- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Geçmiş olsun canım. Bir an önce atlatırsın inşallah.Kızlar benim covid pozitif çıktı
Çok geçmiş olsunKızlar benim covid pozitif çıktı
Şu dönemde yazık adamlaraÖyle uyumuşumki yemek saatim geçtisandviç yaptım yedim eşim diyor acıkınca uyanıyorsun onda bile saat şaşmıyorsun diyor korkuyor benden
Canım benim kanayan yarama parmak bastınKızlar Ekim anneleri sayfasında da araştırıyorum. Bu yatak / beşik / karyola mevzuları ne olacak şimdi?
Anne yanı var, park yatak var, büyüyen yatak var, asansör beşik var. Hep aklım o asansör beşiklerdeydi, tam beşik gibi geliyordu bayılıyordum, bugün biraz mağaza gezdik. Eşim de büyüyen yatakları çok mantıklı buldu.
Sıralamaları nasıl olacak bunların? Ufak bi anne yanı alıp 3-5 ay sonra odasına aldığımızda beşik ya da büyüyen yatakta mı yatırıcaz??? Peki montessori ne olacak? Fotoğraflarda göründüğü gibi değilmiş, çok iri hepsi.
Memeler off limit canımSelam kizlar meme uçlarım deli gibi kaşınıyor. Parcalayasim geliyor.Sadece uçlar. Korkuyorum da kaşımaya. Doğumu tetikliyormus ya memelerle oynamak. Var mı yaşayan? Bu arada ilk gebeligimde hiç böyle bir şey yaşamadım.
Oglumda park besik ve buyuyen besigimiz vsrdi. Oark cok kullanisli oldu tatile vs gideken goturebildik uzun sure de yatti 3 yasina kdr fln. Ama anne yani olmadigi icin ben kendi yatagima aliyodum hep geceleri. Buyuyen besik kucuk haliyle bana hic kullanisli gelmedi cunku memede uyurdu oglum. Icine ben giremem geceleri onu ordan al ici de derin bi daha geri koy fln cok zordu. Gunduz uykularinda kullanabildim. Sonra buyutunce tek kişilik yatak oldu ben de yanina yatip uyutabildim fln ama bu dedigim 3 yas sonrasi tabi. Simdi anne yani aldim bu bebegime cunku kardesi olunca oglum da gelmek isterse yanimiza bebek telef olmasin aramizdaKızlar Ekim anneleri sayfasında da araştırıyorum. Bu yatak / beşik / karyola mevzuları ne olacak şimdi?
Anne yanı var, park yatak var, büyüyen yatak var, asansör beşik var. Hep aklım o asansör beşiklerdeydi, tam beşik gibi geliyordu bayılıyordum, bugün biraz mağaza gezdik. Eşim de büyüyen yatakları çok mantıklı buldu.
Sıralamaları nasıl olacak bunların? Ufak bi anne yanı alıp 3-5 ay sonra odasına aldığımızda beşik ya da büyüyen yatakta mı yatırıcaz??? Peki montessori ne olacak? Fotoğraflarda göründüğü gibi değilmiş, çok iri hepsi.
Ben de başlayayım bari çatlak kremine. Çatlak yok ama feci kaşınıyorMemeler off limit canım
dokunmamaya çalış benim de kaşınıyordu arada nemlendirici sürüyordum bıraktım. 30. haftadan itibaren meme için çatlak kremi süreceğim ama incia sipariş ettim
Ben de iki bebek olunca estetik zevklerden vazgeçip 2 tane park yatak aldım Happy Mom daki çoğul gebe anneleri hep bu şekilde tavsiye vermişti.Kızlar Ekim anneleri sayfasında da araştırıyorum. Bu yatak / beşik / karyola mevzuları ne olacak şimdi?
