Amaan o daha zordurBenim de birkaç gündür öyleler bi sn durmuyolar. 2 bebek bi de sağlı sollu geliyolar valla arada canım acıyor tekmelerini yidiklerim
Aynen bence de bugün var bi olay , üç gün önce bir ton çikolata yedim bi pat yapsın diye beni patlattı stresten yine uyudu gitti , bugün de hastayım uyumak istiyorum halsizim öldürdü beni sağlı sollu girişiyor sıpaanalık gerçekten zor hareket etmese tribe giriyoruz etse yine giriyoruz ama bugün bebeklerin kudurma günü herhalde benimki de extra hareketli
Sağol canım, deneyeyim bakalım umarım sever. Herkesin paylaştığından farklı olunca dedim almakla hata mı yaptım. Bazı ürünler zaman içinde değişiyor. Biz bebeği çok istediğimiz için daha bebek ortada yokken almıştık böyle ürünler. Bende tecrübeli sayılmam öyle kardeş kuzen falan büyürmedim hiç. Etrafta, insanlarda gördüğüm kadarıyla almıştım bişeyler, yeni yeni nelerin gerekebileceğini öğreniyorum işte. Neyse şekil moda olarak farklı olsa da elimdekiler de iç görür neticedeKuzum bence iş görür. Gerçi bebeklerin neyi seveceği belli olmuyor. Çok kısa süre kullanılan bir ürün zaten sıkıntı olmaz. Mutfakta işe yaparken ya da banyo yaparken yanına alırsın pratik ve hafif görünüyor.
Aynı durumdayız canım. İlk başlar bende hiç dönemezdim, yeni yeni dönmeye başladım ama ağrı saplanıyor işte oraya. Geçen bende oturarak uyudum.Ben bundan bir ay önce hiç dönemiyordum sağa. Sanki içeride birşeyler toplanıyor, garip bir huzursuzluk oluyordu, bir saniye duramıyordum. Ama şimdi rahatça sağda uyuyabiliyorum. Belki de vücudu dinlemek gerekir, rahim büyüdükçe organlar hareket ediyormuş, belki öyle bir dönemdesin. Ben sağa yatamadığım ve sola yatmaktan bunaldığım zamanlarda yatak başlığına iki üç yastık dayayıp oturur pozisyonda uyuyordum daha az baskı uygular diye.
Benim de zaman zaman çok hareketli oluyor, çift taraflı vurduğu da çok oluyor, internette çok hareketli olmasının zararsız olduğunu okumuştum.
Geçen arkadaşımla konuşurken kantaron yağının antidepresan özellliği sebebi ile bebeğe zararı olur mu diye konuştuk. Biliyorsun çayı yağı falan hem cilde iyi geliyor hem sakinleştirici etkisi var. Acaba o maddeler ciltten bebeğe geçer mi ileride bebekte zararı olur mu diye konuştuk. Yoksa kantaron çok şifalı bir bitkiKızlar bu arada listenize kırmızı kantaron yağını mutlaka ekleyin. En iyi kremlerin bile iyileştiremediği pişikleri iyileştirdiğine şahit oldum. Aklınızda bulunsun
Bu ürünün ismi ne acabaHer aldığım eşyada ayrı heyecan yaşıyorum
Direkt link vereyim canım https://ty.gl/qlsq3q4bo8Aa
Bu ürünün ismi ne acababir türlü karşıma çıkmıyor
Canım pahalı olunca daha iyi olacağının garantisi yok. Yeterki sağlam olsun. Bir onu test edersin şöyle kollarında biraz baskı yap sağlamlığını test et. Onun dışında ne olacak sanki.Sağol canım, deneyeyim bakalım umarım sever. Herkesin paylaştığından farklı olunca dedim almakla hata mı yaptım. Bazı ürünler zaman içinde değişiyor. Biz bebeği çok istediğimiz için daha bebek ortada yokken almıştık böyle ürünler. Bende tecrübeli sayılmam öyle kardeş kuzen falan büyürmedim hiç. Etrafta, insanlarda gördüğüm kadarıyla almıştım bişeyler, yeni yeni nelerin gerekebileceğini öğreniyorum işte. Neyse şekil moda olarak farklı olsa da elimdekiler de iç görür neticede
Aynı durumdayız canım. İlk başlar bende hiç dönemezdim, yeni yeni dönmeye başladım ama ağrı saplanıyor işte oraya. Geçen bende oturarak uyudum.
