2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende öyle yaptım masanın altında kimse görmez dedim, gerekirse şıkıdım ayakkabılarımı giyiyorum işyerinde ayak yıkama iyi fikirmiş bende yapayım arada aslında leğenle su koysak içine buz atsak ayaklarımızı sokup otursak öyle olmaz mı

Güzel bişeye benziyor dur bende bakayım buna, umarım olur büyük nedeni teşekkürler

Günaydın kızlar bu hafta hiç durmadan hareket eden beni zerre uyutmayan bir bebem var artık.Hangi tarafa yatsam o taraftan beni vuruyor.Bu hafta güncellemesini beğenmedim ben
yaa bende ayni durumdayim son 3 gecedir. gectigimiz zamanlarda birinin doktoru demisti , gece cok hareketliyse bisiler ye sakinlesir diye, dun denedim bende . Bir saat sakinlesti o arada uyudum

yaa bende ayni durumdayim son 3 gecedir. gectigimiz zamanlarda birinin doktoru demisti , gece cok hareketliyse bisiler ye sakinlesir diye, dun denedim bende . Bir saat sakinlesti o arada uyudum
Yaaa bunu deneyeyim karnıma el konmasindan nefret ediyor onu ogrendim bende elimi koyuyorum hareket etmiyor öyle uyuya kalıyorum elimi çektiğim an yeniden başlıyor fjdjdjdj inşallah doğduğunda yapacaklarinin habercisi değildir

Günaydın kızlar bu hafta hiç durmadan hareket eden beni zerre uyutmayan bir bebem var artık.Hangi tarafa yatsam o taraftan beni vuruyor.Bu hafta güncellemesini beğenmedim ben
Ayy aynı benim bebe hatta geçen googla arattım çok harekrtli bebek normal mi diye ☺

valla ben son bir haftada uc kere nst ye girdim . hepsinde dedikleri tek sey “ cok hareketli bir bebek “ dogunca agzimiza edecek gibi

Ya kızlar bende bacak ağrısı çok oluyor, şuanda da baya ağrıyor. Aşırı rahatsız ediyor beni. Yatsam yatamıyorum kalksam halim yok zaten hiç bir şekilde. Magnezyum vitamin demir alıyorum bi sürü bi şey ama bacak ağrılarım geçmiyor. Bir gün yoksa diğer gün mutlaka oluyor. Yağmur öncesi romatizma ağrıları gibi aynı

Uyuyamayanlara yazın benim de adımı, dün gece de bir şey vardı herhalde yurdun dört bir tarafında tüm hamileler ayakta dalıyorum fakat rahat değilim, sıcaklıyorum, dönmek istiyorum, bunalıyorum, bir de hareketliler bu ara biri sağdan biri soldan tuvalete kalkınca bile pat küt booom. Çoğu gitti diyorum hamişliğimizin de, sıcakların da dayanın kaderdaşlarım

Magnezyum kaç mg az mı geliyor acaba ? Kilcallarda belirginlesme vs var mı varisler ile ilgili mi kontrol ettin mi hiç kendini canim.?

Klimasız yatamıyorum ben.. fenalık geliyor gece gündüz acik daralıyorum kan basincim yükseliyor baska turlu
Deli gibi kışı istiyorum

Ayni benimkide oyle icerde ne yaoiyor çözemedim arada canim dahi yanıyor
Dayanamicak bence 9 ayin bitmesini

Saga sola yatamama bende de var çok tekme yiyorum bi de toplanıyor bebek sanki bir alana canim yanıyor sirt ustu ömür boyu uyumayan ben ne zaman uyansam sırtüstü buluyorum kendimi her yerimi yastıkla donatiyorum yatakta bizden çok yer kaplıyorlar uyumak saatlerimi alıyor sabah da zombi gibi uyanıyorum eşim hele üç karış yerde yatıyor diyorum sen buraya sığıyorsan bebik beşiğe kesin sığar

Kızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?

Yani cidden böyle derin uykum anca 1 ya da 2 saattir o zaten sabaha doğru oluyor. Sabah da eşim işe gitmek için uyanıyor tekrar uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum sağa da sola dönünce de çok tekmeliyor valla diyorum acaba farkında olmadan sıkıştırıyor muyum ama başka türlü de yatamıyorum. Bu halimiz ne olacak bilmiyorum valla

Nst için erken değil mi ben henüz hiç girmedim halen rutin kontrollerdeyiz
canim bende yuksek tansiyon var o yuzden bebegin kalp atislari duzenlimi diye nstye giriyorum . aslinda 30. haftada baslicaktik ama gecen hafta dr un ofisinde yuksek cikinca tansiyonum hemen acilen yolladi. hatta son 2 haftada 3 kere de ultrosona girdim
onumuzdeki pazartesi ve eylulun ilk haftasida ultroson randevularim verildi.

birde ustune gebelik sekeri cikti yok yok bende anlayacagin diyorum yatirin beni hastaneye git gelden kurtulayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…