2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sanırım ben de bu yolu seçeceğim, önce park yatak, sonra da montessori. Asansörlü beşiklere bayılıyorum tabi
Tabi canım onlar mükemmel şekerler. Benim de gönlüm hep onlara gidiyor. İçinde de mis gibi fotoğraflar çekerim diyorum ama ömrü çok kısa maaleaef biliyorum

Ben hep uykusuzum kaç aydır. Güzel uyudum dediğim nadirdir ki onda bile uykum bölünmüştür ama hiç yoktan uykuya dalabilmişimdir. Dün gece mesela 2 yi geçiyordu uyuduğum defalarca uyandım, sabah 7 ye doğru uyandım çok terlemişim, duşa girdim çıktım tekrar yattım. Hafta içi tek fark, 7 ye doğru uyandığımda yine duşa giriyorum ama çalıştığım için uyumuyorum giyinip işe gidiyorum. 3 saat veya en fazla 5 saat uyuyorum o kadar

Geçmiş olsun canım yapmak istiyorsan yap tabi kalmasın içinde. Sorun nedir neden erken doğum riski var

Aman uykusuzluk çok zor kız bayılır insan. Ben hiç kaldıramıyorum çok kötü oluyorum uykusuz kalınca. Midem bulaniyo başım dönüyo iştahım kesiliyo fenalasiyorum bildiğin. Allah yardımcın olsun

Allah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah canım içinde kalmasın yaptır bence odasına yoksa beşiğinin oraya asarsın hastane kapısına asamasan bile ben öyle yapacağım

Kızlar bimde jenny willy 60*90 alt açma örtüsü 10lu 15.90 tlydi tesadüfen denk geldim baya baya ucuz burada depoda ellerinde kalanlar mıydı bilmiyorum sizin yasadiginiz yerlerde var midir bilemiyorum ama bakmak isteyen olursa bilginiz olsun geçen gün migrostan minies aldigima pişman oldum o 25 tlydi jenny willy daha dolgun ve daha büyük boyut olarak

Bir de eksiklerimiz
tırnak makası,
tarak,
pisik ve göğüs kremi,
şampuan,
göğüs pompası,
göğüs pedi,
ana kucağı ya da minik bi beşik düşünüyorum portatif,
puset,
bebek arabası.

önerisi olan alan veya alacagina karar vermiş olan varsa yazarsa çok sevinirim

Canim ben ilk oğluma yaptırdım hastanede kullanmadım daha sonra odasının kapısına astım çok güzel oldu. Bu sefer yine büyük oğluma bide yenidogacak olana aynısından hem isimlik hem yastık yaptırıyorum yatağının başına yada oda kapılarına asarım dedim.yastiklarida yataklarına koyarım.yaptir bence

Ben eylülde doğurursam diye çok stres yapıyorum eşimi yiyip bitirdim hazırlayalım diye yıkama faslımız bitti inşallah ütülemesini de yaptıracağım bir haftaya evet çok pahalı.

Ben hastane süslemeyi hiç düşünmedim o gün geldiğinde o modda olacağımı da sanmıyorum açıkçası. Çok güzel isimlikli süsler var ben de bakıyorum bir haftadır ama odalarına duvara asarım diye hayal kurarak bakıyorum hiç hastaneye taşımayı düşünmedim. Senin de nasip olursa götürürsün olmazsa odalarını süslemiş olur

Kızlar boğazım çok yanıyor ya sizde de var mı? Bebek mi saçlanıyor acaba? Sanki mideden yukarı çıkıyor boğazda düğümleniyor çok yakıyor rahatsız ediyor. Süt içsem geçer mi?

Aynısını bende görmüştüm almak istiyorum canım nerden aldın
Ben şu sayfandan aldım. Watsaaptan iletişime geçtim yardımcı oldular. Tereddüt etmiştim ama 5 gün de kargom geldi.

Kapı süsü konusunu varsa yakın arkadaşlarının halletmesi gerekiyor. Sen hem sancı çekip hem süslemelerle ilgilenemeyebilirsin. Foto istemiyorsan çokta gerek değil aslında. Sonuçta sen içeride yatarken kapı süsü kapının dışında kalacak

Yaptırdıysanız ya da yaptıracağınız yer belliyse link paylaşır mısın

Ben de çok üzüldüm bebeğim için buraya geçmem çok iyi olacaktı şimdi arabayla gidiyorum 5-10 dk sürüyor ama bu okul çok çok yakındı evet evet kesinlikle polis &öğretmen evlilikleri ve tayinleri bitmeyen çile

M mabel63 sen bebeklerine isim buldun mu ben de yaptıramıyorum hiçbir süs vs çünkü daha ismi yok oğlumun

Geçmiş olsun canım yapmak istiyorsan yap tabi kalmasın içinde. Sorun nedir neden erken doğum riski var
Sağ ol canım işte bakıp üzülür müyüm diyorum da belki de moral olur bana da plasenta previa var bende o sebeple erken doğum olabilir
Allah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah canım içinde kalmasın yaptır bence odasına yoksa beşiğinin oraya asarsın hastane kapısına asamasan bile ben öyle yapacağım
İnşallah canım en kötü beşiğinin üstüne asarım diye düşündüm ben de
Hatıra olur hem diye düşündüm ben de
İşte ben de özendim güle oynaya doğuma gidenlere ama acil bi durumda isimlik kalır evde gibi geldi. En kötü başucuna asarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…