Maşallah, şansları bahtları hep böyle olsun. Ne güzel hem size ilave masraf olmamış hem de eskimemiş şeyler atılmamış, tekrar değerlenmiş olmuşBen çocuklara dolap almadım giyinme odamızdan bi kısmını ayırdık ama. Bu akşam yeğenimin bebeklik eşyaları geldi inanamadım 3 hurç geldi20 çift ayakkabı, onlarca tulum, en az 30 zıbın, çoraplar, eldivenler eşimle şok içinde baktık. Hepsi marka ve yeni bazısı hiç giyilmemiş. 3-5 tulum daha alcaktık çocuklara, bol miktarda da zıbın. Şuan itibariyle tek çöp almamaya karar verdik Hepsini ancak bir kez giyer. Hastane çıkışlarını alıp giyim işini kapatıyoruz ama bunca eşyayı ben nereye koycam kara kara düşünüyorum
Öyle kalın push up tarzı dolgular değil. Dolgu yumuşak ve ince zaten dolgu olmazsa göğüs uçları belli olur. Ben çok baktım öyle kenarı dantelli ya da babaanne işi çoğu. Böyle sade spor bi bunlar içime sindiBunlara çok baktım ama içi dolgulu diyor, göğüslerim küçük değil olur mu hiç bilemedim, ne dersiniz?
Aaaa ben mağazada bakmamıştım push up diye baya baya dolgu var diye düşündüm hep, hmden memnunum normal kullanımda o zaman bir de bundan alayım, teşekkür ederimÖyle kalın push up tarzı dolgular değil. Dolgu yumuşak ve ince zaten dolgu olmazsa göğüs uçları belli olur. Ben çok baktım öyle kenarı dantelli ya da babaanne işi çoğu. Böyle sade spor bi bunlar içime sindi
Elele madre aldım ben.Park yatak alan annislerim,
Hangi park yatakta karar kildiniz?
Canım linkini atabilir misin? Göğüs uçlarını belli etmeyen bişey arıyorum emzirme için. Göğüslerim biraz büyük, her sütyen olmuyor bana. En son nbb den balensiz ama normal sütyen aldım çok rahat ettim, sıkmıyor uçları belli etmiyor falan ama o markanın emzirme için olanına bakmadım. Bide normalde c veya d cup kullanıyorum ama sanıyroum emzirme için olanlarda öyle bir lüksüm olmayacak ne bulursam giyecek gibiyim.Ben aldım kullanıyorum hatta aylardır, benim hamileligin başından beri göğüslerim şiş lcwdan almıştım emzirme sütyeni yarim atlet seklinde pedleri cikarilip takilanlardan çok rahat ettim uçları da belli etmiyor fiyatı da diğer markalara gore uygundu deneyimlemis oldum günlük kullanım için çok rahat, normal sutyen şeklinde bulursam onlardan alicam ekstra alan memnun kalan varsa ben de fikirlere talibim
Teşekkür ederiz teyzesi
benimde öyle oldu gebelik testlerinde hep negatifti meğer geç döllenmeymiş şuan 7 aylık hamileyimOvulasyon halkında sorunsorucam ovulasyon testi neden 10 gundur poztif cıkar sizce adetimde gecikti
Bu gece resmen yandım ben. Oda oda gezdim, en son klimayı açtım salonda o bile sanki kesmedi beni. Eşim diyo senin tamamen hormonal hava sıcak evet ama klimada bile için soğumuyorKızlar günaydın beni geceleri ateşler basıyo bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa. Uyanıp uyanıp çok sıcak deyip geri uyuyorum. Hava da serinmis aslında eşim üstünü örtüyorben Kocaeli'de böyleysem Allah daha güneydekilere dayanma gücü versin
Ben de ctsi günü İstanbul göztepe şehir hastanesinin anabilim dalı başkanı var kendi muayanesinde ona bir görünücem bu konularda ustaymış. Çıkmasa bile güvenilir bir doktor bulmak da önemli. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreciBen. Bugün gittim plasenta çıkmadı yukarı bı sekilde doğum yapacam artık. Ank şehir hast hoca buldum perinatoloji Doktoru ona devam edecem.navicula
Benim doktorumun ne dediği belli değil kiMerhabanavicula bende de aynı durum var plasenta previa 16. Haftada gittiğimde rahim ağzını tam kapatiyordu, 21. Hafta detaylida biraz yukarı çıkmıştı 24. hafta gittiğimde detaylı ile aynı durumdaydı tam kapatmıyor ama yukarı çıkmamış doktorum "bekleyelim, belki çıkar" umudunda.
