- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Göğüs çatlağı sut oluşumuyla sahada artacak canm çünkü aşırı büyücek süt dolunca bebiş emince küçülecek bende hamilelikte olmadı süt olayı bir başladı haritaaaaGögüs altlarına falan da iki tane çatlak düştü küçük göğüslü olmama rağmendoğum sonrası gider diyerek teselli ediyorum kendimi((
Yalancı sancı canm hepimizde olur olması gereken zaten bebiş doğuma hazırlıyor kendini rahimde de.Günaydın kızlar ara ara karnım geriliyor sertleşiyor sizde de var mı bu durum?
Evet sanırım bebekler bu ara hızlı büyüdüğü için yer açılıyor sanırımGünaydın kızlar ara ara karnım geriliyor sertleşiyor sizde de var mı bu durum?
aaaa onlar sancı mı oluyor :OYalancı sancı canm hepimizde olur olması gereken zaten bebiş doğuma hazırlıyor kendini rahimde de.
En mantıklı karar olmuş adına çok sevindim. vakaalar iyice artmış soğuklar gelir gelmez pik dönemini göreceğiz belli.Su çocukları sağ salim yaza bir kavustursaydik Allah'ın izniyleKuzum eğer eski ben olsaydım birde doğurmuş kadinada teselli verirdim şimdi gelmiş geçirmiş olsun diyorum hiç uğraşamam zaten hava sıcak birde virüs var niye geliyorsunuz mevlutte yapmayacağım tam karar verdikondan kurtuldum
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
ben fenayım boğazlarım şişti burnum tıkalı gerçekten bu havasa nasıl hasta olmayı becerdim
ben de bunu aldim meme ucu icin.Kızlar meme ucu kremi ve pişik kremi ne aldınız ne alcaksınız? Meme ucu için şunu alayım diyorum ama bu son çıkan temiz içerikli olan lanolinsiz. Pişik kremlerinde de instagramda mühendisin oğlu var içerik paylaşımı yapan baya temiz içerikli krem var listede ama en etkili olan hangisidir bilemedim
sabır şafak son 14Geçmiş olsunklimanın karşısında olsak bir dert olmasak bir dert acil Eylül ayına isinlanalim ya
Normal dimi endişelendim çünkü bir de göbek deligimin biraz sağı noktasal olarak aciyo dokununcaYalancı sancı canm hepimizde olur olması gereken zaten bebiş doğuma hazırlıyor kendini rahimde de.
ben diyetisyene gidiyorum 12. haftadan beri. kilo toplamda 3-4 kg arasi birsey aldim. ailede diyabet yok ve ben de cikti. bugun endokrolonoji hocasina gidiyorum. gerci dusunuyorum da babami kaybettik 3 hafta evvel ve o gunden beri istah sifir, sacma sapan ancak meyve vs yedim durdum sanki. bence baktirmak gerekli.Gecmjs olsun.Peki oncesinde bi rahatsizlik yasamis miydin? Ben henuz seker testi yaptirmadm ilk hamilelikte de yaptirmamistm tereddutteyim. Tabi ailede varsa baktirmak gerekiyor
Günaydın kızlar ara ara karnım geriliyor sertleşiyor sizde de var mı bu durum?
Evet canım bendede var 26.haftada başladı kasılma o yalancı kasılmalar bende erken diye endişe etmiştim ama değil sanırımGünaydın kızlar ara ara karnım geriliyor sertleşiyor sizde de var mı bu durum?
Cok gereksiz ben de aldım neler neler aldım ama gecmiyo kiraz cekirdeği seyi değil mi ne gaz damlaları kar ediyo ne badem yağı ne acı elma yağı her seyi deneyen biri olarak basına ne gelirse çekiyorsun ne yaparsan yap geçmiyoSelam güzel anneler, böyle bişey almak istiyorum ne dersiniz ? Özellikle tecrübeli anneler gaz konusunda bebeklere faydalı oluyor mu bu tür ürünler ? Kupon varmış anne bebek ürünlerinde, bişeyler alayım dedim nasılsa alacağım. Aklımda vardı bu kemerler. 20 lira daha düşecek bu fiyattan. 89 liraya gelecek. Fiyatı normal ama işe yarar mı sizce gereksiz mi ?
Bizim diş doktoru kadın 9 ay boyunca yakalanmadi doğurdu hem bebek hem kendisi olduEn mantıklı karar olmuş adına çok sevindim. vakaalar iyice artmış soğuklar gelir gelmez pik dönemini göreceğiz belli.Su çocukları sağ salim yaza bir kavustursaydik Allah'ın izniyle
Tabii canım oldukça fark varmış arada bence de kesinlikle öyle yap sonuçta aynı şeyEvet canım HM. İndirim paylaşan sayfa balooun
Allah dermansız dert vermesin diyetle kontrol altına alınır zaten üzme kendini
Mağazadan aldıysa 329₺ canım, ben 167 ye aldım beyazları. Onlineda indirimli satış açılırsa alıcam yoksa ikisinin de beyaz olsun
Hiçbir şey bizim için bu değer çok önemli değil demişti yine öyle çıkmış bu defa daha görmedi ama yine bir şey vermez sanırımTatlım sana ne ilaç verdi peki .
Benim bir ilk ayda çıktı simdidi 2 aydır çıkıyor once amorf çıktı böbrek taşı düşünmüşüm ağrımadı bile.
Şimdide bu çıktı dün yanmiyordu bugün psikolojik herhalde yanma başladı
bir hafta once benim de basladi ve son iki gundur yok. noktasal ve gobek deliginin sagi. ben de ameliyat yerime yakin falan ondan mi acaba diyordum, demekki baskalari da yasiyor.Normal dimi endişelendim çünkü bir de göbek deligimin biraz sağı noktasal olarak aciyo dokununca
Aa çok ilginç normalde yok ama dokununca sızı oluyorbir hafta once benim de basladi ve son iki gundur yok. noktasal ve gobek deliginin sagi. ben de ameliyat yerime yakin falan ondan mi acaba diyordum, demekki baskalari da yasiyor.
Lökosit 27 çıkmış canım ama ne akıntı var ne ağrı doktor ilaç yazmadı o yüzdenSenin hangi değer canım yüksek çıktı
Yada sarı yeşil akıntınmı var
Banada idrar yaparken yanma hissi varsa uromasin şase iç dedi 1 buçuk litre su içtim şuan yanma yok demek yanma olursa içeceğim banada gerek görmemiş gibi teşekkür ederim içimi rahatlattınHiçbir şey bizim için bu değer çok önemli değil demişti yine öyle çıkmış bu defa daha görmedi ama yine bir şey vermez sanırım
Bendede yanma ağrı yok balım 1 ay daha dayanabilirim sanırımLökosit 27 çıkmış canım ama ne akıntı var ne ağrı doktor ilaç yazmadı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?