2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maşallah, şansları bahtları hep böyle olsun. Ne güzel hem size ilave masraf olmamış hem de eskimemiş şeyler atılmamış, tekrar değerlenmiş olmuş

Bunlara çok baktım ama içi dolgulu diyor, göğüslerim küçük değil olur mu hiç bilemedim, ne dersiniz?
Öyle kalın push up tarzı dolgular değil. Dolgu yumuşak ve ince zaten dolgu olmazsa göğüs uçları belli olur. Ben çok baktım öyle kenarı dantelli ya da babaanne işi çoğu. Böyle sade spor bi bunlar içime sindi

Aaaa ben mağazada bakmamıştım push up diye baya baya dolgu var diye düşündüm hep, hmden memnunum normal kullanımda o zaman bir de bundan alayım, teşekkür ederim

Canım linkini atabilir misin? Göğüs uçlarını belli etmeyen bişey arıyorum emzirme için. Göğüslerim biraz büyük, her sütyen olmuyor bana. En son nbb den balensiz ama normal sütyen aldım çok rahat ettim, sıkmıyor uçları belli etmiyor falan ama o markanın emzirme için olanına bakmadım. Bide normalde c veya d cup kullanıyorum ama sanıyroum emzirme için olanlarda öyle bir lüksüm olmayacak ne bulursam giyecek gibiyim.

Ben bu lohusa sütyeni aldım penti. Fiyatı çok uygun ama bedeni doğru ayarlamanız gerekiyor çünkü kopçak yok. Ben 90D aldım emanet gibi duruyor ama denediğim için iade etmek istemedim ancak kalitesini beğendim.

Kızlar günaydın beni geceleri ateşler basıyo bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa. Uyanıp uyanıp çok sıcak deyip geri uyuyorum. Hava da serinmis aslında eşim üstünü örtüyor ben Kocaeli'de böyleysem Allah daha güneydekilere dayanma gücü versin

Bu gece resmen yandım ben. Oda oda gezdim, en son klimayı açtım salonda o bile sanki kesmedi beni. Eşim diyo senin tamamen hormonal hava sıcak evet ama klimada bile için soğumuyor Her yanımdan terler aktı, nasıl uyudum uyandım bilmiyorum. Uykular şimdiden haram

Ben. Bugün gittim plasenta çıkmadı yukarı bı sekilde doğum yapacam artık. Ank şehir hast hoca buldum perinatoloji Doktoru ona devam edecem. navicula
Ben de ctsi günü İstanbul göztepe şehir hastanesinin anabilim dalı başkanı var kendi muayanesinde ona bir görünücem bu konularda ustaymış. Çıkmasa bile güvenilir bir doktor bulmak da önemli. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci peki hiç yapışıklık konusunda bir şey dediler mi? Sanırım doktorların en korktuğu şey o.

Benim doktorumun ne dediği belli değil ki bir dedi plasentanın çoğu yukarıda ucu geliyor dedi sonra evet kapatıyor dedi. Valla ben de anlamadım yani şu an ne durumda tam bilmiyorum ctsi bir profesöre randevu aldım sanırım o zaman kesin belli olacak ne durumda olduğu.

Ama senin tam kapatmıyorsa korkma belki tamamen çıkar çıkmasa bile sezaryanin rahat geçer içini ferah tut

Kızlar bu gece ben de hiç uyuyamadım döndüm durdum. Uyuduğum zaman da farkında olmadan hep sırt üstü dönmüşüm. Sağ ya da sola dönünce hiç rahat edemiyorum çok sıcak geliyor. En çok sırt üstü rahat ediyorum o şekilde uyumak da yasak valla napıcam bilmiyorum. Hava da aşırı sıcak, sabaha karşı bir de kramp girdi bacağıma gene. Valla uyku ilacı olsa da uyusam diyorum artık

İlk cocugumda bagirsagima yapisikmis biraz zor ameliyat oldu. Zor çıktı oğlum sezeryan olmasına rağmen acı çektim resmen. Bundada olabilir tabiki o yüzden tan tesekkullu bı hastane istiyorlar . Doktorlar yapiisikliktan ve kanamanın durmamasinindan korkuyo o yüzden kan istiyorlar canım

ben çok sonradan farkettim :/ bende de var bayadır

selamlar .Dün gece uyuyamayanlar klubünde bende varım..nefesim kesilerek uyandım bende çarpıntım tıkanıklığım zaten var..büyük ihtimalle demir eksikliğinden ilacı kullanıyorum ama bir işe yaradığını düşünmüyorum sıcaklar gerçekten mahvetti beni.. ne diyim hayırlısı allahtan

Sıcaklardan bende muzdaribim iş yerine terlik getirdim kimsenin görmez yanına ayaklarımı yıkıyorum Allahtan millet izin de fark eden yok evde duş almaktan ben de yoruluyorum sıcakladıkça bacaklarımı yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…