2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bilmiyorum canım peynir ekmek yedim baya iyi geldi
Bende 3 öğün yemek düşünmekten bıktım
En sevdiğim sabah kahvaltısı ve ara öğün
Öğlene doğru yiyesim gelmiyor yemesemde şekerim düşüyor

Seninde düşüyor kuzum azıcıkta olsa yemeye çalış hep

3 4 gündür kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor geçiştiriyorum .. havalar çok sıcak olduğu için yemek hazırlamak istemiyorum hazır yemek olursa ölmüş gibi yiyorum ama

3 4 gündür kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor geçiştiriyorum .. havalar çok sıcak olduğu için yemek hazırlamak istemiyorum hazır yemek olursa ölmüş gibi yiyorum ama
Ona rağmen kilo almıyorsun tebrikler kahvaltı benim mutluluk kaynağım 8 -9 gibi yapılmış olmalı sonra multivitamin 2 saat sonra ara öğün şimdiden sabahı iple çekiyorum kahvaltılık sos ve avokado dip soslu kizarmis ekmek çekiyor canım

Ben kilo almamamın nedenini çok su icmeme bağlıyorum. 3.5 litreden az su içtiğim gün yok . En erken 11 de kalkıyorum çünkü gece 2 gibi uyuyorum . Keşke yanımda biri olsa evde öyle yemekte kahvaltıda düzen oluyor

Bebiş eşlik edecek
Ben 6 da kalkıyorum gece 11 uyuyorum 7 den sonra yemiyorum akşam yemeği en son 7
Ben ilk üç ayda mide bulantim olmadı diye çok aldım herşeyi yedim şimdi öyle iştahımda yok bebek kilo alsın diye yiyorum ekmektende tiksindim 2 ince dilim ekliyorum yinede protein karbonhidrat sebze dengesi yapıyorum her öğünde

İnşallah o günleri görürüz senin uyku düzenin güzelmiş eşim işten çok geç geliyor onu bekliyorum ben. Ben ilk üç ay serum daha çok yedim sanırım normal geçmedi malesef şuan daha iyiyim sadece arada iştahsızlık oluyor ekmeği bende az tüketiyorum

Gerçekten mi ya nasıl dayanıyorsun 7den sonra yemeyerek canınız hiç bir şey çekmiyor mu? Yatana kadar yiyorum arkadaşlar

Gerçekten mi ya nasıl dayanıyorsun 7den sonra yemeyerek canınız hiç bir şey çekmiyor mu? Yatana kadar yiyorum arkadaşlar
Yok kuzum 10-11 gibi sadece kan hapimi içiyorum 3 ana 3 ara öğün yapıyorum mutlaka bu düzene geçtikten sonra baygınlık gitti her sabah baygınlık geliyordu kan şekerim düşük bende böyle beslenme uyguluyorum 15 dkda olsa dışarıda her akşam muhakkak yürürüm

Tam buğday ekmek tok tutuyor kuzum
Akşamları karpuz kavun peynir yiyesim geliyor oda çabuk aciktiriyor
Ben şahsen geç bile gelecek olsa yemem gelince çünkü saatim geçiyor sinirli oluyorum uyku saatindede beklemem sabah kalkma saatim şaşar oğlumda keyfine düşkün eş kişisi dertli biraz

Yemek için bende beklemiyorum çünkü gece yarısı geliyor bir ara ekmekten soğudum maya koktu hepsi ama karbonhidratta lazım ana oğul çektirmeyin adama

Yemek için bende beklemiyorum çünkü gece yarısı geliyor bir ara ekmekten soğudum maya koktu hepsi ama karbonhidratta lazım ana oğul çektirmeyin adama
Öyle uyumuşumki yemek saatim geçti sandviç yaptım yedim eşim diyor acıkınca uyanıyorsun onda bile saat şaşmıyorsun diyor korkuyor benden

Kızlar Ekim anneleri sayfasında da araştırıyorum. Bu yatak / beşik / karyola mevzuları ne olacak şimdi?
Anne yanı var, park yatak var, büyüyen yatak var, asansör beşik var. Hep aklım o asansör beşiklerdeydi, tam beşik gibi geliyordu bayılıyordum, bugün biraz mağaza gezdik. Eşim de büyüyen yatakları çok mantıklı buldu.

Sıralamaları nasıl olacak bunların? Ufak bi anne yanı alıp 3-5 ay sonra odasına aldığımızda beşik ya da büyüyen yatakta mı yatırıcaz??? Peki montessori ne olacak? Fotoğraflarda göründüğü gibi değilmiş, çok iri hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…