2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet kesinlikle belki de ne kadar yüksek olduğuna göre değişiyordur bilemiyorum ki artık teslim olmuş durumdayım araştırmayı bıraktım araştırdıkça bir şeyler çıkıyor

evet güneş kreminde benimde favorim incia. losyon konusunda kararsızım ya, kullanmak gerekiyor mu araştırdınız mı acaba :)
Bazı bebekler atopik olabiliyormuş benim cildim de kuru ama atopik derecesinde değil düzenli olarak bebek masajı yapacağım için yağ yerine losyon tercih ettim. gerçi mustela ürünlerini set halinde alınca yağını da almış oldum ama belki kullanmam onu.

Yaa ben de cok severim patatesi. Esim de oglum da istiyolar yapiyorum iki tirtikliyorum. Bi dogurayim gomecem herseyi diyorum
Bende aynı hayaldeyim, doğumdan sonra yarayan yaramayan her şeyi yiycem en azından bir süre. Böyle bişi olamaz, beyaz ekmek falan kokluyorum 1 dilimden sonra, McDonald's patatesi zaten my love rüyalarda buluşuyoruz kendisiyle, tatlılar, hamur işleri öyle ilerliyor listem

Basin sagolsun Evet bu gebelik sekeri de nasil biseyse kimse bende yoktur demesin belli olmuyo zayif sisman , kilo almis almamis fqrketmiyo
Kesinlikle kiloyla alakalı olmadığını söyledi diyetisyen ben de toplamda şu an 4 kilo aldım ama çıktı genellikle genetik yatkınlık oluyormuş bi de bazıları kendimiz değerlerimize bakıyoruz diyor h1abc falan normal diyor dün baktırdım benim de gayet normal ama iki testte de yüksek çıktı ne yazık ki

Yarın A101 e kiwi elektrikli göğüs pompası geliyormuş baktım trendyol a göre daha uygun fiyatı almak isteyen olursa diye yazmak istedim

İlk oğlumda gazı dibine kadar yaşayan bir anne olarak damlaların kısa süre etki ettiğini söyleyebilirim. Mama veriyorsanız çalkalayarak değil kaşıkla karıştırarak vermek, bol bol masaj yapmak ve bol bol sabır etmek gerekiyor başka bir çaresi yok gazın. Ben de her şeyi denemiştim

Mamma nın elektrikli olanı var mı normal mi ?

Tostu nasıl onda yapıyorsun üzerine ağırlık falan mı koyuyorsun ?

Park yatak için yataşın bu yatağını almayı düşünüyorum fikri olan var mı arkadaşlar? https://ty.gl/0ain04yaal veya başka tavsiyesi olan?
Yataş ın pamuklu,olanı,vardı biz onu düşündük. Daha doğal olur diye düşündük ama henüz almadık.

Ateş ölçer aldınız mı hangi markayı tercih ettiniz?
Braun IRT 6525 aklıma yatıyor ama henüz almadık, takipteyiz. Sağlık önemli, hata yapmasın istiyoruz.

Canım kilo için muz, kaşar, soda, kuruyemiş tavsiye ediyorlar diye aklımda kalmış. Bende günde 1 muz yemeye çalışıyorum. Kaşarı da şarküteriden eski iyi kaşar aldık ondan bikaç tane ağzıma atmaya başladım bugünlerde. Abartmamaya çalışıyırum elbette. Marketlerde satılan kaşarların besleyiciliğine güvenemedim açıkçası. Gerçek kaşar bulursan daha iyi. İyisi diye aldık umarım iyidir. Bakalım kontrolümde doktor ne diyecek umarım kilocukları almıştır kızım

sizin de içiniz yanmaya başladı mı yediğim doğru düzgün bir şey yok cayır cayır yanıyorum resmen
Bikaç hafta önce balkadı benim pulcet verdi doktorum. İyi geldi.

Diğerleri için pek fikrim yok da 5 için belki önemrim olabilir. Aslında onda da tecrübem yok ama öğrendiklerim;
gümüş kapak çok iyi diyorlar. Silikon kapak da alacağım, bide göğüs pedi aldım ama emzirdikten sonra sütü göğüs uçlarına sürüp gümüş kapağı kapatın diyorlar. Silikon kapak da olur sanırım. Nemli tutuyormuş bunlar. Bebeği wmzirirken tutuş ve siyah kısmın tamamını emmesi iyiymiş. Ayva çekirdeğini suda beklet oluşan jel iyi diyorlar. Tahinin üstündeki yağ da iyi diyorlar. Bide soğanı sür dediler ama ondan emin değilim. Çocuk tiksinir mi acaba o koku yüzünden diye düşünüyorum ama ebeler bile tavsiye ediyormuş. Son çare krem olacak ama şu ünlü kremi düşünmüyorum. En azından şimdilik. Sanki yapısı çok ağırmış da temzilenmeyecekmiş tüm kimyasal çocuğa gidecekmiş gibi geliyor. Umarım hiç birimizin ihtiyacı olmaz bunlara.

