Tamda aynı düşüncelerle boğuşuyorum kaç gündür28+0 olduk 7. Aya şu şekil giriş yapıyoruz mental çöküşlerdeyiz.
Hic bir şey yetişmeyecek, evi kim temizleyecek, kıyafetleri ne zaman yıkasam, ya erken doğurursam, nasıl dogurucam, sütüm gelir mi, aldıklarım bebegin üstüne uyar mı, şunu da mi alam bunu da mı yapam vs vs..... Kafamda deli sorular
hahahah benim haftasonu halim :) daha iyi anlatılamazdı gerçekten. hiç bir şeye başlayamayıp, manikür pediküre attım kendimi28+0 olduk 7. Aya şu şekil giriş yapıyoruz mental çöküşlerdeyiz.
Hic bir şey yetişmeyecek, evi kim temizleyecek, kıyafetleri ne zaman yıkasam, ya erken doğurursam, nasıl dogurucam, sütüm gelir mi, aldıklarım bebegin üstüne uyar mı, şunu da mi alam bunu da mı yapam vs vs..... Kafamda deli sorular
Ben yıkadım kızlar annem de ütülerini yapıyor hastane çantamı da 2 haftaya kadar yaparım herhalde. Daha eksikler var alınması gereken onları alınca hazırlayacağım. Daha geçe bırakmaya gerek yok diye düşünüyorum ne olur ne olmaz diyeTamda aynı düşüncelerle boğuşuyorum kaç gündürnereden başlayacağız mesela ne zaman hazırlamalıyız hastane çantasını , kıyafetlerini erken yıkasak toz olur mu?
Bence de en iyisini yapmışsınız. Bende 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum anca hazırlarım en azından hastane çantası hazır dursun ne olur ne olmazBen yıkadım kızlar annem de ütülerini yapıyor hastane çantamı da 2 haftaya kadar yaparım herhalde. Daha eksikler var alınması gereken onları alınca hazırlayacağım. Daha geçe bırakmaya gerek yok diye düşünüyorum ne olur ne olmaz diye
Aynen28+0 olduk 7. Aya şu şekil giriş yapıyoruz mental çöküşlerdeyiz.
Canım göremedim benKızlar hepsiburada da bezler falan indirimde. İkincisi 1 lira. Google da baktım ikili paket ucuza geliyor. Haberiniz olsun
Bende bebek deterjanı alayım, bide hastane çıkışı, hepsini yıkayıp ütüleyip kaldıracağım. Ne olur olmaz. Tedbir iyidirBen yıkadım kızlar annem de ütülerini yapıyor hastane çantamı da 2 haftaya kadar yaparım herhalde. Daha eksikler var alınması gereken onları alınca hazırlayacağım. Daha geçe bırakmaya gerek yok diye düşünüyorum ne olur ne olmaz diye
Ana sayfada geldi canım ya bak ekran görüntüsünü atayım sana satıcı sleepy. İki tane at sepete indirim orada gözükür belki. Çeşit çeşit boylarda bebek bezi aldımCanım göremedim ben
Evet evet kesinlikle son dakka ya da ağırlaşınca yapmak daha zor kesinlikle yapalım hazır olsun kafamız da rahat olur hemBence de en iyisini yapmışsınız. Bende 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum anca hazırlarım en azından hastane çantası hazır dursun ne olur ne olmaz
Bende bebek deterjanı alayım, bide hastane çıkışı, hepsini yıkayıp ütüleyip kaldıracağım. Ne olur olmaz. Tedbir iyidir
Evet canım ben deterjan olarak sivenonun bebek deterjanını aldım memnunum öneririm
Ana sayfada geldi canım ya bak ekran görüntüsünü atayım sana satıcı sleepy. İki tane at sepete indirim orada gözükür belki. Çeşit çeşit boylarda bebek bezi aldım6 paket oldu şimdiden
Sağlıkla gelirler inşallahEvet evet kesinlikle son dakka ya da ağırlaşınca yapmak daha zor kesinlikle yapalım hazır olsun kafamız da rahat olur hemgeriye bebişlerimiz beklemek kalır
Bak link gönderiyorum belki buradan bulursun. Altta bedenleri var seç onlardan sipariş öncesi kontrol et ama 2. Si eklenince sepetin1 lira artması lazımCanım göremedim ben
Geçen bende baktım ona, sanıyorum bende ondan alacak gibiyim. SağolasınEvet evet kesinlikle son dakka ya da ağırlaşınca yapmak daha zor kesinlikle yapalım hazır olsun kafamız da rahat olur hemgeriye bebişlerimiz beklemek kalır
Çokkkk güzelllllGunaydin kizlar,
Bizim bugun aycicek tarlasinda foto cekimimiz vardi27+6 dan Merhaba
Teşekkürler kuzuçok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah
Ben de bu kampanyayı yazmaya girmiştim fiyatlar indirimsiz fakat ikinci 1tl olunca bez başına düşen fiyat baya uygun oluyor sleepy düşünenler kaçırmasın. 1nunara aldım ben sadece ne kadar 1 numara almak gerek 200adet var şuanda ama iki bebekBende bebek deterjanı alayım, bide hastane çıkışı, hepsini yıkayıp ütüleyip kaldıracağım. Ne olur olmaz. Tedbir iyidir
Ana sayfada geldi canım ya bak ekran görüntüsünü atayım sana satıcı sleepy. İki tane at sepete indirim orada gözükür belki. Çeşit çeşit boylarda bebek bezi aldım6 paket oldu şimdiden
Bende buldum 2 paket 1 2 paket 2 numara aldım. Birde ıslak mendil aldım. Acaba kaç paket gerekirBende bebek deterjanı alayım, bide hastane çıkışı, hepsini yıkayıp ütüleyip kaldıracağım. Ne olur olmaz. Tedbir iyidir
Kaç mg yaptırdınız? Benim de yaklaşık bı değerlerdeydi sorun yok dedi bana direk doktorum. 75mg içinHanımlar şeker yüklemesini yaptırdım ilk saat 155 çıktı ikinci saate için bekletti doktor 141 çıktı. Diyet ve yürüyüş dedi sonra tekrar kontrol edilecekmiş
Ben katlanamayan küvet takımızdan aldım e bebekten. Banyom müsait onu göz önün de bulundurdum. Bi de katlanları kullanan arkadaşlarım önermediler ani kapanmalara karşıKızlar banyo seti olarak ne aldınız ? Küvet filan onu soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?