2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlk doğumun olduğu için okadar riskli olPaz canım zamaninda doğumun olur ins.su ana kadar sukur ki kanamamiz olmadı ins 37_38i görürüz sürekli dua ediyorum bende

İlk doğumun olduğu için okadar riskli olPaz canım zamaninda doğumun olur ins.su ana kadar sukur ki kanamamiz olmadı ins 37_38i görürüz sürekli dua ediyorum bende
İnsallah inşallah 30 lu haftalarda bebek ağırlaştıkça kanama riski artıyor diyorlar o yüzden içime bir korku geliyor düşündükçe

Ben eylülde doğurursam diye çok stres yapıyorum eşimi yiyip bitirdim hazırlayalım diye yıkama faslımız bitti inşallah ütülemesini de yaptıracağım bir haftaya evet çok pahalı.
İlk çocuk mu? İlk çocuk çok heyecanlı oluyo benim 3. Diye sanırım çok rahatım ev iş çocuklar derken pek fırsatım olmuyo. Çocukların okul alışverişini yaptıktan sonra bebişimlede ilgilencem inşaAllah. Onu sona attım diye kızmaz inşaAllah

Canım inşaAllah düzelir ya. Benim 2ci çocukta vardı 36ya kadar beklicez düzelmezse sezeryan demişti. 36da Düzeldi çok şükür. Herşey yasak sana demi
Evet canım yasak valla benim doktorum anlamadığım bir şekilde artık düzelmez dedi bir de doğumunu da ben yaptıramam diyip işin içinden çıktı :) haftaya bir profesörden randevu aldım bakalım inşallah o daha güzel şeyler söyler

Ben listendekilerin çoğunu ebebekten aldım canım, sende oraya bakabilirsin hemde birkaç farklı marka da var, hangisi içine sinerse onu alırsın.

Takipteymişim meğer
Neye güvenerek söylüyo ki. Bencede profesör en iyisi onun görüşünü al onun takibinde kal en iyisi. Zaten düzelmezse doğumunu uzman doktor yapmıyo tam teşekkürlü hastahane olması gerekiyo. Doktor şehir dışına gitmeme bile izin vermiyordu tam teşekkürlü hastahane olması lazım bulunduğun yerde diyodu

Evet öyleymiş canım normalde özel hastanede doğum yaparım diyordum ama şehir hastanesinde doğum yolları gözüktü bana

Evet ilk çocuklarımız muhtemelen de son olacaklar sağlıkla gelsinler inşallah da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…