- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.445
- 83
Çok güzelBunları yaptırıyorum isimleri Kıvanç Ovünç olacak
İlk doğumun olduğu için okadar riskli olPaz canım zamaninda doğumun olur ins.su ana kadar sukur ki kanamamiz olmadı ins 37_38i görürüz sürekli dua ediyorum bendeSağ ol canım işte bakıp üzülür müyüm diyorum da belki de moral olur bana daplasenta previa var bende o sebeple erken doğum olabilir
İnşallah canım en kötü beşiğinin üstüne asarım diye düşündüm ben de
Hatıra olur hem diye düşündüm ben de
İşte ben de özendim güle oynaya doğuma gidenlere ama acil bi durumda isimlik kalır evde gibi geldi. En kötü başucuna asarım artık
İnsallah inşallahİlk doğumun olduğu için okadar riskli olPaz canım zamaninda doğumun olur ins.su ana kadar sukur ki kanamamiz olmadı ins 37_38i görürüz sürekli dua ediyorum bende
İlk çocuk mu? İlk çocuk çok heyecanlı oluyo benim 3. Diye sanırım çok rahatımBen eylülde doğurursam diye çok stres yapıyorum eşimi yiyip bitirdim hazırlayalım diye yıkama faslımız bitti inşallah ütülemesini de yaptıracağım bir haftayaevet çok pahalı.
Aynen ya Rabbim yardımcın olsunBaşa gelince mecbur dayanıyorsun yapacak bişey yok
Teşekkür ederim canım bende bakayımBen şu sayfandan aldım. Watsaaptan iletişime geçtim yardımcı oldular. Tereddüt etmiştim ama 5 gün de kargom geldi.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
Canım inşaAllah düzelir ya. Benim 2ci çocukta vardı 36ya kadar beklicez düzelmezse sezeryan demişti. 36da Düzeldi çok şükür. Herşey yasak sana demiSağ ol canım işte bakıp üzülür müyüm diyorum da belki de moral olur bana daplasenta previa var bende o sebeple erken doğum olabilir
Evet canım yasak valla benim doktorum anlamadığım bir şekilde artık düzelmez dedi bir de doğumunu da ben yaptıramam diyip işin içinden çıktı :) haftaya bir profesörden randevu aldım bakalım inşallah o daha güzel şeyler söylerCanım inşaAllah düzelir ya. Benim 2ci çocukta vardı 36ya kadar beklicez düzelmezse sezeryan demişti. 36da Düzeldi çok şükür. Herşey yasak sana demi
Ben listendekilerin çoğunu ebebekten aldım canım, sende oraya bakabilirsin hemde birkaç farklı marka da var, hangisi içine sinerse onu alırsın.Kızlar bimde jenny willy 60*90 alt açma örtüsü 10lu 15.90 tlydi tesadüfen denk geldim baya baya ucuz burada depoda ellerinde kalanlar mıydı bilmiyorum sizin yasadiginiz yerlerde var midir bilemiyorum ama bakmak isteyen olursa bilginiz olsun geçen gün migrostan minies aldigima pişman oldum o 25 tlydi jenny willy daha dolgun ve daha büyük boyut olarak
Bir de eksiklerimiz
tırnak makası,
tarak,
pisik ve göğüs kremi,
şampuan,
göğüs pompası,
göğüs pedi,
ana kucağı ya da minik bi beşik düşünüyorum portatif,
puset,
bebek arabası.
önerisi olan alan veya alacagina karar vermiş olan varsa yazarsa çok sevinirim
Takipteymişim meğerBen şu sayfandan aldım. Watsaaptan iletişime geçtim yardımcı oldular. Tereddüt etmiştim ama 5 gün de kargom geldi.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
Neye güvenerek söylüyo ki. Bencede profesör en iyisi onun görüşünü al onun takibinde kal en iyisi. Zaten düzelmezse doğumunu uzman doktor yapmıyo tam teşekkürlü hastahane olması gerekiyo. Doktor şehir dışına gitmeme bile izin vermiyordu tam teşekkürlü hastahane olması lazım bulunduğun yerde diyoduEvet canım yasak valla benim doktorum anlamadığım bir şekilde artık düzelmez dedi bir de doğumunu da ben yaptıramam diyip işin içinden çıktı :) haftaya bir profesörden randevu aldım bakalım inşallah o daha güzel şeyler söyler
Evet öyleymiş canım normalde özel hastanede doğum yaparım diyordum ama şehir hastanesinde doğum yolları gözüktü banaTakipteymişim meğer
Neye güvenerek söylüyo ki. Bencede profesör en iyisi onun görüşünü al onun takibinde kal en iyisi. Zaten düzelmezse doğumunu uzman doktor yapmıyo tam teşekkürlü hastahane olması gerekiyo. Doktor şehir dışına gitmeme bile izin vermiyordu tam teşekkürlü hastahane olması lazım bulunduğun yerde diyodu
Evet ilk çocuklarımızİlk çocuk mu? İlk çocuk çok heyecanlı oluyo benim 3. Diye sanırım çok rahatımev iş çocuklar derken pek fırsatım olmuyo. Çocukların okul alışverişini yaptıktan sonra bebişimlede ilgilencem inşaAllah. Onu sona attım diye kızmaz inşaAllah
Hayırlısı olsun canım sende bebişte iyi olunda önemli olan o. Hem şehir hastahaneleride çok güzelEvet öyleymiş canım normalde özel hastanede doğum yaparım diyordum ama şehir hastanesinde doğum yolları gözüktü bana
Ondandır bu heyecan çok normalEvet ilk çocuklarımızmuhtemelen de son olacaklar sağlıkla gelsinler inşallah da
Bebek arabası olarak nasıl bi şey tercih ettin canimBen listendekilerin çoğunu ebebekten aldım canım, sende oraya bakabilirsin hemde birkaç farklı marka da var, hangisi içine sinerse onu alırsın.
Olmaz canım benim ilk geveligimde hiç olmamisti.icini ferah tut. Ben bu ikinci diye korkuyorumİnsallah inşallah30 lu haftalarda bebek ağırlaştıkça kanama riski artıyor diyorlar o yüzden içime bir korku geliyor düşündükçe
İnşallah ikimizin de hiç kanaması olmadan zamanında bebeklerimiz kucaklarımıza alırızOlmaz canım benim ilk geveligimde hiç olmamisti.icini ferah tut. Ben bu ikinci diye korkuyorum
Amin canimİnşallah ikimizin de hiç kanaması olmadan zamanında bebeklerimiz kucaklarımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?