Gerçekten mi çok üzüldüm böyle bi şeyi kaçırmana. Ön başvuruyu da mı yapmamıştın? O zaman uyarıyorlar bildikleri için tercih yapacağını.Ah benim eşim de polisYalnız ben eş durumunu hastane telaşından kaçırmışım eve yakın bir okul vardı hemen yanımızda her defasında şansımı deneyecektim ama maalesef tayin zamanı geçmiş okul grubundan da hiç
Yazmadılar bu defa çok üzüldüm ona da ama hayırlısı artık Ocak’ta yine yapacağım
Allah bebek hareketli o yüzden kafam rahat ben bir şekilde atlatırımÇok geçmiş olsun. Hafif atlatırsın umarım. Gebelikte covid geçiren çok örnekten bahsetmişti doktorum, için rahat olsun yüzden. Ben de gebelik haberini aldıktan 3 gün sonra covid olmuştum
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler pomcikÇok geçmiş olsun canım.
Kesin bilgi mi ona göre pazar kahvaltısı yapayım
Bugün dua edip yattım hiçbir şey görmedimSağol canım, belki bende 3 alırım.
Aa ben bunu bilmiyordum,28 dden sonra 2 ye düştüğünü. Kan uyuşmazlığı iğnesi için hafta içi gideceğim sorarım bakalım.
Sağol canım
Bu dönemde çok olurmuş böyle rüyalar, açıklamasını okudum ama unuttum. Geçen gece bende rüya gördüm üstüste hemde. Dua et bol bol. Bide hastasın ya stres de var, normal yani.
Bende aynısını düşündüm canım, valiz düzenleyici hurçlardan aldım. Hastane çıkışı ile kendime de gecelik pijama falan ne varsa alacağım. Yıkayıp valize koyacağım, ne olur ne olmaz diye.
Ben ağustos sonu diye düşünüyorum. Ne olur olmaz. Bşde açıkçası hem stresi hem yorgunluğu var. Hastane eşyaları hazır olsun da diğerlerini eylül ekimde tamamlarım diyorum. Her türlü sürprize açık olmak lazım.
Sağol canım, çok az giyiyorlar hastane çıkışjnı ve inanılmaz pahalı. 400 lira üstü. Gereksiz çok parça var bence. Ama mecbur alınacak. Ucuz diye de gidip kötü bişey almak istemiyorum. Hellobaby aklımda olsun o zaman, takip edeyim onu.
Sağol canım, ev işi falan yapamıyorum. Her yer darma duman. Akşamları kendi ihtiyaçlarım için bile zorlanıyorum. Ladın tutacağım ev için. Ayda bir defa gelsin yeter. Doğuma doğru daha sık gelir. Başka çarem yok.
Tek kullanımlık alt açma bezi derken bebekler için olandan mı istiyorlar anlamadım canım. Zaten hastane çarşafı üzerinde bebeğin altı değişmez ki anneye mi istiyorlar onu?
Çok geçmiş olsun acil şifalar
Eskişehir canım
Şekerin düşmüştür.
Kahvaltı için kendini zorlamalısın. Şeker düşüklüğü ondan olabilir. Hafif de olsa ye veya dışarıdan kahvaltı sipariş et imkanın varsa ama boş geçme asla
Disiplinine hayranımuyku saati çok önemliymiş. Anne kaçta yatar kalkarsa bebek de doğmadan ona adapte olurmuş.
Meltem mobilyada anne yanı olan ahşap beşikler var. 120 cm uzunluğu oluyor. Onlardan almayı düşünüyorum. Aslında park yataktı ilk düşündüğümüz ama hem hışırdaması hem sallanırken tıkırdaması özellikle gece çok rahatsız edici. Küçük olanları çok az süre kullanabilirsin. İlk 1 yıl bu şekidlde düşündük, anne yanı olduğu için yatağımla da bitişik olacak. Sonra montessori oda düşünüyorum.
O zaman yoga saatimi değiştirmem lazımSağol canım, belki bende 3 alırım.
Aa ben bunu bilmiyordum,28 dden sonra 2 ye düştüğünü. Kan uyuşmazlığı iğnesi için hafta içi gideceğim sorarım bakalım.
Sağol canım
Bu dönemde çok olurmuş böyle rüyalar, açıklamasını okudum ama unuttum. Geçen gece bende rüya gördüm üstüste hemde. Dua et bol bol. Bide hastasın ya stres de var, normal yani.
