- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Cok gecmis olsun, kolayca atlatirsiniz umarim.Kızlar benim covid pozitif çıktı
Yalnjz degilsin. 2 zibin 2 yelekten başka biseyi yok henuz kuzumun eylul ayi baslangicinda nasipse alacagim cunku evimde degilim ve alsam da bavulla goturmem imkansiz, ucakla donecegimMaşaAllah sanırım bir ben henüz hiçbir şey yapmadım. Hiç birşey almadım henüz. Hazırlıklara Eylül'de başlarım diye düşündüm. Almanya'dan kıyafet mont ayakkabı falan geldi kız olduğunu duyan kıyafet getirdi şimdilik hastahane çıkışı işimi görür diye düşünüyorum ama bakalım. Eksikleri bakıp ona göre alışveriş yapmam lazım. Bir çorap 20 lira olurmu ya çok pahalı
Bebek arabası olarak nasıl bi şey tercih ettin canim
ben katlanan küvet setinden almıştım ebebekten katlayıp banyo dolabının altına kaldırdım yer kaplamaması açısından çok iyi oldu inşallah kullanışlı da olur.Kızlar banyo seti olarak ne aldınız ? Küvet filan onu soruyorum
Aşı olmuş muydunuz, olduysanız kaç tane ben de 4.5 aylık hamileyim dr biontech olmalısın diyor daCok gecmis olsun, kolayca atlatirsiniz umarim.
Bebiş biraz büyüyünce ona baskı yapıp kapatıyor diyorlar. Diğerleri de çok yer kaplıyorben katlanan küvet setinden almıştım ebebekten katlayıp banyo dolabının altına kaldırdım yer kaplamaması açısından çok iyi oldu inşallah kullanışlı da olur.
Zamanımız var daha canım hazırlık için Eylül uygundur diye düşünüyorumYalnjz degilsin. 2 zibin 2 yelekten başka biseyi yok henuz kuzumun eylul ayi baslangicinda nasipse alacagim cunku evimde degilim ve alsam da bavulla goturmem imkansiz, ucakla donecegim
Çok hoş iki isim deBenim de birisi hala kesin değil ama %90karar verdik gibi. Defne ve Nil düşünüyoruz
Bilmiyordum ama Büyüdüğünde filede değil içinde yıkarım diye düşünüyorum küvet içi süngerler gördüm e bebekte çok hoşuma gitti sonrası için alırım dedim isabet olmuş o zamanBebiş biraz büyüyünce ona baskı yapıp kapatıyor diyorlar. Diğerleri de çok yer kaplıyor
Günaydın, çok güzel bir hatıra olmuş bebişinize de size deGunaydin kizlar,
Bizim bugun aycicek tarlasinda foto cekimimiz vardi27+6 dan Merhaba
çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallahKızlar benim covid pozitif çıktı
evetGünaydın, çok güzel bir hatıra olmuş bebişinize de size de
katılıyorum bende istemiyorum:) ama annemle kayınvalideme dedim içinizde kalacak bişey olmasın yapmak istediğiniz hevesiniz varsa yapın diyeBen hastane süslemeyi hiç düşünmedim o gün geldiğinde o modda olacağımı da sanmıyorum açıkçası. Çok güzel isimlikli süsler var ben de bakıyorum bir haftadır ama odalarına duvara asarım diye hayal kurarak bakıyorum hiç hastaneye taşımayı düşünmedim. Senin de nasip olursa götürürsün olmazsa odalarını süslemiş olur
Çok.güzelmiş güle güle kullansın bebisinBen bu ürünü aldım canım, hem baston kadar hafif hem de puseti üzerine takılabiliyor.Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?