O beni kesmiyor şu soğanlı salçalı tencere yemeği varya hafif suyunada ekmek banacaksın 4 gündür ekmeksiz beslenmenin çarpılmasini yaşıyorumYe canım çorbası, salatası güzel oluyor
Annem kendisi yapip getiriyor, elleri dert gormesin. Yigenimde de kullanmislar zerre pisik olmamis.Kızlar bu arada listenize kırmızı kantaron yağını mutlaka ekleyin. En iyi kremlerin bile iyileştiremediği pişikleri iyileştirdiğine şahit oldum. Aklınızda bulunsun
Bebekler kuveze girer ise SGK karsiliyor ozel hastanede dahi ama tabii SGK anlasmasi olan biryer olmali.Bizim bebekler küveze girerse nasıl bir fiyatlandırma yapıyolar acaba?Doğum ücreti içinde mi kaldıkları gün başına mı ödeme yapıyoruz kafamda deli sorular. Ben bu fiyatların üstüne bir de doktora ayrıca doğum parası kadar ödeme yapacağım muhtemelen
Bendim o benKızlar bi haftadır olan şikayetlerim sonucu bugün tekrar doktora gittim içim rahat etmiyordu (şikayetler bir çoğumuzda olan: sertleşme,kasık ağrısı,vajinal sızlama kasılma, akıntı) kadın benim anlatma şeklime göre doğum başlaması sandı ağrılarımdan bir bahsettim kivajinal muayene etti direk rahim uzunluğum 4cm miş Allah’a şükür öyle bir durum yokmuş. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış buymuş derdim sanırım. Antibiyotik verdi. Aranızda lökosit yüksek çıktı bişey yapılmadı yazanlar olmuş neden yapılmadı? Enfeksiyon çok riskli bi durum gebelikte en azından tek kullanımlık şaşe kullanın bence. İlerlerse doğuruyorum sanabilirsiniz benim gibi
Acibadem ve Florance'larda sorun oluyor diye biliyorum. Itiraza dogru duzgun cevap vermeyebiliyorlar. Aman dikkat.Canım özelde de doğum yapsan devlette de bebeklerin yoğun bakımda yani kuvözde kaldığı tek bir gün için bile para ödemiyorsun. Hastane talep bile etse itiraz edin. Tüm masrafları SGK karşılıyor. Özel olarak istenen bazı mamalar vs. oluyor. Onları almak gerekiyor sadece.
Banada kayinvalidem yapacak önce tahriş eder diye tırstım baktım herkes kullanmış dursun evde dedim pişiğe en etkili bu yağmışAnnem kendisi yapip getiriyor, elleri dert gormesin. Yigenimde de kullanmislar zerre pisik olmamis.
aklinda olsun, yanik ve yara izlerini de geciriyor yetiskinlerde. cidden cok basarili.Banada kayinvalidem yapacak önce tahriş eder diye tırstım baktım herkes kullanmış dursun evde dedim pişiğe en etkili bu yağmış
Yara iyileşincemi sürüyoruz .Birde yaraya sarısımı kırmızısımıaklinda olsun, yanik ve yara izlerini de geciriyor yetiskinlerde. cidden cok basarili.
Sen şahsi olarakmi yaptirmak istiyorsun .Kızlar şeker yükleme nerde yaptirdiniz benim doktorum sağlık ocağında tokluk sekerine sadece baktır dedi
Yani gerek varmi diye bilemedim evet şeker yok ailemde o zamana tokluk baksın sadece açlık şekerim düşük çıkıyor tahlildeSen şahsi olarakmi yaptirmak istiyorsun .
Ailende şeker yoksa ondan tokluk şekeri demiştir benimde öyle yaptı sağlık ocağında tokluk şekerine baktırdım
Benimde açlık şekerim hep düşük 65 ti bu sefer 67 çıkmışYani gerek varmi diye bilemedim evet şeker yok ailemde o zamana tokluk baksın sadece açlık şekerim düşük çıkıyor tahlilde
Evet benimde 67 çıkmış aç çok kalınca fena oluyormusunuzBenimde açlık şekerim hep düşük 65 ti bu sefer 67 çıkmış
Evet haftada 1 sabahları baş dönmesi göz kararması baygınlık gibi oluyordu hayırlısıyla geçti Ekmeği kestim .Birde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Abur cubur Fast food bıraktım.Evet benimde 67 çıkmış aç çok kalınca fena oluyormusunuz
Bende dikkat edeyim bari dün baya aç kaldım basım döndü hatta ağzım bile uyuştu garip oldumEvet haftada 1 sabahları baş dönmesi göz kararması baygınlık gibi oluyordu hayırlısıyla geçti Ekmeği kestim .Birde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Abur cubur Fast food bıraktım.
O anda dinlenebilecegin bir yer varsa soluna yat anında geçiyor sonrada sağlıklı atıştırmalık yapBende dikkat edeyim bari dün baya aç kaldım basım döndü hatta ağzım bile uyuştu garip oldum
L bedeni iptal edip M aldım canım valla olmadı iade değişim yaparım artik ben 83kg ile l beden aldım bi pijama çuval gibi oldu sanki baskasininmis gibi lohusalik devreye girince bol bol yapiyolar artik olursa da olmazsa da şansımaBen 60a yaklaştım 59 kiloyum, belki sana fikir olur canım, pentiden aldığımı L aldım mesala bunda L yoktu ama kalıpları genişmiş L alsam çok çok büyük duracakmış. Kalıp kalıbı tutmuyor demek ki. Olmadı iade edip değiliştirirsin canım sen bilirsin.
Senin aldığın modelede bakabilir miyim, belki bir tanede uzun kollu alırım. Kışın benim evim sıcak oluyor birde bebek olacak üstüne lohusayızL bedeni iptal edip M aldım canım valla olmadı iade değişim yaparım artik ben 83kg ile l beden aldım bi pijama çuval gibi oldu sanki baskasininmis gibi lohusalik devreye girince bol bol yapiyolar artik olursa da olmazsa da şansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?