2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzu sıkma ayarını değiştirmedin yani di mi? 1000 devirde bıraksam sıkma ayarını minik hurçları cortlatır mıyım diye düşündüm de
Ben de en son Yataş mini ninni yatağına baktım. Kalınlıkları benzer görünüyor ama twiny bir tık daha pahalı gibi. Aradaki farkı o yüzden merak etmiştim. Ben de ya twiny ya da mini ninni alıcam gibi görünüyor.

Benim gibi mini ninni ile twigy yatağın farkını araştıran annelere gelsin bu yazacaklarım

Twigy de bir taraf 0-2 yaş kullanımına özel, diğer taraf ise 3-6 yaş arası kullanıma özel üretilmiş ve farklı sünger tipleri içeriyormuş her iki taraf da. Mini ninni de ise yine 0-6 yaş arası kullanım sağlanabiliyor ama yaş gruplarına göre ayrılmış kullanım tarafları yok sadece. Bir de twigy 9 cm civarı, mini ninni ise 7 cm civarı olarak üretiliyormuş. Başka bir farkı yok gördüğüm kadarıyla

Merhaba
Hastanede giymek için gecelik öneriyor herkes
Kumaş olarak penye mi kadife mi gider o ay acaba tecrübeli olan, var mı

Bende çok kararsızım henüz herhangi bir bez almadım,arkadaşım ilk 3 ay prima kullan sonra sleepye geçersin dedi, karar veremedim. Bir de primaya alışırsa yandık

Selam kizlar,
Benim bebiş iki gündür çok böyle aşağıda duruyor basınç yapıyor böyle pipi torbasına aşırı rahatsız edici yaa
Yukarı çıksın istiyorum artık göbek kısmında hareketlerini daha yoğun hissediyorum ve daha rahat oluyorum böyle biraz geriyor beni Acaba yerini çokmu seviyor

Kalsiyum eksikliği de ağrı yapabiliyor. Beslenmede süt ürünleri azsa ya da takviye yeterli değilse bebişe gidiyor kalsiyum depolardan, bize ağrı olarak dönüyor

Kalsiyum eksikliği de ağrı yapabiliyor. Beslenmede süt ürünleri azsa ya da takviye yeterli değilse bebişe gidiyor kalsiyum depolardan, bize ağrı olarak dönüyor
Sanırım ekstra olarak kalsiyum da almaya başlamam gerekiyor. Süt sevmem çok tüketmem, her gün yoğurt da yiyemiyorum bundan olmuş olabilir belki

Ayarlarına netten bakayım canım, muhtemelen düşüktür. Led ekranı silik gösteriyor bizşm makinanın.

Sanırım ekstra olarak kalsiyum da almaya başlamam gerekiyor. Süt sevmem çok tüketmem, her gün yoğurt da yiyemiyorum bundan olmuş olabilir belki
bacak ağrısını yoğun çekenlerdendim üstüne basamıyordum geceleri esnerken bacaklarıma yoğun kramplar girerdi bem de süt tüketen bir insan değilim sevmem kalsiyum aldım iki güne geçti, kesinlikle tavsiye ederim

Aynılarını yaşamışız canım resmen kalsiyum olarak ne aldın acaba?

Aynılarını yaşamışız canım resmen kalsiyum olarak ne aldın acaba?
solgarın varmış ablamda ondan aldım sen eczaneye sor belki önerdiği başka olabilir,
içtiğimde inan varya kemiklerine bacaklarıma olan hissiyatını hissediyorum bana çok iyi geldi keşke daha önce başlasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…