Ben de hep daha fazla çalışıp izinleri aktarırım diyordum ama benim çalışmam bebeklerin erken gelmesine sebebiyet verebilirmiş. Doktorumun tavsiyesini dinledim. Tek gebelikte sona kadar gidersin izinleri aktarırsın diye düşünüyorumbizede nasip olur inşallah o günler gözümde öyle büyüyor ki ama bebeğimle de daha fazla vakit geçirmek istiyorum nasıl olacak bakalım
Kapı süs için ben tüm arkadaşlarıma POFUMACRAME den yaptırmıştım en son kuzenime yaptırdım çok beğendiler bende inş yaptıracağım bebiş çok erken gelmezse :) hazırlanıcam inşKızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
Bunu yaptırıyorum ben ismi kıvanç olacak insKızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
Rahim boyu 29 dedi o yüzden telaşlandırmak istemem ama açılmada var dedi onu da göz ardı edemeyiz dedi , proluton iğne progeston magnezyum a başlattı bir de kan uyuşmazlığı için iğnede geç kalmışım hemen onu vurdurdu , ikinci doz bebeğin ciğerlerini hazırlamak için bi ilaç daha vermişti o nu da vurdurucaz şimdi , sancı veya ağrı olmadığı için istirahat et bi hafta sonra kontrole gel dedi , bakalım senin peki nasıl oldu şu an19. Haftamda 2cm e yakın açılmam oldu ve nişanım gelmişti rahim ağzım 8mm e düşmüştü doğum olacaktı ve serklaj yapıldı 20 ve 21. Haftamda. Kaşılma ve sancin oluyor mu ? Hastaneye yatırmadi mi ? Genelde hastaneye yatırıp 48 saatlik tedavi uyguluyorlar serumlar iğneler vs sancılar durunca da taburcu ediyorlar herşey yolundaysa. Ama sanırım sende sancı falan sıkıntısı yok sadece acilman olmuş rahim boyun hakkinda falan birşey dedi mi ?
ben kilolu hamile kaldım şuanda şükür çok kilo almadım ama ağırlaştığımı hissediyorum bide bel sorunum vardı bebek büyüdükçe çekilmez hal alıyor uyku uyuyamıyorum ama dayanabildiğim kadar dayanacağım senin ve bebişler için en iyisi dinlenmekse öyle yapBen de hep daha fazla çalışıp izinleri aktarırım diyordum ama benim çalışmam bebeklerin erken gelmesine sebebiyet verebilirmiş. Doktorumun tavsiyesini dinledim. Tek gebelikte sona kadar gidersin izinleri aktarırsın diye düşünüyorum
eşin o kadar haklı kiBu emzirme ve mama olayı detaylı bir konu, bilinmez bir süreç galiba..
Mamaya o kdr kötü gözle bakmamak lazım o zaman :)
Ben İnstagramda ki Esra Ertugrul bebek bakımı eğitimine katılacağım ücretsiz Zoom üzerinden. 18 ağustostaymış.
Çatlak kremi için Dr un yönlendirdiği eczacı bana Pharmaceris maternity kremini önerdi. 270 dedi ya pahalı geldi ama eşim dedi ki şimdiki 270 TL eski 270 tl değilaldık 2 hafta filan kullandım. Bugün kızkardeşim geldi kırmızılık çok azalmış geçmiş dedi.
kesinlikle ben hala idrak edemiyorum üç beş tane şey alıyorum 300 lira tutuyo 150 tutması lazım diyorum eşim de diyor ki maaşın da geçen yıla oranla ikiye katlandı ama öyle düşün diyor :)eşin o kadar haklı ki100 tl 10 tl gibi
En erken ben kuzum. 10.Haftadan beri evdeyim ilk başta bulantı sebebiyle sonra da rahim ağzı yetmezliği ile evdeyim heyet raporum varİçinizde en erken izne ayrılan benim galibaDoğum iznime 3 hafta vardı doktorum çalışmamamın daha uygun olduğunu istersem heyet raporu verebileceğini söyledi. Yanacak izinlerim var onları kullanırım dedim izne ayrıldım, bu haftadan itibaren evdeyim artık
Ben 1 haftadır başladım, doğumumu ekim başı planladığı için doktorum. Genelde 1-2 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor. Şuanda doğuma kadar lansinoh lanolinli olanı kullanıcam, doğum sonrası için az önce mustela sipariş ettimkızlar göğüs ucu için kreme ne zman başlamak lazım birde ne marka öneriniz var mı?
