2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tamda aynı düşüncelerle boğuşuyorum kaç gündür nereden başlayacağız mesela ne zaman hazırlamalıyız hastane çantasını , kıyafetlerini erken yıkasak toz olur mu?

hahahah benim haftasonu halim :) daha iyi anlatılamazdı gerçekten. hiç bir şeye başlayamayıp, manikür pediküre attım kendimi

Tamda aynı düşüncelerle boğuşuyorum kaç gündür nereden başlayacağız mesela ne zaman hazırlamalıyız hastane çantasını , kıyafetlerini erken yıkasak toz olur mu?
Ben yıkadım kızlar annem de ütülerini yapıyor hastane çantamı da 2 haftaya kadar yaparım herhalde. Daha eksikler var alınması gereken onları alınca hazırlayacağım. Daha geçe bırakmaya gerek yok diye düşünüyorum ne olur ne olmaz diye

Kızlar hepsiburada da bezler falan indirimde. İkincisi 1 lira. Google da baktım ikili paket ucuza geliyor. Haberiniz olsun

Bence de en iyisini yapmışsınız. Bende 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum anca hazırlarım en azından hastane çantası hazır dursun ne olur ne olmaz

Aynen

Bende bebek deterjanı alayım, bide hastane çıkışı, hepsini yıkayıp ütüleyip kaldıracağım. Ne olur olmaz. Tedbir iyidir

Canım göremedim ben
Ana sayfada geldi canım ya bak ekran görüntüsünü atayım sana satıcı sleepy. İki tane at sepete indirim orada gözükür belki. Çeşit çeşit boylarda bebek bezi aldım 6 paket oldu şimdiden

Eklentiler

• Screenshot_20220822-122938_Hepsiburada.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220822-122922_Hepsiburada.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 61
Bence de en iyisini yapmışsınız. Bende 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum anca hazırlarım en azından hastane çantası hazır dursun ne olur ne olmaz
Evet evet kesinlikle son dakka ya da ağırlaşınca yapmak daha zor kesinlikle yapalım hazır olsun kafamız da rahat olur hem geriye bebişlerimiz beklemek kalır

Ben de bu kampanyayı yazmaya girmiştim fiyatlar indirimsiz fakat ikinci 1tl olunca bez başına düşen fiyat baya uygun oluyor sleepy düşünenler kaçırmasın. 1nunara aldım ben sadece ne kadar 1 numara almak gerek 200adet var şuanda ama iki bebek

Bende buldum 2 paket 1 2 paket 2 numara aldım. Birde ıslak mendil aldım. Acaba kaç paket gerekir

Eklentiler

• B67BF8BA-F0DC-4004-9A14-B834130CC200.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 81
Hanımlar şeker yüklemesini yaptırdım ilk saat 155 çıktı ikinci saate için bekletti doktor 141 çıktı. Diyet ve yürüyüş dedi sonra tekrar kontrol edilecekmiş

Hanımlar şeker yüklemesini yaptırdım ilk saat 155 çıktı ikinci saate için bekletti doktor 141 çıktı. Diyet ve yürüyüş dedi sonra tekrar kontrol edilecekmiş
Kaç mg yaptırdınız? Benim de yaklaşık bı değerlerdeydi sorun yok dedi bana direk doktorum. 75mg için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…