Canım benim kanayan yarama parmak bastınben yaptım sen yapma diye anlatacağım şimdi
Ben sırf görünüşüne aldanıp hamileliğin başındaki heyecanla Meltem mobilyadan ahşap beşik aldım daha doğrusu kardeşim hediye etti ona aldırmış oldum.. 3-4 yaşa kadar yatıyor dediler benim de ilk bebem bilemedim.. sonra burdaki arkadaşların yorumlarından ve çevremden gördüğüm yaşına gelmeden bu tür beşiklerin kullanılmaz olduğu yönünde oldu bebekler dönerek uyuyormuş sığmıyormuş beşiklere.. yakın bir arkadaşımın bebeği 9 aylık şuan ve montesori tarzı bir yatak yaptırdı kızına beşiğe sığmıyormuş çünkü iri olduğundan değil alan dar geliyormuş.. velhasıl şimdiki aklım olsa 6 aya kadar idarelik uygun bir beşik alırdım.. benim beşiği bırakıyorum alta boyutları fikir versin diye
Meltem Smart Mondo Anne Yanı Ahşap Sallanır Beşik 60x120 cm (naturel-ekru) - Fiyatı, Yorumları
Meltem Smart Mondo Anne Yanı Ahşap Sallanır Beşik 60x120 cm (naturel-ekru) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oglumda park besik ve buyuyen besigimiz vsrdi. Oark cok kullanisli oldu tatile vs gideken goturebildik uzun sure de yatti 3 yasina kdr fln. Ama anne yani olmadigi icin ben kendi yatagima aliyodum hep geceleri. Buyuyen besik kucuk haliyle bana hic kullanisli gelmedi cunku memede uyurdu oglum. Icine ben giremem geceleri onu ordan al ici de derin bi daha geri koy fln cok zordu. Gunduz uykularinda kullanabildim. Sonra buyutunce tek kişilik yatak oldu ben de yanina yatip uyutabildim fln ama bu dedigim 3 yas sonrasi tabi. Simdi anne yani aldim bu bebegime cunku kardesi olunca oglum da gelmek isterse yanimiza bebek telef olmasin aramizdayine çok kucuk almadim en azindan gece daha sik uyandiklari ilk 1yasi orda cikarabilelim. Tahteravalli nova aldim. yatabildigi kdr yatar. Park besigi simdilik alt katta gunduz uykularinda kullanirim digerine sigmayinca uste cikaririm diye dusunuyorum. Buyuyen besigi geri hic kurmadim odasinda tek kişilik yatak olarak duruyo buyuyunce ona gecer. Montessori olsaydi bence onun yerine daha erken gecirebilirdim
Ben de iki bebek olunca estetik zevklerden vazgeçip 2 tane park yatak aldım Happy Mom daki çoğul gebe anneleri hep bu şekilde tavsiye vermişti.yatabildikleri kadar yatırcam 2yaş diyen de var 3 yaş diyen de. Bebeğe göre değişiyor demekki. Sonrasında 2 montesorri alırım odalarına diye düşündüm. Ya da yaptırırım.
Sağol canım, belki bende 3 alırım.Ben isimli sipariş verim bi tane yarın elim de olacak. bi tane de e bebekten aldım. Ebe hemşire hastane çıkışı kaliteli olmasın dedi. Her tarafı leke olacak dedi. Şu an için iki takım belki 3 e çıkarabilirim.
Aa ben bunu bilmiyordum,28 dden sonra 2 ye düştüğünü. Kan uyuşmazlığı iğnesi için hafta içi gideceğim sorarım bakalım.kızlar bugün 7 ay kontrolüm vardı. Bebeğim inatla kafasını plasentaya yapıştırmış hiçbir görüntü alamadık çok umutluydum halbukibebeğin kilosu 1100 gram. 28 haftadan sonra muayeneler 2 haftada bire düşüyormuş ilk hamilelikten hiçbir şey hatırlamıyorum resmen. Hastaneden (Samsun)sendika indirimi dahil 6300 TL sezaryen fiyatı aldık bakalım bundan sonra ne gelişmeler olur
Sağol canımBen isimli olanı astralbabyye yaptırıyorum bir tane ebebekten set aldım bir tanede a101de karşıma çıktı çok uygundu aldım geçtim3 tane hastane çıkışı olacak toplamda
Bu dönemde çok olurmuş böyle rüyalar, açıklamasını okudum ama unuttum. Geçen gece bende rüya gördüm üstüste hemde. Dua et bol bol. Bide hastasın ya stres de var, normal yani.Kızlar günaydın elim ayağım titriyor korkudan hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım karabasan gibi bir şey değildi çünkü üstüme gelen bir şey olmadı çok sıcak diye salonda yattık karşılıklı eşimle ellerimden biri tutuyor arkamdan sarılmış ama o kadar korkunçtu ki sesim içine içine kaçtı resmen ama birinin arkamdan sarılmasını çok çok çok net hissettim uyuyamıyorum korkudan
