- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsın hic korkma moralini yuksek tut ben de olduğumda gece gündüz sürekli ağlamıştım napicam diye gripten biraz ağır geçti ilk günler ama bir haftada atlattimKızlar benim covid pozitif çıktı
Bilmiyorum canım peynir ekmek yedim baya iyi geldiŞekerinmi düştüki
Hangi şehirdeki acıbadem hastahanesi
Bende 3 öğün yemek düşünmekten bıktımBilmiyorum canım peynir ekmek yedim baya iyi geldi
3 4 gündür kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor geçiştiriyorum .. havalar çok sıcak olduğu için yemek hazırlamak istemiyorum hazır yemek olursa ölmüş gibi yiyorum amaBende 3 öğün yemek düşünmekten bıktım
En sevdiğim sabah kahvaltısı ve ara öğün
Öğlene doğru yiyesim gelmiyoryemesemde şekerim düşüyor
Seninde düşüyor kuzum azıcıkta olsa yemeye çalış hep
İnşallah sanırım atlattım zaten en iyi halim çünküÇok geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsın
Oh ne güzel o zamanİnşallah sanırım atlattım zaten en iyi halim çünkü
Geçmiş olsun canımKızlar benim covid pozitif çıktı
Cok geçmiş olsun kendine güzel bakKızlar benim covid pozitif çıktı
Ona rağmen kilo almıyorsun tebrikler3 4 gündür kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor geçiştiriyorum .. havalar çok sıcak olduğu için yemek hazırlamak istemiyorum hazır yemek olursa ölmüş gibi yiyorum ama
Ben kilo almamamın nedenini çok su icmeme bağlıyorum. 3.5 litreden az su içtiğim gün yok . En erken 11 de kalkıyorum çünkü gece 2 gibi uyuyorum . Keşke yanımda biri olsa evde öyle yemekte kahvaltıda düzen oluyorOna rağmen kilo almıyorsun tebriklerkahvaltı benim mutluluk kaynağım 8 -9 gibi yapılmış olmalı sonra multivitamin 2 saat sonra ara öğün şimdiden sabahı iple çekiyorum kahvaltılık sos ve avokado dip soslu kizarmis ekmek çekiyor canım
Bebiş eşlik edecekBen kilo almamamın nedenini çok su icmeme bağlıyorum. 3.5 litreden az su içtiğim gün yok . En erken 11 de kalkıyorum çünkü gece 2 gibi uyuyorum . Keşke yanımda biri olsa evde öyle yemekte kahvaltıda düzen oluyor
İnşallah o günleri görürüzBebiş eşlik edecek
Ben 6 da kalkıyorum gece 11 uyuyorum7 den sonra yemiyorum akşam yemeği en son 7
Ben ilk üç ayda mide bulantim olmadı diye çok aldım herşeyi yedim şimdi öyle iştahımda yok bebek kilo alsın diye yiyorum ekmektende tiksindim 2 ince dilim ekliyorum yinede protein karbonhidrat sebze dengesi yapıyorum her öğünde
Gerçekten mi ya nasıl dayanıyorsun 7den sonra yemeyerek canınız hiç bir şey çekmiyor mu? Yatana kadar yiyorum arkadaşlarBebiş eşlik edecek
Ben 6 da kalkıyorum gece 11 uyuyorum7 den sonra yemiyorum akşam yemeği en son 7
Ben ilk üç ayda mide bulantim olmadı diye çok aldım herşeyi yedim şimdi öyle iştahımda yok bebek kilo alsın diye yiyorum ekmektende tiksindim 2 ince dilim ekliyorum yinede protein karbonhidrat sebze dengesi yapıyorum her öğünde
Yok kuzum 10-11 gibi sadece kan hapimi içiyorum 3 ana 3 ara öğün yapıyorum mutlaka bu düzene geçtikten sonra baygınlık gitti her sabah baygınlık geliyordu kan şekerim düşük bende böyle beslenme uyguluyorum 15 dkda olsa dışarıda her akşam muhakkak yürürümGerçekten mi ya nasıl dayanıyorsun 7den sonra yemeyerek canınız hiç bir şey çekmiyor mu? Yatana kadar yiyorum arkadaşlar
Tam buğday ekmek tok tutuyor kuzumİnşallah o günleri görürüzsenin uyku düzenin güzelmiş eşim işten çok geç geliyor onu bekliyorum ben. Ben ilk üç ay serum daha çok yedim sanırım normal geçmedi malesef şuan daha iyiyim sadece arada iştahsızlık oluyor ekmeği bende az tüketiyorum
Yemek için bende beklemiyorum çünkü gece yarısı geliyorTam buğday ekmek tok tutuyor kuzum
Akşamları karpuz kavun peynir yiyesim geliyor oda çabuk aciktiriyor
Ben şahsen geç bile gelecek olsa yemem gelince çünkü saatim geçiyor sinirli oluyorum uyku saatindede beklemem sabah kalkma saatim şaşaroğlumda keyfine düşkün eş kişisi dertli biraz
Öyle uyumuşumki yemek saatim geçtiYemek için bende beklemiyorum çünkü gece yarısı geliyorbir ara ekmekten soğudum maya koktu hepsi ama karbonhidratta lazım ana oğul çektirmeyin adama
Kızlar benim covid pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?