2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
En güzeli ne kadar az ilaç o kadar iyi Kasımı saymazsak 2 ay kaldı
Çok heyecanlıyım çok
Sağlık ocağındaki doktor heyecanlı kadın tansiyonun ondan yüksek çıkıyor diyor
Ebe korkutuyor tuzu kes ekmeği kes diyor kestim dedim hiç kesmiş gibi gözükmüyorsun dedi tansiyondan dolayı dedi 3 gündür kestim
58 kgydum 56ya düşmüşüm ödemmiş hepsi

Yaa ben de cok severim patatesi. Esim de oglum da istiyolar yapiyorum iki tirtikliyorum. Bi dogurayim gomecem herseyi diyorum

Yaa brnfr öyle heyecanlıyım ki sürekli kıyafetlerini eşyalarını açıp açıp bakıyorum hatta bazen sergi gibi seriyorum salona o kadar fark ediyor demek bu tuz olayı bende keseyim bı bakalım. Toplam 3.5 kilo aldım ben bakalım kaç kilo daha alacağım

Bende vardı bi degisigi. Pek gazli bebek olmayinca sukur 1kere mi ne kullandim ama ondan cok kendimize kullandik biz sicak su torbasi yerine

Basin sagolsun Evet bu gebelik sekeri de nasil biseyse kimse bende yoktur demesin belli olmuyo zayif sisman , kilo almis almamis fqrketmiyo

Oluyor tabi ama ben yemek yiyince mide kısmım acayip geriliyo davul gibi ama eger tüm karninizda gerilme varsa hafif bastirinca yumusaklik hissedilmiosa o kasilmadir
Benim hep böyle hatta çocuk karnımın içinde salıncaktan kayıyor gibi önemli bir şey mi acaba

Basin sagolsun Evet bu gebelik sekeri de nasil biseyse kimse bende yoktur demesin belli olmuyo zayif sisman , kilo almis almamis fqrketmiyo
Cok tesekkurler. Kesinlikle katiliyorum, bir diyetisyen videosunda duymustum. Gebelik sekeri cikti diye paniklemeyin, kolayca kontrol altina alabilirsiniz ve hatta kilo kontrollu doguma girersiniz diyordu.

Senin iyi kuzum bulantilardan yiyemiyordun sanki sen ilk aylar .Şimdi Çiğ kuruyemis protein yesen bebek alır kiloyuda ben 4 5 alırım gibi

mustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustela

mustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustela
Ben de her şeyi mustela aldım hatta losyonunu da aldım o sayfa çok çok faydalı bence :) Seneye güneş kremini de incia almayı düşünüyorum.

Ben de her şeyi mustela aldım hatta losyonunu da aldım o sayfa çok çok faydalı bence :) Seneye güneş kremini de incia almayı düşünüyorum.
evet güneş kreminde benimde favorim incia. losyon konusunda kararsızım ya, kullanmak gerekiyor mu araştırdınız mı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…