2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Temizlik içinde erken değil mi hadi kasımın ilk haftası desek doğuma 2 aydan fazla var 2 3 kere daha temizlik istemez mi ev bende sürekli erteliyorum bakalım ne zaman işin başına geçeceğiz . Hormonlar tavan bu aralar

Büyük ihtimalle ondan canım. Bende de ara ara oluyor. Başı aşağıda olunca anlıyorum artık. Feci baskı oluyor aşağıya.

Ay süpersin Modeli de çok beğendim ayrıca. Güle güle kullansın bebiş. Benim de aklımda olsun.

Günlük ped enfeksiyon riskini artıyor dedi doktor . Ben günde bazen 4 5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum o yüzden. Hem ter hem bazen idrar kaçması kaçınılmaz oluyor
Ya onu da çok sık değiştiriyorum. Evdeyken çamaşır değiştirebiliyorum da işteyken zor geliyor. İşe gidince 1 tane daha yedek götürüyorum. Öğlene kadar günlük ped değişikliğiyle idare ediyorum, öğlen çamaşır değişikliği yapıp eve kadar yine günlük pedle idare ediyorumç
Canım gideri var mı ?
Gideri yok canım maalesef. Ne kadar su dökücez ki bebelere, kaldırır dökerim diye düşündüm açıkçası. Benim duşakabinim zaten çok küçük, mecburen küvet ya da kabin dışında yıkamam gerekecek her türlü.
Ay süpersin Modeli de çok beğendim ayrıca. Güle güle kullansın bebiş. Benim de aklımda olsun.
Evet modeli güzel, rengi de bu linkte göründüğü gibi hiç değil, çok güzel açık renk bir bej. Ben almadan önce rengine de takılmıştım da, açık soft renklerde bir şey istiyordum çünkü. Bu tam öyle bir tonda

Canım oda bosalticam da ben odası boş olsa hic sorun değil süpürür silinir doğuma kadar ama kedi yavrusunu kaybetse bulamaz modunda odası alınan her şey yığılı resmen ardiye gibi beşiği bile kolide duruyor bebisimin beşiği yerlestirebilsem hurclara yıkar koyar beşiğinde bile depolarım diyorum dolap da almadim daha çünkü kendi komodinimi koyucam ilk etapta diye öyle çok şey var ki yapılacak ruhum daralıyor ailem yanimda değil mesafe var istedikleri zaman gelip gitme olayı yok tüm is eşimle bende Allah hepimize kolaylık versin

Ben temizlik yaptım. Daha doğrusu eşim yaptı. Okul başlayacak ben tek yapamam ona yap dedim. Birde kışlık hazırlığı okul başlamadan yapsam diyorum daha da rahat ederim. Menemen dolaba konulacak eşya birde biraz kocam bana hamurları yoğurursa içli köfte ve çiğköfte yaptırıcam

Amin canım inşallah. Malesef benim ailemde uzakta herşeyi eşimle halletmeye çalışacağız . Bende daha dolap almadım dolabı almış olsam yıkar hurclarim diyor bir yanım . Bende kapalı balkona istifledim aldığım herşeyi ev yığıntı gibi oldu düzen olmadığı için

Oh ne güzel siz çoğu şeyi halletmişsiniz darısı bizlere . Bende annemle mantı içli köfte attım buzluğa daha da yapsam olur aslında

Aynen zaten oturmaya başlayınca küvete gerek kalmayacak. Bim e geliyor arada kova ve maşrapa
Söylediğin iyi oldu canım bakayım hemen ona

Hastane çantası hazırda dursa iyi olur canım, ne olur olmaz. 30. Haftada gelen bebiş var, o stres olmasın bide. Arada çıkartır havalandırırız. Zararı olmaz hazırda olmasının.
Mesaneye baskı anında tuta tuta tuvalete koşasım geliyor zaten bi karikatür vardı bulursam paylaşırım

Büyük ihtimalle ondan canım. Bende de ara ara oluyor. Başı aşağıda olunca anlıyorum artık. Feci baskı oluyor aşağıya.
Kıyamam onlara ya başaşağı nasıl rahat ediyorlar acaba, aklıma gelince ben geriliyorum ya zırt pırt tuvalete gitmelerim azalmıştı, bikaç gündür yine arttı ama

Erascım ya Allah aşkına gözüne güzel gelen kapı süslerini sal bana doğru ikiz bebişkolar için, fenalık geldi abartı şeylerden

Ay hiç demeyin bizim evde tam anlamıyla bir çarşı pazar. Alınan her şey her yerde. Bebeğin odası ile misafir odasının yerini değiştirmem gerekecek. Daha ben de dolap falan almadım. Allah bize kolaylık versin.
Ay evet o açıdan haklısın ama bu sefer de valizde kalmalarından rahatsız olurum kesin ben. Sinir oluyorum valiz kokusu siniyor ya ister istemez. Belki çantaya koyulması gerekenleri bir yere, yıkanmış şekilde hurcun içinde koysak bir arada, doğum anı gelince hızlıca valize koyabiliriz. Böylelikle kokmamış olur.

Ben emzirme sütyeni de almadım yaaa. Göğüslerim habire büyüyor kaç beden almam gerektiğini bile anlayamıyorum ki Siz nasıl yaptınız bu emzirme sütyeni işlerini?

Erascım ya Allah aşkına gözüne güzel gelen kapı süslerini sal bana doğru ikiz bebişkolar için, fenalık geldi abartı şeylerden
Yaa her yer ya makrome ya da full kalabalık abartı şeyler. Makromelerin bi süre sonra modasının geçeceğini kısa süreli olduğunu düşünüyorum. Ben de henüz %100 içine sineni bulamadım. Ama şu tarzlarda olabilir en son geldiğim nokta. Bunların toprak tonlarında olanlrı

Eklentiler

• 92C94036-D467-4B42-9D77-D75CCB4C9070.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 1EBD3EA7-A755-4176-BBD9-F7A95A2405F2.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 83
  • D9C29EDA-4E85-4C10-82F2-896502286ED3.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…