- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Ben de bu kampanyayı yazmaya girmiştim fiyatlar indirimsiz fakat ikinci 1tl olunca bez başına düşen fiyat baya uygun oluyor sleepy düşünenler kaçırmasın. 1nunara aldım ben sadece ne kadar 1 numara almak gerek 200adet var şuanda ama iki bebek
İkinize de toplu cevabım olsun kızlar, kaçar tane gideceği her bebekte değişir diyorlar. Fakat sıcakfırsatlar da bebek ürünlerinin paylaşıldığı fırsat sayfasındaydı galiba tahmini rakamları yazmışlardı. Aklımda kaldığı kadarıylaBende buldum 2 paket 1 2 paket 2 numara aldım. Birde ıslak mendil aldım. Acaba kaç paket gerekir
Canım ben aşağıdakini aldım, 150 liraya almıştım. Özellkle gri seçtim yer sararıp solmaıs nispeten zor olur diyeKızlar banyo seti olarak ne aldınız ? Küvet filan onu soruyorum
Evet ben de sırf bu yorumlar sebebiyle almadım. Küvetinde değil ama kovasında kendi kendine kapanmalar oluyor diye okudum. Küvetinde zaten ayaklık olduğundan kapanması mümkün değil ama kovası kapanıp suyu dökülürse uğraşmak lazım. Diğerlerinden de pahalı zaten. Bunları kullanırım, bir süre sonra çok mu gözüme battı kaldırır atarım ya da ihtiyacı olan birine veririm diye düşündüm.Bebiş biraz büyüyünce ona baskı yapıp kapatıyor diyorlar. Diğerleri de çok yer kaplıyor
Ben de geçen hafta gittiğimde tam tersi "bebeğin ayakları aşağıda kafası midenin altında, bu aralar reflün olabilir midene baskı yaptığından" demişti. Gerçekten de ara ara reflü tadımı kaçırıyor. Burdn yola çıkarak seninkinin aşağı baskı yapması yerçekiminin de etkisiyle daha muhtrmel gibiKasıklarımda alta doğru sancı var kızlar normal mi ? Arada sanki baskı gibi bişey oluyor böyle baskı oluyor duruyor saniyelik bişey. Baazen de ağrı sancı gibi bişey saplanıyor. İzin alıp eve gitmem şu anda imkansız. Sizde de öyle mi ? Bu aralar arttı. Geçenn gittiğimde doktor bebeğin başı aşağıda demişti o mu baskı yapıyor ki
Benim de ikiz olmasından dolayı erken doğum olacak. Ben kapı süsü ve çikolata dışında hastaneye bişey götürmeyi düşünmüyorum. Kapı süsünü de evde kullanmak için istiyorum aslında daha çok. Küveze de girseler inşallah sağlıkla çıkacaklarKızlar selamlar, riskli gebelik geçirdiğim için 30.haftadan sonra her an doğum olabilir. Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama erken doğum durumunda çantayı vs zor alıcaz yanımıza acaba kapı süsü gereksiz mi olur? Bir de bebeğim erken doğarsa kuvözde kalacak, gelenler zaten göremeyecekkapı süsünü görüp üzülürüm gibi geliyor bir de kararsız kaldım bu yüzden de
Biz de önümüzdeki hafta her şeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyoruzBen eylülde doğurursam diye çok stres yapıyorum eşimi yiyip bitirdim hazırlayalım diye yıkama faslımız bitti inşallah ütülemesini de yaptıracağım bir haftayaevet çok pahalı.
