- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Bende öyle yaptım masanın altında kimse görmez dedim, gerekirse şıkıdım ayakkabılarımı giyiyorumSıcaklardan bende muzdaribim iş yerine terlik getirdim kimsenin görmez yanına ayaklarımı yıkıyorum Allahtan millet izin de fark eden yokevde duş almaktan ben de yoruluyorum sıcakladıkça bacaklarımı yıkıyorum
Güzel bişeye benziyor dur bende bakayım buna, umarım olur büyük nedeni teşekkürlerhttps://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Sutyen/5603086/2377128
Ben bundan aldım kuzum aylardır kullanıyorum evde dışarda farketmiyor goguslerim 90 95 oldu bu arada xl güzel toparladı kopcasi yok ama güzel sarıyor tok bir penyesi var salmıyor kendini ustundeyken esneyip, mağazadan gorerek almıştım fiyatı artmamış valla şaşırdım
yaa bende ayni durumdayim son 3 gecedir. gectigimiz zamanlarda birinin doktoru demisti , gece cok hareketliyse bisiler ye sakinlesir diye, dun denedim bende . Bir saat sakinlesti o arada uyudumGünaydın kızlar bu hafta hiç durmadan hareket eden beni zerre uyutmayan bir bebem var artık.Hangi tarafa yatsam o taraftan beni vuruyor.Bu hafta güncellemesini beğenmedim ben
Yaaa bunu deneyeyim karnıma el konmasindan nefret ediyor onu ogrendim bende elimi koyuyorum hareket etmiyor öyle uyuya kalıyorum elimi çektiğim an yeniden başlıyor fjdjdjdj inşallah doğduğunda yapacaklarinin habercisi değildiryaa bende ayni durumdayim son 3 gecedir. gectigimiz zamanlarda birinin doktoru demisti , gece cok hareketliyse bisiler ye sakinlesir diye, dun denedim bende . Bir saat sakinlesti o arada uyudum
Ayy aynı benim bebeGünaydın kızlar bu hafta hiç durmadan hareket eden beni zerre uyutmayan bir bebem var artık.Hangi tarafa yatsam o taraftan beni vuruyor.Bu hafta güncellemesini beğenmedim ben
valla ben son bir haftada uc kere nst ye girdim . hepsinde dedikleri tek sey “ cok hareketli bir bebek “Yaaa bunu deneyeyim karnıma el konmasindan nefret ediyor onu ogrendim bende elimi koyuyorum hareket etmiyor öyle uyuya kalıyorum elimi çektiğim an yeniden başlıyor fjdjdjdj inşallah doğduğunda yapacaklarinin habercisi değildir
Normal normal de dünyaya gelince de öyle olmasınlar ya ben boşuna kız çocuğu duasi etmedim yaniAyy aynı benim bebehatta geçen googla arattım çok harekrtli bebek normal mi diye ☺
Nst için erken değil mi ben henüz hiç girmedim halen rutin kontrollerdeyizvalla ben son bir haftada uc kere nst ye girdim . hepsinde dedikleri tek sey “ cok hareketli bir bebek “dogunca agzimiza edecek gibi
Magnezyum kaç mg az mı geliyor acaba ? Kilcallarda belirginlesme vs var mı varisler ile ilgili mi kontrol ettin mi hiç kendini canim.?Ya kızlar bende bacak ağrısı çok oluyor, şuanda da baya ağrıyor. Aşırı rahatsız ediyor beni. Yatsam yatamıyorum kalksam halim yok zaten hiç bir şekilde. Magnezyum vitamin demir alıyorum bi sürü bi şey ama bacak ağrılarım geçmiyor. Bir gün yoksa diğer gün mutlaka oluyor. Yağmur öncesi romatizma ağrıları gibi aynı
Klimasız yatamıyorum ben.. fenalık geliyor gece gündüz acik daralıyorum kan basincim yükseliyor baska turluKızlar günaydın beni geceleri ateşler basıyo bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa. Uyanıp uyanıp çok sıcak deyip geri uyuyorum. Hava da serinmis aslında eşim üstünü örtüyorben Kocaeli'de böyleysem Allah daha güneydekilere dayanma gücü versin
Ayni benimkide oyle icerde ne yaoiyor çözemedim arada canim dahi yanıyorGünaydın kızlar bu hafta hiç durmadan hareket eden beni zerre uyutmayan bir bebem var artık.Hangi tarafa yatsam o taraftan beni vuruyor.Bu hafta güncellemesini beğenmedim ben
Kızlar bu emzirme sütyenleri konusunda ne yaptınız? Şimdiden almak erken mi ya?
Saga sola yatamama bende de var çok tekme yiyorum bi de toplanıyor bebek sanki bir alana canim yanıyor sirt ustu ömür boyu uyumayan ben ne zaman uyansam sırtüstü buluyorum kendimi her yerimi yastıkla donatiyorum yatakta bizden çok yer kaplıyorlar uyumak saatlerimi alıyor sabah da zombi gibi uyanıyorum eşim hele üç karış yerde yatıyor diyorum sen buraya sığıyorsan bebik beşiğe kesin sığarKızlar bu gece ben de hiç uyuyamadım döndüm durdum. Uyuduğum zaman da farkında olmadan hep sırt üstü dönmüşüm. Sağ ya da sola dönünce hiç rahat edemiyorum çok sıcak geliyor. En çok sırt üstü rahat ediyorumo şekilde uyumak da yasak valla napıcam bilmiyorum. Hava da aşırı sıcak, sabaha karşı bir de kramp girdi bacağıma gene. Valla uyku ilacı olsa da uyusam diyorum artık
Normal normal de dünyaya gelince de öyle olmasınlar ya ben boşuna kız çocuğu duasi etmedim yani
[/QUOTE
Valla benimki erkekyandım yandım
Yani cidden böyle derin uykum anca 1 ya da 2 saattir o zaten sabaha doğru oluyor. Sabah da eşim işe gitmek için uyanıyor tekrar uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorumSaga sola yatamama bende de var çok tekme yiyorum bi de toplanıyor bebek sanki bir alana canim yanıyor sirt ustu ömür boyu uyumayan ben ne zaman uyansam sırtüstü buluyorum kendimi her yerimi yastıkla donatiyorum yatakta bizden çok yer kaplıyorlar uyumak saatlerimi alıyor sabah da zombi gibi uyanıyorum eşim hele üç karış yerde yatıyor diyorum sen buraya sığıyorsan bebik beşiğe kesin sığar
canim bende yuksek tansiyon var o yuzden bebegin kalp atislari duzenlimi diye nstye giriyorum . aslinda 30. haftada baslicaktik ama gecen hafta dr un ofisinde yuksek cikinca tansiyonum hemen acilen yolladi. hatta son 2 haftada 3 kere de ultrosona girdimNst için erken değil mi ben henüz hiç girmedim halen rutin kontrollerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?