2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Normalde hep dua etmek gelir aklıma ama bu sefer karşımda eşimi uyurken görürken ona bağırmaya çalıştım ay allah korusun yemin ederim eve hırsız girdi sandım öyle korktumki

Teşekkürler kuzuck
Dua da okunmuyor öyle durummda sesin çıkmıyor ben de arada yaşıyorum hatta bir keresinde küçük bir varlık üstümde tepiniyordu ayetelkursi okumaya çalıştıkça kafamın üstüne çıkıyordu

Evet büyük bir norm sorunu var köyleri bile dolu.. Benim kadrom hala Urfa’da yeni yaptık eş durumu tercihlerini cuma sondu 23ünde açıklanacak sanırım. Eşim polis onun tayini çıktı. Eş durumu istediğim için mutlaka veriyorlar zaten.

Korkma canım benim daha önce çok başıma geldi sürekli oluyordu hacattan sonra geçti çok şükür

Merkezdeki öğretmenlerin hayatı ilçeye gidiş gelişle ve norm fazlası durumlarıyla geçiyormuş zaten o yüzden sonradan ilçeye verildiğimize olumlu bakmaya başladım bebeklerle öyle bir hayat çok zor olacaktı. En azından bu şekilde rahat ve daha ucuz yaşayıp canımız istediğinde merkeze gezmeye gidiyoruz. Tabi inşallah yaptığım tercihler tutarsa

Cam acık uyudum içimden ay allah korusun ya hırsız girerse dedim ve başıma gelenler

Ay cok değişik ya bana yıllar önce olmuştu eşimede bi uyuz olmadım değil insan kalkae

Günaydın kızlar

Kız bir de 320 lira haliyle de tükendi tulum ben alacaktım büyük bedeni kaptılar hemen
Yaaa evet gördüm ve aynı şeye ben de şaşırdım dün akşam 320 lira bana uygun fiyatlı gelmiyor. Ama normalde cidden o kadar pahalılar ki millet onu bile bitirmişti

Ay cok değişik ya bana yıllar önce olmuştu eşimede bi uyuz olmadım değil insan kalkae
Hamilelikte olağandışı rüyalar karabasanlar yaygınmış canım geçmiş olsun sesin çıkmamıştır eşin nasıl duysun benim eşim gibiyse gerçi o kadar homurdanıyorum gece dönüyorum bana mısın demiyor nasıl derin uyumak

Seneye kış için aldığım peluş montlar da geldi çok tatlışlar
Ayy güle güle kullansın minişler yaaaa ay kıyamam her şeyi de çifter çifter alıyorsun bir kız bir erkek olması cidden mükemmel, her ikisini de tatmış olacaksın
bunları ben de görmüştüm ve beğenmiştim ama 1 yaş almaya çekiniyorum biraz ya. Bazı markaların kalıpları büyük ya da küçük olabiliyor yaa. O yüzden büyük beden çok az şey aldım henüz çekimserim biraz.
Canım o da karabasan, daha dün gece bana da oldu ki bana hamilelikten önce de olurdu. Ve olmadan önce daha derin uykuya tam dalmadan tuhaf kabuslar başlar bende hep. Bir de mesela karabasandan uyanabildim diyelim eğer hemen geri uyursam devam ediyor bende. O yüzden uyanınca kalkıp ışık açıp su içip evde dolanıyorum. Ben de senin gibi rüyamda korktum dün maalesef, sen de uyanınca kendini sakinleştirmeye çalış sadece, korkacak bir şey değil. Düzenli olarak yaşayan biri olarak söylüyorum ki hamilelikte kabuslarım zaten arttı.
8. Aydan sonra kilo alımın duruyormuş
Ayyy öyle bir şey olsa keşke

Ben de kötü bir gece geçirdim pencere aralık yatmıştık üstüm açılmış sabaha karşı bacaklarım nasıl ağrıyor öyle uyandım kollarım uyuşmuş eşime bacaklarıma masaj yap dedim nasıl uyudum hatırlamıyorum sonra biz tahminen kaç yıl sonra rahat normal uyuyabileceğiz acaba

Dün gece hepimizin başına işler gelmiş hayırdır inşallah

Yatmadan önce 7 kez Ayetel Kürsi oku üfle öyle yat canım cok geçmiş olsun

Bende biraz hareket etsem yoruluyorum. Çatı neresi bilmiyorum ama mesela İşten çıktığımda veya çalışırken genellikle bikini bölgesinin iki yanı var ya oradaki kemikler inanılmaz ağrıyor. Eve zor geliyorum. Haliyle ev işi falan yapamıyorum.

İsimli pek düşünmüyorum canjm şimdilik, leke konusunda haklısın. 2 takım alayım yeter diye düşünüyorum. 1 takım da hediye gelecek. Ama nereye baksam bilemedim. Ayakta durmamız zamanla zorlaşacak gibi. Bide ne olur olmaz hemen tamamlayayım istiyorum artık.

Ben isimli olanı astralbabyye yaptırıyorum bir tane ebebekten set aldım bir tanede a101de karşıma çıktı çok uygundu aldım geçtim 3 tane hastane çıkışı olacak toplamda
Sağol canım isimli düşünmüyorum, pamuklu yumuşak 2 takım alayım dedim. Bir tane de hediye gelecek. A101 falan denk gelirse alırım ama beklemek istemiyorum. Demek ben kaçırdım onu. Ne olur olmaz sürpriz falan olursa diye hastane çantamı ağustos sonuna kadar hazır edeyim diyorum.

Bende bu ay sonuna kadar hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum eylülde yıllık izne çıkıcam hazırlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…