2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de birkaç gündür öyleler bi sn durmuyolar. 2 bebek bi de sağlı sollu geliyolar valla arada canım acıyor tekmelerini yidiklerim
Amaan o daha zordur Ben çok yoruldum uyusun diye bekliyorum heryerden dalıyor artık kafalı kollu böbreklerim ağrıdı ya

analık gerçekten zor hareket etmese tribe giriyoruz etse yine giriyoruz ama bugün bebeklerin kudurma günü herhalde benimki de extra hareketli
Aynen bence de bugün var bi olay , üç gün önce bir ton çikolata yedim bi pat yapsın diye beni patlattı stresten yine uyudu gitti , bugün de hastayım uyumak istiyorum halsizim öldürdü beni sağlı sollu girişiyor sıpa

Sağol canım, deneyeyim bakalım umarım sever. Herkesin paylaştığından farklı olunca dedim almakla hata mı yaptım. Bazı ürünler zaman içinde değişiyor. Biz bebeği çok istediğimiz için daha bebek ortada yokken almıştık böyle ürünler. Bende tecrübeli sayılmam öyle kardeş kuzen falan büyürmedim hiç. Etrafta, insanlarda gördüğüm kadarıyla almıştım bişeyler, yeni yeni nelerin gerekebileceğini öğreniyorum işte. Neyse şekil moda olarak farklı olsa da elimdekiler de iç görür neticede

Aynı durumdayız canım. İlk başlar bende hiç dönemezdim, yeni yeni dönmeye başladım ama ağrı saplanıyor işte oraya. Geçen bende oturarak uyudum.
Kızlar bu arada listenize kırmızı kantaron yağını mutlaka ekleyin. En iyi kremlerin bile iyileştiremediği pişikleri iyileştirdiğine şahit oldum. Aklınızda bulunsun
Geçen arkadaşımla konuşurken kantaron yağının antidepresan özellliği sebebi ile bebeğe zararı olur mu diye konuştuk. Biliyorsun çayı yağı falan hem cilde iyi geliyor hem sakinleştirici etkisi var. Acaba o maddeler ciltten bebeğe geçer mi ileride bebekte zararı olur mu diye konuştuk. Yoksa kantaron çok şifalı bir bitki

Canım pahalı olunca daha iyi olacağının garantisi yok. Yeterki sağlam olsun. Bir onu test edersin şöyle kollarında biraz baskı yap sağlamlığını test et. Onun dışında ne olacak sanki.
Ben de senin gibiydim neredeyse hiç çocuk görmemiştim bu işler bir anda içten geliyor ve zamanla öğreniliyor

2 gündür bende de var aynı şey çok sık değil ama arada sağ tarafimda sertlik oluyor oksayinca geçiyor tekme hissediyorum sonra. Kasilma mi acaba diye endişe ettim bende.
benim tamamen göbeğimde ve çocum bugün ful hareketliydi daha şimdi durdu vurdukça canım acıdı resmen göbeğimin altında sancı oluyor ayağa kalktığımda bakiyim konuşcam doktorla

benim tamamen göbeğimde ve çocum bugün ful hareketliydi daha şimdi durdu vurdukça canım acıdı resmen göbeğimin altında sancı oluyor ayağa kalktığımda bakiyim konuşcam doktorla
Önemli bir şey yoktur bence bebisler büyüdükçe baskı yapıyor ister istemez. Ama annelik iste en ufak şeyde endise ediyoruz.

Sanmıyorum canım çevremdekiler kullanıyo ve çok memnun.

Bende dün mağazasından aldım, indirimdeymişler güzel denk geldi
Ben de görerek almak isterdim ama sıcaklardan cikamiyorum ya indirimde güzel denk geldi kumaşı kalıbı hakkında hic bi fikrim yok ne kadar kötü olabilir ki dedim bi tane aldım yedek gecelik baya ucuzdu senin aldıkların nasıl merak ettim

Mamma Elektrikli değil bebeğin kendi kendine salladığı. Dünkü Hepsiburada indirimiyle aldım inşallah memnun kalırız sever kızlarım
Tostu da arasına istediğimi koyup 2-3dakikalık bırakıyorum çıkardığımda tabağa alıp peçeteyle üstüne bastırıyorum o şekilde kalıyor tosttan daha güzel oluyor tavsiye ederim. Kaşar domates zeytin karışımı favori

Geçmiş olsun size de :) doktorum bana magnimore plus verdi ama tamamen kesmedi. Bu durumu söylediğim zaman da ilaçlar tamamen kesmez şikayetleri azaltır dedi. Umarım sizinki işe yarar

Kızlar bi haftadır olan şikayetlerim sonucu bugün tekrar doktora gittim içim rahat etmiyordu (şikayetler bir çoğumuzda olan: sertleşme,kasık ağrısı,vajinal sızlama kasılma, akıntı) kadın benim anlatma şeklime göre doğum başlaması sandı ağrılarımdan bir bahsettim ki vajinal muayene etti direk rahim uzunluğum 4cm miş Allah’a şükür öyle bir durum yokmuş. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış buymuş derdim sanırım. Antibiyotik verdi. Aranızda lökosit yüksek çıktı bişey yapılmadı yazanlar olmuş neden yapılmadı? Enfeksiyon çok riskli bi durum gebelikte en azından tek kullanımlık şaşe kullanın bence. İlerlerse doğuruyorum sanabilirsiniz benim gibi

K Mustelanın içerikleri konusunda temiz olmadığına dair araştırmalar var :/ bu yüzden ben farklı markalara yöneldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…