Bende aynısını düşündüm canım, valiz düzenleyici hurçlardan aldım. Hastane çıkışı ile kendime de gecelik pijama falan ne varsa alacağım. Yıkayıp valize koyacağım, ne olur ne olmaz diye.
Ben ağustos sonu diye düşünüyorum. Ne olur olmaz. Bşde açıkçası hem stresi hem yorgunluğu var. Hastane eşyaları hazır olsun da diğerlerini eylül ekimde tamamlarım diyorum. Her türlü sürprize açık olmak lazım.
Sağol canım, çok az giyiyorlar hastane çıkışjnı ve inanılmaz pahalı. 400 lira üstü. Gereksiz çok parça var bence. Ama mecbur alınacak. Ucuz diye de gidip kötü bişey almak istemiyorum. Hellobaby aklımda olsun o zaman, takip edeyim onu.
Sağol canım, ev işi falan yapamıyorum. Her yer darma duman. Akşamları kendi ihtiyaçlarım için bile zorlanıyorum. Ladın tutacağım ev için. Ayda bir defa gelsin yeter. Doğuma doğru daha sık gelir. Başka çarem yok.
Tek kullanımlık alt açma bezi derken bebekler için olandan mı istiyorlar anlamadım canım. Zaten hastane çarşafı üzerinde bebeğin altı değişmez ki anneye mi istiyorlar onu?
Çok geçmiş olsun acil şifalar
Eskişehir canım
Şekerin düşmüştür.
Kahvaltı için kendini zorlamalısın. Şeker düşüklüğü ondan olabilir. Hafif de olsa ye veya dışarıdan kahvaltı sipariş et imkanın varsa ama boş geçme asla
Disiplinine hayranımuyku saati çok önemliymiş. Anne kaçta yatar kalkarsa bebek de doğmadan ona adapte olurmuş.
Meltem mobilyada anne yanı olan ahşap beşikler var. 120 cm uzunluğu oluyor. Onlardan almayı düşünüyorum. Aslında park yataktı ilk düşündüğümüz ama hem hışırdaması hem sallanırken tıkırdaması özellikle gece çok rahatsız edici. Küçük olanları çok az süre kullanabilirsin. İlk 1 yıl bu şekidlde düşündük, anne yanı olduğu için yatağımla da bitişik olacak. Sonra montessori oda düşünüyorum.
Bana dandik geldi yada benim bilek gücüm yok bebek arabası kullanamam ben açılıp kapatilan sistem bana göre değil onun için eşime bıraktım hep o sürecekBu bebek arabası güzel mi araştırdınız mı? Fiyatı uygunmuş
Ben meyve Çiğ kuruyemişi arttirinca hiç canım Fast food abur cubur çekmiyor midemde almıyor dolu olduğu içinValla tebrik ederim seni uyku düzenin çok güzelmiş. Ben 11 de yatağa giriyorum uyumam 3 ü falan buluyor. Sabah da kalkmam 10 u buluyo. Yemek olarak da her gün öğün atlamıyorum sağlıklı menülerle ilerliyorum fakat fazladan kaçamaklarım oluyo onları engelleyemiyorum
Kacinci haftadasinjz?Benim de ayaklarım aşırı ağrıyor ve şişmeye başlıyor. Çatı ağrısı yaşamadım. Otururken pöçük ağrım oluyor sadece
Bastonlar gayet pratik ve yeterli ama tabi en azindan 1 yasina falan yaklasiyo olmasi lazm.Bizim de gündemimiz bebek arabası, ben hiç anlamıyorum eşime bıraktım o işi. Bu baston olanlarda çocuk uyuyabiliyor mu ?
Valla canim o hem sana , hem esine(yardim edip etmemesi bakimindan) , ailedeki huzur duzen ortamina e tabi biraz da cocugun mizacina bagli. Ciddi bi skntı olmadkca bu dedign guzel duzeni kuranlar var bazilarina baya ozeniyorum 3 ufak cocuklu 1i bebek ama geziyo da tozuyo da evine de yetisiyo keyfine de bakiyo bakimina da.. Her sey bir butun ama olumsuz yazanlar da tabiki belki cevresinden belki kendi tecrubesinden yola cikip soyluyor.Herkesin texrubesi kendine ozeldir .Cok toz pembe olmayacak elbet zorlul olacak ama fazla da kulak asmamak Laxim milletin lafinakızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
Salı günü 27. Haftama gireceğim.Kacinci haftadasinjz?
