2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gerçekten mi çok üzüldüm böyle bi şeyi kaçırmana. Ön başvuruyu da mı yapmamıştın? O zaman uyarıyorlar bildikleri için tercih yapacağını.
Kader arkadaşım mısın sen benim eşi polis olan öğretmenler çilesi diye bir gerçek var bu tayin döneminde tanışmış oldum

Çok geçmiş olsun. Hafif atlatırsın umarım. Gebelikte covid geçiren çok örnekten bahsetmişti doktorum, için rahat olsun yüzden. Ben de gebelik haberini aldıktan 3 gün sonra covid olmuştum
Allah bebek hareketli o yüzden kafam rahat ben bir şekilde atlatırım

Bugün dua edip yattım hiçbir şey görmedim

O zaman yoga saatimi değiştirmem lazım ikimiz aynı anda kalkarsak ne o emebilir ne ben yoga yapabilirim

Ben meyve Çiğ kuruyemişi arttirinca hiç canım Fast food abur cubur çekmiyor midemde almıyor dolu olduğu için

Valla canim o hem sana , hem esine(yardim edip etmemesi bakimindan) , ailedeki huzur duzen ortamina e tabi biraz da cocugun mizacina bagli. Ciddi bi skntı olmadkca bu dedign guzel duzeni kuranlar var bazilarina baya ozeniyorum 3 ufak cocuklu 1i bebek ama geziyo da tozuyo da evine de yetisiyo keyfine de bakiyo bakimina da.. Her sey bir butun ama olumsuz yazanlar da tabiki belki cevresinden belki kendi tecrubesinden yola cikip soyluyor.Herkesin texrubesi kendine ozeldir .Cok toz pembe olmayacak elbet zorlul olacak ama fazla da kulak asmamak Laxim milletin lafina

Günaydın kızlar

Ahhh bu benim de kanayan yaram. O ahşap beşikler aşırı şeker ama kullanışsız. Büyüyen beşik takımları ise bana yine gereksiz geldi. Bebek az büyür beğenmez, kiracıysan taşınma olur hasarlanır, düşündüğün kadar uzun süre kullanamazsın falan. Ben başlangıçta anne yanı olabilen park yatakta karar kıldım, sonrasında ise montessori yatağa geçicem. Park yataklar pek dekoratif değil ama yapacak bir şey yok. Ama park yatak seçmeyi de beceremiyorum ben. Eşim de mağaza gezmeyi seven bir tip değil. Bildiğin eve park yatakları sipariş edip tiplerine bakıp geri iade ediyorum şu sıralar başka türlü görüp karşılaştırma şansım yok çünkü. Ama en son yoykonunkinde karar kılabilirim. Daha ucuz yollu bir şeyler arıyordum ama sipariş ettiklerimin kalitesi içime sinmedi. Bir de bir kaç tane 5. Ayda yatak çöktü falan yorumları okudum. O yüzden yoykoyu seçicem galiba. Onu da sipariş verdim şimdi yolda bekliyorum
Benim de koyu renkli kısımların kenarları kaşınıyor
Kızlarrrrr günaydın çok güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum bebeğimin yazılı zıbını geldi ve bayıldım
Güle güle giysin minik Öykü

MaşaAllah sanırım bir ben henüz hiçbir şey yapmadım. Hiç birşey almadım henüz. Hazırlıklara Eylül'de başlarım diye düşündüm. Almanya'dan kıyafet mont ayakkabı falan geldi kız olduğunu duyan kıyafet getirdi şimdilik hastahane çıkışı işimi görür diye düşünüyorum ama bakalım. Eksikleri bakıp ona göre alışveriş yapmam lazım. Bir çorap 20 lira olurmu ya çok pahalı

Kızlar selamlar, riskli gebelik geçirdiğim için 30.haftadan sonra her an doğum olabilir. Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama erken doğum durumunda çantayı vs zor alıcaz yanımıza acaba kapı süsü gereksiz mi olur? Bir de bebeğim erken doğarsa kuvözde kalacak, gelenler zaten göremeyecek kapı süsünü görüp üzülürüm gibi geliyor bir de kararsız kaldım bu yüzden de

Günaydın kizlar gece 12 de yattım 2.5 da tak diye gözüm açıldı 5 e kadar uyuyamadım sonrada 9 44 gibi kalktım salak gibiyim ya ne olucak böyle uykusuzluk günümu etkiliyor iki gündür sizde böyle misiniz napiyonuz

Sanırım ben de bu yolu seçeceğim, önce park yatak, sonra da montessori. Asansörlü beşiklere bayılıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…