2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Magnezyum kaç mg az mı geliyor acaba ? Kilcallarda belirginlesme vs var mı varisler ile ilgili mi kontrol ettin mi hiç kendini canim.?
Magnezyum kaç mg az mı geliyor acaba ? Kilcallarda belirginlesme vs var mı varisler ile ilgili mi kontrol ettin mi hiç kendini canim.?
Valla canım bilmiyorum ki günde bir tane alıyordum ikiye çıkardım magnezyumu. Şimdi sen diyince kontrol ettim kılcal damarlarda herhangi bir farklılık yok gibikullandığım magnezyumun içeriği de şu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20220823_105824.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 75
esin masaj yapsin canim. bana doktorum demisti ki bacaklarsa laktik asit biriktigi icinde agri ve kramp olurmus. masaj cok iyi geliyormus. buz koymak da ise yarar demisti. Benim esim ovuyor aksamlari bacaklarimi , kramp sorunum kalmadi

Günaydın kızlar Düşünenler için çok güzel bir kampanya ben yenidoğan dönemi için aldım 2.ürüne de indirim var 10 tanesi 29lira gibi bir fiyata gelmiş oluyor.

Eklentiler

• 40EF1615-0B86-4995-BDFF-CE50AEB43914.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 80
Allah şifasını verir herşeyin canim tansiyona aman dikkat diyelim.Saglikla kucağına al bebeğini inşallah.Gebelik sekeri evet can sıkıcı ama.diger yandan kilo kontrolü ve sağlıklı beslenmeyi yanında getirdiği için zararından çok yararı var.Az vaktimiz kaldı nasılsa tüm bu çileden bir avazda kurtulup bebeklerimize kavusalim

esin masaj yapsin canim. bana doktorum demisti ki bacaklarsa laktik asit biriktigi icinde agri ve kramp olurmus. masaj cok iyi geliyormus. buz koymak da ise yarar demisti. Benim esim ovuyor aksamlari bacaklarimi , kramp sorunum kalmadi
Canım eşim de işten yorgun ve geç geliyor yap desem de 2 dakika yapıp bırakıyor çok bir şey diyemiyorum bu akşam söyliyim de azcık yapsın artık ağrılar çekilmez bir hal aldı

amin canim insallah saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza
Canım eşim de işten yorgun ve geç geliyor yap desem de 2 dakika yapıp bırakıyor çok bir şey diyemiyorum bu akşam söyliyim de azcık yapsın artık ağrılar çekilmez bir hal aldı
anladim canim ,

Aşağıda arkadaşın verdiği öneriyi bende denedim haptan evvel eşime farmasinin su vikise benzeyen zimbirtisi ile masaj yaptırdım her gece çok güzel uyuttu zaten gündüz o agri olmuyor gece yatar yatmaz başlıyor çok ilginç gerçekten.

İnşallah senin de profesör kontrolün güzel geçer, plasenta da yukarı çıkar da rahatlıkla sağlıcakla gelir güzel bebiş

Kızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Ben kullanıyorum canım. Urfa’da yaşarken almıştım telefondan da takip edebiliyorsun çok tatlı minicik bir şey avuç içi kadar bile değil at çantaya her yere taşı.

Günaydın kızlar bu hafta hiç durmadan hareket eden beni zerre uyutmayan bir bebem var artık.Hangi tarafa yatsam o taraftan beni vuruyor.Bu hafta güncellemesini beğenmedim ben
Bende o iki-üç haftadır var ve bazen tuhaf bir şekilde canımı yakıyor. Oğlumun tekme attığında canımı yaktığını hiç hatırlamıyorum. Bu kızın kolu bacağı güçlü olacak herhalde

Masaj için ben de biraz duygu sömürüsü yapayım en iyisi eşime ama benim gündüz de oluyor ağrılarım. Mesela şu an her iki bacağımda ağrıyor

Ben elele madre park yatak aldım. Kurduk baktık baya beğendik eşimle

Ben yoyko aldım canım içine de yataş twiny yatak aldım yatağımda bugün geldi çok kaliteli görünüyor
Teşekkür ederim şimdi hepsini karşılaştıracağım :)

Ben kullanıyorum canım. Urfa’da yaşarken almıştım telefondan da takip edebiliyorsun çok tatlı minicik bir şey avuç içi kadar bile değil at çantaya her yere taşı.
Hemen alıyorum bişeye daha çizik atayım
Günaydın kızlar Düşünenler için çok güzel bir kampanya ben yenidoğan dönemi için aldım 2.ürüne de indirim var 10 tanesi 29lira gibi bir fiyata gelmiş oluyor.
E-bebekten geçen hafta aldım ben bu daha uyguna geliyor

Ben. Bugün gittim plasenta çıkmadı yukarı bı sekilde doğum yapacam artık. Ank şehir hast hoca buldum perinatoloji Doktoru ona devam edecem. navicula
Canım ben de Ankaradayım. Gerçi doğum paketim var ama riskli olunca bazen şehir hastanesine gönderiyorlarmış. Bilmek de fayda var. Perinatolojiden doğrudan randevu alınabiliyor mu?

Hemen alıyorum bişeye daha çizik atayım

E-bebekten geçen hafta aldım ben bu daha uyguna geliyor
Evet ve bu model çok pahalı normalde şuanda düz sleepy den daha uyguna geliyor 2 tane 40lı aldım ben. sürekli bundan alamam zaten kendi fiyatına döndüğünde ama bu fiyattayken denemek mantıklı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…