2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yani 38de sezeryan olduğum için öyle oldu. Haklısın rapor olayı da problem. Umarım bir sıkıntı olmaz da çalışırsın 34e kadar.
Zaten ayın 5’inde ben daha 30 haftalık oluyorum belki online olur diye düşünmüştüm bakalım hayırlısı zaten gebelik şekerim çıktığı için ağırlaşamıyprum da her şerde bir hayır vardır demek benim de böyle olması gerekiyormuş bi ara 20-24 arası hızlı kilo almıştım 2 kilo falan tabii 30’da nasıl okula gideceğim diye dertleniyordum

Bu takımları nerden aldınız kızlar ya ben hep kaçırıyorum sanırım muhabbetleri her gün hastanede olunca enerjim kalmıyor

100 lük test yapıldı mı? Kesinleşti mi şeker olduğu
Ben de şu kahveyi aldım oğluma
Ne kadara aldın canım? Ben iki beyaz aldım kahverengiye yetişemedim diye ama stok kolluyorum kahverengi gelirse bir beyazı vericem
Bu takımları nerden aldınız kızlar ya ben hep kaçırıyorum sanırım muhabbetleri her gün hastanede olunca enerjim kalmıyor
Onlinedan aldım canım 119 a aldım şuan 280 Denk geldikçe yazarım buraya ben.

Geçmiş olsun canım bol su iç sen yine de verir bence
Kuzum kendi doktorum eğer yanma varsa demiş üromisin 1 şase suya karıştırıp iç demiş .Yarın sağlık ocağı doktorunada soracağım. Monurol gibi birsey sanırım. Ama bende yanma ağrı yok şaştım kaldım

Hasta ziyaretine giderler kendi hastaliklarini anlatırlar,doğum yapacak kişiye giderler korku salarlar hay allahim ya güzel enerji yollamak gercekten zor mu bu kadar takma canim hiç toplumda bu densizler bitmiyor çünkü.

Çok tatlıymış bunlar ben de saha soft renkler seviyorum, çiçekli yuvarlak çelenk şeklinde olanlar hoşuma gitti ben de sanırım o şekilde yaptıracağım

Bu da mı H&M hiç görmemiştim tamam canım yaz bir de indirim sayfası yazmışsınız birkaç kere instagramda sanırım hangi sayfa acaba ben takip ediyor muyum ki

100’lük test de yapıldı canım maalesef evet kesinleşti diyetisyenle devam ediyoruz bakalım yarın da şeker ölçüm cihazıyla evde sürekli takip edeceğim bir gün boyunca ağlamış olabilirim ama şimdi alıştım duruma bende hiç duygu durum bozukluğu ,duygusallaşma falan olmamıştı ama bu şeker beni şoke etti eşim bile şoka girdi teselli edemiyor bir türlü durduramadım kendimi çok üst bir seviyede değil inşallah insüline gerek kalmaz bakalım 15 gün bu şekilde devam edip sonra tekrar gideceğim zaten düzenli yürüyüşe başlamıştım tamamen genetik yatkınlık

Fiyatını hiç bilmiyorum canım onlineda yoktu ablam görünce attı hemen mağazadan fotosunu o aldı ben de baktım ama fiyatını bulamadım

Kızlar bugün akşam yemeğinden beri nefes almakta güçlük çekiyorum. Tatildeyiz yoruldum mu acaba diyorum. Yatamıyorum resmen ki oturur pozisyonda bile zorlanıyorum.

Bugün bende gittim doktora enfeksiyon gözüküyor yanma agr yoksa ilaca gerek yok dedi bende istemiyordum zaten ilaç sanırım normal enfeksiyon olması

Valla suan canim neler cekiyo ama yiyemiyorum diyetten. Eşime bugun diyorum ki doguma sufleee diye diye gircem az daha disimizi sikcaz artik. Bebisler dogsun serbet komposto iyi oluyo emzirirken zaten icersin o zmn istedigin gibi
Ben de karpuz diye yani ince bir dilim yazmış ama nasıl böyle dilim dilim yemek geliyor içimden ki benim tatlıya düşkünlüğüm hiç yoktur şaka gibi patates diye öleceğim yani patates altı üstü şimdi yasak ya sürekli canım patates salatası istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…