Ben de bu hafta yerleşme bitsin istiyorum inşallah ya aklımda çok yer kaplıyorlar dolapları geldi kızlarımın eşyalar dışarda duruyor silip ütülenip dizilecekler umarım önümüzdeki planım bu.Biz de önümüzdeki hafta her şeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyoruzHastane çantasını da 1 haftaya filan hazırlamış olurum diye düşünüyorum. Benim hala gecelik pijamalar gelmedi
Biz 4 paket 1 numara aldık. Toplam 256 adet bez ivar. Sonrasında bebeklerin durumuna göre devamını alıcaz. 256 bez ancak 2 bebeğe 15 gün gider
Ben yoyko aldım canım içine de yataş twiny yatak aldım yatağımda bugün geldi çok kaliteli görünüyorPark yatak alan annislerim,
Hangi park yatakta karar kildiniz?
Bu sayfadan bakıyorum ben de, güzel şeyler varYaa her yer ya makrome ya da full kalabalık abartı şeyler. Makromelerin bi süre sonra modasının geçeceğini kısa süreli olduğunu düşünüyorum. Ben de henüz %100 içine sineni bulamadım. Ama şu tarzlarda olabilir en son geldiğim nokta. Bunların toprak tonlarında olanlrı
Ay hiç demeyin bizim evde tam anlamıyla bir çarşı pazar. Alınan her şey her yerde. Bebeğin odası ile misafir odasının yerini değiştirmem gerekecek. Daha ben de dolap falan almadım. Allah bize kolaylık versin.
Ay evet o açıdan haklısın ama bu sefer de valizde kalmalarından rahatsız olurum kesin ben. Sinir oluyorum valiz kokusu siniyor ya ister istemez. Belki çantaya koyulması gerekenleri bir yere, yıkanmış şekilde hurcun içinde koysak bir arada, doğum anı gelince hızlıca valize koyabiliriz. Böylelikle kokmamış olur.
Ben emzirme sütyeni de almadım yaaa. Göğüslerim habire büyüyor kaç beden almam gerektiğini bile anlayamıyorum kiSiz nasıl yaptınız bu emzirme sütyeni işlerini?
Ben de yakın zaman da hazırlamayı düşünüyorum hatta araçta taşıcaz sanırım Eylül de yıllık iznimiz başlicak dağ bayır gezecekmişiz gibi geliyor arabada durması beni rahatlacak 20 günü izni atlatırsak eve durabilir. Ben bi de ani den doğum kaparsam diye video izledimCanım bunlardan aldım, sanıyorum koku sinmez. Yıkadım, şimdi bebeğin kıyafetleri için deterjan alıp içine yerleştireceğim. Bir arada valize yerleştiririm diye düşünüyorum. Eğer aniden suyumuz falan gelirse eşyaları valize koymakla uğraşmak zor olur gibime geliyor. Bilemiyorum ki son dakika telaş olmasın istiyorum.
Aynı bu hallerdeyim. Kafamdaki sorular, işler, sıcaklar derken ben buraya nasıl geldim neden geldim demeye başlıyorum bi anda28+0 olduk 7. Aya şu şekil giriş yapıyoruz mental çöküşlerdeyiz.
Hic bir şey yetişmeyecek, evi kim temizleyecek, kıyafetleri ne zaman yıkasam, ya erken doğurursam, nasıl dogurucam, sütüm gelir mi, aldıklarım bebegin üstüne uyar mı, şunu da mi alam bunu da mı yapam vs vs..... Kafamda deli sorular
Ben ilk zamanlarda sırt omuz ağrısı çok yaşadım. Doktorum krem önermedi ne yazık ki sıcak su tutmamı önerdiKızlar selam,
Dün inanılmz bir sırt ağrısı yaşadım. son noktada parol dahi içtim ama bana mısın demedi vücudum.
En sonunda eşime masaj kremiyle ovdurdum. akıllı krem diye geçiyor aklınızda olsun.
Sabaha uyandığımda kesilmişti ağrısı. ama nefesimi kesecek kadar şiddetli bir ağrıydı. Böyle bir ağrı yaşayayınınız oldumu? Bu durumda ne yaptınız?
Birde bende idrar kaçırma var neden olduğunu anlamadığım. bazen wc ye i gidiyorm akıntıdan biraz daha fazla iç çamaşarım ıslanmış oluyor bu normal bir şey mi? bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir mi? Hemen hemen her gün yaşamaya başladım bi durumu son 15 gündür
Bende bu tür şeylere baktım. Hatta elimde malzemede var ahşap hariç. Acaba kendim mi yapsam diyorum. Renkleri gönlüme göre yapmış olurum hem. Bazen gelen siparişleri beğenmiyorum pişman oluyorum, hevesim kaçıyor. Böyle olursa gönlüme göre olur. Youtube da videoları var.Yaa her yer ya makrome ya da full kalabalık abartı şeyler. Makromelerin bi süre sonra modasının geçeceğini kısa süreli olduğunu düşünüyorum. Ben de henüz %100 içine sineni bulamadım. Ama şu tarzlarda olabilir en son geldiğim nokta. Bunların toprak tonlarında olanlrı
Ben de aldım bunlardan. Biraz kokuyorlardı geldiklerinde bunları da elde yıkamayı düşünüyorumCanım bunlardan aldım, sanıyorum koku sinmez. Yıkadım, şimdi bebeğin kıyafetleri için deterjan alıp içine yerleştireceğim. Bir arada valize yerleştiririm diye düşünüyorum. Eğer aniden suyumuz falan gelirse eşyaları valize koymakla uğraşmak zor olur gibime geliyor. Bilemiyorum ki son dakika telaş olmasın istiyorum.
