2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ya benim arkadasin bebeginede benzer sey oldu. Cocuk aglamaktan catliyordu , arkadasim mahfoldu bir hafta 10 gun , mama verdirmedi kaynanasi ve kendi annesi. doktora gittiler artik , megerse cocuk acmis

Bebeğe vitamin emilimi olmadığını nasıl anladın ki ?

İşte püf noktasını bilmek lazım, yumuşak emici zannedip aldığımız 2 havlu var evde, nereden geldiğini bilmiyorum ama yumuşacık, gel gör ki taşa suyu döksem taş daha emici. Hiç bir işe yaramıyorlar. Yumuşak bişey lazım olunca orada kullanıyorum havlu olarak bi işe yaramaz

Evet ayaklanmayan bebeğe bornoz zulüm oluyor. Şöyle 2 yaş civarı da çok gerekli oluyor :)
Haklısın canım, geçen de özdilekte set gördüm havlusu bornozu falan 500 küsür lira, aman dedik ne gerek var. Bornozu falan orada görünce aklım karıştı ama şöyle bi düşününce gerek olmadığı belli. Sizler de aynı fikirdesiniz. Büyük havlulardan alayım, içine de müslin koyar kurularım sonra havluya sararım. Sağol canım

O videoyu bende izledim. Ama dediğin gibi sağa dönerken ağrı oluyor bi şey oluyor içte.

Ben incia krem almıştım ama minicik birşeymiş şimdi yazılanlardan öğrendim sürmeye mi başlamamız gerekiyor stok yapalım o zaman. Pişik için de sudokrem aldım ama sürekli kullanım için uygun değilmiş zor zamanlar için bulunsun dedim her gün sürmeyeceğim. düzenli kullanım için desitin i keşfettim hastanelerde de o kullanılıyormuş sanırım onu alcam ben.
Hareket etme mi dedi yani doktorun? Hareket mi hızlandırır?
kızlar kasıklarımda sızı var ayağa kalktığımda özellikte göbeğim büyüdüğü için mi ve bebek içerde vurmak değil de böyle toplanıyormuş gibi
Ya benim de öyle daha geçen hafta doktora gittim ama yarın tekrar gideceğim korkutmaya başladı beni ayağa kalkıp iki adım atıyorum semsert oluyor karnım bu normal mi?

Kaç çıkmış canım benim 45 çıkmıştı evet monurol vermiş baktım şimdi o zaman demir kullanmıyordum canım sabaha karşı gelmiştim hastaneden Sabah 6 gibi içmiştim
33 kuzum bende ilk ayımda içmiştim geceydi geçmişti umarım yine verir

Evet canım şimdiden göğsü yumuşatmak gerekiyor. Her gün kullanmaya başla, lanolinli bişey kullanabilirsin doğum olana dek.

Yok hareket etme demedi ama bütün gün 8-9 saat sandalye tepesinde ayakların şişer, dinlenmen daha sağlıklı dedi. Hatta pazar evlilik yıldönümümüz 1 saat uzaklıktaki bi yere gidebilir miyim dedim hemen sordu neresi diye Söyleyince git git ama dikkatli ol karnını her zaman koru. Su gelişine neden olacak ani hareket, karnını çarpma vs bunlardan sakın dedi.

Kızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
Bu tarz bişey olabilir diye düşündüm ama tabii mavi ve pembe değil. Yine toprak tonlarındaHayvanlı olanı da yine ikizlere uyarlayıp bir kız bir erkek yerleştirtebilirim tabii yine renkler değişecek şekilde. Daha tam karar veremedim bunlara sıra gelmiyor çünkü

Eklentiler

• D77D8F3E-B084-46A2-B4E1-BE95CE41EF11.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 84B6C969-7827-4DFA-BF6C-F51302C9922D.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 109
Ya bu da ben de fobi oldu şimdiden. Laf dinlemez akrabaları olabildiğince uzak tutucam kendimden. Herşeyi çok iyi biliyor gibi tavırları yok mu delirtiyor beni
Hiiic onlari dinleyip kafana takip sinir olmaya degmez. Annesi sensin istedigin gibi yaparsin. He he deyip gec gitsin

Son düzenleme:
Bende serin serin içeyim dedim. Doktor az miktarda iç yazmış kesmez ki beni
Valla suan canim neler cekiyo ama yiyemiyorum diyetten. Eşime bugun diyorum ki doguma sufleee diye diye gircem az daha disimizi sikcaz artik. Bebisler dogsun serbet komposto iyi oluyo emzirirken zaten icersin o zmn istedigin gibi

32. Haftada işe devam edebilir raporu alman sart. Bu rapor 37. Haftayw dek gecerli. 37. Haftadan itibaren sen istesen de devam edemezsin işe. O tarihe dek işe devam veya izinlerini kullanirsan tabi o 5 haftalk dogum oncesi izin dogum snrasina aktarilir super olur

Reactions: 11K
35 de yıllık iznimi kullanacağım 37 de doğum izni başlatmak istiyorum allah naaip ederse

Kız anneleri bebislerin isimleri belli mi?
Biz karar veremedik henüz birde 26-28 hafta arasi olcumleriniz nasil kaç gr ve cm olmuş minnoslar
Benim kızın kilosu bir hafta geriden gidiyordu en son gittiğimde.
Bebişe idil ismini koyduk sayılır. bazen ela mı koysam diyorum. Eşim alıştı idil ismine ela ismini istemiyor. Ama son karar benim tabi son ana kadar emin olamıcam gibi. Siz ne karar verdiniz?

Okul henüz açılmamışken işe devam edebilir raporu alınıyor mu öğretmenler için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…