Tabi canım onlar mükemmel şekerler. Benim de gönlüm hep onlara gidiyor. İçinde de mis gibi fotoğraflar çekerim diyorum ama ömrü çok kısa maaleaef biliyorumSanırım ben de bu yolu seçeceğim, önce park yatak, sonra da montessori. Asansörlü beşiklere bayılıyorum tabi
Henuz bende sislik olmadi da merak ettim :)Salı günü 27. Haftama gireceğim.
Ben hep uykusuzum kaç aydır. Güzel uyudum dediğim nadirdir ki onda bile uykum bölünmüştür ama hiç yoktan uykuya dalabilmişimdir. Dün gece mesela 2 yi geçiyordu uyuduğum defalarca uyandım, sabah 7 ye doğru uyandım çok terlemişim, duşa girdim çıktım tekrar yattım. Hafta içi tek fark, 7 ye doğru uyandığımda yine duşa giriyorum ama çalıştığım için uyumuyorum giyinip işe gidiyorum. 3 saat veya en fazla 5 saat uyuyorum o kadarGünaydın kizlar gece 12 de yattım 2.5 da tak diye gözüm açıldı 5 e kadar uyuyamadım sonrada 9 44 gibi kalktım salak gibiyim ya ne olucak böyle uykusuzluk günümu etkiliyor iki gündür sizde böyle misiniz napiyonuz
Geçmiş olsun canım yapmak istiyorsan yap tabi kalmasın içinde. Sorun nedir neden erken doğum riski varKızlar selamlar, riskli gebelik geçirdiğim için 30.haftadan sonra her an doğum olabilir. Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama erken doğum durumunda çantayı vs zor alıcaz yanımıza acaba kapı süsü gereksiz mi olur? Bir de bebeğim erken doğarsa kuvözde kalacak, gelenler zaten göremeyecekkapı süsünü görüp üzülürüm gibi geliyor bir de kararsız kaldım bu yüzden de
Aman uykusuzluk çok zor kız bayılır insan. Ben hiç kaldıramıyorum çok kötü oluyorum uykusuz kalınca. Midem bulaniyo başım dönüyo iştahım kesiliyo fenalasiyorum bildiğin. Allah yardımcın olsunBen hep uykusuzum kaç aydır. Güzel uyudum dediğim nadirdir ki onda bile uykum bölünmüştür ama hiç yoktan uykuya dalabilmişimdir. Dün gece mesela 2 yi geçiyordu uyuduğum defalarca uyandım, sabah 7 ye doğru uyandım çok terlemişim, duşa girdim çıktım tekrar yattım. Hafta içi tek fark, 7 ye doğru uyandığımda yine duşa giriyorum ama çalıştığım için uyumuyorum giyinip işe gidiyorum. 3 saat veya en fazla 5 saat uyuyorum o kadar
Allah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah canımKızlar selamlar, riskli gebelik geçirdiğim için 30.haftadan sonra her an doğum olabilir. Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama erken doğum durumunda çantayı vs zor alıcaz yanımıza acaba kapı süsü gereksiz mi olur? Bir de bebeğim erken doğarsa kuvözde kalacak, gelenler zaten göremeyecekkapı süsünü görüp üzülürüm gibi geliyor bir de kararsız kaldım bu yüzden de
Canim ben ilk oğluma yaptırdım hastanede kullanmadım daha sonra odasının kapısına astım çok güzel oldu. Bu sefer yine büyük oğluma bide yenidogacak olana aynısından hem isimlik hem yastık yaptırıyorum yatağının başına yada oda kapılarına asarım dedim.yastiklarida yataklarına koyarım.yaptir benceKızlar selamlar, riskli gebelik geçirdiğim için 30.haftadan sonra her an doğum olabilir. Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama erken doğum durumunda çantayı vs zor alıcaz yanımıza acaba kapı süsü gereksiz mi olur? Bir de bebeğim erken doğarsa kuvözde kalacak, gelenler zaten göremeyecekkapı süsünü görüp üzülürüm gibi geliyor bir de kararsız kaldım bu yüzden de
Ben eylülde doğurursam diye çok stres yapıyorum eşimi yiyip bitirdim hazırlayalım diye yıkama faslımız bitti inşallah ütülemesini de yaptıracağım bir haftayaMaşaAllah sanırım bir ben henüz hiçbir şey yapmadım. Hiç birşey almadım henüz. Hazırlıklara Eylül'de başlarım diye düşündüm. Almanya'dan kıyafet mont ayakkabı falan geldi kız olduğunu duyan kıyafet getirdi şimdilik hastahane çıkışı işimi görür diye düşünüyorum ama bakalım. Eksikleri bakıp ona göre alışveriş yapmam lazım. Bir çorap 20 lira olurmu ya çok pahalı