Evet düşün bizde her şey x2 bu ekonomide bi deAyy güle güle kullansın minişler yaaaaay kıyamam her şeyi de çifter çifter alıyorsun bir kız bir erkek olması cidden mükemmel, her ikisini de tatmış olacaksın
bunları ben de görmüştüm ve beğenmiştim ama 1 yaş almaya çekiniyorum biraz ya. Bazı markaların kalıpları büyük ya da küçük olabiliyor yaa. O yüzden büyük beden çok
Biz 4 paket 1 numara aldık. Toplam 256 adet bez ivar. Sonrasında bebeklerin durumuna göre devamını alıcaz. 256 bez ancak 2 bebeğe 15 gün giderBen de bu kampanyayı yazmaya girmiştim fiyatlar indirimsiz fakat ikinci 1tl olunca bez başına düşen fiyat baya uygun oluyor sleepy düşünenler kaçırmasın. 1nunara aldım ben sadece ne kadar 1 numara almak gerek 200adet var şuanda ama iki bebek
Bende katlanmayan aldım, içinde su olacak neticede oynak bişeye güvenemedimBen katlanamayan küvet takımızdan aldım e bebekten. Banyom müsait onu göz önün de bulundurdum. Bi de katlanları kullanan arkadaşlarım önermediler ani kapanmalara karşı
Evet canım ters demişti ama döndü mü bilmiyorum. Dün gece idrar torbasının üstünde zıpladı resmen, o zıpladıkça dedim altıma kaçıracağım galiba. Sürekli dönüyorlar mı bilemiyorum da ama akşamki tekmelerin de etkisi olabilir. Ne tarafı sık tekmelese o gün veya ertesi gün orada sancı oluyor. Kendşne yer açıyor sanırım o yüzden ağrı oluyor. Umarım öyledir yani bazen diyorum aha geliyor galibaBen de geçen hafta gittiğimde tam tersi "bebeğin ayakları aşağıda kafası midenin altında, bu aralar reflün olabilir midene baskı yaptığından" demişti. Gerçekten de ara ara reflü tadımı kaçırıyor. Burdn yola çıkarak seninkinin aşağı baskı yapması yerçekiminin de etkisiyle daha muhtrmel gibi
Aynı 75 mg yapıldı bana da. Aile hekiminde yaptırdım tüm sonuçlarla birlikte kendi doktoruma gidicem 2 haftaya o ne diyecek bakalımKaç mg yaptırdınız? Benim de yaklaşık bı değerlerdeydi sorun yok dedi bana direk doktorum. 75mg için
Aynen zaten oturmaya başlayınca küvete gerek kalmayacak. Bim e geliyor arada kova ve maşrapaBende katlanmayan aldım, içinde su olacak neticede oynak bişeye güvenemedima101 den almıştım. Çok uyguna almıştık, kaldırdık dolabın üstüne duruyor orada. Böylede yer sorunu da çözüldü Yalnız kova almadık, bi ara denk gelirse maşrapa ile kovayı da alırım. Gerek yok dünya para vermeye, plastik hepsi neticede aynı.
Evet canım ters demişti ama döndü mü bilmiyorum. Dün gece idrar torbasının üstünde zıpladı resmen, o zıpladıkça dedim altıma kaçıracağım galiba. Sürekli dönüyorlar mı bilemiyorum da ama akşamki tekmelerin de etkisi olabilir. Ne tarafı sık tekmelese o gün veya ertesi gün orada sancı oluyor. Kendşne yer açıyor sanırım o yüzden ağrı oluyor. Umarım öyledir yani bazen diyorum aha geliyor galiba
İnş sağlıkla gelsinler canım benimBenim de ikiz olmasından dolayı erken doğum olacak. Ben kapı süsü ve çikolata dışında hastaneye bişey götürmeyi düşünmüyorum. Kapı süsünü de evde kullanmak için istiyorum aslında daha çok. Küveze de girseler inşallah sağlıkla çıkacaklar
Biz de önümüzdeki hafta her şeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyoruzHastane çantasını da 1 haftaya filan hazırlamış olurum diye düşünüyorum. Benim hala gecelik pijamalar gelmedi
Evet düşün bizde her şey x2 bu ekonomide bi deOğlanı zaten tatmıştım bir oğlum var şimdi ikiz anneliğini ve kız heyecanını da yaşayacağım inşallah
Biz 4 paket 1 numara aldık. Toplam 256 adet bez ivar. Sonrasında bebeklerin durumuna göre devamını alıcaz. 256 bez ancak 2 bebeğe 15 gün gider
Bazen yolda yürürken cart diye bir anda çişim geliyor hahahha o sırada mesaneye bir tekme sallıyor muhtemelenBende katlanmayan aldım, içinde su olacak neticede oynak bişeye güvenemedima101 den almıştım. Çok uyguna almıştık, kaldırdık dolabın üstüne duruyor orada. Böylede yer sorunu da çözüldü Yalnız kova almadık, bi ara denk gelirse maşrapa ile kovayı da alırım. Gerek yok dünya para vermeye, plastik hepsi neticede aynı.
