Dua da okunmuyor öyle durummda sesin çıkmıyorNormalde hep dua etmek gelir aklıma ama bu sefer karşımda eşimi uyurken görürken ona bağırmaya çalıştım ay allah korusun yemin ederim eve hırsız girdi sandım öyle korktumki
Teşekkürler kuzuck
Evet büyük bir norm sorunu var köyleri bile dolu.. Benim kadrom hala Urfa’da yeni yaptık eş durumu tercihlerini cuma sondu 23ünde açıklanacak sanırım. Eşim polis onun tayini çıktı. Eş durumu istediğim için mutlaka veriyorlar zaten.Hımm ben de şaşırdım açıkçası acaba Atakum flaan mj oldu atamanız diye çünkü imkansız gibi kaç senedir ilçe ilçe gezen arkadaşlarım var eş durumuyla gidip de merkezde asla açık olmuyor
Korkma canım benim daha önce çok başıma geldi sürekli oluyordu hacattan sonra geçti çok şükürKızlar günaydın elim ayağım titriyor korkudan hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım karabasan gibi bir şey değildi çünkü üstüme gelen bir şey olmadı çok sıcak diye salonda yattık karşılıklı eşimle ellerimden biri tutuyor arkamdan sarılmış ama o kadar korkunçtu ki sesim içine içine kaçtı resmen ama birinin arkamdan sarılmasını çok çok çok net hissettim uyuyamıyorum korkudan
Merkezdeki öğretmenlerin hayatı ilçeye gidiş gelişle ve norm fazlası durumlarıyla geçiyormuş zaten o yüzden sonradan ilçeye verildiğimize olumlu bakmaya başladım bebeklerle öyle bir hayat çok zor olacaktı. En azından bu şekilde rahat ve daha ucuz yaşayıp canımız istediğinde merkeze gezmeye gidiyoruz. Tabi inşallah yaptığım tercihler tutarsaHımm ben de şaşırdım açıkçası acaba Atakum flaan mj oldu atamanız diye çünkü imkansız gibi kaç senedir ilçe ilçe gezen arkadaşlarım var eş durumuyla gidip de merkezde asla açık olmuyor
Cam acık uyudum içimden ay allah korusun ya hırsız girerse dedim ve başıma gelenlerBilimsel açıklaması dil dahil tüm vücut da kramp girmesi aslında korkulacak birşey değil ancak insan alışkın olmadığı için o an aklına getirdikleri korku ve paniğe yol açıyor. Bir kaç sefer tekrarlaya bilir vücudunu sakin ve gevşek bırakmaya çalış. Bir ara KPSS dönemin de bende sürekli olmuştuAraştırmalarım sonucu böyle olduğunu öğrendim. Dini boyutunu bilmiyorum merakta etmedim.
Ay cok değişik ya bana yıllar önce olmuştu eşimede bi uyuz olmadım değil insan kalkaeDua da okunmuyor öyle durummda sesin çıkmıyorben de arada yaşıyorum hatta bir keresinde küçük bir varlık üstümde tepiniyordu ayetelkursi okumaya çalıştıkça kafamın üstüne çıkıyordu
Korkma canım benim daha önce çok başıma geldi sürekli oluyordu hacattan sonra geçti çok şükür
Kasılmış iste umarım tekrarlamaz tekrarlasa eğer korkma kendini sankin tutmaya çalış. Hırsız korkusu 4. Katta oturuyorum bende varCam acık uyudum içimden ay allah korusun ya hırsız girerse dedim ve başıma gelenler
Yaaa evet gördüm ve aynı şeye ben de şaşırdım dün akşamKız bir de 320 lira haliyle de tükendi tulum ben alacaktım büyük bedeni kaptılar hemen
8. Aydan sonra kilo alımın duruyormuşGünaydın kızlar ay sonu 6.ay bitiyor inşallah ve ben 65 kg olmuşum 58.5 ile hamile kalmıştım. Son 3 ayda 10 kg almam demi ya da alır mıyım?
