2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de perinatolog takipliyim ya kasıklarımda ağrı var dedim böyle ağırlık gibi falan normal dedi pek önemsemedi her şey yolunda dedi

Evet o zaman badem yağına da başlayayım.Iki tane almıştım fakat kokusu rahatsız ediyordu.Mecbur sürücem artık.Bebe yağının bi faydasını görmüyorum zaten. Evet aynen benim de annemde olmadı bende oldu amma

Kızlar bugün akşam yemeğinden beri nefes almakta güçlük çekiyorum. Tatildeyiz yoruldum mu acaba diyorum. Yatamıyorum resmen ki oturur pozisyonda bile zorlanıyorum.
Serin bir yerde sol yanına yatmayı bir dene bir de biraz hava alacağın yerde oturup sakinleşmeye çalış bazen panikliyoruz istemeden ben de tatil dönüşü eve gece gelmiştik çok fena oldum şişmiştim yatamıyordum nefesim yetmiyordu eşim dr.a gidelim dedi sonra balkona çıktım oturdum falan kendimi sakinleştirdim sol yanıma doğru yatıp kendime gelmiştim

Badem yağı için tüylenme yapıyor diyorlar öyle bir şey dikkatinizi çekti mi ? Ben de klasik bioil ve ünibaby mom yağlarını kullanıyorum da annemde ve ailede çatlak epey var şu ana kadar bir şey olmadı ama zaten genellikle son zamanlarda oluyormuş o yüzden hiç de güvenmiyorum

Bu da mı H&M hiç görmemiştim tamam canım yaz bir de indirim sayfası yazmışsınız birkaç kere instagramda sanırım hangi sayfa acaba ben takip ediyor muyum ki
Evet canım HM. İndirim paylaşan sayfa balooun Allah dermansız dert vermesin diyetle kontrol altına alınır zaten üzme kendini
Fiyatını hiç bilmiyorum canım onlineda yoktu ablam görünce attı hemen mağazadan fotosunu o aldı ben de baktım ama fiyatını bulamadım
Mağazadan aldıysa 329₺ canım, ben 167 ye aldım beyazları. Onlineda indirimli satış açılırsa alıcam yoksa ikisinin de beyaz olsun

Benim de şişlikle başladı. Karnım taş gibi oldu. Çatlayacak gibi. Nefesim de kesilince panikledim galiba. Film izliyordu eşim ona takıldım biraz sakinledim. Daha iyiyim. Sağ ol canım önerilerin için

Hasta ziyaretine giderler kendi hastaliklarini anlatırlar,doğum yapacak kişiye giderler korku salarlar hay allahim ya güzel enerji yollamak gercekten zor mu bu kadar takma canim hiç toplumda bu densizler bitmiyor çünkü.
Kuzum eğer eski ben olsaydım birde doğurmuş kadinada teselli verirdim şimdi gelmiş geçirmiş olsun diyorum hiç uğraşamam zaten hava sıcak birde virüs var niye geliyorsunuz mevlutte yapmayacağım tam karar verdik ondan kurtuldum

Her daim çıkıyor
Tatlım sana ne ilaç verdi peki .
Benim bir ilk ayda çıktı simdidi 2 aydır çıkıyor once amorf çıktı böbrek taşı düşünmüşüm ağrımadı bile.
Şimdide bu çıktı dün yanmiyordu bugün psikolojik herhalde yanma başladı

Günaydın kızlar, ana kucağı ile ilgili yazılarınızı okudum da benim elimde bundan var başka almama gerek var mı ? Geçen sene bebek planlarken bimden anne bakım çantası, ana kucağı, normal küvet falan almıştık. Elektrikli olanların zararlarından bahsediliyor ama faydası da var galiba, bi tanede ondan mı alsak acaba ?

Eklentiler

• Screenshot_20220817-071653_Chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 71
Reactions: 11K
Selam güzel anneler, böyle bişey almak istiyorum ne dersiniz ? Özellikle tecrübeli anneler gaz konusunda bebeklere faydalı oluyor mu bu tür ürünler ? Kupon varmış anne bebek ürünlerinde, bişeyler alayım dedim nasılsa alacağım. Aklımda vardı bu kemerler. 20 lira daha düşecek bu fiyattan. 89 liraya gelecek. Fiyatı normal ama işe yarar mı sizce gereksiz mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20220817-085642_Hepsiburada.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…