Ben hastane süslemeyi hiç düşünmedim o gün geldiğinde o modda olacağımı da sanmıyorum açıkçası. Çok güzel isimlikli süsler var ben de bakıyorum bir haftadır ama odalarına duvara asarım diye hayal kurarak bakıyorum hiç hastaneye taşımayı düşünmedim. Senin de nasip olursa götürürsün olmazsa odalarını süslemiş olurKızlar selamlar, riskli gebelik geçirdiğim için 30.haftadan sonra her an doğum olabilir. Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama erken doğum durumunda çantayı vs zor alıcaz yanımıza acaba kapı süsü gereksiz mi olur? Bir de bebeğim erken doğarsa kuvözde kalacak, gelenler zaten göremeyecekkapı süsünü görüp üzülürüm gibi geliyor bir de kararsız kaldım bu yüzden de
Başa gelince mecbur dayanıyorsun yapacak bişey yokAman uykusuzluk çok zor kız bayılır insan. Ben hiç kaldıramıyorum çok kötü oluyorum uykusuz kalınca. Midem bulaniyo başım dönüyo iştahım kesiliyo fenalasiyorum bildiğin. Allah yardımcın olsun
Ben şu sayfandan aldım. Watsaaptan iletişime geçtim yardımcı oldular. Tereddüt etmiştim ama 5 gün de kargom geldi.Aynısını bende görmüştüm almak istiyorum canım nerden aldın
Kapı süsü konusunu varsa yakın arkadaşlarının halletmesi gerekiyor. Sen hem sancı çekip hem süslemelerle ilgilenemeyebilirsin. Foto istemiyorsan çokta gerek değil aslında. Sonuçta sen içeride yatarken kapı süsü kapının dışında kalacakKızlar selamlar, riskli gebelik geçirdiğim için 30.haftadan sonra her an doğum olabilir. Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama erken doğum durumunda çantayı vs zor alıcaz yanımıza acaba kapı süsü gereksiz mi olur? Bir de bebeğim erken doğarsa kuvözde kalacak, gelenler zaten göremeyecekkapı süsünü görüp üzülürüm gibi geliyor bir de kararsız kaldım bu yüzden de
Yaptırdıysanız ya da yaptıracağınız yer belliyse link paylaşır mısınCanim ben ilk oğluma yaptırdım hastanede kullanmadım daha sonra odasının kapısına astım çok güzel oldu. Bu sefer yine büyük oğluma bide yenidogacak olana aynısından hem isimlik hem yastık yaptırıyorum yatağının başına yada oda kapılarına asarım dedim.yastiklarida yataklarına koyarım.yaptir bence
Ben de çok üzüldüm bebeğim için buraya geçmem çok iyi olacaktı şimdi arabayla gidiyorum 5-10 dk sürüyor ama bu okul çok çok yakındıGerçekten mi çok üzüldüm böyle bi şeyi kaçırmana. Ön başvuruyu da mı yapmamıştın? O zaman uyarıyorlar bildikleri için tercih yapacağını.
Kader arkadaşım mısın sen benim eşi polis olan öğretmenler çilesi diye bir gerçek var bu tayin döneminde tanışmış oldum
Bunları yaptırıyorum isimleri Kıvanç Ovünç olacakYaptırdıysanız ya da yaptıracağınız yer belliyse link paylaşır mısın
M mabel63 sen bebeklerine isim buldun mu ben de yaptıramıyorum hiçbir süs vs çünkü daha ismi yok oğlumunBen hastane süslemeyi hiç düşünmedim o gün geldiğinde o modda olacağımı da sanmıyorum açıkçası. Çok güzel isimlikli süsler var ben de bakıyorum bir haftadır ama odalarına duvara asarım diye hayal kurarak bakıyorum hiç hastaneye taşımayı düşünmedim. Senin de nasip olursa götürürsün olmazsa odalarını süslemiş olur
Sağ ol canım işte bakıp üzülür müyüm diyorum da belki de moral olur bana daGeçmiş olsun canım yapmak istiyorsan yap tabi kalmasın içinde. Sorun nedir neden erken doğum riski var
İnşallah canım en kötü beşiğinin üstüne asarım diye düşündüm ben deAllah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah canımiçinde kalmasın yaptır bence odasına yoksa beşiğinin oraya asarsın hastane kapısına asamasan bile ben öyle yapacağım
Hatıra olur hem diye düşündüm ben deCanim ben ilk oğluma yaptırdım hastanede kullanmadım daha sonra odasının kapısına astım çok güzel oldu. Bu sefer yine büyük oğluma bide yenidogacak olana aynısından hem isimlik hem yastık yaptırıyorum yatağının başına yada oda kapılarına asarım dedim.yastiklarida yataklarına koyarım.yaptir bence
İşte ben de özendim güle oynaya doğuma gidenlere ama acil bi durumda isimlik kalır evde gibi geldi. En kötü başucuna asarım artıkBen hastane süslemeyi hiç düşünmedim o gün geldiğinde o modda olacağımı da sanmıyorum açıkçası. Çok güzel isimlikli süsler var ben de bakıyorum bir haftadır ama odalarına duvara asarım diye hayal kurarak bakıyorum hiç hastaneye taşımayı düşünmedim. Senin de nasip olursa götürürsün olmazsa odalarını süslemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?