Ahhh bu benim de kanayan yaram. O ahşap beşikler aşırı şeker ama kullanışsız. Büyüyen beşik takımları ise bana yine gereksiz geldi. Bebek az büyür beğenmez, kiracıysan taşınma olur hasarlanır, düşündüğün kadar uzun süre kullanamazsın falan. Ben başlangıçta anne yanı olabilen park yatakta karar kıldım, sonrasında ise montessori yatağa geçicem. Park yataklar pek dekoratif değil ama yapacak bir şey yok. Ama park yatak seçmeyi de beceremiyorum ben. Eşim de mağaza gezmeyi seven bir tip değil. Bildiğin eve park yatakları sipariş edip tiplerine bakıp geri iade ediyorum şu sıralarKızlar Ekim anneleri sayfasında da araştırıyorum. Bu yatak / beşik / karyola mevzuları ne olacak şimdi?
Anne yanı var, park yatak var, büyüyen yatak var, asansör beşik var. Hep aklım o asansör beşiklerdeydi, tam beşik gibi geliyordu bayılıyordum, bugün biraz mağaza gezdik. Eşim de büyüyen yatakları çok mantıklı buldu.
Sıralamaları nasıl olacak bunların? Ufak bi anne yanı alıp 3-5 ay sonra odasına aldığımızda beşik ya da büyüyen yatakta mı yatırıcaz??? Peki montessori ne olacak? Fotoğraflarda göründüğü gibi değilmiş, çok iri hepsi.
Benim de koyu renkli kısımların kenarları kaşınıyorSelam kizlar meme uçlarım deli gibi kaşınıyor. Parcalayasim geliyor.Sadece uçlar. Korkuyorum da kaşımaya. Doğumu tetikliyormus ya memelerle oynamak. Var mı yaşayan? Bu arada ilk gebeligimde hiç böyle bir şey yaşamadım.
Güle güle giysin minik ÖyküKızlarrrrr günaydınçok güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum bebeğimin yazılı zıbını geldi ve bayıldım
MaşaAllah sanırım bir ben henüz hiçbir şey yapmadım. Hiç birşey almadım henüz. Hazırlıklara Eylül'de başlarım diye düşündüm. Almanya'dan kıyafet mont ayakkabı falan geldi kız olduğunu duyan kıyafet getirdi şimdilik hastahane çıkışı işimi görür diye düşünüyorum ama bakalım. Eksikleri bakıp ona göre alışveriş yapmam lazım. Bir çorap 20 lira olurmu ya çok pahalıGünaydın kızlar ben bebişlerimin kıyafetlerini yıkamaya başladımfarkettim ki hiç çorap almamışım ve ağız mendili. Çorap tavsiyesi verebilecek olan varsa bekliyorum tanesi 15-20ye gelen çoraplar var internette daha uygun ve alıp memnun kaldığınız var mı
Aynısını bende görmüştüm almak istiyorum canım nerden aldınKızlarrrrr günaydınçok güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum bebeğimin yazılı zıbını geldi ve bayıldım
Günaydın kızlar
Ahhh bu benim de kanayan yaram. O ahşap beşikler aşırı şeker ama kullanışsız. Büyüyen beşik takımları ise bana yine gereksiz geldi. Bebek az büyür beğenmez, kiracıysan taşınma olur hasarlanır, düşündüğün kadar uzun süre kullanamazsın falan. Ben başlangıçta anne yanı olabilen park yatakta karar kıldım, sonrasında ise montessori yatağa geçicem. Park yataklar pek dekoratif değil ama yapacak bir şey yok. Ama park yatak seçmeyi de beceremiyorum ben. Eşim de mağaza gezmeyi seven bir tip değil. Bildiğin eve park yatakları sipariş edip tiplerine bakıp geri iade ediyorum şu sıralarbaşka türlü görüp karşılaştırma şansım yok çünkü. Ama en son yoykonunkinde karar kılabilirim. Daha ucuz yollu bir şeyler arıyordum ama sipariş ettiklerimin kalitesi içime sinmedi. Bir de bir kaç tane 5. Ayda yatak çöktü falan yorumları okudum. O yüzden yoykoyu seçicem galiba. Onu da sipariş verdim şimdi yolda bekliyorum
Benim de koyu renkli kısımların kenarları kaşınıyor
Güle güle giysin minik Öykü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?