2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım çok dikkwt etmen lazim insqllah cabuj duzelirsin.Aslinda bir cogunu bu surecte yasiyoruz , acaba normalde sekerimiz yokken veya ailede yokken bu surecte neden cikiyor .
Benim babam diyabet hastasi canim birde normaldede çok düşük degildi ama hamilelik bazi şeyleri tetikliyormus. Dün test yaptirdim sekerim 200lerde çıktı açlık 110 tiroid yuksek cikti ilk kez. Diyet yapmam gerekiyor belki yine insulin kullanıcam. bebekte 3.4gun geriden geliyor dedi dr

Ya bebek lokumun ne olduğunu biliyor mu acaba bu kadar cehalete gelemiyorum ben ya

selam anneler.bugün şeker yüklemem vardı .doktor henuz donus yapmadı.anlayan varsa bakabılırmı? yüksek geldı banaEki Görüntüle 3114491
Tokluk birkac değer biraz yüksek ama dr dönüş yapti mi? Benim açlık 110 tokluk 200 kusur lerde canim sıkıldı. Oglumda da çıkmıştı sizimkinden biraz daha yüksekti tekrar yaptirmistim yükselmişti. Simdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim yükleme yapmadan kandan bakip ne yapacagimiza karar verecek dr. Tabi ki mecburi diyete başladım tekrar. Bende zayifim aslinda dr şaşırıyor nasil olduğuna. Büyük ihtimal genetik ve hayat şartları

Kız anneleri bebislerin isimleri belli mi?
Biz karar veremedik henüz birde 26-28 hafta arasi olcumleriniz nasil kaç gr ve cm olmuş minnoslar

Gecmjs olsun.Peki oncesinde bi rahatsizlik yasamis miydin? Ben henuz seker testi yaptirmadm ilk hamilelikte de yaptirmamistm tereddutteyim. Tabi ailede varsa baktirmak gerekiyor

Ya bu da ben de fobi oldu şimdiden. Laf dinlemez akrabaları olabildiğince uzak tutucam kendimden. Herşeyi çok iyi biliyor gibi tavırları yok mu delirtiyor beni

Merfbaby babyjorn muadili Hepsiburada da Kod:Net15 koduyla 650 TL ye denk geliyor anakucagi düşünenler değerlendirebilir

Benim Mayıs ayında çıkmıştı canım idrar yolu enfeksiyonu demişti suya karıştırılan ilaç vermişti
Benim çok yüksek kuzum ya Jinekolog birşey yazmazsa sağlık ocağı doktoruna diyeceğim çıldıracağım yoksa diğer ayda amorf yüksekti şimdi bu monurolmu verdi tatlım

Demir halıyla arasına kaç saat kattın önce demirinimi içtin benim demir hapı yatmadan önce içiliyor

Kaç çıkmış canım benim 45 çıkmıştı evet monurol vermiş baktım şimdi o zaman demir kullanmıyordum canım sabaha karşı gelmiştim hastaneden Sabah 6 gibi içmiştim

Canim benm gorumcem acibadem hastasinde calisiyor , hamile oldugunu ogrendikleri gun hemen calisma saatini 7.5 saat e dusurduler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…