Kız ne ettin sen izleme öyle şeyleriBen de yakın zaman da hazırlamayı düşünüyorum hatta araçta taşıcaz sanırım Eylül de yıllık iznimiz başlicak dağ bayır gezecekmişiz gibi geliyor arabada durması beni rahatlacak 20 günü izni atlatırsak eve durabilir. Ben bi de ani den doğum kaparsam diye video izledimSiz izlemeyin şu an kendi kendimi doğurta bilirim ama umarım gerek kalmaz
Yıkadım bile benBen de aldım bunlardan. Biraz kokuyorlardı geldiklerinde bunları da elde yıkamayı düşünüyorumben genel olarak bir şeylerin kokmasını sevmiyorum galiba
Bşde şu var bunların hepsini küçük hurçlara koyup sonra daha büyğk bir hurcun içine koysak, valizde beklese nasıl olur ya da hurçta bunlar bekler hastaneye giderken o büyük hurcu valize yerleştiriveririz.Ben de aldım bunlardan. Biraz kokuyorlardı geldiklerinde bunları da elde yıkamayı düşünüyorumben genel olarak bir şeylerin kokmasını sevmiyorum galiba
Bence erken değil, hatta ben şimdiden de kullanmaya başladım 90 beden almıştım eskilerim bana olmuyor, yeni alacaklarımı da emzirme sütyeni olarak alacağım.Kızlar bu emzirme sütyenleri konusunda ne yaptınız? Şimdiden almak erken mi ya?
Merhaba30lu haftalarda bile çıkan oluyormuş anlamadım ki neden böyle diyorlar
Ben aldım kullanıyorum hatta aylardır, benim hamileligin başından beri göğüslerim şiş lcwdan almıştım emzirme sütyeni yarim atlet seklinde pedleri cikarilip takilanlardan çok rahat ettim uçları da belli etmiyor fiyatı da diğer markalara gore uygundu deneyimlemis oldum günlük kullanım için çok rahat, normal sutyen şeklinde bulursam onlardan alicam ekstra alan memnun kalan varsa ben de fikirlere talibimKızlar bu emzirme sütyenleri konusunda ne yaptınız? Şimdiden almak erken mi ya?
Ben. Bugün gittim plasenta çıkmadı yukarı bı sekilde doğum yapacam artık. Ank şehir hast hoca buldum perinatoloji Doktoru ona devam edecem.Canım benim doktorum da muhtemelen artık çıkmaz diyor. Ama benim onun dışında da pek çok riskim var. Bakalım sonumuz hayır olsun.
Ben çocuklara dolap almadım giyinme odamızdan bi kısmını ayırdık ama. Bu akşam yeğenimin bebeklik eşyaları geldi inanamadım 3 hurç geldiBen de bu hafta yerleşme bitsin istiyorum inşallah ya aklımda çok yer kaplıyorlar dolapları geldi kızlarımın eşyalar dışarda duruyor silip ütülenip dizilecekler umarım önümüzdeki planım bu.
15gün müben de diyorum 1 numarayı çok aldım yeter 2 ye geçeyim stok yapmaktan korkuyorum fiyatları gördükçe de alıp koymak istiyorum çok karışık bu bez işi
Ay muhteşem olmuş gerçekten bana da gökten inse keşkeBen çocuklara dolap almadım giyinme odamızdan bi kısmını ayırdık ama. Bu akşam yeğenimin bebeklik eşyaları geldi inanamadım 3 hurç geldi20 çift ayakkabı, onlarca tulum, en az 30 zıbın, çoraplar, eldivenler eşimle şok içinde baktık. Hepsi marka ve yeni bazısı hiç giyilmemiş. 3-5 tulum daha alcaktık çocuklara, bol miktarda da zıbın. Şuan itibariyle tek çöp almamaya karar verdik Hepsini ancak bir kez giyer. Hastane çıkışlarını alıp giyim işini kapatıyoruz ama bunca eşyayı ben nereye koycam kara kara düşünüyorum
Ben hm den aldım. Ben aldığımda ikisini 220 ye aldım şimdi görünce şok oldumKızlar bu emzirme sütyenleri konusunda ne yaptınız? Şimdiden almak erken mi ya?
Bunlara çok baktım ama içi dolgulu diyor, göğüslerim küçük değil olur mu hiç bilemedim, ne dersiniz?Ben hm den aldım. Ben aldığımda ikisini 220 ye aldım şimdi görünce şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?