2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gögüs altlarına falan da iki tane çatlak düştü küçük göğüslü olmama rağmen doğum sonrası gider diyerek teselli ediyorum kendimi((
Göğüs çatlağı sut oluşumuyla sahada artacak canm çünkü aşırı büyücek süt dolunca bebiş emince küçülecek bende hamilelikte olmadı süt olayı bir başladı haritaaaa

En mantıklı karar olmuş adına çok sevindim. vakaalar iyice artmış soğuklar gelir gelmez pik dönemini göreceğiz belli.Su çocukları sağ salim yaza bir kavustursaydik Allah'ın izniyle

ben de bunu aldim meme ucu icin.

Gecmjs olsun.Peki oncesinde bi rahatsizlik yasamis miydin? Ben henuz seker testi yaptirmadm ilk hamilelikte de yaptirmamistm tereddutteyim. Tabi ailede varsa baktirmak gerekiyor
ben diyetisyene gidiyorum 12. haftadan beri. kilo toplamda 3-4 kg arasi birsey aldim. ailede diyabet yok ve ben de cikti. bugun endokrolonoji hocasina gidiyorum. gerci dusunuyorum da babami kaybettik 3 hafta evvel ve o gunden beri istah sifir, sacma sapan ancak meyve vs yedim durdum sanki. bence baktirmak gerekli.

Cok gereksiz ben de aldım neler neler aldım ama gecmiyo kiraz cekirdeği seyi değil mi ne gaz damlaları kar ediyo ne badem yağı ne acı elma yağı her seyi deneyen biri olarak basına ne gelirse çekiyorsun ne yaparsan yap geçmiyo

En mantıklı karar olmuş adına çok sevindim. vakaalar iyice artmış soğuklar gelir gelmez pik dönemini göreceğiz belli.Su çocukları sağ salim yaza bir kavustursaydik Allah'ın izniyle
Bizim diş doktoru kadın 9 ay boyunca yakalanmadi doğurdu hem bebek hem kendisi oldu çıkmışlar hastahaneden.
Evde anneannesi babaannesi birde hoca duasını okur işte bitti gitti lohusa serbetinide tepsiyle agizda maskeyle indiririz apartmanda hayvan dost daha cok sahipleri isteler kapiyi acanda olmaz yoldan gecene hayrina sıcak sıcak daha sevap olur

Tabii canım oldukça fark varmış arada bence de kesinlikle öyle yap sonuçta aynı şey

Hiçbir şey bizim için bu değer çok önemli değil demişti yine öyle çıkmış bu defa daha görmedi ama yine bir şey vermez sanırım

Normal dimi endişelendim çünkü bir de göbek deligimin biraz sağı noktasal olarak aciyo dokununca
bir hafta once benim de basladi ve son iki gundur yok. noktasal ve gobek deliginin sagi. ben de ameliyat yerime yakin falan ondan mi acaba diyordum, demekki baskalari da yasiyor.

Hiçbir şey bizim için bu değer çok önemli değil demişti yine öyle çıkmış bu defa daha görmedi ama yine bir şey vermez sanırım
Banada idrar yaparken yanma hissi varsa uromasin şase iç dedi 1 buçuk litre su içtim şuan yanma yok demek yanma olursa içeceğim banada gerek görmemiş gibi teşekkür ederim içimi rahatlattın

Her ay başka bir değerimiz değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…