Evet kesinlikle belki de ne kadar yüksek olduğuna göre değişiyordur bilemiyorum ki artık teslim olmuş durumdayım araştırmayı bıraktım araştırdıkça bir şeyler çıkıyorBanada idrar yaparken yanma hissi varsa uromasin şase iç dedi 1 buçuk litre su içtim şuan yanma yok demek yanma olursa içeceğim banada gerek görmemiş gibi teşekkür ederim içimi rahatlattın
Her ay başka bir değerimiz değişiyor
Bazı bebekler atopik olabiliyormuş benim cildim de kuru ama atopik derecesinde değil düzenli olarak bebek masajı yapacağım için yağ yerine losyon tercih ettim. gerçi mustela ürünlerini set halinde alınca yağını da almış oldum ama belki kullanmam onu.evet güneş kreminde benimde favorim incia. losyon konusunda kararsızım ya, kullanmak gerekiyor mu araştırdınız mı acaba :)
Bende aynı hayaldeyim, doğumdan sonra yarayan yaramayan her şeyi yiycem en azından bir süre. Böyle bişi olamaz, beyaz ekmek falan kokluyorum 1 dilimden sonra, McDonald's patatesi zaten my love rüyalarda buluşuyoruz kendisiyle, tatlılar, hamur işleri öyle ilerliyor listemYaa ben de cok severim patatesi. Esim de oglum da istiyolar yapiyorum iki tirtikliyorum. Bi dogurayim gomecem herseyi diyorum
Kesinlikle kiloyla alakalı olmadığını söyledi diyetisyen ben de toplamda şu an 4 kilo aldım ama çıktı genellikle genetik yatkınlık oluyormuş bi de bazıları kendimiz değerlerimize bakıyoruz diyor h1abc falan normal diyor dün baktırdım benim de gayet normal ama iki testte de yüksek çıktı ne yazık kiBasin sagolsunEvet bu gebelik sekeri de nasil biseyse kimse bende yoktur demesin belli olmuyo zayif sisman , kilo almis almamis fqrketmiyo
İlk oğlumda gazı dibine kadar yaşayan bir anne olarak damlaların kısa süre etki ettiğini söyleyebilirim. Mama veriyorsanız çalkalayarak değil kaşıkla karıştırarak vermek, bol bol masaj yapmak ve bol bol sabır etmek gerekiyor başka bir çaresi yok gazın. Ben de her şeyi denemiştimCok gereksiz ben de aldım neler neler aldım ama gecmiyo kiraz cekirdeği seyi değil mi ne gaz damlaları kar ediyo ne badem yağı ne acı elma yağı her seyi deneyen biri olarak basına ne gelirse çekiyorsun ne yaparsan yap geçmiyo
Mamma nın elektrikli olanı var mı normal mi ?Kullandıkça esneyen bişey gibi görünüyor o yüzden ben de o markanın ikinci eli olacağına mamma nın sıfırını mı alsam diye düşündüm. Onun yorumları da baya iyi çünkü hatta ikisini de kullanmış görmüş birileri bile yorum yapmıştı o fiyatı hakedecekti bi farkı yok diye. Diğerinin İkinci eli bile pahalı çünkü benim için.
Tostu nasıl onda yapıyorsun üzerine ağırlık falan mı koyuyorsun ?Ben kullanıyorum yaklaşık bir senedir ve her gün çalışıyor bizim evde. Her şeyi onda yapıyorsun fırını bırakıyorsun hızını görünce. Kek börek tost et balık tavuk köfte her şey.. tavsiye ederim
Yataş ın pamuklu,olanı,vardı biz onu düşündük. Daha doğal olur diye düşündük ama henüz almadık.Park yatak için yataşın bu yatağını almayı düşünüyorum fikri olan var mı arkadaşlar? https://ty.gl/0ain04yaal veya başka tavsiyesi olan?
Braun IRT 6525 aklıma yatıyor ama henüz almadık, takipteyiz. Sağlık önemli, hata yapmasın istiyoruz.Ateş ölçer aldınız mı hangi markayı tercih ettiniz?
