Ben aldım ama daha kullanmadım herkes memnun fiyatını uyguna bulduysan al benceKızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Magnezyum kaç mg az mı geliyor acaba ? Kilcallarda belirginlesme vs var mı varisler ile ilgili mi kontrol ettin mi hiç kendini canim.?
Valla canım bilmiyorum ki günde bir tane alıyordum ikiye çıkardım magnezyumu. Şimdi sen diyince kontrol ettim kılcal damarlarda herhangi bir farklılık yok gibiMagnezyum kaç mg az mı geliyor acaba ? Kilcallarda belirginlesme vs var mı varisler ile ilgili mi kontrol ettin mi hiç kendini canim.?
esin masaj yapsin canim. bana doktorum demisti ki bacaklarsa laktik asit biriktigi icinde agri ve kramp olurmus. masaj cok iyi geliyormus. buz koymak da ise yarar demisti. Benim esim ovuyor aksamlari bacaklarimi , kramp sorunum kalmadiValla canım bilmiyorum ki günde bir tane alıyordum ikiye çıkardım magnezyumu. Şimdi sen diyince kontrol ettim kılcal damarlarda herhangi bir farklılık yok gibikullandığım magnezyumun içeriği de şu şekilde
95₺ diyo trendyolda başla yerde bakmadım hiç alayım bari ona da 250/300 vermeyeyimBen aldım ama daha kullanmadım herkes memnun fiyatını uyguna bulduysan al bence
Allah şifasını verir herşeyin canim tansiyona aman dikkat diyelim.Saglikla kucağına al bebeğini inşallah.Gebelik sekeri evet can sıkıcı ama.diger yandan kilo kontrolü ve sağlıklı beslenmeyi yanında getirdiği için zararından çok yararı var.Az vaktimiz kaldı nasılsa tüm bu çileden bir avazda kurtulup bebeklerimize kavusalimcanim bende yuksek tansiyon var o yuzden bebegin kalp atislari duzenlimi diye nstye giriyorum . aslinda 30. haftada baslicaktik ama gecen hafta dr un ofisinde yuksek cikinca tansiyonum hemen acilen yolladi. hatta son 2 haftada 3 kere de ultrosona girdim
onumuzdeki pazartesi ve eylulun ilk haftasida ultroson randevularim verildi.
birde ustune gebelik sekeri ciktiyok yok bende anlayacagin diyorum yatirin beni hastaneye git gelden kurtulayim
Canım eşim de işten yorgun ve geç geliyor yap desem de 2 dakika yapıp bırakıyor çok bir şey diyemiyorumesin masaj yapsin canim. bana doktorum demisti ki bacaklarsa laktik asit biriktigi icinde agri ve kramp olurmus. masaj cok iyi geliyormus. buz koymak da ise yarar demisti. Benim esim ovuyor aksamlari bacaklarimi , kramp sorunum kalmadi
Hiç gerek yok nem ve ısı ölçecek zaten95₺ diyo trendyolda başla yerde bakmadım hiç alayım bari ona da 250/300 vermeyeyim
amin canim insallah saglikla alalim yavrularimizi kucagimizaAllah şifasını verir herşeyin canim tansiyona aman dikkat diyelim.Saglikla kucağına al bebeğini inşallah.Gebelik sekeri evet can sıkıcı ama.diger yandan kilo kontrolü ve sağlıklı beslenmeyi yanında getirdiği için zararından çok yararı var.Az vaktimiz kaldı nasılsa tüm bu çileden bir avazda kurtulup bebeklerimize kavusalim
anladim canim ,Canım eşim de işten yorgun ve geç geliyor yap desem de 2 dakika yapıp bırakıyor çok bir şey diyemiyorumbu akşam söyliyim de azcık yapsın artık ağrılar çekilmez bir hal aldı
Aşağıda arkadaşın verdiği öneriyi bende denedim haptan evvel eşime farmasinin su vikise benzeyen zimbirtisi ile masaj yaptırdım her gece çok güzel uyuttu zaten gündüz o agri olmuyor gece yatar yatmaz başlıyor çok ilginç gerçekten.Valla canım bilmiyorum ki günde bir tane alıyordum ikiye çıkardım magnezyumu. Şimdi sen diyince kontrol ettim kılcal damarlarda herhangi bir farklılık yok gibikullandığım magnezyumun içeriği de şu şekilde
İnşallah senin de profesör kontrolün güzel geçer, plasenta da yukarı çıkar da rahatlıkla sağlıcakla gelir güzel bebişBenim doktorumun ne dediği belli değil kibir dedi plasentanın çoğu yukarıda ucu geliyor dedi sonra evet kapatıyor dedi. Valla ben de anlamadım yani şu an ne durumda tam bilmiyorum ctsi bir profesöre randevu aldım sanırım o zaman kesin belli olacak ne durumda olduğu.
