2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de bu hafta yerleşme bitsin istiyorum inşallah ya aklımda çok yer kaplıyorlar dolapları geldi kızlarımın eşyalar dışarda duruyor silip ütülenip dizilecekler umarım önümüzdeki planım bu.
15gün mü ben de diyorum 1 numarayı çok aldım yeter 2 ye geçeyim stok yapmaktan korkuyorum fiyatları gördükçe de alıp koymak istiyorum çok karışık bu bez işi

Canım bunlardan aldım, sanıyorum koku sinmez. Yıkadım, şimdi bebeğin kıyafetleri için deterjan alıp içine yerleştireceğim. Bir arada valize yerleştiririm diye düşünüyorum. Eğer aniden suyumuz falan gelirse eşyaları valize koymakla uğraşmak zor olur gibime geliyor. Bilemiyorum ki son dakika telaş olmasın istiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220822-203305_Hepsiburada.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 85
Ben de yakın zaman da hazırlamayı düşünüyorum hatta araçta taşıcaz sanırım Eylül de yıllık iznimiz başlicak dağ bayır gezecekmişiz gibi geliyor arabada durması beni rahatlacak 20 günü izni atlatırsak eve durabilir. Ben bi de ani den doğum kaparsam diye video izledim Siz izlemeyin şu an kendi kendimi doğurta bilirim ama umarım gerek kalmaz

Aynı bu hallerdeyim. Kafamdaki sorular, işler, sıcaklar derken ben buraya nasıl geldim neden geldim demeye başlıyorum bi anda

Ben ilk zamanlarda sırt omuz ağrısı çok yaşadım. Doktorum krem önermedi ne yazık ki sıcak su tutmamı önerdi belki ilk 3 ay diyeedir bilemiyorum

Bende bu tür şeylere baktım. Hatta elimde malzemede var ahşap hariç. Acaba kendim mi yapsam diyorum. Renkleri gönlüme göre yapmış olurum hem. Bazen gelen siparişleri beğenmiyorum pişman oluyorum, hevesim kaçıyor. Böyle olursa gönlüme göre olur. Youtube da videoları var.

Ben de aldım bunlardan. Biraz kokuyorlardı geldiklerinde bunları da elde yıkamayı düşünüyorum ben genel olarak bir şeylerin kokmasını sevmiyorum galiba

Kız ne ettin sen izleme öyle şeyleri madem izlenecek eşin izlesin dağda gezerken sancı falan gelirse ne yapacağını bilir en azından

Ben eylülde izne çıkacağım. Ya hazır olsun istiyorum eylül ortasına kadar. Zaten daha gecelik falan da bakmadım, deterjan, gecelik pijama, hastane çıkışı falan alınacak daha. Yıkanacak ütülenecek. Eylül ortasını bulur muhtemelen. İşten gelince pilim bitiyor. Yemek çay derken sızıp kalıyorum. Şu sıcaklar azıcık etkisini kaybetsin sonra rahatlarım gibi geliyor. Ben normalde de sıcaklarda iptal olurum, bu sene hamile olunca daha zor oldu. Sıcaklarda kolumu kaldıramıyorum, sıkıntı sinir stres basıyor, kendimi yorgun hissederim hep. Hamilelikte katlandı bu durum. O yğzden sürekli dertliyim. Yaşadığım şehirde 1 bilemedin 2 haftaya kadar serinlik başlar. Geceleri serinlemeye başladı zaten, çok mutlu oluyorum. Evde olduğum saatlerde günde 2 kere duş almaktan yoruldum, bi sabah bi akşam duştayım, elimden gelse havuz koyup evin ortasında havuzda yatacağım hayır ben kadar arkadaşlarım da şikayet ediyor la ben hamileyim siz bide beni düşünün diye bağırasım var

Ben de aldım bunlardan. Biraz kokuyorlardı geldiklerinde bunları da elde yıkamayı düşünüyorum ben genel olarak bir şeylerin kokmasını sevmiyorum galiba
Yıkadım bile ben makinenin elde yıkama programında yıkadım, elde hiç uğraşmak istemedim. Benim aldıklarım da kokuyordu, genel sorun galiba. Yumuşatıcı çok az koydum ki kokusu kimyasalı bebeğin kıyafetlerine geçmesin. Aman bende hazırlarım diyorum da eylülün ortasını bulur gibi. Daha hastane çıkışı, geceliğim, deterjanım vs çoğunu daha almadım. Deterjan bakıyorum kimyasalı az olanından. Ben bunları halledene kadar eylül olur, sonrada yıka ütüle derken eylül 15 olur. 32. Haftaya az kalır sonra. Ne olur ne olmaz ben tedbirimi alayım da sonra düşünürüz

Bşde şu var bunların hepsini küçük hurçlara koyup sonra daha büyğk bir hurcun içine koysak, valizde beklese nasıl olur ya da hurçta bunlar bekler hastaneye giderken o büyük hurcu valize yerleştiriveririz.

30lu haftalarda bile çıkan oluyormuş anlamadım ki neden böyle diyorlar
Merhaba navicula bende de aynı durum var plasenta previa 16. Haftada gittiğimde rahim ağzını tam kapatiyordu, 21. Hafta detaylida biraz yukarı çıkmıştı 24. hafta gittiğimde detaylı ile aynı durumdaydı tam kapatmıyor ama yukarı çıkmamış doktorum "bekleyelim, belki çıkar" umudunda.
Senin tamamen mi kapatıyor rahim ağzını plasenta?

Kızlar bu emzirme sütyenleri konusunda ne yaptınız? Şimdiden almak erken mi ya?
Ben aldım kullanıyorum hatta aylardır, benim hamileligin başından beri göğüslerim şiş lcwdan almıştım emzirme sütyeni yarim atlet seklinde pedleri cikarilip takilanlardan çok rahat ettim uçları da belli etmiyor fiyatı da diğer markalara gore uygundu deneyimlemis oldum günlük kullanım için çok rahat, normal sutyen şeklinde bulursam onlardan alicam ekstra alan memnun kalan varsa ben de fikirlere talibim

Ben çocuklara dolap almadım giyinme odamızdan bi kısmını ayırdık ama. Bu akşam yeğenimin bebeklik eşyaları geldi inanamadım 3 hurç geldi 20 çift ayakkabı, onlarca tulum, en az 30 zıbın, çoraplar, eldivenler eşimle şok içinde baktık. Hepsi marka ve yeni bazısı hiç giyilmemiş. 3-5 tulum daha alcaktık çocuklara, bol miktarda da zıbın. Şuan itibariyle tek çöp almamaya karar verdik Hepsini ancak bir kez giyer. Hastane çıkışlarını alıp giyim işini kapatıyoruz ama bunca eşyayı ben nereye koycam kara kara düşünüyorum

Ay muhteşem olmuş gerçekten bana da gökten inse keşke
ben yatak odasına zor sığıyorum. Yeni evimizde boş odamız vardı direk şifonyer ve dolap aldık uzun vadede düşünüp bebek mobilyası gibi değil de 4kapaklı aldım gardrobu çilek mobilyadan iç dizaynı da çok mantıklı dolabın, ikisine de yeter yıllarca inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…