- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Ilk gebelikte l-xl almistim cok rahat ettim. Esniyo zaten sarmasi da iyiydiBugünün ikinci ve son sorusudepend külot alıcam da bedene karar veremedim ne aldınız kendi bedeninizden bir büyüğünü mü?
Benim babam diyabet hastasi canim birde normaldede çok düşük degildi ama hamilelik bazi şeyleri tetikliyormus. Dün test yaptirdim sekerim 200lerde çıktı açlık 110Canım çok dikkwt etmen lazim insqllah cabuj duzelirsin.Aslinda bir cogunu bu surecte yasiyoruz , acaba normalde sekerimiz yokken veya ailede yokken bu surecte neden cikiyor .
Aynen canım ben l aldım normalde m giyiyorum. Tüm pijamalarımi falan da l aldım hattaBugünün ikinci ve son sorusudepend külot alıcam da bedene karar veremedim ne aldınız kendi bedeninizden bir büyüğünü mü?
Birde bulaşık dizen bir sistem olsa camlar kendi kendine silinseKendi süpürsün silsin bana dokunmasın da da s5 de olur
Ya bebek lokumun ne olduğunu biliyor mu acaba bu kadar cehalete gelemiyorum ben yaBizim hemsireler valla oyle bi katiydi ki kimseyi yaklastirmiyolardi bile egitim verirken. Sadece baba o kdr...
Ay emzigi bala batirma dedin de oglumun mevludunde sevsinler diye verdigim teyzelerden biri kafami bi cevirdim el kdr bebege lokumun disindaki pudra sekerini yalatiyo. Neymis bebek bakmis lokuma da cani cekmis vermese olur muymus. Nasil bebegi kapip agzini sildigimi hic unutmuyorum
Tokluk birkac değer biraz yüksek ama dr dönüş yapti mi? Benim açlık 110 tokluk 200 kusur lerde canim sıkıldı. Oglumda da çıkmıştı sizimkinden biraz daha yüksekti tekrar yaptirmistim yükselmişti. Simdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim yükleme yapmadan kandan bakip ne yapacagimiza karar verecek dr. Tabi ki mecburi diyete başladım tekrar. Bende zayifim aslinda dr şaşırıyor nasil olduğuna. Büyük ihtimal genetik ve hayat şartlarıselam anneler.bugün şeker yüklemem vardı .doktor henuz donus yapmadı.anlayan varsa bakabılırmı? yüksek geldı banaEki Görüntüle 3114491
Gecmjs olsun.Peki oncesinde bi rahatsizlik yasamis miydin? Ben henuz seker testi yaptirmadm ilk hamilelikte de yaptirmamistm tereddutteyim. Tabi ailede varsa baktirmak gerekiyorBenim babam diyabet hastasi canim birde normaldede çok düşük degildi ama hamilelik bazi şeyleri tetikliyormus. Dün test yaptirdim sekerim 200lerde çıktı açlık 110tiroid yuksek cikti ilk kez. Diyet yapmam gerekiyor belki yine insulin kullanıcam. bebekte 3.4gun geriden geliyor dedi dr
Ya bu da ben de fobi oldu şimdiden. Laf dinlemez akrabaları olabildiğince uzak tutucam kendimden. Herşeyi çok iyi biliyor gibi tavırları yok mu delirtiyor beniBizim hemsireler valla oyle bi katiydi ki kimseyi yaklastirmiyolardi bile egitim verirken. Sadece baba o kdr...
Ay emzigi bala batirma dedin de oglumun mevludunde sevsinler diye verdigim teyzelerden biri kafami bi cevirdim el kdr bebege lokumun disindaki pudra sekerini yalatiyo. Neymis bebek bakmis lokuma da cani cekmis vermese olur muymus. Nasil bebegi kapip agzini sildigimi hic unutmuyorum
Ay zararlıymış o ben bilmeden bi sürahi yapıp kendim içmiştimKızlar Reyhan şerbeti zararlı mı gebelikte
Ben M aldım. Aşırı kilo almadığım için olur diye düşünüyorumBugünün ikinci ve son sorusudepend külot alıcam da bedene karar veremedim ne aldınız kendi bedeninizden bir büyüğünü mü?
Ilk gebelikte l-xl almistim cok rahat ettim. Esniyo zaten sarmasi da iyiydi
Aynen canım ben l aldım normalde m giyiyorum. Tüm pijamalarımi falan da l aldım hatta
Teşekkür ederim kızlarBen M aldım. Aşırı kilo almadığım için olur diye düşünüyorum
Evet ben de normalde small giyiyorum hatta hala hamile külodu almadım normal iç çamaşırlarımı kullanıyorum o yüzden M olur gibi geldiTeşekkür ederim kızlarNormalde small bedenim aşırı da bi kilo alımım olmadı M uygun benim için o halde
Bende serin serin içeyim dedim. Doktor az miktarda iç yazmışSerbeti degil de cayini icesim var benim de ama emin olmayinca denemedim
Benim Mayıs ayında çıkmıştı canım idrar yolu enfeksiyonu demişti suya karıştırılan ilaç vermiştiİdrarda lökosit yüksek çıkan varmı.
Benim çok yüksek kuzum ya Jinekolog birşey yazmazsa sağlık ocağı doktoruna diyeceğim çıldıracağım yoksa diğer ayda amorf yüksekti şimdi bu monurolmu verdi tatlımBenim Mayıs ayında çıkmıştı canım idrar yolu enfeksiyonu demişti suya karıştırılan ilaç vermişti
Kaç çıkmış canım benim 45 çıkmıştı evet monurol vermiş baktım şimdi o zaman demir kullanmıyordum canım sabaha karşı gelmiştim hastaneden Sabah 6 gibi içmiştimBenim çok yüksek kuzum ya Jinekolog birşey yazmazsa sağlık ocağı doktoruna diyeceğim çıldıracağım yoksa diğer ayda amorf yüksekti şimdi bu monurolmu verdi tatlım
Demir halıyla arasına kaç saat kattın önce demirinimi içtin benim demir hapı yatmadan önce içiliyor
Canim benm gorumcem acibadem hastasinde calisiyor , hamile oldugunu ogrendikleri gun hemen calisma saatini 7.5 saat e dusurdulerKızlar yönetmeliğe göre günde maksimum 7,5 saat çalışmamız gerekiyormuş biliyor muydunuz? Hem de gebeliğin başından beri. Ben her gün 9 saat mesai yapıyorum üstüne araç kullanıyorum. Dakikam dakikama uymuyor.
Ben yeni öğrendim. :) Gebelerin Çalışma Saatleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?