Ama senin tam kapatmıyorsa korkma belki tamamen çıkar çıkmasa bile sezaryanin rahat geçer içini ferah tut
Ben kullanıyorum canım. Urfa’da yaşarken almıştım telefondan da takip edebiliyorsun çok tatlı minicik bir şey avuç içi kadar bile değil at çantaya her yere taşı.Kızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Bende o iki-üç haftadır var ve bazen tuhaf bir şekilde canımı yakıyor. Oğlumun tekme attığında canımı yaktığını hiç hatırlamıyorum. Bu kızın kolu bacağı güçlü olacak herhaldeGünaydın kızlar bu hafta hiç durmadan hareket eden beni zerre uyutmayan bir bebem var artık.Hangi tarafa yatsam o taraftan beni vuruyor.Bu hafta güncellemesini beğenmedim ben
Masaj için ben de biraz duygu sömürüsü yapayım en iyisi eşimeAşağıda arkadaşın verdiği öneriyi bende denedim haptan evvel eşime farmasinin su vikise benzeyen zimbirtisi ile masaj yaptırdım her gece çok güzel uyuttu zaten gündüz o agri olmuyor gece yatar yatmaz başlıyor çok ilginç gerçekten.
Amin inşallah canımİnşallah senin de profesör kontrolün güzel geçer, plasenta da yukarı çıkar da rahatlıkla sağlıcakla gelir güzel bebiş
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwj9--_E6dr5AhVSQfEDHQRZDlEQFnoECC8QAQ&url=https://www.trendyol.com/kraft/signature-oyun-parki-p-35027834&usg=AOvVaw1Ppns5fHv7dWs2NS7LwUGr ben bunu tercih ettim gayet sağlam duruyor umarım oğlumda sever
Ben elele madre park yatak aldım. Kurduk baktık baya beğendik eşimle
Teşekkür ederim şimdi hepsini karşılaştıracağım :)Ben yoyko aldım canım içine de yataş twiny yatak aldım yatağımda bugün geldi çok kaliteli görünüyor
Hemen alıyorum bişeye daha çizik atayımBen kullanıyorum canım. Urfa’da yaşarken almıştım telefondan da takip edebiliyorsun çok tatlı minicik bir şey avuç içi kadar bile değil at çantaya her yere taşı.
E-bebekten geçen hafta aldım ben bu daha uyguna geliyorGünaydın kızlarDüşünenler için çok güzel bir kampanya ben yenidoğan dönemi için aldım 2.ürüne de indirim var 10 tanesi 29lira gibi bir fiyata gelmiş oluyor.
Ben de dün bir sürü forum okudum 36 da çıkan bile olmuş. İnşallah çıkar bizimki de30lu haftalarda bile çıkan oluyormuş anlamadım ki neden böyle diyorlar
Canım ben de Ankaradayım. Gerçi doğum paketim var ama riskli olunca bazen şehir hastanesine gönderiyorlarmış. Bilmek de fayda var. Perinatolojiden doğrudan randevu alınabiliyor mu?Ben. Bugün gittim plasenta çıkmadı yukarı bı sekilde doğum yapacam artık. Ank şehir hast hoca buldum perinatoloji Doktoru ona devam edecem.navicula
Evet ve bu model çok pahalı normalde şuanda düz sleepy den daha uyguna geliyor 2 tane 40lı aldım ben. sürekli bundan alamam zaten kendi fiyatına döndüğünde ama bu fiyattayken denemek mantıklı dedimHemen alıyorum bişeye daha çizik atayım
E-bebekten geçen hafta aldım ben bu daha uyguna geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?