Geçen arkadaşımla konuşurken kantaron yağının antidepresan özellliği sebebi ile bebeğe zararı olur mu diye konuştuk. Biliyorsun çayı yağı falan hem cilde iyi geliyor hem sakinleştirici etkisi var. Acaba o maddeler ciltten bebeğe geçer mi ileride bebekte zararı olur mu diye konuştuk. Yoksa kantaron çok şifalı bir bitki
Tesekkur ederimDirekt link vereyim canım https://ty.gl/qlsq3q4bo8
2 gündür bende de var aynı şey çok sık değil ama arada sağ tarafimda sertlik oluyor oksayinca geçiyor tekme hissediyorum sonra. Kasilma mi acaba diye endişe ettim bende.Benim hep böyle hatta çocuk karnımın içinde salıncaktan kayıyor gibi önemli bir şey mi acaba
benim tamamen göbeğimde ve çocum bugün ful hareketliydi daha şimdi durdu vurdukça canım acıdı resmen göbeğimin altında sancı oluyor ayağa kalktığımda bakiyim konuşcam doktorla2 gündür bende de var aynı şey çok sık değil ama arada sağ tarafimda sertlik oluyor oksayinca geçiyor tekme hissediyorum sonra. Kasilma mi acaba diye endişe ettim bende.
Önemli bir şey yoktur bence bebisler büyüdükçe baskı yapıyor ister istemez. Ama annelik iste en ufak şeyde endise ediyoruz.benim tamamen göbeğimde ve çocum bugün ful hareketliydi daha şimdi durdu vurdukça canım acıdı resmen göbeğimin altında sancı oluyor ayağa kalktığımda bakiyim konuşcam doktorla
Bende dün mağazasından aldım, indirimdeymişler güzel denk geldiKızlar suwenin sitesinde gecelik ve pijamalar çok uygun fiyata ihtiyacı olan baksın ben bi tane gecelik kaptım hastane için
Sanmıyorum canım çevremdekiler kullanıyo ve çok memnun.Sağol canım, deneyeyim bakalım umarım sever. Herkesin paylaştığından farklı olunca dedim almakla hata mı yaptım. Bazı ürünler zaman içinde değişiyor. Biz bebeği çok istediğimiz için daha bebek ortada yokken almıştık böyle ürünler. Bende tecrübeli sayılmam öyle kardeş kuzen falan büyürmedim hiç. Etrafta, insanlarda gördüğüm kadarıyla almıştım bişeyler, yeni yeni nelerin gerekebileceğini öğreniyorum işte. Neyse şekil moda olarak farklı olsa da elimdekiler de iç görür neticede
Aynı durumdayız canım. İlk başlar bende hiç dönemezdim, yeni yeni dönmeye başladım ama ağrı saplanıyor işte oraya. Geçen bende oturarak uyudum.
Geçen arkadaşımla konuşurken kantaron yağının antidepresan özellliği sebebi ile bebeğe zararı olur mu diye konuştuk. Biliyorsun çayı yağı falan hem cilde iyi geliyor hem sakinleştirici etkisi var. Acaba o maddeler ciltten bebeğe geçer mi ileride bebekte zararı olur mu diye konuştuk. Yoksa kantaron çok şifalı bir bitki
Uzun kol mu nette bulamadimBende dün mağazasından aldım, indirimdeymişler güzel denk geldi
Ben de görerek almak isterdim ama sıcaklardan cikamiyorum ya indirimde güzel denk geldi kumaşı kalıbı hakkında hic bi fikrim yok ne kadar kötü olabilir ki dedim bi tane aldım yedek gecelik baya ucuzdu senin aldıkların nasıl merak ettimBende dün mağazasından aldım, indirimdeymişler güzel denk geldi
Mamma Elektrikli değil bebeğin kendi kendine salladığı. Dünkü Hepsiburada indirimiyle aldım inşallah memnun kalırız sever kızlarımMamma nın elektrikli olanı var mı normal mi ?
Tostu nasıl onda yapıyorsun üzerine ağırlık falan mı koyuyorsun ?
Yataş ın pamuklu,olanı,vardı biz onu düşündük. Daha doğal olur diye düşündük ama henüz almadık.
