2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet kesinlikle belki de ne kadar yüksek olduğuna göre değişiyordur bilemiyorum ki artık teslim olmuş durumdayım araştırmayı bıraktım araştırdıkça bir şeyler çıkıyor
Son 3 ay diyoruz güzel düşünüyoruz
Gebelik sonrasida vitaminlere devam edecekmisiz sömürmeye devam ediyorlarmis

Kesinlikle normal benim de 3 gündür durum bu şekilde :) Tekmeleri sarsıyor hatta ayağını yediğimin :) Büyüdükçe yerine sığmadıkça hareketlenmeleri normalmiş.

Bence de 9 ay boyunca sınırlı yapılan zararlı şeyler çok da mühim değil. Genelde iyi besleniyoruz sonuçta. Bu ara günaha girerim ben Gözüne gözüne vurursun bebişim zamanın kalırsa Normal yemeklerimizi yiyebilelim de biz ikiz anaları

Benim de birkaç gündür öyleler bi sn durmuyolar. 2 bebek bi de sağlı sollu geliyolar valla arada canım acıyor tekmelerini yidiklerim

mustela göğüs ucu kremi aldım ben, mühendisin oğlu tavsiyesi ile. kullanmaya başladım hatta kaşınıyo diye. ben ve çevremdeki herkes memnun :) pişik kremide şampuanıda yağıda mustela
Ben de her şeyi mustela aldım hatta losyonunu da aldım o sayfa çok çok faydalı bence :) Seneye güneş kremini de incia almayı düşünüyorum.
Kızlar şampuanda avokado resimli pompalı olan var bi de diğeri. Sanırım içeriği temiz olan avokadosuz pompasız olan. Ben de o sayfadan öyle gördüm ama eczane avokado resimli olanı getirmiş tekrar bakcaklar

Ben ilk kizimda Medela almistim elektrikli gogus pompasi.O zamanlar cok övuluyordu hqla da cok övuyolar ama benim pek kullNmaMa gerek kalmadigi icin deneyimleyemedim.

Bi de meme ucu yarasi icin demir baslik cok goruyorum kim kullandi ?

Kesinlikle normal benim de 3 gündür durum bu şekilde :) Tekmeleri sarsıyor hatta ayağını yediğimin :) Büyüdükçe yerine sığmadıkça hareketlenmeleri normalmiş.
Ay evet ya sarsılıyorum çok güçlü vuruyor zıplıyor sanki kafalı kollu dalıyor bana ay yoruldum bi uyusa bari

Kızlar şampuanda avokado resimli pompalı olan var bi de diğeri. Sanırım içeriği temiz olan avokadosuz pompasız olan. Ben de o sayfadan öyle gördüm ama eczane avokado resimli olanı getirmiş tekrar bakcaklar
cosdna sitesinden baktığımda içeriğinin temiz olduğunu gördüm herkes incelemelerinde de bu şekilde belirtmiş emin olamadım şimdi.

Ben yaptırdım.50 lik yaptirdigimda değerim +3puan yüksek çıktı referansa göre ertesi gün 4 defa kan verdim birer saat arayla bir önceki gunle alakası yoktu.Temiz çıktı çok şükür.İnsallah sizin de öyle olmasını dilerim ama 200 bildiğim kadarıyla yüksek bir değer şimdiden dikkat etmekte fayda var

analık gerçekten zor hareket etmese tribe giriyoruz etse yine giriyoruz ama bugün bebeklerin kudurma günü herhalde benimki de extra hareketli

Gaz sancısına kuyruk sokumu hacamatı çok iyi geliyo. Uzak ülkelerde yeni doğan bebeğe yapılırmış. Ben ve çocuklarım gaz sancısından inanılmaz muzdariptik. Hacamatla tanışana kadar. Son çare hacamat yaptırdık ve inanılmaz rahatladık. Sosyal hayatımı ciddi derecede etkiliyordu artık. Her iki hamileliğimde de çok çektim gaz sancısından bu hamileliğimde çok şükür rahatım. Büyük ihtimalle bebisimede yaptırcam

O videoyu bende izledim. Ama dediğin gibi sağa dönerken ağrı oluyor bi şey oluyor içte.
Ben bundan bir ay önce hiç dönemiyordum sağa. Sanki içeride birşeyler toplanıyor, garip bir huzursuzluk oluyordu, bir saniye duramıyordum. Ama şimdi rahatça sağda uyuyabiliyorum. Belki de vücudu dinlemek gerekir, rahim büyüdükçe organlar hareket ediyormuş, belki öyle bir dönemdesin. Ben sağa yatamadığım ve sola yatmaktan bunaldığım zamanlarda yatak başlığına iki üç yastık dayayıp oturur pozisyonda uyuyordum daha az baskı uygular diye.
Benim de zaman zaman çok hareketli oluyor, çift taraflı vurduğu da çok oluyor, internette çok hareketli olmasının zararsız olduğunu okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…