Canım kilo için muz, kaşar, soda, kuruyemiş tavsiye ediyorlar diye aklımda kalmış. Bende günde 1 muz yemeye çalışıyorum. Kaşarı da şarküteriden eski iyi kaşar aldık ondan bikaç tane ağzıma atmaya başladım bugünlerde. Abartmamaya çalışıyırum elbette. Marketlerde satılan kaşarların besleyiciliğine güvenemedim açıkçası. Gerçek kaşar bulursan daha iyi. İyisi diye aldık umarım iyidir. Bakalım kontrolümde doktor ne diyecek umarım kilocukları almıştır kızımKızceler merhaba27 haftalık gebeyim .Bıgün kontrolüm vardı .Bebeğin boyu 28 haftaya uyumlu kilosu maalesef 25 haftaya uyumlu çıktı .Yani kilo olarak 2 hafta gerideyiz .Çok ama çok moralim bozuldu .Hiçbir şekilde acıkmıyorum
Bikaç hafta önce balkadı benim pulcet verdi doktorum. İyi geldi.sizin de içiniz yanmaya başladı mı yediğim doğru düzgün bir şey yok cayır cayır yanıyorum resmen
Diğerleri için pek fikrim yok da 5 için belki önemrim olabilir. Aslında onda da tecrübem yok ama öğrendiklerim;Son muhabbetlere bakarak fikirlerim:
1) roborock 5s max ben gecen sene aldim hatta annemde de var memnunuz tavsiye ederim dusunenlere
2) catlak işi belli olmuyo benim doguma 4 hafta kalana dek hiç yoktu o son 4 haftada cikti ama Allah tan gobegimdeydi, bazilarinda gogus kollar basen vs bolgelerde de olusuyor.
3) ilk bebegmde 6 ay teyzemin torunundan kalma bana verdigi otomatik ana kucagini kullandjm muthis iyiydi bebikom sevmisti.
4) Sutun yeterli geldigini iyi bilmek cidden onemli ben yavrumda israrla devam ettim yeri geldi elimle sıktm gogsumj kasiga oyle verdim kuzuma ama yeterli olmamsti mamaya gecmistik mecburen yoksa acliktan dogru duzgun uyumuyodu. Mamayi icince gobegi nasil tumsek oldu nasil uyuudu anlatamam size :))
5) beni asil dusunduren meme ucu catlagi yarasi olursa emme sebebiyle,en etkin yontem ne olur
Simdilik bu kadar :))
Henüz kararsızım keçe prenses bebek olabilir veya bulut gibi bişeye balonlar konuyor minik minik öyle bişey olabilir. İmkanım olursa ve beğendiğim bişry olursa kendim yapmak isterim ama zor gibi. Ama oda süslemesi için bikaç bişey yapacağım nasipse. Pinterest çok iyi bu konuda. Farklı bişey arıyorum aslında. Tüm kapılarda olanlardan istemiyorum ama aklıma yatanı bulamadım henüz. Bulamazsam bu saydıklarımdan biti olacak muhtemelenKızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
Hadi ya gaz sancısı çekmesin sıcak iyi gelir diye alayım demiştim. Bide patik şeklinde olanları oluyor bunların.Cok gereksiz ben de aldım neler neler aldım ama gecmiyo kiraz cekirdeği seyi değil mi ne gaz damlaları kar ediyo ne badem yağı ne acı elma yağı her seyi deneyen biri olarak basına ne gelirse çekiyorsun ne yaparsan yap geçmiyo
İnşallah,bize de gerek kalmaz. Gaz için özel bişey yapmış mıydın canım ? Yediklerimize dikkat edeceğiz, ayağı sıcak olacak tek aklımda olanlar bunlar.Bende vardı bi degisigi. Pek gazli bebek olmayinca sukur 1kere mi ne kullandim ama ondan cok kendimize kullandik bizsicak su torbasi yerine
Bende aynısını düşünüyorum.Benim agrimin oldugu gunun sonraki.gun gobegim buyumus oluyo. Yer aciliyo demek ki diyorum ben de
Kiwi nasıldır kiYarın A101 e kiwi elektrikli göğüs pompası geliyormuş baktım trendyol a göre daha uygun fiyatı almak isteyen olursa diye yazmak istedim
Benim en baştan beri canım deli gibi pasta istiyor yaa haftada 2 gün filan kesin pasta yemeğe çıkıyorum dışarı. Bıraksan neler yicem de, geçen eşime dedim yetti artık kaldı son 1,5 ay burger king veya mcdonalds filan yicem bigünBende aynı hayaldeyim, doğumdan sonra yarayan yaramayan her şeyi yiycem en azından bir süre. Böyle bişi olamaz, beyaz ekmek falan kokluyorum 1 dilimden sonra, McDonald's patatesi zaten my love rüyalarda buluşuyoruz kendisiyle, tatlılar, hamur işleri öyle ilerliyor listem
Ben de dün her şeyi mustela aldımmustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustela
Evet canım proteine ağırlık ver dedi doktor artık bebek iyice büyümeye başladı dediSenin iyi kuzum bulantilardan yiyemiyordun sanki sen ilk aylar .Şimdi Çiğ kuruyemis protein yesen bebek alır kiloyudaben 4 5 alırım gibi
Ben bundan almıştım önceden iş görür mü senceKızlar ben anakucağını ikinci el aldım. Fisher price yağmur ormanı :) ilkinde de tiny love alıp sonra aldığım fiyata satmıştım. Kılıflar çıkarıp yıkanıyor hiç kendinize ekstra masraf yapmayın.
