30lu haftalarda bile çıkan oluyormuş anlamadım ki neden böyle diyorlarCanım benim doktorum da muhtemelen artık çıkmaz diyor. Ama benim onun dışında da pek çok riskim var. Bakalım sonumuz hayır olsun.
Temizlik içinde erken değil mi hadi kasımın ilk haftası desek doğuma 2 aydan fazla var 2 3 kere daha temizlik istemez mi evYa önce temizlikten baslayayim odasını yapayım istiyorum yaklaşık bir aydır her gece yeminler ediyorum yarin halledeyim diyeyine yok kalkışamıyorum yıkasam o mis koku gidecek diye korkuyorum deterjan da almamışım zaten bu sabah bi de ona ağladım her şeyi unutuyorum diye
En güzelini yapmissin ben adeta bu hurremim ne eksik ne fazla
Büyük ihtimalle ondan canım. Bende de ara ara oluyor. Başı aşağıda olunca anlıyorum artık. Feci baskı oluyor aşağıya.Kasıklarımda alta doğru sancı var kızlar normal mi ? Arada sanki baskı gibi bişey oluyor böyle baskı oluyor duruyor saniyelik bişey. Baazen de ağrı sancı gibi bişey saplanıyor. İzin alıp eve gitmem şu anda imkansız. Sizde de öyle mi ? Bu aralar arttı. Geçenn gittiğimde doktor bebeğin başı aşağıda demişti o mu baskı yapıyor ki
KatieMorosky canım geçen yatakla ilgili konuşmuştuk. Benim yoyko park yatağım geldi, haki rengini almıştım. Daha önce de eve birkaç tane farklı marka sipariş edip kıyaslamıştım. Tam düşündüğüm gibi bu içime sindi. Gayet sağlam ve kaliteli görünüyor. Görsel olarak da ben en çok bunu beğendim. Bu yatağı tutup diğerlerini iade ediyorum. İçine de yataş mini ninni yataktan almayı düşünüyorum. Fikir olur diye yazmak istedim
Ya onu da çok sık değiştiriyorum. Evdeyken çamaşır değiştirebiliyorum da işteyken zor geliyor. İşe gidince 1 tane daha yedek götürüyorum. Öğlene kadar günlük ped değişikliğiyle idare ediyorum, öğlen çamaşır değişikliği yapıp eve kadar yine günlük pedle idare ediyorumçGünlük ped enfeksiyon riskini artıyor dedi doktor . Ben günde bazen 4 5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum o yüzden. Hem ter hem bazen idrar kaçması kaçınılmaz oluyor
Gideri yok canım maalesef. Ne kadar su dökücez ki bebelere, kaldırır dökerim diye düşündüm açıkçası. Benim duşakabinim zaten çok küçük, mecburen küvet ya da kabin dışında yıkamam gerekecek her türlü.Canım gideri var mı ?
Evet modeli güzel, rengi de bu linkte göründüğü gibi hiç değil, çok güzel açık renk bir bej. Ben almadan önce rengine de takılmıştım da, açık soft renklerde bir şey istiyordum çünkü. Bu tam öyle bir tondaAy süpersinModeli de çok beğendim ayrıca. Güle güle kullansın bebiş. Benim de aklımda olsun.
