Sancı ve ağrı olmaması iyi rabbim şifa versin inşallah zamanında doğum yaparsınRahim boyu 29 dedi o yüzden telaşlandırmak istemem ama açılmada var dedi onu da göz ardı edemeyiz dedi , proluton iğne progeston magnezyum a başlattı bir de kan uyuşmazlığı için iğnede geç kalmışım hemen onu vurdurdu , ikinci doz bebeğin ciğerlerini hazırlamak için bi ilaç daha vermişti o nu da vurdurucaz şimdi , sancı veya ağrı olmadığı için istirahat et bi hafta sonra kontrole gel dedi , bakalım senin peki nasıl oldu şu an
Evet ilk gebeliğim bu geldiğim 3 üncü doktor ilk defa bu doktor bana şimdi vurmalıyız dedi diğer iki doktor da doğum sonrası vurdurabilirsin iğneni problem olmaz demişti, neye göre bunu söylüyorlar bilmiyorum , indirekt coombs testi yaptırdım Negatif çıktı , bakalım , sen yaptırdın mı test?Canım ilk gebeliğin mi senin ? Benimde kan uyuşmazlığım var doktorum bi şey demedi
Korkma tatlımMerhaba bende şuan hamileyim ve haşimato tiroiditi var bana önerebileceğiniz bişey varmı çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye eutrx 25 kullanıyorum onun dışında selenyum kullandnz mı siz
seninSancı ve ağrı olmaması iyi rabbim şifa versin inşallah zamanında doğum yaparsınben pek iyi bir örnek değilim canım 27. Haftamda sancılarım kesilmedi erken doğum yaptım ama benim dikisler ile bir sıkıntı oldu enfeksiyon oldu rahimin orada ve çocuk strese girdi dikişe rağmen çok zorladı rahimimde dikis olduğu için rahim yırtılmaya başlamıştı acil sezaryene alındım malesef
Bebeğimi kaybettim canım ben 2 gün yaşadı yavruminşallah toparlarsınız bir an önce olabiliyorlar böyle aksaklıklar strese girmemek lazım ama beni en iyi şu an sen anlarsın heralde böyle blirsin ne olacağıı bilmeden bekliyoruz inş rabbim herkese hayırlısı ile süreçleri tamamlaması nasip eder ve sende bebişinde çok daha iyi olursunuz
Yaptım negatif çıkmıştı. Bu işin Aslı nedir acabaEvet ilk gebeliğim bu geldiğim 3 üncü doktor ilk defa bu doktor bana şimdi vurmalıyız dedi diğer iki doktor da doğum sonrası vurdurabilirsin iğneni problem olmaz demişti, neye göre bunu söylüyorlar bilmiyorum , indirekt coombs testi yaptırdım Negatif çıktı , bakalım , sen yaptırdın mı test?
çok çok üzüldüm başın sağolsun canım benim , allahım sabır versin sana inşallah ,Bebeğimi kaybettim canım ben 2 gün yaşadı yavrumsen modunu düşürme stres yapma herşey çok güzel olacak. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasıp etsin sormak istediğin birşeyler olursa sorabilirsin
Çok fazla fikir var neye göre yapıyorlar bilmiyorum bir kaç görüş almak bazen iyidir ama bazen de böyle kafa karıştırıyorYaptım negatif çıkmıştı. Bu işin Aslı nedir acaba
Amin Allah razı olsun canımçok çok üzüldüm başın sağolsun canım benim , allahım sabır versin sana inşallah ,
Ben de sağa yatıyorum arada. Banu Çiftçi'nin sitesinde çok güzel anlatıyor. Toplar damar omuriliğin hafif sağında olduğu için ideal yatma sola doğru ama sağa dönmenin sakıncası yok yazıyor. Önemli olan sırt üstü yatmamak. Ben de bazen sağa döndüğümde içimde sanki bir şey düğümleniyor gibi hissediyorum, rahatsız bir his oluşuyor.Kızlar ağrıdan bu gece sık sık sağa yattım. Bu aralar ara ara dönüyorum sağa ama sola döneceğim zaman sağ tarafta içten bir noktada ağrı hissediyorum, dönemiyorum bazen göbeğimi tutuyorum. Genellikle bebeğin tekmelediği nokta sızlıyor. Sağa yatmam bebeğe zarar verir mi ? Sık yatmıyorum, grupta da konuştuk daha önce ama bu ağrı ve bebeğin aynı noktayı gün içinde tekmelemesi yanlış bişey mi yapıyorum diye düşündürttü bana