Hamilelikte olağandışı rüyalar karabasanlar yaygınmış canım geçmiş olsun sesin çıkmamıştır eşin nasıl duysunAy cok değişik ya bana yıllar önce olmuştu eşimede bi uyuz olmadım değil insan kalkae
Ayy güle güle kullansın minişler yaaaaSeneye kış için aldığım peluş montlar da geldi çok tatlışlar
Canım o da karabasan, daha dün gece bana da oldu ki bana hamilelikten önce de olurdu. Ve olmadan önce daha derin uykuya tam dalmadan tuhaf kabuslar başlar bende hep. Bir de mesela karabasandan uyanabildim diyelim eğer hemen geri uyursam devam ediyor bende. O yüzden uyanınca kalkıp ışık açıp su içip evde dolanıyorum. Ben de senin gibi rüyamda korktum dün maalesef, sen de uyanınca kendini sakinleştirmeye çalış sadece, korkacak bir şey değil. Düzenli olarak yaşayan biri olarak söylüyorum ki hamilelikte kabuslarım zaten arttı.Kızlar günaydın elim ayağım titriyor korkudan hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım karabasan gibi bir şey değildi çünkü üstüme gelen bir şey olmadı çok sıcak diye salonda yattık karşılıklı eşimle ellerimden biri tutuyor arkamdan sarılmış ama o kadar korkunçtu ki sesim içine içine kaçtı resmen ama birinin arkamdan sarılmasını çok çok çok net hissettim uyuyamıyorum korkudan
Ayyy öyle bir şey olsa keşke8. Aydan sonra kilo alımın duruyormuş
Dün gece hepimizin başına işler gelmiş hayırdır inşallahBen de kötü bir gece geçirdim pencere aralık yatmıştık üstüm açılmış sabaha karşı bacaklarım nasıl ağrıyor öyle uyandım kollarım uyuşmuş eşime bacaklarıma masaj yap dedim nasıl uyudum hatırlamıyorum sonrabiz tahminen kaç yıl sonra rahat normal uyuyabileceğiz acaba
Yatmadan önce 7 kez Ayetel Kürsi oku üfle öyle yat canım cok geçmiş olsunKızlar günaydın elim ayağım titriyor korkudan hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım karabasan gibi bir şey değildi çünkü üstüme gelen bir şey olmadı çok sıcak diye salonda yattık karşılıklı eşimle ellerimden biri tutuyor arkamdan sarılmış ama o kadar korkunçtu ki sesim içine içine kaçtı resmen ama birinin arkamdan sarılmasını çok çok çok net hissettim uyuyamıyorum korkudan
Bende biraz hareket etsem yoruluyorum. Çatı neresi bilmiyorum ama mesela İşten çıktığımda veya çalışırken genellikle bikini bölgesinin iki yanı var ya oradaki kemikler inanılmaz ağrıyor. Eve zor geliyorum. Haliyle ev işi falan yapamıyorum.Kızlar ya ben biraz ev işi yapsam belim kasıklarım bacaklarım inanılmaz ağırıyo nefes nefese kalıyorum iki işi birden yapamıyorum. Ve inanılmaz çatı ağrısı yaşıyorum diğer hamileliklerimde hiç olmamıştı bu ağrı. Benim gibi olan varmı acaba
İsimli pek düşünmüyorum canjm şimdilik, leke konusunda haklısın. 2 takım alayım yeter diye düşünüyorum. 1 takım da hediye gelecek. Ama nereye baksam bilemedim. Ayakta durmamız zamanla zorlaşacak gibi. Bide ne olur olmaz hemen tamamlayayım istiyorum artık.Ben isimli sipariş verim bi tane yarın elim de olacak. bi tane de e bebekten aldım. Ebe hemşire hastane çıkışı kaliteli olmasın dedi. Her tarafı leke olacak dedi. Şu an için iki takım belki 3 e çıkarabilirim.
Sağol canım isimli düşünmüyorum, pamuklu yumuşak 2 takım alayım dedim. Bir tane de hediye gelecek. A101 falan denk gelirse alırım ama beklemek istemiyorum. Demek ben kaçırdım onu. Ne olur olmaz sürpriz falan olursa diye hastane çantamı ağustos sonuna kadar hazır edeyim diyorum.Ben isimli olanı astralbabyye yaptırıyorum bir tane ebebekten set aldım bir tanede a101de karşıma çıktı çok uygundu aldım geçtim3 tane hastane çıkışı olacak toplamda
Bende bu ay sonuna kadar hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum eylülde yıllık izne çıkıcam hazırlayamamBende biraz hareket etsem yoruluyorum. Çatı neresi bilmiyorum ama mesela İşten çıktığımda veya çalışırken genellikle bikini bölgesinin iki yanı var ya oradaki kemikler inanılmaz ağrıyor. Eve zor geliyorum. Haliyle ev işi falan yapamıyorum.
İsimli pek düşünmüyorum canjm şimdilik, leke konusunda haklısın. 2 takım alayım yeter diye düşünüyorum. 1 takım da hediye gelecek. Ama nereye baksam bilemedim. Ayakta durmamız zamanla zorlaşacak gibi. Bide ne olur olmaz hemen tamamlayayım istiyorum artık.
Sağol canım isimli düşünmüyorum, pamuklu yumuşak 2 takım alayım dedim. Bir tane de hediye gelecek. A101 falan denk gelirse alırım ama beklemek istemiyorum. Demek ben kaçırdım onu. Ne olur olmaz sürpriz falan olursa diye hastane çantamı ağustos sonuna kadar hazır edeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?