Canım oda bosalticam da ben odası boş olsa hic sorun değil süpürür silinir doğuma kadar ama kedi yavrusunu kaybetse bulamaz modunda odası alınan her şey yığılı resmen ardiye gibi beşiği bile kolide duruyor bebisimin beşiği yerlestirebilsem hurclara yıkar koyar beşiğinde bile depolarım diyorum dolap da almadim daha çünkü kendi komodinimi koyucam ilk etapta diye öyle çok şey var ki yapılacak ruhum daralıyor ailem yanimda değil mesafe var istedikleri zaman gelip gitme olayı yok tüm is eşimle bende Allah hepimize kolaylık versinTemizlik içinde erken değil mi hadi kasımın ilk haftası desek doğuma 2 aydan fazla var 2 3 kere daha temizlik istemez mi evbende sürekli erteliyorum bakalım ne zaman işin başına geçeceğiz . Hormonlar tavan bu aralar
Ben temizlik yaptım. Daha doğrusu eşim yaptı. Okul başlayacak ben tek yapamam ona yap dedim. Birde kışlık hazırlığı okul başlamadan yapsam diyorum daha da rahat ederim. Menemen dolaba konulacak eşya birde biraz kocam bana hamurları yoğurursa içli köfte ve çiğköfte yaptırıcamTemizlik içinde erken değil mi hadi kasımın ilk haftası desek doğuma 2 aydan fazla var 2 3 kere daha temizlik istemez mi evbende sürekli erteliyorum bakalım ne zaman işin başına geçeceğiz . Hormonlar tavan bu aralar
Amin canım inşallah. Malesef benim ailemde uzakta herşeyi eşimle halletmeye çalışacağız . Bende daha dolap almadım dolabı almış olsam yıkar hurclarim diyor bir yanım . Bende kapalı balkona istifledim aldığım herşeyi ev yığıntı gibi oldu düzen olmadığı içinCanım oda bosalticam da ben odası boş olsa hic sorun değil süpürür silinir doğuma kadar ama kedi yavrusunu kaybetse bulamaz modunda odası alınan her şey yığılı resmen ardiye gibi beşiği bile kolide duruyor bebisimin beşiği yerlestirebilsem hurclara yıkar koyar beşiğinde bile depolarım diyorum dolap da almadim daha çünkü kendi komodinimi koyucam ilk etapta diye öyle çok şey var ki yapılacak ruhum daralıyor ailem yanimda değil mesafe var istedikleri zaman gelip gitme olayı yok tüm is eşimle bende Allah hepimize kolaylık versin
Oh ne güzel siz çoğu şeyi halletmişsinizBen temizlik yaptım. Daha doğrusu eşim yaptı. Okul başlayacak ben tek yapamam ona yap dedim. Birde kışlık hazırlığı okul başlamadan yapsam diyorum daha da rahat ederim. Menemen dolaba konulacak eşya birde biraz kocam bana hamurları yoğurursa içli köfte ve çiğköfte yaptırıcam
Söylediğin iyi oldu canım bakayım hemen onaAynen zaten oturmaya başlayınca küvete gerek kalmayacak. Bim e geliyor arada kova ve maşrapa
Hastane çantası hazırda dursa iyi olur canım, ne olur olmaz. 30. Haftada gelen bebiş var, o stres olmasın bide. Arada çıkartır havalandırırız. Zararı olmaz hazırda olmasının.İnş sağlıkla gelsinler canım benim
Ay hastane çantasını hazırlayanlar duyup görüyorum. Erken değil mi yaa biraz yoksa hazırlamak mı lazım bilemedim? Senin ikiz tabi erken bekliyorsunuz senin için normal de tekiller için erken diye düşündüm.
Bazen yolda yürürken cart diye bir anda çişim geliyor hahahha o sırada mesaneye bir tekme sallıyor muhtemelen
Aynı fikirdeyim. Ben şundan da aldım. Özellikle banyo için değil gündelik hayatta kullanmak için aldım aslen ama oturmaya başlayınca banyo için de kurtarıcı olabilir yeri olanlar için.
baby plus Önden Açılır Banyo&Mama Oturağı - ebebek
baby plus Önden Açılır Banyo&Mama Oturağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kıyamam onlara ya başaşağı nasıl rahat ediyorlar acaba, aklıma gelince ben geriliyorum yaBüyük ihtimalle ondan canım. Bende de ara ara oluyor. Başı aşağıda olunca anlıyorum artık. Feci baskı oluyor aşağıya.