Braun IRT 6525 aklıma yatıyor ama henüz almadık, takipteyiz. Sağlık önemli, hata yapmasın istiyoruz.
Canım kilo için muz, kaşar, soda, kuruyemiş tavsiye ediyorlar diye aklımda kalmış. Bende günde 1 muz yemeye çalışıyorum. Kaşarı da şarküteriden eski iyi kaşar aldık ondan bikaç tane ağzıma atmaya başladım bugünlerde. Abartmamaya çalışıyırum elbette. Marketlerde satılan kaşarların besleyiciliğine güvenemedim açıkçası. Gerçek kaşar bulursan daha iyi. İyisi diye aldık umarım iyidir. Bakalım kontrolümde doktor ne diyecek umarım kilocukları almıştır kızım
Bikaç hafta önce balkadı benim pulcet verdi doktorum. İyi geldi.
Diğerleri için pek fikrim yok da 5 için belki önemrim olabilir. Aslında onda da tecrübem yok ama öğrendiklerim;
gümüş kapak çok iyi diyorlar. Silikon kapak da alacağım, bide göğüs pedi aldım ama emzirdikten sonra sütü göğüs uçlarına sürüp gümüş kapağı kapatın diyorlar. Silikon kapak da olur sanırım. Nemli tutuyormuş bunlar. Bebeği wmzirirken tutuş ve siyah kısmın tamamını emmesi iyiymiş. Ayva çekirdeğini suda beklet oluşan jel iyi diyorlar. Tahinin üstündeki yağ da iyi diyorlar. Bide soğanı sür dediler ama ondan emin değilim. Çocuk tiksinir mi acaba o koku yüzünden diye düşünüyorum ama ebeler bile tavsiye ediyormuş. Son çare krem olacak ama şu ünlü kremi düşünmüyorum. En azından şimdilik. Sanki yapısı çok ağırmış da temzilenmeyecekmiş tüm kimyasal çocuğa gidecekmiş gibi geliyor. Umarım hiç birimizin ihtiyacı olmaz bunlara.
Henüz kararsızım keçe prenses bebek olabilir veya bulut gibi bişeye balonlar konuyor minik minik öyle bişey olabilir. İmkanım olursa ve beğendiğim bişry olursa kendim yapmak isterim ama zor gibi. Ama oda süslemesi için bikaç bişey yapacağım nasipse. Pinterest çok iyi bu konuda. Farklı bişey arıyorum aslında. Tüm kapılarda olanlardan istemiyorum ama aklıma yatanı bulamadım henüz. Bulamazsam bu saydıklarımdan biti olacak muhtemelen
Hadi ya gaz sancısı çekmesin sıcak iyi gelir diye alayım demiştim. Bide patik şeklinde olanları oluyor bunların.neyse bakalım düşüneyim ben biraz daha
İnşallah,bize de gerek kalmaz. Gaz için özel bişey yapmış mıydın canım ? Yediklerimize dikkat edeceğiz, ayağı sıcak olacak tek aklımda olanlar bunlar.
Bende aynısını düşünüyorum.
Geçmiş olsun size de :) doktorum bana magnimore plus verdi ama tamamen kesmedi. Bu durumu söylediğim zaman da ilaçlar tamamen kesmez şikayetleri azaltır dedi. Umarım sizinki işe yararMerhaba :) ben de aynı dertten şikayetçiyimDoktorum Magnesium Diasporal verdi, bugün kullanmaya başlayacağım. İnşallah iyi gelir ama nerede okuduysam herkes çok çok iyi geldiğini söylemiş. Bir de gereksiz rahim kasılmalarını da engelliyormuş. Sonucu paylaşırım, sevgiler :)
Mustelanın içerikleri konusunda temiz olmadığına dair araştırmalar var :/ bu yüzden ben farklı markalara yöneldimBenim en baştan beri canım deli gibi pasta istiyor yaa haftada 2 gün filan kesin pasta yemeğe çıkıyorum dışarı. Bıraksan neler yicem de, geçen eşime dedim yetti artık kaldı son 1,5 ay burger king veya mcdonalds filan yicem bigün
Ben de dün her şeyi mustela aldımLosyon da kendime güneş koruyucu almıştım içinden hediye çıktı kullanırız onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?