En güzeli ne kadar az ilaç o kadar iyiBendede yanma ağrı yok balım 1 ay daha dayanabilirim sanırımdireneceğim haydi oğlum son 3 ay hayırlısıyla diyorum aslanım koçum
Çok heyecanlıyım çokEn güzeli ne kadar az ilaç o kadar iyiKasımı saymazsak 2 ay kaldı
Yaa ben de cok severim patatesi. Esim de oglum da istiyolar yapiyorum iki tirtikliyorum. Bi dogurayim gomecem herseyi diyorumBen de karpuz diyeyani ince bir dilim yazmış ama nasıl böyle dilim dilim yemek geliyor içimden ki benim tatlıya düşkünlüğüm hiç yoktur şaka gibi patates diye öleceğim yani patates altı üstü şimdi yasak ya sürekli canım patates salatası istiyor
Yaa brnfr öyle heyecanlıyım ki sürekli kıyafetlerini eşyalarını açıp açıp bakıyorumÇok heyecanlıyım çok
Sağlık ocağındaki doktor heyecanlı kadın tansiyonun ondan yüksek çıkıyor diyor
Ebe korkutuyor tuzu kes ekmeği kes diyor kestim dedim hiç kesmiş gibi gözükmüyorsun dedi tansiyondan dolayı dedi 3 gündür kestim
58 kgydum 56ya düşmüşüm ödemmiş hepsi
hakikaten oyle. ben de ameliyat dikisleri vs bir problemmi var diye korkuyordum. belki de rahmimiz genislerden oluyor. benimde dokununca sizi yok oluyordu. sizi surekli degildi ama.Aa çok ilginç normalde yok ama dokununca sızı oluyor
Bende vardı bi degisigi. Pek gazli bebek olmayinca sukur 1kere mi ne kullandim ama ondan cok kendimize kullandik bizSelam güzel anneler, böyle bişey almak istiyorum ne dersiniz ? Özellikle tecrübeli anneler gaz konusunda bebeklere faydalı oluyor mu bu tür ürünler ? Kupon varmış anne bebek ürünlerinde, bişeyler alayım dedim nasılsa alacağım. Aklımda vardı bu kemerler. 20 lira daha düşecek bu fiyattan. 89 liraya gelecek. Fiyatı normal ama işe yarar mı sizce gereksiz mi ?
İçim rahatladı ama büyüsünler de kavulaşım bebişlere :)hakikaten oyle. ben de ameliyat dikisleri vs bir problemmi var diye korkuyordum. belki de rahmimiz genislerden oluyor. benimde dokununca sizi yok oluyordu. sizi surekli degildi ama.
ben eger cok ayakta kalmis veya yorulmussam bir yerde toplanip sertlesme oluyor canimGünaydın kızlar ara ara karnım geriliyor sertleşiyor sizde de var mı bu durum?
Benim agrimin oldugu gunun sonraki.gun gobegim buyumus oluyo. Yer aciliyo demek ki diyorum ben deİçim rahatladı ama büyüsünler de kavulaşım bebişlere :)
Basin sagolsunben diyetisyene gidiyorum 12. haftadan beri. kilo toplamda 3-4 kg arasi birsey aldim. ailede diyabet yok ve ben de cikti. bugun endokrolonoji hocasina gidiyorum. gerci dusunuyorum da babami kaybettik 3 hafta evvel ve o gunden beri istah sifir, sacma sapan ancak meyve vs yedim durdum sanki. bence baktirmak gerekli.
Oluyor tabi ama ben yemek yiyince mide kısmım acayip geriliyo davul gibi ama eger tüm karninizda gerilme varsa hafif bastirinca yumusaklik hissedilmiosa o kasilmadirGünaydın kızlar ara ara karnım geriliyor sertleşiyor sizde de var mı bu durum?
Benim hep böyle hatta çocuk karnımın içinde salıncaktan kayıyor gibi önemli bir şey mi acabaOluyor tabi ama ben yemek yiyince mide kısmım acayip geriliyo davul gibi ama eger tüm karninizda gerilme varsa hafif bastirinca yumusaklik hissedilmiosa o kasilmadir
ben eger cok ayakta kalmis veya yorulmussam bir yerde toplanip sertlesme oluyor canim
Doktoruma sordum bakalım ne diyecek :) ama ben de büyüdüğünü hissediyorum çok daha fazla hareketlenmeye başladı :)Benim agrimin oldugu gunun sonraki.gun gobegim buyumus oluyo. Yer aciliyo demek ki diyorum ben de
bende her gecen gun daha kuvvetli hissediyorum , kanimca kilo aliyor gucleniyorDoktoruma sordum bakalım ne diyecek :) ama ben de büyüdüğünü hissediyorum çok daha fazla hareketlenmeye başladı :)
Cok tesekkurler. Kesinlikle katiliyorum, bir diyetisyen videosunda duymustum. Gebelik sekeri cikti diye paniklemeyin, kolayca kontrol altina alabilirsiniz ve hatta kilo kontrollu doguma girersiniz diyordu.Basin sagolsunEvet bu gebelik sekeri de nasil biseyse kimse bende yoktur demesin belli olmuyo zayif sisman , kilo almis almamis fqrketmiyo
Senin iyi kuzum bulantilardan yiyemiyordun sanki sen ilk aylar .Şimdi Çiğ kuruyemis protein yesen bebek alır kiloyudaYaa brnfr öyle heyecanlıyım ki sürekli kıyafetlerini eşyalarını açıp açıp bakıyorumhatta bazen sergi gibi seriyorum salona o kadar fark ediyor demek bu tuz olayı bende keseyim bı bakalım. Toplam 3.5 kilo aldım ben bakalım kaç kilo daha alacağım
mustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustelaKızlar meme ucu kremi ve pişik kremi ne aldınız ne alcaksınız? Meme ucu için şunu alayım diyorum ama bu son çıkan temiz içerikli olan lanolinsiz. Pişik kremlerinde de instagramda mühendisin oğlu var içerik paylaşımı yapan baya temiz içerikli krem var listede ama en etkili olan hangisidir bilemedim
Ben de her şeyi mustela aldım hatta losyonunu da aldım o sayfa çok çok faydalı bence :) Seneye güneş kremini de incia almayı düşünüyorum.mustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustela
evet güneş kreminde benimde favorim incia. losyon konusunda kararsızım ya, kullanmak gerekiyor mu araştırdınız mı acaba :)Ben de her şeyi mustela aldım hatta losyonunu da aldım o sayfa çok çok faydalı bence :) Seneye güneş kremini de incia almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?