Evet canım ters demişti ama döndü mü bilmiyorum. Dün gece idrar torbasının üstünde zıpladı resmen, o zıpladıkça dedim altıma kaçıracağım galiba. Sürekli dönüyorlar mı bilemiyorum da ama akşamki tekmelerin de etkisi olabilir. Ne tarafı sık tekmelese o gün veya ertesi gün orada sancı oluyor. Kendşne yer açıyor sanırım o yüzden ağrı oluyor. Umarım öyledir yani bazen diyorum aha geliyor galiba
Aynı fikirdeyim. Ben şundan da aldım. Özellikle banyo için değil gündelik hayatta kullanmak için aldım aslen ama oturmaya başlayınca banyo için de kurtarıcı olabilir yeri olanlar için.Aynen zaten oturmaya başlayınca küvete gerek kalmayacak. Bim e geliyor arada kova ve maşrapa
Canım benim doktorum da muhtemelen artık çıkmaz diyor. Ama benim onun dışında da pek çok riskim var. Bakalım sonumuz hayır olsun.Evet canım yasak valla benim doktorum anlamadığım bir şekilde artık düzelmez dedi bir de doğumunu da ben yaptıramam diyip işin içinden çıktı :) haftaya bir profesörden randevu aldım bakalım inşallah o daha güzel şeyler söyler
Teşekkür ederim canımÇok.güzelmiş güle güle kullansın bebisin
Kızlar selam,
Dün inanılmz bir sırt ağrısı yaşadım. son noktada parol dahi içtim ama bana mısın demedi vücudum.
En sonunda eşime masaj kremiyle ovdurdum. akıllı krem diye geçiyor aklınızda olsun.
Sabaha uyandığımda kesilmişti ağrısı. ama nefesimi kesecek kadar şiddetli bir ağrıydı. Böyle bir ağrı yaşayayınınız oldumu? Bu durumda ne yaptınız?
Birde bende idrar kaçırma var neden olduğunu anlamadığım. bazen wc ye i gidiyorm akıntıdan biraz daha fazla iç çamaşarım ıslanmış oluyor bu normal bir şey mi? bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir mi? Hemen hemen her gün yaşamaya başladım bi durumu son 15 gündür
canım benim idrar ondan eminim gelirken hissediyorum çünküUzun süren ağrım olmadı hiç.
Önceden ben iç çamaşırımın terlemesini akıntı sanıp korkuyordum öyle bir şey olabilir mi? Eğer öyle olmadığını düşünüyorsan eczanelerde testler var bunun için. Doktorun da aynı şekilde yapabilir. Bir değerlendir istersen.
Hee pardon ben amniyon sıvısı sızıyor diye düşündüğünü sandım.canım benim idrar ondan eminim gelirken hissediyorum çünkü
Günlük ped enfeksiyon riskini artıyor dedi doktor . Ben günde bazen 4 5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum o yüzden. Hem ter hem bazen idrar kaçması kaçınılmaz oluyorHee pardon ben amniyon sıvısı sızıyor diye düşündüğünü sandım.
Bence anormal değil, çok nadir de olsa bezen ben de kaçırıyorum. Bir de mesela tuvaletimi yapınca peçeteyle siliyorum ya, önceden peçete çok ıslanmazdı. Şimdi tuvaletimi yapmayı bitirmiş olsam bile peçeteye de bayağı geliyor nedense. Ben hamilelikten kaynaklı olduğunu düşündüğüm için üstünde durmadım. Günlük pedsiz gezemiyorum zaten kesinlikle.
Canım gideri var mı ?Canım ben aşağıdakini aldım, 150 liraya almıştım. Özellkle gri seçtim yer sararıp solmaıs nispeten zor olur diye
baby plus Panda Desenli 3'lü Banyo Seti - ebebek
baby plus Panda Desenli 3'lü Banyo Seti uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Evet ben de sırf bu yorumlar sebebiyle almadım. Küvetinde değil ama kovasında kendi kendine kapanmalar oluyor diye okudum. Küvetinde zaten ayaklık olduğundan kapanması mümkün değil ama kovası kapanıp suyu dökülürse uğraşmak lazım. Diğerlerinden de pahalı zaten. Bunları kullanırım, bir süre sonra çok mu gözüme battı kaldırır atarım ya da ihtiyacı olan birine veririm diye düşündüm.
Ya önce temizlikten baslayayim odasını yapayım istiyorum yaklaşık bir aydır her gece yeminler ediyorum yarin halledeyim diyeTamda aynı düşüncelerle boğuşuyorum kaç gündürnereden başlayacağız mesela ne zaman hazırlamalıyız hastane çantasını , kıyafetlerini erken yıkasak toz olur mu?
En güzelini yapmissin ben adeta bu hurremim ne eksik ne fazlahahahah benim haftasonu halim :) daha iyi anlatılamazdı gerçekten. hiç bir şeye başlayamayıp, manikür pediküre attım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?