyor hatta. İkisi de aynı kişi sadece kültürel isim farklılığı var ve bizdeki Adem'in önceki eşi değil
Biz de zaten Adem'in sadece Havva ile eş olduğuna inanılıyor ama museviler yahudiler hristiyanlar buna inanıyor. İşin su kısmı çok ilginç diğer dinlerin inanışı ile bizim Alkarısı, Albasması gibi varlıklar bir şekilde kesişiyor :)

Rabbim size sabırlar versin başınız sağolsun inşallah en kısa zamanda kucağını hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun Rabbim

Bende de madecassol krem var eğer çatlarsam doğumdan sonra kullanırım diyordum. Size şimdi kullanmanız için mi verdi aceba. Çatlak önleyici etkisi var mı ?

3500 TL olan doğum ücreti 5000 TL olmuş. 250 TL olan muayene ücreti 400 TL
Bende şok oldum 250 tlydi 360 tl olmuş allahtan kuveyt karta indirim oluyor medipollerde 304 tl verdim inşallah bidahaki muayenemde yine zam yapılmaz, yoksa birdaha doğuma gidicez valla

Bende de madecassol krem var eğer çatlarsam doğumdan sonra kullanırım diyordum. Size şimdi kullanmanız için mi verdi aceba. Çatlak önleyici etkisi var mı ?
Kızarıklık ve kaşıntı için verdi rahatlatsın diye, kullanıyorum. Çatlak öneyici etkisi yok, çatlak için mustelanın ürünlerini kullanıyorum.

kızlar bir şey soracağım Eylül sonuna kadar dayana bilirsem yıllık izne çıkacağım çıktığım zamanda 34 haftayı bitirip 35 girmiş oluyorum diyelim ki çocuk 36 hafta da ya da 37 de geldi ben o zaman yıllık izinde gözüküyor izin işi nasıl olacak bilen var mı

Bende şok oldum 250 tlydi 360 tl olmuş allahtan kuveyt karta indirim oluyor medipollerde 304 tl verdim inşallah bidahaki muayenemde yine zam yapılmaz, yoksa birdaha doğuma gidicez valla
Gidişat onu gösteriyor ben 15 TL'ye muayene oluyorum eşimin iş yeri ile anlaşmalı olduğu için rahatça gidiyorum 2 3 haftada bir

Bence olması gereken doğum anında yıllık iznin bitirip doğum izninin başlatılması kalan yıllık izinlerin de ücretinin yatırılması. Çünkü doğum başladığında doğum izni her şekilde başlatılıyor 16 hafta sonrasına ekleniyor.

ama işte acaba böyle mi yapıyorlar yoksa gidiyormu günler bu izin işleri çok karışık ya nedense zaten 28-29 ekim gibi doğuracak mışım gibi hissediyorum

ama işte acaba böyle mi yapıyorlar yoksa gidiyormu günler bu izin işleri çok karışık ya nedense zaten 28-29 ekim gibi doğuracak mışım gibi hissediyorum
İçinizde en erken izne ayrılan benim galiba Doğum iznime 3 hafta vardı doktorum çalışmamamın daha uygun olduğunu istersem heyet raporu verebileceğini söyledi. Yanacak izinlerim var onları kullanırım dedim izne ayrıldım, bu haftadan itibaren evdeyim artık

bizede nasip olur inşallah o günler gözümde öyle büyüyor ki ama bebeğimle de daha fazla vakit geçirmek istiyorum nasıl olacak bakalım

Doğru zamanda doğru şekilde gelsin inşallah :) İK ya ya da muhasebeye sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…