2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ye canım çorbası, salatası güzel oluyor
O beni kesmiyor şu soğanlı salçalı tencere yemeği varya hafif suyunada ekmek banacaksın 4 gündür ekmeksiz beslenmenin çarpılmasini yaşıyorum herkes buram buram mayali ekmek kokuyor sonra kendine gel kızım ter o diyorum ter

Bebitom her zamaki gibi yan profil verdi grip olduğum için ayıptır söylemesi ishal olmustum o yüzdem karnımda şişlik yapmış bebemin kafasıda aşağıda olduğu için acı çekiyor muşum sancı sanıp korkmuştum

Eklentiler

• IMG_20220817_194528.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 87
Bebekler kuveze girer ise SGK karsiliyor ozel hastanede dahi ama tabii SGK anlasmasi olan biryer olmali.

Bendim o ben
Bende yanma felan ağrı yok yinede iç dedi doktor
Üromisin verdi şase
Sonrada bol su iç dedi

Acibadem ve Florance'larda sorun oluyor diye biliyorum. Itiraza dogru duzgun cevap vermeyebiliyorlar. Aman dikkat.

11K
Kuzum sana fazla dinlenmekte iyi gelmiyor
Ne kuruntu yapıyorsun iyidir bebiş
Enfeksiyon olmasın idrarinda seninde sağlık ocağına bir test ver çok sinsi bu Enfeksiyon bende belirti yok yüksek çıkıyor

Kızlar şeker yükleme nerde yaptirdiniz benim doktorum sağlık ocağında tokluk sekerine sadece baktır dedi
Sen şahsi olarakmi yaptirmak istiyorsun .
Ailende şeker yoksa ondan tokluk şekeri demiştir benimde öyle yaptı sağlık ocağında tokluk şekerine baktırdım

Sen şahsi olarakmi yaptirmak istiyorsun .
Ailende şeker yoksa ondan tokluk şekeri demiştir benimde öyle yaptı sağlık ocağında tokluk şekerine baktırdım
Yani gerek varmi diye bilemedim evet şeker yok ailemde o zamana tokluk baksın sadece açlık şekerim düşük çıkıyor tahlilde

Evet benimde 67 çıkmış aç çok kalınca fena oluyormusunuz
Evet haftada 1 sabahları baş dönmesi göz kararması baygınlık gibi oluyordu hayırlısıyla geçti Ekmeği kestim .Birde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Abur cubur Fast food bıraktım.

Evet haftada 1 sabahları baş dönmesi göz kararması baygınlık gibi oluyordu hayırlısıyla geçti Ekmeği kestim .Birde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Abur cubur Fast food bıraktım.
Bende dikkat edeyim bari dün baya aç kaldım basım döndü hatta ağzım bile uyuştu garip oldum

L bedeni iptal edip M aldım canım valla olmadı iade değişim yaparım artik ben 83kg ile l beden aldım bi pijama çuval gibi oldu sanki baskasininmis gibi lohusalik devreye girince bol bol yapiyolar artik olursa da olmazsa da şansıma

Senin aldığın modelede bakabilir miyim, belki bir tanede uzun kollu alırım. Kışın benim evim sıcak oluyor birde bebek olacak üstüne lohusayız bir tane kısa kollu alayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…