2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hangi hastaneden aldınız?

Kız bir de 320 lira haliyle de tükendi tulum ben alacaktım büyük bedeni kaptılar hemen

Hastane çıkışı nereden aldınız kızlar ? Var nı tavsiye edebileceğiniz, alıp güzel dediğiniz bir marka? Ay sonuna kadar öncelikli olan ne varsa alıp tamamlama kararı aldım
Ben isimli olanı astralbabyye yaptırıyorum bir tane ebebekten set aldım bir tanede a101de karşıma çıktı çok uygundu aldım geçtim 3 tane hastane çıkışı olacak toplamda

Ayy güzel günlerde kullansın tontikler ben de pembeyle mint rengini aldım kargoya verilmiş hangi bedenleri almıştın nasıl geldiler
Ben bunun da 3 rengini almıştım tipik terazi kararsızlığı Minti geri göndercez şimdi beyaz kahve kalsın dedik, kahve oğluşa beyaz kıza. Ben 1-1,5 yaş aldım önümüzdeki yıl için. Yumuşacık çok tatlılar
Benimkiler de bugün geldi çok tatlılar ama azcık ince gibiler baharda falan daha çok iş görür gibi geldi
Evet kesinlikle böyle kış tam bastırmadan ya da sıcaklar gelmeden ara dönemlerde giymelik

benimkine baş ağrısı ve ishal eklendiği için covidden şüphelendim yoksa grip ya da soğuk algınlığı deyip geçecektim
İnşallah değilsindir canım ama olsa bile endişelenme. Geçen hafta eşim covid pozitif çıktı 7 gün aynı evdeydik çok dikkat ettik allahtan bana bulaşmadı. Doktorumla irtibata geçmiştim. Vitamin ve parol ile çok rahat atlatırsın hiç endişelenme demişti o da.

Evet ben de Sinopluyum Samsun’da okuduk eşim de ben de burası hep çok değerliydi bizim için tekrar nasip oldu yaşamak İlçeye düştük dağıtımda malesef ama vardır bi hayır dedik.
Hımm ben de şaşırdım açıkçası acaba Atakum flaan mj oldu atamanız diye çünkü imkansız gibi kaç senedir ilçe ilçe gezen arkadaşlarım var eş durumuyla gidip de merkezde asla açık olmuyor

Kızlar günaydın elim ayağım titriyor korkudan hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım karabasan gibi bir şey değildi çünkü üstüme gelen bir şey olmadı çok sıcak diye salonda yattık karşılıklı eşimle ellerimden biri tutuyor arkamdan sarılmış ama o kadar korkunçtu ki sesim içine içine kaçtı resmen ama birinin arkamdan sarılmasını çok çok çok net hissettim uyuyamıyorum korkudan

Canım gecmis olsun karabasan dediğimiz şey zaten uyku halinde kasılmadir. bu tarz da yansiyabiliyor sakin olmaya çalış

Çok geçmiş olsun canım

Canım gecmis olsun karabasan dediğimiz şey zaten uyku halinde kasılmadir. bu tarz da yansiyabiliyor sakin olmaya çalış
Normalde hep dua etmek gelir aklıma ama bu sefer karşımda eşimi uyurken görürken ona bağırmaya çalıştım ay allah korusun yemin ederim eve hırsız girdi sandım öyle korktumki

Normalde hep dua etmek gelir aklıma ama bu sefer karşımda eşimi uyurken görürken ona bağırmaya çalıştım ay allah korusun yemin ederim eve hırsız girdi sandım öyle korktumki
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkürler kuzuck

Bilimsel açıklaması dil dahil tüm vücut da kramp girmesi aslında korkulacak birşey değil ancak insan alışkın olmadığı için o an aklına getirdikleri korku ve paniğe yol açıyor. Bir kaç sefer tekrarlaya bilir vücudunu sakin ve gevşek bırakmaya çalış. Bir ara KPSS dönemin de bende sürekli olmuştu Araştırmalarım sonucu böyle olduğunu öğrendim. Dini boyutunu bilmiyorum merakta etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…