Erascım ya Allah aşkına gözüne güzel gelen kapı süslerini sal bana doğru ikiz bebişkolar için, fenalık geldi abartı şeylerdenBenim de ikiz olmasından dolayı erken doğum olacak. Ben kapı süsü ve çikolata dışında hastaneye bişey götürmeyi düşünmüyorum. Kapı süsünü de evde kullanmak için istiyorum aslında daha çok. Küveze de girseler inşallah sağlıkla çıkacaklar
Biz de önümüzdeki hafta her şeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyoruzHastane çantasını da 1 haftaya filan hazırlamış olurum diye düşünüyorum. Benim hala gecelik pijamalar gelmedi
Canım oda bosalticam da ben odası boş olsa hic sorun değil süpürür silinir doğuma kadar ama kedi yavrusunu kaybetse bulamaz modunda odası alınan her şey yığılı resmen ardiye gibi beşiği bile kolide duruyor bebisimin beşiği yerlestirebilsem hurclara yıkar koyar beşiğinde bile depolarım diyorum dolap da almadim daha çünkü kendi komodinimi koyucam ilk etapta diye öyle çok şey var ki yapılacak ruhum daralıyor ailem yanimda değil mesafe var istedikleri zaman gelip gitme olayı yok tüm is eşimle bende Allah hepimize kolaylık versin
Ay hiç demeyin bizim evde tam anlamıyla bir çarşı pazar. Alınan her şey her yerde. Bebeğin odası ile misafir odasının yerini değiştirmem gerekecek. Daha ben de dolap falan almadım. Allah bize kolaylık versin.Amin canım inşallah. Malesef benim ailemde uzakta herşeyi eşimle halletmeye çalışacağız . Bende daha dolap almadım dolabı almış olsam yıkar hurclarim diyor bir yanım . Bende kapalı balkona istifledim aldığım herşeyi ev yığıntı gibi oldu düzen olmadığı için
Ay evet o açıdan haklısın ama bu sefer de valizde kalmalarından rahatsız olurum kesin ben. Sinir oluyorum valiz kokusu siniyor ya ister istemez. Belki çantaya koyulması gerekenleri bir yere, yıkanmış şekilde hurcun içinde koysak bir arada, doğum anı gelince hızlıca valize koyabiliriz. Böylelikle kokmamış olur.Söylediğin iyi oldu canım bakayım hemen ona
Hastane çantası hazırda dursa iyi olur canım, ne olur olmaz. 30. Haftada gelen bebiş var, o stres olmasın bide. Arada çıkartır havalandırırız. Zararı olmaz hazırda olmasının.
Mesaneye baskı anında tuta tuta tuvalete koşasım geliyor zatenbi karikatür vardı bulursam paylaşırım
Kıyamam onlara ya başaşağı nasıl rahat ediyorlar acaba, aklıma gelince ben geriliyorum yazırt pırt tuvalete gitmelerim azalmıştı, bikaç gündür yine arttı ama
Yaa her yer ya makrome ya da full kalabalık abartı şeyler. Makromelerin bi süre sonra modasının geçeceğini kısa süreli olduğunu düşünüyorum. Ben de henüz %100 içine sineni bulamadım. Ama şu tarzlarda olabilir en son geldiğim nokta. Bunların toprak tonlarında olanlrıErascım ya Allah aşkına gözüne güzel gelen kapı süslerini sal bana doğru ikiz bebişkolar için, fenalık geldi abartı şeylerden
Benim annemde uzak malesefBenim annem çok uzak
HarikaGunaydin kizlar,
Bizim bugun aycicek tarlasinda foto cekimimiz vardi27+6 dan Merhaba
https://www.google.com/url?sa=t&sou...i-p-35027834&usg=AOvVaw1Ppns5fHv7dWs2NS7LwUGr ben bunu tercih ettim gayet sağlam duruyor umarım oğlumda severPark yatak alan annislerim,
Hangi park yatakta karar kildiniz?
Ben elele madre park yatak aldım. Kurduk baktık baya beğendik eşimlePark yatak alan annislerim,
Hangi park yatakta karar kildiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?