Tek motivasyon kaynagim kilo veriyorum dogum sonrasi cok kilom kalmaz insallah diyorumBende aynı hayaldeyim, doğumdan sonra yarayan yaramayan her şeyi yiycem en azından bir süre. Böyle bişi olamaz, beyaz ekmek falan kokluyorum 1 dilimden sonra, McDonald's patatesi zaten my love rüyalarda buluşuyoruz kendisiyle, tatlılar, hamur işleri öyle ilerliyor listem
Ben de ilk oğlumdan deneyimledim cok gazlı bi bebekti mod mor oluyordu yavrum ne masaj ne kullandıklarım bio gay nurse falan kullandım en son laktazim kullandım her beslemeden önce hiç bısey kar etmedi 5 yasını doldurdu hala gazlı bi cocuk popuşu hiç durmaz insallah ikinci öyle olmaz ,İlk oğlumda gazı dibine kadar yaşayan bir anne olarak damlaların kısa süre etki ettiğini söyleyebilirim. Mama veriyorsanız çalkalayarak değil kaşıkla karıştırarak vermek, bol bol masaj yapmak ve bol bol sabır etmek gerekiyor başka bir çaresi yok gazın. Ben de her şeyi denemiştim
bana 75 lik yaptilar ve yuksek cikti ancak 100 gr yapmadilar.Merhaba kızlar seker yüklemesi yüksek çıkıp da 100 gr yaptıran var mı?
Ben bugün yaptırdım da 200 çıktı hiçbir belirti de yoktu doktor da ben de şaşırdık pazartesi günü 100 gr yukleme için tekrar çağırdı 3 saatlik ölçüm yapılacakmış.
Merhaba :) ben de aynı dertten şikayetçiyimKızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Yuksek çıktıktan sonra ne verdi? Bana şimdilik normal beslen pazartesi 100 gr'lık yapalım ona göre sonucu değerlendirelim dedibana 75 lik yaptilar ve yuksek cikti ancak 100 gr yapmadilar.
Duştan sonra nemlendirmek önemliymiş ben bioderma atoderm alacağım arkadaşım önerdi alerjik ciltlere bile iyi geliyor kendime de kullanıyordum zaten bebişle beraber kullanırızevet güneş kreminde benimde favorim incia. losyon konusunda kararsızım ya, kullanmak gerekiyor mu araştırdınız mı acaba :)
Yani yememeliyim stresi de belki bebişkoları etkiliyordur, yiyip sonraki 2-3 gün kontrollü mü olmalı acaba bilemiyorum, bu da eşimin fikri ye aklından çıksınBenim en baştan beri canım deli gibi pasta istiyor yaa haftada 2 gün filan kesin pasta yemeğe çıkıyorum dışarı. Bıraksan neler yicem de, geçen eşime dedim yetti artık kaldı son 1,5 ay burger king veya mcdonalds filan yicem bigün
Ay ayyy, demiyoruz hiç öyle şeyler adını anmıyoruz bir arkadaşım peynir diye ağlıyordu artık. Uzak olsun hepimizden.Tek motivasyon kaynagim kilo veriyorum dogum sonrasi cok kilom kalmaz insallah diyorum
Dayan kaderdasim ne kaldi surda doguma
Ayy en buyuk korkum ama bebegin alerjik olmasi. O zmn emzirme boyunca neye alerjisi varsa bir lokma bile yiyemiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?