Senin tamamen mi kapatıyor rahim ağzını plasenta?
İlk cocugumda bagirsagima yapisikmis biraz zor ameliyat oldu. Zor çıktı oğlum sezeryan olmasına rağmen acı çektim resmen. Bundada olabilir tabiki o yüzden tan tesekkullu bı hastane istiyorlar . Doktorlar yapiisikliktan ve kanamanın durmamasinindan korkuyo o yüzden kan istiyorlar canımBen de ctsi günü İstanbul göztepe şehir hastanesinin anabilim dalı başkanı var kendi muayanesinde ona bir görünücem bu konularda ustaymış. Çıkmasa bile güvenilir bir doktor bulmak da önemli. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu sürecipeki hiç yapışıklık konusunda bir şey dediler mi? Sanırım doktorların en korktuğu şey o.
ben çok sonradan farkettim :/ bende de var bayadırKızlar selam,
Dün inanılmz bir sırt ağrısı yaşadım. son noktada parol dahi içtim ama bana mısın demedi vücudum.
En sonunda eşime masaj kremiyle ovdurdum. akıllı krem diye geçiyor aklınızda olsun.
Sabaha uyandığımda kesilmişti ağrısı. ama nefesimi kesecek kadar şiddetli bir ağrıydı. Böyle bir ağrı yaşayayınınız oldumu? Bu durumda ne yaptınız?
Birde bende idrar kaçırma var neden olduğunu anlamadığım. bazen wc ye i gidiyorm akıntıdan biraz daha fazla iç çamaşarım ıslanmış oluyor bu normal bir şey mi? bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir mi? Hemen hemen her gün yaşamaya başladım bi durumu son 15 gündür
Sıcaklardan bende muzdaribim iş yerine terlik getirdim kimsenin görmez yanına ayaklarımı yıkıyorum Allahtan millet izin de fark eden yokKız ne ettin sen izleme öyle şeylerimadem izlenecek eşin izlesin dağda gezerken sancı falan gelirse ne yapacağını bilir en azından
Ben eylülde izne çıkacağım. Ya hazır olsun istiyorum eylül ortasına kadar. Zaten daha gecelik falan da bakmadım, deterjan, gecelik pijama, hastane çıkışı falan alınacak daha. Yıkanacak ütülenecek. Eylül ortasını bulur muhtemelen. İşten gelince pilim bitiyor. Yemek çay derken sızıp kalıyorum. Şu sıcaklar azıcık etkisini kaybetsin sonra rahatlarım gibi geliyor. Ben normalde de sıcaklarda iptal olurum, bu sene hamile olunca daha zor oldu. Sıcaklarda kolumu kaldıramıyorum, sıkıntı sinir stres basıyor, kendimi yorgun hissederim hep. Hamilelikte katlandı bu durum. O yğzden sürekli dertliyim. Yaşadığım şehirde 1 bilemedin 2 haftaya kadar serinlik başlar. Geceleri serinlemeye başladı zaten, çok mutlu oluyorum. Evde olduğum saatlerde günde 2 kere duş almaktan yoruldum, bi sabah bi akşam duştayım, elimden gelse havuz koyup evin ortasında havuzda yatacağımhayır ben kadar arkadaşlarım da şikayet ediyor la ben hamileyim siz bide beni düşünün diye bağırasım var
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Sutyen/5603086/2377128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?