- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Her halukarda o rapor alinmali.Cunku okula baslanacaksa bu gerekli.Ornegn okul 34. Haftsnizda acildi, o zaman teslim edersiniz raporunuzuOkul henüz açılmamışken işe devam edebilir raporu alınıyor mu öğretmenler için?
Zaten ayın 5’inde ben daha 30 haftalık oluyorumYani 38de sezeryan olduğum için öyle oldu. Haklısın rapor olayı da problem. Umarım bir sıkıntı olmaz da çalışırsın 34e kadar.
Ben de şu kahveyi aldım oğlumaBu aklımda olan. mağazada varsa bakayım o halde.
Bu takımları nerden aldınız kızlar ya ben hep kaçırıyorum sanırım muhabbetleri her gün hastanede olunca enerjim kalmıyorTeşekkür ederim canım, tabii haber veririm
Bu sayfa efsane takip edin mutlaka, baya bişey aldım sayesinde. Tulumu yarım saat içinde bitirdiler. 32. dk da gördüm yoktu
Kesinlikle süper indirim haberleri oluyor. Aşağıya eklediğim takımları 119 a aldım dün mağazada gördüm 279₺ idi
Normallee nasıl oluyorHmm tqbi sezeryan olacaklar icin bu mumkun.Normal dogum yapacaklar icin imkansiz :)
Dondurucuya at biraz. Ben evde saksida yetistiriyorum her mevsim oluyoO zaman da Reyhan yok
Bisey olmuyo, yani 40. Hsftayi falan bulursa bebisin gelmesi 3 haftan gitmis oluyo dogum haftandan :)Normallee nasıl oluyor
100 lük test yapıldı mı? Kesinleşti mi şeker olduğuZaten ayın 5’inde ben daha 30 haftalık oluyorumbelki online olur diye düşünmüştüm bakalım hayırlısı zaten gebelik şekerim çıktığı için ağırlaşamıyprum da her şerde bir hayır vardır demek benim de böyle olması gerekiyormuş bi ara 20-24 arası hızlı kilo almıştım 2 kilo falan tabii 30’da nasıl okula gideceğim diye dertleniyordum
Ne kadara aldın canım? Ben iki beyaz aldım kahverengiye yetişemedim diye ama stok kolluyorum kahverengi gelirse bir beyazı vericemBen de şu kahveyi aldım oğluma
Onlinedan aldım canım 119 a aldım şuan 280Bu takımları nerden aldınız kızlar ya ben hep kaçırıyorum sanırım muhabbetleri her gün hastanede olunca enerjim kalmıyor
Kuzum kendi doktorum eğer yanma varsa demiş üromisin 1 şase suya karıştırıp iç demiş .Yarın sağlık ocağı doktorunada soracağım. Monurol gibi birsey sanırım. Ama bende yanma ağrı yok şaştım kaldımGeçmiş olsun canım bol su iç sen yine de verir bence
Hasta ziyaretine giderler kendi hastaliklarini anlatırlar,doğum yapacak kişiye giderler korku salarlar hay allahim ya güzel enerji yollamak gercekten zor mu bu kadar takma canim hiç toplumda bu densizler bitmiyor çünkü.Bugünkü misafir benim hiç çatlağım olmadı dedi içimdeki ses dışa vurdu senin kafan çatlak zaten dedim pişmanmıyım değilim doğumdaki kötü anılarını anlattı hiç susmadı ☻️
Çok tatlıymış bunlarBu tarz bişey olabilir diye düşündüm ama tabii mavi ve pembe değil. Yine toprak tonlarındaHayvanlı olanı da yine ikizlere uyarlayıp bir kız bir erkek yerleştirtebilirim tabii yine renkler değişecek şekilde. Daha tam karar veremedim bunlara sıra gelmiyor çünkü
Bu da mı H&M hiç görmemiştim100 lük test yapıldı mı? Kesinleşti mi şeker olduğu
Ne kadara aldın canım? Ben iki beyaz aldım kahverengiye yetişemedim diye ama stok kolluyorum kahverengi gelirse bir beyazı vericem
Onlinedan aldım canım 119 a aldım şuan 280Denk geldikçe yazarım buraya ben.
100’lük test de yapıldı canım maalesef evet kesinleşti diyetisyenle devam ediyoruz bakalım yarın da şeker ölçüm cihazıyla evde sürekli takip edeceğim100 lük test yapıldı mı? Kesinleşti mi şeker olduğu
Ne kadara aldın canım? Ben iki beyaz aldım kahverengiye yetişemedim diye ama stok kolluyorum kahverengi gelirse bir beyazı vericem
İnşallah bulursun canım mağazasından alındı onlineda yok
Fiyatını hiç bilmiyorum canım onlineda yoktu ablam görünce attı hemen mağazadan fotosunu o aldı100 lük test yapıldı mı? Kesinleşti mi şeker olduğu
Bugün bende gittim doktora enfeksiyon gözüküyor yanma agr yoksa ilaca gerek yok dedi bende istemiyordum zaten ilaç sanırım normal enfeksiyon olmasıKuzum kendi doktorum eğer yanma varsa demiş üromisin 1 şase suya karıştırıp iç demiş .Yarın sağlık ocağı doktorunada soracağım. Monurol gibi birsey sanırım. Ama bende yanma ağrı yok şaştım kaldım
Ben de karpuz diyeValla suan canim neler cekiyo ama yiyemiyorum diyetten. Eşime bugun diyorum ki doguma sufleee diye diye gircemaz daha disimizi sikcaz artik. Bebisler dogsun serbet komposto iyi oluyo emzirirken zaten icersin o zmn istedigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?