Bundan aldım canım, M bedenini. Baya da bol durdu kilo alsam bile çok rahat olur kalıpları geniş canım.Ben de görerek almak isterdim ama sıcaklardan cikamiyorum ya indirimde güzel denk geldi kumaşı kalıbı hakkında hic bi fikrim yok ne kadar kötü olabilir ki dedim bi tane aldım yedek gecelik baya ucuzdu senin aldıkların nasıl merak ettim
Ben de bübchenin şampuan ve nemlendirici setini aldım çok güzel kokusuK
Mustelanın içerikleri konusunda temiz olmadığına dair araştırmalar var :/ bu yüzden ben farklı markalara yöneldim
Ben şampuan siveno ve incia aldım. Pişik kremini de incia aldım. Nemlendirici ve vücut yağını daha almadımBen de bübchenin şampuan ve nemlendirici setini aldım çok güzel kokusuvücut yağını da incia dan aldım içeriklerini araştırıp
İnstagramda, prema ve onun anneliği, ebeannecim ve seda__oz sayfalarını takip ediyorum ürün incelemeleri konusunda ve sizlere de öneririmBaşka inceleyen varsa onların yorumlarına da bakalım :)
Benim de geceden beri durmadı sürekli pıt pıt faaliyet halindeKızlar bugün bebeğim aşırı aşırı hareketli hiç durmadı desem yeridir nereme yatsam ordan vuruyor çift taraflı vuruyor bazen karnım ağrıdı nerdeyse normal mi acaba , hiç bu kadar hareketli değildi
Çok guzelmis canim ben de buna benzer uzun kollu aldım l beden ama iptal edip m mi alsam bilemedim doğum sonrası giycem sonuçta çuval gibi de durursa diye korkuyorum annem bi takım almış bu yapımla bile cuval gibi durdu degistiremedik de kaldı öyle elimizdeBundan aldım canım, M bedenini. Baya da bol durdu kilo alsam bile çok rahat olur kalıpları geniş canım.
Mühendisin oğlunda paylaşılmıştı yeni serilerinin hepsi temiz içerikli diye biliyorumK
Mustelanın içerikleri konusunda temiz olmadığına dair araştırmalar var :/ bu yüzden ben farklı markalara yöneldim
Hahahaha biz kendimizi zorla doğurtcaz sanırımKızlar bi haftadır olan şikayetlerim sonucu bugün tekrar doktora gittim içim rahat etmiyordu (şikayetler bir çoğumuzda olan: sertleşme,kasık ağrısı,vajinal sızlama kasılma, akıntı) kadın benim anlatma şeklime göre doğum başlaması sandı ağrılarımdan bir bahsettim kivajinal muayene etti direk rahim uzunluğum 4cm miş Allah’a şükür öyle bir durum yokmuş. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış buymuş derdim sanırım. Antibiyotik verdi. Aranızda lökosit yüksek çıktı bişey yapılmadı yazanlar olmuş neden yapılmadı? Enfeksiyon çok riskli bi durum gebelikte en azından tek kullanımlık şaşe kullanın bence. İlerlerse doğuruyorum sanabilirsiniz benim gibi
karın şişliği ve karın içinde acı sizlama varmıydıKızlar bi haftadır olan şikayetlerim sonucu bugün tekrar doktora gittim içim rahat etmiyordu (şikayetler bir çoğumuzda olan: sertleşme,kasık ağrısı,vajinal sızlama kasılma, akıntı) kadın benim anlatma şeklime göre doğum başlaması sandı ağrılarımdan bir bahsettim kivajinal muayene etti direk rahim uzunluğum 4cm miş Allah’a şükür öyle bir durum yokmuş. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış buymuş derdim sanırım. Antibiyotik verdi. Aranızda lökosit yüksek çıktı bişey yapılmadı yazanlar olmuş neden yapılmadı? Enfeksiyon çok riskli bi durum gebelikte en azından tek kullanımlık şaşe kullanın bence. İlerlerse doğuruyorum sanabilirsiniz benim gibi
Doğal keçi kılı olanlardan aldım şimdilik, memnun kalmazsam değiştiririm dedim.Fırça tarak setini chicco alan varmı? Yorumlarda hep kötü kokudan fırça kıllarının çok döküldüğünden bahsedilmiş. Şuanda da indirime girmiş bilemedim
Ovulasyon halkında sorunsorucam ovulasyon testi neden 10 gundur poztif cıkar sizce adetimde geciktiAy geç bile kaldın açmakla dört gözle seni bekliyordumhemen hemen beni de yaz ilk üye
Yarın görüş günümüz doktora gideceğiz, gitmişken acıbadem'le konuşacağım var mıdır, nedir, neyi kapsar diye. Öğreneyim, yazarım buraya daDoğum paketi alan var mı aramızda? Varsa eğer neleri kapsıyor?
Teşekkür ederimYarın görüş günümüz doktora gideceğiz, gitmişken acıbadem'le konuşacağım var mıdır, nedir, neyi kapsar diye. Öğreneyim, yazarım buraya da
Mühendisin oğlunda paylaşılmıştı yeni serilerinin hepsi temiz içerikli diye biliyorum
Hahahaha biz kendimizi zorla doğurtcaz sanırımSevindim canım her şeyin yolunda olmasına, idrar yolu enfeksiyonu da ilaç kullanınca geçer zaten. Bebekler ne kadar olmuşlar 1 kg yi geçmişler mi
Ben de bakıyodum şimdi canım başka bir markanınkine baya yüksek puanları var aklımı çeldiDoğal keçi kılı olanlardan aldım şimdilik, memnun kalmazsam değiştiririm dedim.
MEG Dry Brush İsme Özel %100 Doğal Ve Yumuşak Keçi Kılı Fırça Ve Ahşap Tarak Seti - Fiyatı, Yorumları
MEG Dry Brush İsme Özel %100 Doğal Ve Yumuşak Keçi Kılı Fırça Ve Ahşap Tarak Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy görüş günlerini çok seviyorum benim 1 hafta sonraYarın görüş günümüz doktora gideceğiz, gitmişken acıbadem'le konuşacağım var mıdır, nedir, neyi kapsar diye. Öğreneyim, yazarım buraya da
Ben almıştım ama yorum yapamayacağım kullanmadan bilinmez. Ben o kötü kokuyu doğal bebek tarakları var ya ahşap keçi kılından onlarda çok okumuştum.Fırça tarak setini chicco alan varmı? Yorumlarda hep kötü kokudan fırça kıllarının çok döküldüğünden bahsedilmiş. Şuanda da indirime girmiş bilemedim
2 haftaya iyice büyümüş olacaklarof evet doktorlar tarafından sürekli her an her şey olabilir lafları dolaştı hamileliğimiz boyunca o yüzden 30lara yaklaştıkça ya rahim ağzım kısaldıysa ve benim haberim yoksa oluyorum Kilolarını ölçmedi sanırım söylemedi daha yeni bakmıştık zaten bebeklere deyip çok kısa yaptı muayene Kalplerine hareketlerine yüzlerine falan baktı sadece benimkilerde sağolsun o an yüzlerini dönmediler 2hafta sonra görcez artık yeni kilolarını.
Mustela için de evet dediğin gibi içerikleri temiz canım. Ben setini pahalı gelmişti bi türlü alamamıştım bübcheni kampanyalı mağazada denk geldi de aldım. İncia yağ da çok uygundu öyle parça parça almış oldum hepsi de iyi markalar artık bebeklerimize göre şekil alacağız sonrasında zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?