2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanımlar geçmiş yazıları çok takip edemedim şeker yüklemesi yaptıranlar aile hekimliğinde yapılıyor mu bu işlem nasıl yaptınız? Ben şehir dışındayım bir süredir de öyle olucam yapılıyorsa da misafir olarak yaparlar mı bu işlemi yarın gidip bir sorucam ama aklıma takıldı

Yalnjz degilsin. 2 zibin 2 yelekten başka biseyi yok henuz kuzumun eylul ayi baslangicinda nasipse alacagim cunku evimde degilim ve alsam da bavulla goturmem imkansiz, ucakla donecegim

ben katlanan küvet setinden almıştım ebebekten katlayıp banyo dolabının altına kaldırdım yer kaplamaması açısından çok iyi oldu inşallah kullanışlı da olur.
Bebiş biraz büyüyünce ona baskı yapıp kapatıyor diyorlar. Diğerleri de çok yer kaplıyor

Bebiş biraz büyüyünce ona baskı yapıp kapatıyor diyorlar. Diğerleri de çok yer kaplıyor
Bilmiyordum ama Büyüdüğünde filede değil içinde yıkarım diye düşünüyorum küvet içi süngerler gördüm e bebekte çok hoşuma gitti sonrası için alırım dedim isabet olmuş o zaman Benim lavabom küvetten bile büyük az büyüsünler onun içine de o süngerleri koyup yıkamayı düşünüyorum günlük rutine çevirebilirsem hayalimdeki gibi

katılıyorum bende istemiyorum:) ama annemle kayınvalideme dedim içinizde kalacak bişey olmasın yapmak istediğiniz hevesiniz varsa yapın diye

28+0 olduk 7. Aya şu şekil giriş yapıyoruz mental çöküşlerdeyiz.
Hic bir şey yetişmeyecek, evi kim temizleyecek, kıyafetleri ne zaman yıkasam, ya erken doğurursam, nasıl dogurucam, sütüm gelir mi, aldıklarım bebegin üstüne uyar mı, şunu da mi alam bunu da mı yapam vs vs..... Kafamda deli sorular

Eklentiler

• Screenshot_20220822-100112_1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…