2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kasılmış iste umarım tekrarlamaz tekrarlasa eğer korkma kendini sankin tutmaya çalış. Hırsız korkusu 4. Katta oturuyorum bende var
Benim yüksek giriş camlar demirli ama yok asla atlatamıyorum hiç anımda yok ama korkuyorum
Erkekler neden böyle bilmiyorum abimdd böyleydi deprem olmuştu bir kere ona bile zor uyandı ben çıt sesine uyanıyorum
Yatmadan önce 7 kez Ayetel Kürsi oku üfle öyle yat canım cok geçmiş olsun
Doğru diyorsun en güzeli ve temizi kafam rahat uyurum akşam kesin yapıcam
11K
Geçmiş olsun tatlım
Allahım beterinden korusun
Amin kuzuck rüyanın bile etkisinden cıkmak uzın sürüyor

Kızlar gebe okulundan verilen hastane çantası örneğini paylaşıyorum. İnternette çok uzun listeler var bu kadarının yeterli olacağını söylediler. 32. haftadan itibaren hazırlamamızı ve kapıya yakın bir yere koymamızı söylediler. Eşinizin varsa çocukların de yerini bilmesi hastaneye gitme anında faydalı olacaktır..

Eklentiler

• CB7CA50F-0814-4112-9433-1DD085C75377.webp
    74 KB · Görüntüleme: 164
Ben de Eylül başında tatile gidicem dönüşte hazırlıkları tamamlamayı düşünüyorum

Hastane çıkışı nereden aldınız kızlar ? Var nı tavsiye edebileceğiniz, alıp güzel dediğiniz bir marka? Ay sonuna kadar öncelikli olan ne varsa alıp tamamlama kararı aldım
Ben 10lu hastane çıkışını normal esnaftan aldım üç dört tane de üçlü takim aldım hello baby marka hepsiburadadan indirimden çok ucuza almıştım, çok güzel geldi kumaşları takımlar alt üst şapka zibin tulum sapka seklinde eldivenleri kendi kolunda kıvrılıyor yenidogan için olanlarda, hello baby gözün kapalı alabilirsin canim zaten cabuk büyüdükleri için marka pahalı takımlar almadim

Evet işte bikini bölgesindeki kemikler oluyo çatı. Bende yataktan kalkarken dönerken acayip ağrı oluyo. Git gide ağırlaşıyoruz son ay daha zor oluyo. Ev işi yapmakta zorlanıyorum eşim yardım ediyo sağolsun

Günaydın kızlar ay sonu 6.ay bitiyor inşallah ve ben 65 kg olmuşum 58.5 ile hamile kalmıştım. Son 3 ayda 10 kg almam demi ya da alır mıyım?
Sanmıyorum ya hızlı kilo alınıyor diyorlar ama yarısı ödem yarısı bebeğe gidecek sana cok etkisi olmaz diye düşünüyorum

Lcw aldığım hastane çıkışı ve bir yasına uygun yazlık tulumlar bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum bir Galatasaray lı olarsk gözler yaşlı ama olsun

Eklentiler

• IMG_20220818_142157.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20220818_142148.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20220818_142142.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 131
Eline sağlık kuzu, hemen resmini aldım. İnternette ne saçma listeler var ne alıcanı şaşırıyor insan cidden. Bu hastanelerin verdikleri daha gerçekçi hakkaten.

Kızlar fün acıbadem ile görüştüm normal 10.500, sezeryan 10.800 ayrıca iğne içinde 1500 veya 1850 dedi onu unuttum. Normalde 1 gece sezeryande 2 gece kalınacak. Paketin içinde bişeyler daha varmış işte çocuk bakımı, yemek falan neyse. Ayrıca fotoğraf, fön bebek için kontroller falannoluyormuş onları da istersen 3 bin daha ödenecek. Detaylatı unuttum dışarıdayım. Gidince daha detaylı anlatacaklar. Nasıl sizce ? Burada hastaneler acıbademe göre fiyat çekiyor hep, diğer özeller de yakın fiyat isteyecektir. Muhtemeln acıbademde olacak doğum.

Merhaba
Ben de sürecimi acıbadem maslakda perinatolog ile ilerletiyorum.ama kurumum liv ulusu karşılayacak gibi duruyor nasıl memnunmuydunuz ve doktorunuz kimdi?
Ben baştan sona kadar her süreçten çok memnun kaldim doğum ve ameliyat için guvenilir bir hastane. Dr.um Alper Karalök. beylikduzunden kaç kez gittim düşünün sadece oglum var birakmak zor oluyor mesafe uzun diye kafam karıştı biraz

Bizim hastane tek kullanımlık alt açma bezi de istiyor kanamamız olacağı için sürekli çarşaf değiştiremiyorlarmış bi paket alın demişler. Size de lazım olabilir.

Çok halsiz hissediyorum elim kolum kalkmıyor şu saat oldu bir bardak süt 3 4 ceviz yedim iştahım da kapalı
Çok geçmiş olsun insülin direncin düşmüş olabilir. Havalar da çok sıcak gidiyor serin bir duş alıp canın istemese de bir kaç lokma yemeye çalış.

Çok geçmiş olsun insülin direncin düşmüş olabilir. Havalar da çok sıcak gidiyor serin bir duş alıp canın istemese de bir kaç lokma yemeye çalış.
Teşekkür ederim sıcak çarpmış olabilir hissedilen 39 derece . Soğuk duş aldım kendime geldim

Çok halsiz hissediyorum elim kolum kalkmıyor şu saat oldu bir bardak süt 3 4 ceviz yedim iştahım da kapalı
Şekerinmi düştüki
Hangi şehirdeki acıbadem hastahanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…