Son 3 ay diyoruzEvet kesinlikle belki de ne kadar yüksek olduğuna göre değişiyordur bilemiyorum ki artık teslim olmuş durumdayım araştırmayı bıraktım araştırdıkça bir şeyler çıkıyor
Durmadan yeşil mercimek yiyesim varEvet canım proteine ağırlık ver dedi doktor artık bebek iyice büyümeye başladı dedi
Kesinlikle normal benim de 3 gündür durum bu şekilde :) Tekmeleri sarsıyor hatta ayağını yediğimin :) Büyüdükçe yerine sığmadıkça hareketlenmeleri normalmiş.Kızlar bugün bebeğim aşırı aşırı hareketli hiç durmadı desem yeridir nereme yatsam ordan vuruyor çift taraflı vuruyor bazen karnım ağrıdı nerdeyse normal mi acaba , hiç bu kadar hareketli değildi
Bence de 9 ay boyunca sınırlı yapılan zararlı şeyler çok da mühim değil. Genelde iyi besleniyoruz sonuçta. Bu ara günaha girerim benYani yememeliyim stresi de belki bebişkoları etkiliyordur, yiyip sonraki 2-3 gün kontrollü mü olmalı acaba bilemiyorum, bu da eşimin fikri ye aklından çıksın
Ay ayyy, demiyoruz hiç öyle şeyler adını anmıyoruz bir arkadaşım peynir diye ağlıyordu artık. Uzak olsun hepimizden.
Az kaldı az, son aylar ondan sonra gözüne gözüne vurucaz inşallah yemeklerin
Benim de birkaç gündür öyleler bi sn durmuyolar. 2 bebek bi de sağlı sollu geliyolar valla arada canım acıyor tekmelerini yidiklerimKızlar bugün bebeğim aşırı aşırı hareketli hiç durmadı desem yeridir nereme yatsam ordan vuruyor çift taraflı vuruyor bazen karnım ağrıdı nerdeyse normal mi acaba , hiç bu kadar hareketli değildi
mustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustela
Kızlar şampuanda avokado resimli pompalı olan var bi de diğeri. Sanırım içeriği temiz olan avokadosuz pompasız olan. Ben de o sayfadan öyle gördüm ama eczane avokado resimli olanı getirmiş tekrar bakcaklarBen de her şeyi mustela aldım hatta losyonunu da aldım o sayfa çok çok faydalı bence :) Seneye güneş kremini de incia almayı düşünüyorum.
Ay evet ya sarsılıyorum çok güçlü vuruyor zıplıyor sanki kafalı kollu dalıyor bana ay yoruldum bi uyusa bariKesinlikle normal benim de 3 gündür durum bu şekilde :) Tekmeleri sarsıyor hatta ayağını yediğimin :) Büyüdükçe yerine sığmadıkça hareketlenmeleri normalmiş.
Kuzum bence iş görür. Gerçi bebeklerin neyi seveceği belli olmuyor. Çok kısa süre kullanılan bir ürün zaten sıkıntı olmaz. Mutfakta işe yaparken ya da banyo yaparken yanına alırsın pratik ve hafif görünüyor.Ben bundan almıştım önceden iş görür mü sence
cosdna sitesinden baktığımda içeriğinin temiz olduğunu gördüm herkes incelemelerinde de bu şekilde belirtmiş emin olamadım şimdi.Kızlar şampuanda avokado resimli pompalı olan var bi de diğeri. Sanırım içeriği temiz olan avokadosuz pompasız olan. Ben de o sayfadan öyle gördüm ama eczane avokado resimli olanı getirmiş tekrar bakcaklar
Ben yaptırdım.50 lik yaptirdigimda değerim +3puan yüksek çıktı referansa göre ertesi gün 4 defa kan verdim birer saat arayla bir önceki gunle alakası yoktu.Temiz çıktı çok şükür.İnsallah sizin de öyle olmasını dilerim ama 200 bildiğim kadarıyla yüksek bir değer şimdiden dikkat etmekte fayda varMerhaba kızlar seker yüklemesi yüksek çıkıp da 100 gr yaptıran var mı?
Ben bugün yaptırdım da 200 çıktı hiçbir belirti de yoktu doktor da ben de şaşırdık pazartesi günü 100 gr yukleme için tekrar çağırdı 3 saatlik ölçüm yapılacakmış.
Direk bir endokronoloji hocasina yonlendirdi. Saat 16:00'da randevum var.Yuksek çıktıktan sonra ne verdi? Bana şimdilik normal beslen pazartesi 100 gr'lık yapalım ona göre sonucu değerlendirelim dedi
analık gerçekten zor hareket etmese tribe giriyoruz etse yine giriyoruz ama bugün bebeklerin kudurma günü herhalde benimki de extra hareketliKızlar bugün bebeğim aşırı aşırı hareketli hiç durmadı desem yeridir nereme yatsam ordan vuruyor çift taraflı vuruyor bazen karnım ağrıdı nerdeyse normal mi acaba , hiç bu kadar hareketli değildi
Öyleyse ben de eczacıyı uğraştırmayıp alcamcosdna sitesinden baktığımda içeriğinin temiz olduğunu gördüm herkes incelemelerinde de bu şekilde belirtmiş emin olamadım şimdi.
Başka inceleyen varsa onların yorumlarına da bakalım :)Öyleyse ben de eczacıyı uğraştırmayıp alcam
Ye canım çorbası, salatası güzel oluyorDurmadan yeşil mercimek yiyesim var
Gaz sancısına kuyruk sokumu hacamatı çok iyi geliyo. Uzak ülkelerde yeni doğan bebeğe yapılırmış. Ben ve çocuklarım gaz sancısından inanılmaz muzdariptik. Hacamatla tanışana kadar. Son çare hacamat yaptırdık ve inanılmaz rahatladık. Sosyal hayatımı ciddi derecede etkiliyordu artık. Her iki hamileliğimde de çok çektim gaz sancısından bu hamileliğimde çok şükür rahatım. Büyük ihtimalle bebisimede yaptırcamİlk oğlumda gazı dibine kadar yaşayan bir anne olarak damlaların kısa süre etki ettiğini söyleyebilirim. Mama veriyorsanız çalkalayarak değil kaşıkla karıştırarak vermek, bol bol masaj yapmak ve bol bol sabır etmek gerekiyor başka bir çaresi yok gazın. Ben de her şeyi denemiştim
Ben bundan bir ay önce hiç dönemiyordum sağa. Sanki içeride birşeyler toplanıyor, garip bir huzursuzluk oluyordu, bir saniye duramıyordum. Ama şimdi rahatça sağda uyuyabiliyorum. Belki de vücudu dinlemek gerekir, rahim büyüdükçe organlar hareket ediyormuş, belki öyle bir dönemdesin. Ben sağa yatamadığım ve sola yatmaktan bunaldığım zamanlarda yatak başlığına iki üç yastık dayayıp oturur pozisyonda uyuyordum daha az baskı uygular diye.O videoyu bende izledim. Ama dediğin gibi sağa dönerken ağrı oluyor bi şey oluyor içte.
Benim de zaman zaman çok hareketli oluyor, çift taraflı vurduğu da çok oluyor, internette çok hareketli olmasının zararsız olduğunu okumuştum.Kızlar bugün bebeğim aşırı aşırı hareketli hiç durmadı desem yeridir nereme yatsam ordan vuruyor çift taraflı vuruyor bazen karnım ağrıdı nerdeyse normal mi acaba , hiç bu kadar hareketli değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?