Bende aynısını düşündüm canım, valiz düzenleyici hurçlardan aldım. Hastane çıkışı ile kendime de gecelik pijama falan ne varsa alacağım. Yıkayıp valize koyacağım, ne olur ne olmaz diye.Bende bu ay sonuna kadar hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum eylülde yıllık izne çıkıcam hazırlayamam
Ben ağustos sonu diye düşünüyorum. Ne olur olmaz. Bşde açıkçası hem stresi hem yorgunluğu var. Hastane eşyaları hazır olsun da diğerlerini eylül ekimde tamamlarım diyorum. Her türlü sürprize açık olmak lazım.Ben de Eylül başında tatile gidicem dönüşte hazırlıkları tamamlamayı düşünüyorum
Sağol canım, çok az giyiyorlar hastane çıkışjnı ve inanılmaz pahalı. 400 lira üstü. Gereksiz çok parça var bence. Ama mecbur alınacak. Ucuz diye de gidip kötü bişey almak istemiyorum. Hellobaby aklımda olsun o zaman, takip edeyim onu.Ben 10lu hastane çıkışını normal esnaftan aldım üç dört tane de üçlü takim aldım hello baby marka hepsiburadadan indirimden çok ucuza almıştım, çok güzel geldi kumaşları takımlar alt üst şapka zibin tulum sapka seklinde eldivenleri kendi kolunda kıvrılıyor yenidogan için olanlarda, hello baby gözün kapalı alabilirsin canim zaten cabuk büyüdükleri için marka pahalı takımlar almadim
Sağol canım, ev işi falan yapamıyorum. Her yer darma duman. Akşamları kendi ihtiyaçlarım için bile zorlanıyorum. Ladın tutacağım ev için. Ayda bir defa gelsin yeter. Doğuma doğru daha sık gelir. Başka çarem yok.Evet işte bikini bölgesindeki kemikler oluyo çatı. Bende yataktan kalkarken dönerken acayip ağrı oluyo. Git gide ağırlaşıyoruz son ay daha zor oluyo. Ev işi yapmakta zorlanıyorum eşim yardım ediyo sağolsun
Tek kullanımlık alt açma bezi derken bebekler için olandan mı istiyorlar anlamadım canım. Zaten hastane çarşafı üzerinde bebeğin altı değişmez ki anneye mi istiyorlar onu?Bizim hastane tek kullanımlık alt açma bezi de istiyor kanamamız olacağı için sürekli çarşaf değiştiremiyorlarmış bi paket alın demişler. Size de lazım olabilir.
Çok geçmiş olsun acil şifalarKızlar benim covid pozitif çıktı
Eskişehir canımŞekerinmi düştüki
Hangi şehirdeki acıbadem hastahanesi
Şekerin düşmüştür.Bilmiyorum canım peynir ekmek yedim baya iyi geldi
Kahvaltı için kendini zorlamalısın. Şeker düşüklüğü ondan olabilir. Hafif de olsa ye veya dışarıdan kahvaltı sipariş et imkanın varsa ama boş geçme asla3 4 gündür kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor geçiştiriyorum .. havalar çok sıcak olduğu için yemek hazırlamak istemiyorum hazır yemek olursa ölmüş gibi yiyorum ama
Disiplinine hayranımBebiş eşlik edecek
Ben 6 da kalkıyorum gece 11 uyuyorum7 den sonra yemiyorum akşam yemeği en son 7
Ben ilk üç ayda mide bulantim olmadı diye çok aldım herşeyi yedim şimdi öyle iştahımda yok bebek kilo alsın diye yiyorum ekmektende tiksindim 2 ince dilim ekliyorum yinede protein karbonhidrat sebze dengesi yapıyorum her öğünde
Meltem mobilyada anne yanı olan ahşap beşikler var. 120 cm uzunluğu oluyor. Onlardan almayı düşünüyorum. Aslında park yataktı ilk düşündüğümüz ama hem hışırdaması hem sallanırken tıkırdaması özellikle gece çok rahatsız edici. Küçük olanları çok az süre kullanabilirsin. İlk 1 yıl bu şekidlde düşündük, anne yanı olduğu için yatağımla da bitişik olacak. Sonra montessori oda düşünüyorum.Kızlar Ekim anneleri sayfasında da araştırıyorum. Bu yatak / beşik / karyola mevzuları ne olacak şimdi?