Kızlar kapı süsü olarak ne yaptıracaksınız? Önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba?
Henüz kararsızım keçe prenses bebek olabilir veya bulut gibi bişeye balonlar konuyor minik minik öyle bişey olabilir. İmkanım olursa ve beğendiğim bişry olursa kendim yapmak isterim ama zor gibi. Ama oda süslemesi için bikaç bişey yapacağım nasipse. Pinterest çok iyi bu konuda. Farklı bişey arıyorum aslında. Tüm kapılarda olanlardan istemiyorum ama aklıma yatanı bulamadım henüz. Bulamazsam bu saydıklarımdan biti olacak muhtemelen

Hadi ya gaz sancısı çekmesin sıcak iyi gelir diye alayım demiştim. Bide patik şeklinde olanları oluyor bunların. neyse bakalım düşüneyim ben biraz daha

Bende vardı bi degisigi. Pek gazli bebek olmayinca sukur 1kere mi ne kullandim ama ondan cok kendimize kullandik biz sicak su torbasi yerine
İnşallah,bize de gerek kalmaz. Gaz için özel bişey yapmış mıydın canım ? Yediklerimize dikkat edeceğiz, ayağı sıcak olacak tek aklımda olanlar bunlar.

Benim agrimin oldugu gunun sonraki.gun gobegim buyumus oluyo. Yer aciliyo demek ki diyorum ben de
Bende aynısını düşünüyorum.

Merhaba kızlar seker yüklemesi yüksek çıkıp da 100 gr yaptıran var mı?
Ben bugün yaptırdım da 200 çıktı hiçbir belirti de yoktu doktor da ben de şaşırdık pazartesi günü 100 gr yukleme için tekrar çağırdı 3 saatlik ölçüm yapılacakmış.

Benim en baştan beri canım deli gibi pasta istiyor yaa haftada 2 gün filan kesin pasta yemeğe çıkıyorum dışarı. Bıraksan neler yicem de, geçen eşime dedim yetti artık kaldı son 1,5 ay burger king veya mcdonalds filan yicem bigün
mustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustela
Ben de dün her şeyi mustela aldım Losyon da kendime güneş koruyucu almıştım içinden hediye çıktı kullanırız onu da

Ben bundan almıştım önceden iş görür mü sence

Eklentiler

• Screenshot_20220817-071653_Chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 46
Tek motivasyon kaynagim kilo veriyorum dogum sonrasi cok kilom kalmaz insallah diyorum
Dayan kaderdasim ne kaldi surda doguma
Ayy en buyuk korkum ama bebegin alerjik olmasi. O zmn emzirme boyunca neye alerjisi varsa bir lokma bile yiyemiyosun

Ben de ilk oğlumdan deneyimledim cok gazlı bi bebekti mod mor oluyordu yavrum ne masaj ne kullandıklarım bio gay nurse falan kullandım en son laktazim kullandım her beslemeden önce hiç bısey kar etmedi 5 yasını doldurdu hala gazlı bi cocuk popuşu hiç durmaz insallah ikinci öyle olmaz ,

Kızlar bebek odası için halı önerilerinize açığım bazıları halı yerine direkt oyun matı alıyor hem silinebiliyormuş hem yalıtımı yüksek oluyormuş. bir de oyun halısı alanlar ne aldı acaba? :) bu ikisi için desteğinize ihtiyacım var

bana 75 lik yaptilar ve yuksek cikti ancak 100 gr yapmadilar.

Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsın iki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Merhaba :) ben de aynı dertten şikayetçiyim Doktorum Magnesium Diasporal verdi, bugün kullanmaya başlayacağım. İnşallah iyi gelir ama nerede okuduysam herkes çok çok iyi geldiğini söylemiş. Bir de gereksiz rahim kasılmalarını da engelliyormuş. Sonucu paylaşırım, sevgiler :)

evet güneş kreminde benimde favorim incia. losyon konusunda kararsızım ya, kullanmak gerekiyor mu araştırdınız mı acaba :)
Duştan sonra nemlendirmek önemliymiş ben bioderma atoderm alacağım arkadaşım önerdi alerjik ciltlere bile iyi geliyor kendime de kullanıyordum zaten bebişle beraber kullanırız

Yani yememeliyim stresi de belki bebişkoları etkiliyordur, yiyip sonraki 2-3 gün kontrollü mü olmalı acaba bilemiyorum, bu da eşimin fikri ye aklından çıksın
Tek motivasyon kaynagim kilo veriyorum dogum sonrasi cok kilom kalmaz insallah diyorum
Dayan kaderdasim ne kaldi surda doguma
Ayy en buyuk korkum ama bebegin alerjik olmasi. O zmn emzirme boyunca neye alerjisi varsa bir lokma bile yiyemiyosun
Ay ayyy, demiyoruz hiç öyle şeyler adını anmıyoruz bir arkadaşım peynir diye ağlıyordu artık. Uzak olsun hepimizden.
Az kaldı az, son aylar ondan sonra gözüne gözüne vurucaz inşallah yemeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…