Canım ilk gebeliğin mi senin ? Benimde kan uyuşmazlığım var doktorum bi şey demediRahim boyu 29 dedi o yüzden telaşlandırmak istemem ama açılmada var dedi onu da göz ardı edemeyiz dedi , proluton iğne progeston magnezyum a başlattı bir de kan uyuşmazlığı için iğnede geç kalmışım hemen onu vurdurdu , ikinci doz bebeğin ciğerlerini hazırlamak için bi ilaç daha vermişti o nu da vurdurucaz şimdi , sancı veya ağrı olmadığı için istirahat et bi hafta sonra kontrole gel dedi , bakalım senin peki nasıl oldu şu an
teşekkürler bende ne zaman alsam ne alsam diye düşünüyorumBen 1 haftadır başladım, doğumumu ekim başı planladığı için doktorum. Genelde 1-2 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor. Şuanda doğuma kadar lansinoh lanolinli olanı kullanıcam, doğum sonrası için az önce mustela sipariş ettim
Mama olayi bende cok komikti. Yorucu ve zor bi dogum olmustu. Drum dedi ki bebege bakcam diye zorlama kendini ver hemsirelere bakarlar sen de uyu dinlen bi güzel. Bi yandan hemsireler gelip surekli emzirmeme yardim ediyolar zaten. Gece bebe durmayinca verdim hemsirelere. Cocugum gidiyo getiriyolar bi sure sonra misil misil uyuyo. Sonra yine uyaninca goturuyolar geliyo yine sakin. O kafayla aklima bile gelmedi tabi mama verip doyuruyolarmis bebegiBu emzirme ve mama olayı detaylı bir konu, bilinmez bir süreç galiba..
Mamaya o kdr kötü gözle bakmamak lazım o zaman :)
Ben İnstagramda ki Esra Ertugrul bebek bakımı eğitimine katılacağım ücretsiz Zoom üzerinden. 18 ağustostaymış.
Çatlak kremi için Dr un yönlendirdiği eczacı bana Pharmaceris maternity kremini önerdi. 270 dedi ya pahalı geldi ama eşim dedi ki şimdiki 270 TL eski 270 tl değilaldık 2 hafta filan kullandım. Bugün kızkardeşim geldi kırmızılık çok azalmış geçmiş dedi.
Bizde bu raddeye gelince yazarız böyle alacağımAslında pişirmesi pratik ama koca koca parçaları elde yıkamak bana zor geliyor bir de üç dört kez süngerle temizlemek gerekiyor yağı çıksın diyeama dün gaza gelip patates yaptım suda bekletip sonra kurulayıp yaptım baya çıtır çıtır oldu
Kesinlikle haklısınız ne hikayeler duydum. Firmada bir tanıdığım başına üşüşen insanlar yüzünden bebeğini emzirememiş mastit olmuş üstüne operasyon geçirmiş doktor mama vermiş mamayı da kayınvalidesi zararlı diye bebeğe vermemiş bebiş sarılık olmuş. Siz siz olun kimseyi dinlemeyin iç güdülerinize ve doktorunuza göre hareket edin :) öyle 10 tane çocuk doğurup büyütmek annelik tecrübesi sayılmıyor :) hala 10 tane doğuran nineler emziği bala batırıp verin diyor ya deliriyorum :)Mama olayi bende cok komikti. Yorucu ve zor bi dogum olmustu. Drum dedi ki bebege bakcam diye zorlama kendini ver hemsirelere bakarlar sen de uyu dinlen bi güzel. Bi yandan hemsireler gelip surekli emzirmeme yardim ediyolar zaten. Gece bebe durmayinca verdim hemsirelere. Cocugum gidiyo getiriyolar bi sure sonra misil misil uyuyo. Sonra yine uyaninca goturuyolar geliyo yine sakin. O kafayla aklima bile gelmedi tabi mama verip doyuruyolarmis bebegihic aklima gelmiyodu o zmn ama bebek ac kalacagina mamayla doysun ki hem rahat etsin hem de sarilik olmasin
Listeye alim tatlım teşekkür ederimXiomi nin yıkaması kolay üst haznesi kapalı mekanizması kirlenmiyor altını da makineye atabiliyorsun uğraşmıyorum atıyorum ben direk. Philips’in üst hazne açıkmış sanırım baya zorlanıyorlarmış temizliğinde ama hacmi büyük o da onun avantajı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?