Taşındıktan hemen sonra benim de karaciğer değerlerim yükseldi. Düzen değişince beslenme düzenini hemen kuramadım. O yüzden diye düşünüyorum. Doktor karaciğeri bir şey yormuş olabilir dedi. Balık yağı kullanıyorsan ara verelim dedi. İki hafta sonra ölçtük, yine sınırdan yüksekti ama düşmeye başlamıştı. Eğer beslenme ya da ilaç değişikliği olduysa belki o yüzden olabilir, inşallah kısa sürede normale düşer değerlerin.Yok canım ayda bir kez kan tahlili yapıyorum rutin tahlilde çıktı. Bi şikayetim yokKullandığımız vitaminler ve demir de karaciğeri yorduğu için yükselebiliyormuş bakalım salı tekrar yaptırcam
Ben de sağa yatıyorum arada. Banu Çiftçi'nin sitesinde çok güzel anlatıyor. Toplar damar omuriliğin hafif sağında olduğu için ideal yatma sola doğru ama sağa dönmenin sakıncası yok yazıyor. Önemli olan sırt üstü yatmamak. Ben de bazen sağa döndüğümde içimde sanki bir şey düğümleniyor gibi hissediyorum, rahatsız bir his oluşuyor.
Taşındıktan hemen sonra benim de karaciğer değerlerim yükseldi. Düzen değişince beslenme düzenini hemen kuramadım. O yüzden diye düşünüyorum. Doktor karaciğeri bir şey yormuş olabilir dedi. Balık yağı kullanıyorsan ara verelim dedi. İki hafta sonra ölçtük, yine sınırdan yüksekti ama düşmeye başlamıştı. Eğer beslenme ya da ilaç değişikliği olduysa belki o yüzden olabilir, inşallah kısa sürede normale düşer değerlerin.
Şartlar işte her şey planladığımızın dışında gelişebiliyor. Sağlıkla gelsinler de yeter ki gerisi mühim değilEn erken ben kuzum. 10.Haftadan beri evdeyim ilk başta bulantı sebebiyle sonra da rahim ağzı yetmezliği ile evdeyim heyet raporum var
Ben de geçen hafta Zeynep Kamile gittim oradaki doktor dedi ki 28. Haftada gel iğne yaptir dedi. Dedim ki negatif çıksa da yapacak miyim evet dediÇok fazla fikir var neye göre yapıyorlar bilmiyorum bir kaç görüş almak bazen iyidir ama bazen de böyle kafa karıştırıyor
Bizim hemsireler valla oyle bi katiydi ki kimseyi yaklastirmiyolardi bile egitim verirken. Sadece baba o kdr...Kesinlikle haklısınız ne hikayeler duydum. Firmada bir tanıdığım başına üşüşen insanlar yüzünden bebeğini emzirememiş mastit olmuş üstüne operasyon geçirmiş doktor mama vermiş mamayı da kayınvalidesi zararlı diye bebeğe vermemiş bebiş sarılık olmuş. Siz siz olun kimseyi dinlemeyin iç güdülerinize ve doktorunuza göre hareket edin :) öyle 10 tane çocuk doğurup büyütmek annelik tecrübesi sayılmıyor :) hala 10 tane doğuran nineler emziği bala batırıp verin diyor ya deliriyorum :)
Gebeligin 28. Haftasinda onlem amacli vuruluyo. Ya da kanama olursa yine vuruluyo. Bir kerelik degil yani. Ama dogumdan sonra bebek pozitif kan grubundaysa vurdurmak cok onemli. Indirect coombs testinin negatif cikmasi iyi bisey zaten pozitif ciksa bebek etkilendi demek oldugundan takibi farkli yapilacaktiEvet ilk gebeliğim bu geldiğim 3 üncü doktor ilk defa bu doktor bana şimdi vurmalıyız dedi diğer iki doktor da doğum sonrası vurdurabilirsin iğneni problem olmaz demişti, neye göre bunu söylüyorlar bilmiyorum , indirekt coombs testi yaptırdım Negatif çıktı , bakalım , sen yaptırdın mı test?
Serbeti degil de cayini icesim var benim de ama emin olmayinca denemedimKızlar Reyhan şerbeti zararlı mı gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?