Her daim çıkıyorİdrarda lökosit yüksek çıkan varmı.
Ben de perinatolog takipliyim ya kasıklarımda ağrı var dedim böyle ağırlık gibi falan normal dedi pek önemsemedi her şey yolunda dediBen incia krem almıştım ama minicik birşeymiş şimdi yazılanlardan öğrendim sürmeye mi başlamamız gerekiyor stok yapalım o zaman. Pişik için de sudokrem aldım ama sürekli kullanım için uygun değilmiş zor zamanlar için bulunsun dedim her gün sürmeyeceğim. düzenli kullanım için desitin i keşfettim hastanelerde de o kullanılıyormuş sanırım onu alcam ben.
Hareket etme mi dedi yani doktorun? Hareket mi hızlandırır?
Ya benim de öyle daha geçen hafta doktora gittim ama yarın tekrar gideceğim korkutmaya başladı beni ayağa kalkıp iki adım atıyorum semsert oluyor karnım bu normal mi?
Evet o zaman badem yağına da başlayayım.Iki tane almıştım fakat kokusu rahatsız ediyordu.Mecbur sürücem artık.Bebe yağının bi faydasını görmüyorum zaten. Evet aynen benim de annemde olmadı bende oldu ammaİlk hamileliğimde badem yağı kullandım sadece hiç çatlak oluşmadı karnimda .ikinci hamileliğimde bende oluşmuyor demek dedim annemmede yok zaten dedim bişey sürmedim 5. Ayda çatır çatır karnım çatladı kipkirmiziydi sonraları gümüş rengine döndü.suan 3. Hamileliğim ve sadece badem yağı sürdüm hamileligi öğrendiğim aydan itibaren tek çatlak oluşmadı .yani ailede olmaması sende olmayacak anlamına gelmiyormus.sadece nemlendirmekle çatlağı onleyebilirmisiz.pahali kremlerle gerek yokmus
Serin bir yerde sol yanına yatmayı bir dene bir de biraz hava alacağın yerde oturup sakinleşmeye çalış bazen panikliyoruz istemeden ben de tatil dönüşü eve gece gelmiştik çok fena oldum şişmiştim yatamıyordum nefesim yetmiyordu eşim dr.a gidelim dedi sonra balkona çıktım oturdum falan kendimi sakinleştirdim sol yanıma doğru yatıp kendime gelmiştimKızlar bugün akşam yemeğinden beri nefes almakta güçlük çekiyorum. Tatildeyiz yoruldum mu acaba diyorum. Yatamıyorum resmen ki oturur pozisyonda bile zorlanıyorum.
Badem yağı için tüylenme yapıyor diyorlar öyle bir şey dikkatinizi çekti mi ? Ben de klasik bioil ve ünibaby mom yağlarını kullanıyorum da annemde ve ailede çatlak epey var şu ana kadar bir şey olmadı ama zaten genellikle son zamanlarda oluyormuş o yüzden hiç de güvenmiyorumEvet o zaman badem yağına da başlayayım.Iki tane almıştım fakat kokusu rahatsız ediyordu.Mecbur sürücem artık.Bebe yağının bi faydasını görmüyorum zaten. Evet aynen benim de annemde olmadı bende oldu amma
Evet canım HM. İndirim paylaşan sayfa baloounBu da mı H&M hiç görmemiştimtamam canım yaz bir de indirim sayfası yazmışsınız birkaç kere instagramda sanırım hangi sayfa acaba ben takip ediyor muyum ki
Allah dermansız dert vermesin diyetle kontrol altına alınır zaten üzme kendini100’lük test de yapıldı canım maalesef evet kesinleşti diyetisyenle devam ediyoruz bakalım yarın da şeker ölçüm cihazıyla evde sürekli takip edeceğimbir gün boyunca ağlamış olabilirim ama şimdi alıştım duruma bende hiç duygu durum bozukluğu ,duygusallaşma falan olmamıştı ama bu şeker beni şoke etti eşim bile şoka girdi teselli edemiyor bir türlü durduramadım kendimi çok üst bir seviyede değil inşallah insüline gerek kalmaz bakalım 15 gün bu şekilde devam edip sonra tekrar gideceğim zaten düzenli yürüyüşe başlamıştım tamamen genetik yatkınlık
Mağazadan aldıysa 329₺ canım, ben 167 ye aldım beyazları. Onlineda indirimli satış açılırsa alıcam yoksa ikisinin de beyaz olsunFiyatını hiç bilmiyorum canım onlineda yoktu ablam görünce attı hemen mağazadan fotosunu o aldıben de baktım ama fiyatını bulamadım
Benim de şişlikle başladı. Karnım taş gibi oldu. Çatlayacak gibi. Nefesim de kesilince panikledim galiba. Film izliyordu eşim ona takıldım biraz sakinledim. Daha iyiyim. Sağ ol canım önerilerin içinSerin bir yerde sol yanına yatmayı bir dene bir de biraz hava alacağın yerde oturup sakinleşmeye çalış bazen panikliyoruz istemeden ben de tatil dönüşü eve gece gelmiştik çok fena oldum şişmiştim yatamıyordum nefesim yetmiyordu eşim dr.a gidelim dedi sonra balkona çıktım oturdum falan kendimi sakinleştirdim sol yanıma doğru yatıp kendime gelmiştim
Kuzum eğer eski ben olsaydım birde doğurmuş kadinada teselli verirdim şimdi gelmiş geçirmiş olsun diyorum hiç uğraşamam zaten hava sıcak birde virüs var niye geliyorsunuz mevlutte yapmayacağım tam karar verdikHasta ziyaretine giderler kendi hastaliklarini anlatırlar,doğum yapacak kişiye giderler korku salarlar hay allahim ya güzel enerji yollamak gercekten zor mu bu kadar takma canim hiç toplumda bu densizler bitmiyor çünkü.
Senin hangi değer canım yüksek çıktıBugün bende gittim doktora enfeksiyon gözüküyor yanma agr yoksa ilaca gerek yok dedi bende istemiyordum zaten ilaç sanırım normal enfeksiyon olması
Tatlım sana ne ilaç verdi peki .Her daim çıkıyor
evet o biraz şansa olacakBisey olmuyo, yani 40. Hsftayi falan bulursa bebisin gelmesi 3 haftan gitmis oluyo dogum haftandan :)
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
ben fenayım boğazlarım şişti burnum tıkalı gerçekten bu havasa nasıl hasta olmayı becerdim
günaydınnnnGeçmiş olsun canımgünaydın bu arada
Günaydın kızlar
ben fenayım boğazlarım şişti burnum tıkalı gerçekten bu havasa nasıl hasta olmayı becerdim
olabilir iş yerinde hep açık ama uzun zamandır bir şey olmuyordu neyse geçer inşallah covid olmayım da başka ir şey istememGünaydın, çok geçmiş olsun. Klimaya maruz kaldıysan o da yapmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?