Haklısın canım gerekirse kadın tutulur ben büyük temizlikte tutarım doğum öncesi güzel bir temizlik yapsam süper olur. Eşim haftada bir izin günlerinde yardım ediyo onun dışında ben iyi hissettikçe yapmaya çalışıyorum. Ev kirli olunca ruhum daraliyo ama yapacak bişe yok bu yıl dağınıklığa göz yummak zorundayizSağol canım, ev işi falan yapamıyorum. Her yer darma duman. Akşamları kendi ihtiyaçlarım için bile zorlanıyorum. Ladın tutacağım ev için. Ayda bir defa gelsin yeter. Doğuma doğru daha sık gelir. Başka çarem yok.
Demez bence ya onlarin catilari fln da oluyo ya kendi sevdigi seye gore doşersin fln severler bence. Bi de buyudukce kendileri basarmayi cok seviyolar. Yatagina kendi girip cikabilmesi hoslarina gider benceBı tarz, asansörlü, sallanmayan beyaz beşiklere bayılıyorumDirek caploonba’dan 60*120 ya da 70*140 ölşüdekilerden alacaktım. ama pek de kullanışlı olmadığı söyleniyor. Nefsime hakim olayım o zaman ben.
Park yatak alıcaz artık, hiç aklımda yoktu, hiç düşünmüyordum ama eşimin çok aklıma yattı. Montessori’ler de çok büyük geldi gözümüze. Bir de biraz büyüyüp de okula başladığında yer yatağında mı yatıyorum ben der mi
Montessori’ye kayıyor aklımız o zaman
Gördüğüm kadarıyla en mantıklısı park yatak ama anne yanı olup, taşınabilenlerden herkes memnun onlardan. Odası için de Montessori yatak. Hem içine sen de girebiliyorsun ki benim gibi emzirerek uyutan biri olursan onlar harika oluyor. Ben deneyimsizim diye oğlumda ahşap anne yanı beşik ve büyüyen yatak almıştım. İkisinden de o kadar pişmanım ki. Değiştirmek de istiyorum ama şu an için sadece oğlumunkini değiştirebilirim. Kızımla idare edeceğiz yine bir şekilde yapacak bir şey yok.Kızlar Ekim anneleri sayfasında da araştırıyorum. Bu yatak / beşik / karyola mevzuları ne olacak şimdi?
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar benim covid pozitif çıktı
Kesin bilgi mi ona göre pazar kahvaltısı yapayım8. Aydan sonra kilo alımın duruyormuş
Valla tebrik ederim seni uyku düzenin çok güzelmiş. Ben 11 de yatağa giriyorum uyumam 3 ü falan buluyor. Sabah da kalkmam 10 u buluyo. Yemek olarak da her gün öğün atlamıyorum sağlıklı menülerle ilerliyorum fakat fazladan kaçamaklarım oluyo onları engelleyemiyorumBebiş eşlik edecek
Ben 6 da kalkıyorum gece 11 uyuyorum7 den sonra yemiyorum akşam yemeği en son 7
Ben ilk üç ayda mide bulantim olmadı diye çok aldım herşeyi yedim şimdi öyle iştahımda yok bebek kilo alsın diye yiyorum ekmektende tiksindim 2 ince dilim ekliyorum yinede protein karbonhidrat sebze dengesi yapıyorum her öğünde
Ah benim eşim de polisEvet büyük bir norm sorunu var köyleri bile dolu.. Benim kadrom hala Urfa’da yeni yaptık eş durumu tercihlerini cuma sondu 23ünde açıklanacak sanırım. Eşim polis onun tayini çıktı. Eş durumu istediğim için mutlaka veriyorlar zaten.
Evet inşallah arkadaşlarım var öyle maalesef bir saat yol gidip gelenMerkezdeki öğretmenlerin hayatı ilçeye gidiş gelişle ve norm fazlası durumlarıyla geçiyormuş zaten o yüzden sonradan ilçeye verildiğimize olumlu bakmaya başladım bebeklerle öyle bir hayat çok zor olacaktı. En azından bu şekilde rahat ve daha ucuz yaşayıp canımız istediğinde merkeze gezmeye gidiyoruz. Tabi inşallah yaptığım tercihler tutarsa
Bu bebek arabası güzel mi araştırdınız mı? Fiyatı uygunmuşGüle güle kullan tatlım
Benim liste kabarık
Sence bir deftere yazimmi beynim döndü
Haklısın canım dikkat edeyimKahvaltı için kendini zorlamalısın. Şeker düşüklüğü ondan olabilir. Hafif de olsa ye veya dışarıdan kahvaltı sipariş et imkanın varsa ama boş geçme asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?