Ben riskli olacağı için zaten devlette gitmiştim . Dünde kesin şehir hast yapilcagi kesinleşti. Direk perinatolojide randevu alabiliyorsun canım ben alkan yücel hocaya gitcem ekibi iyi diyolar.Canım ben de Ankaradayım. Gerçi doğum paketim var ama riskli olunca bazen şehir hastanesine gönderiyorlarmış. Bilmek de fayda var. Perinatolojiden doğrudan randevu alınabiliyor mu?
İnşallah inşallahBen de dün bir sürü forum okudum 36 da çıkan bile olmuş. İnşallah çıkar bizimki de
Ben her gece öyleyim ölüyprum nemden duş alıp yatıyorum ama her yer açık şekilde cam kapı ter su içinde ve muhtemelen üşütüyorum sürekli kasık ağrım var asla da dayanılmıyor denize havuza girmeyince sıcaklık çok gereksizBu gece resmen yandım ben. Oda oda gezdim, en son klimayı açtım salonda o bile sanki kesmedi beni. Eşim diyo senin tamamen hormonal hava sıcak evet ama klimada bile için soğumuyorHer yanımdan terler aktı, nasıl uyudum uyandım bilmiyorum. Uykular şimdiden haram
Ay makinede yıkadın bozulmadı mı?Yıkadım bile benmakinenin elde yıkama programında yıkadım, elde hiç uğraşmak istemedim. Benim aldıklarım da kokuyordu, genel sorun galiba. Yumuşatıcı çok az koydum ki kokusu kimyasalı bebeğin kıyafetlerine geçmesin. Aman bende hazırlarım diyorum da eylülün ortasını bulur gibi. Daha hastane çıkışı, geceliğim, deterjanım vs çoğunu daha almadım. Deterjan bakıyorum kimyasalı az olanından. Ben bunları halledene kadar eylül olur, sonrada yıka ütüle derken eylül 15 olur. 32. Haftaya az kalır sonra. Ne olur ne olmaz ben tedbirimi alayım da sonra düşünürüz
Bu daha pratik olabilir evetBşde şu var bunların hepsini küçük hurçlara koyup sonra daha büyğk bir hurcun içine koysak, valizde beklese nasıl olur ya da hurçta bunlar bekler hastaneye giderken o büyük hurcu valize yerleştiriveririz.
caım şekerli bişey yediysen belirli bi süre önce aniden çıkarıp aniden düşürebiliyorkızlar rutin kan testinde b12 ve kan şekerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor. Yaşamış olan var mı takviye olarak be kullanıyorsunuz
Ben bir sürü park yatak söyledim eve bir sürü iade de yaptım. En son yoykoda karar kıldım. Haki rengini aldım ama rengi çok güzel bir bej aksine ve gayet kaliteli kumaşı falan.Park yatak alan annislerim,
Hangi park yatakta karar kildiniz?
Kuzum neden twiny tercih ettin acaba? Ben de yataş bakıyorum da hangisini alsam kararsız kaldım. Bir de bu yataş yataklar pek indirime girmiyor galiba di mi? Son dönemlerde takip etmeye başladım ama hiç hareket göremiyorum.Ben yoyko aldım canım içine de yataş twiny yatak aldım yatağımda bugün geldi çok kaliteli görünüyor
Hem onu hem de antibakteriyel soğuk hava nemlendiricisini aldık Xiaomiden geçen hafta, kullanmaya başladık bile çocukları beklemeden. Gayet iş görür ve faydalılar ikisi de, tavsiye ederim kuzumKızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Sleepy natural yada bio natural için iyi ve sağlıklı diyorlar, pampers Prima için de pure serisi parfümsüz ve ağartılmamış sanırım ama en pahalısından başlatmayacağım ben yani pamperstan neye alışırsa öyle gidermiş çünkü aynı dediğin gibi önce sleepy deneyeceğim, 2şer paket aldım ondan da.Kızlar merhaba çok takip edemiyorum ama sanki bezlerle ilgili bir paylaşım görmüştüm hazır indirim varken ben de bir paket alayım diye düşündüm sleepy bio naturel olan mı iyi demiştiniz ? Aslnda prima premium care için en iyi diyorlar çok kararsız da kaldımkimisi de neye alışırsa öyle devam eder diyor
Teşekkür ederim canımSleepy natural yada bio natural için iyi ve sağlıklı diyorlar, pampers Prima için de pure serisi parfümsüz ve ağartılmamış sanırım ama en pahalısından başlatmayacağım ben yani pamperstan neye alışırsa öyle gidermiş çünkü aynı dediğin gibi önce sleepy deneyeceğim, 2şer paket aldım ondan da.
eleleyi de sipariş etmiş miydin? Aradaki fark neydi yoyko nun hakisi daha hoş duruyor. Elelenin rengini begenmedim ben de ama yoyko için zor katlanıyor yazanlar olmuş.Ben bir sürü park yatak söyledim eve bir sürü iade de yaptım. En son yoykoda karar kıldım. Haki rengini aldım ama rengi çok güzel bir bej aksine ve gayet kaliteli kumaşı falan.
Kuzum neden twiny tercih ettin acaba? Ben de yataş bakıyorum da hangisini alsam kararsız kaldım. Bir de bu yataş yataklar pek indirime girmiyor galiba di mi? Son dönemlerde takip etmeye başladım ama hiç hareket göremiyorum.
Aldım kuzucum kargoya bile verilmiş, ucuza bişey halledince çok mutlu oluyorumHem onu hem de antibakteriyel soğuk hava nemlendiricisini aldık Xiaomiden geçen hafta, kullanmaya başladık bile çocukları beklemeden. Gayet iş görür ve faydalılar ikisi de, tavsiye ederim kuzum
64 bez inan 10 gün bile gitmeyecekTeşekkür ederim canımBenim tek bebek ya emin olamadım 1 numaradan 2 paket alırsam fazla mı olur ki normal döneminde 1 paket almak daha mı mantıklı sırf indirimli diye şimdi alıp belki de kullanamayacağım bir pakette 64 tane var sanırım
Kuzum ben oğlumda prima premium care kullandım çok da memnundum. Şimdi de indirimden aldım 1 numara ama sleepy bio natural de aldım. Arada tabii fiyat farkı epey oluyor. Sleepy ile başlıcaz severlerse onla devam eder primaları dolaptan satarız diye düşündük. Baktım bebelere yaramadı primaları kullanırız diye düşündükKızlar merhaba çok takip edemiyorum ama sanki bezlerle ilgili bir paylaşım görmüştüm hazır indirim varken ben de bir paket alayım diye düşündüm sleepy bio naturel olan mı iyi demiştiniz ? Aslnda prima premium care için en iyi diyorlar çok kararsız da kaldımkimisi de neye alışırsa öyle devam eder diyor
Geçen gece 3 te kalkıp duş aldım. Hamilelik ve sıcak bir arada çok zormuş. Hele iki bebek daha da zormuş. Sıcaklar mahvettiBen her gece öyleyim ölüyprum nemden duş alıp yatıyorum ama her yer açık şekilde cam kapı ter su içinde ve muhtemelen üşütüyorum sürekli kasık ağrım var asla da dayanılmıyor denize havuza girmeyince sıcaklık çok gereksiz
Eleleyi sipariş etmedim ama aynı senin gibi rengi hoşuma gitmemişti. Yoyku'nun katlanmasında ekstra bir zorluk yok bence. Hepsinin açılıp katlanma sistemi ve mantığı da aynı zaten.eleleyi de sipariş etmiş miydin? Aradaki fark neydi yoyko nun hakisi daha hoş duruyor. Elelenin rengini begenmedim ben de ama yoyko için zor katlanıyor yazanlar olmuş.
Fiyat iyi ise 2 paket al canım, kullanılır muhakkak en kötü bebiş hediyesi olur olmadı satılır dolaptan falanTeşekkür ederim canımBenim tek bebek ya emin olamadım 1 numaradan 2 paket alırsam fazla mı olur ki normal döneminde 1 paket almak daha mı mantıklı sırf indirimli diye şimdi alıp belki de kullanamayacağım bir pakette 64 tane var sanırım
Elde yıkama programında denedim serdim kurudular, sağlam gözüküyorlar ama yazını okuyunca fermuarlarını yıkamadan sonra kontrol etmediğimi hatırladım. Dur akşama kontrol edeyim de yazarım sanaSelam kızlar, hava çok sıcak napıcaz böyle biz yaaaOturduğum yerde sıcak sıcak ter döküyorum
Ay makinede yıkadın bozulmadı mı?İşte bunu duyduğuma sevindim. Ben bozulur diye elimde biraz yıkim, çok sıkmadan bekletim dışarda diyordum. Sıkma aşamasını nasıl yaptın peki canım makinede?
Benim çanta hazırlığı için her şeyim mevcut aslında. Sadece bir tane askılı gecelik ve hastanede giyecek tarzda hırka istiyorum. Onları da aldı mı giderim ben hastaneyeAma ne bilim psikolojik olarak da doğurmaya hazır değilim galiba
Bu daha pratik olabilir evet
Merhaba ben de Elele Madre aldım, yatağını verdiler ama çok ince bir sünger yataktı onu kullanmak istemedim o sebeple Yataş'ın Twiny yatağını aldım, arkadaşım 1 buçuk yıldır Twiny kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi herhangi bir çökme yaşamamış, bebegi de sevmiş o sebeple tercih ettim Twiny'i.Ben bir sürü park yatak söyledim eve bir sürü iade de yaptım. En son yoykoda karar kıldım. Haki rengini aldım ama rengi çok güzel bir bej aksine ve gayet kaliteli kumaşı falan.
Kuzum neden twiny tercih ettin acaba? Ben de yataş bakıyorum da hangisini alsam kararsız kaldım. Bir de bu yataş yataklar pek indirime girmiyor galiba di mi? Son dönemlerde takip etmeye başladım ama hiç hareket göremiyorum.
Çok teşekkürler :)Eleleyi sipariş etmedim ama aynı senin gibi rengi hoşuma gitmemişti. Yoyku'nun katlanmasında ekstra bir zorluk yok bence. Hepsinin açılıp katlanma sistemi ve mantığı da aynı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?