- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Ben oldum, biontech. Doktorunuzun yorumu tuhaf. Istanbul'da gidilebilecek en iyi prof.lardan biri yapiyor takibimi. Ondan boyle bir yorum duymadim. Biontech olmasin ne demek?Aşı olmuş muydunuz, olduysanız kaç tane ben de 4.5 aylık hamileyim dr biontech olmalısın diyor da
Butun fotograflar cok guzel de o minnosh kirmizi ayakkabili foto SAHANEEEE :) Bayildim :)Gunaydin kizlar,
Bizim bugun aycicek tarlasinda foto cekimimiz vardi27+6 dan Merhaba
Kuzu sıkma ayarını değiştirmedin yani di mi? 1000 devirde bıraksam sıkma ayarını minik hurçları cortlatır mıyım diye düşündüm deElde yıkama programında denedim serdim kurudular, sağlam gözüküyorlar ama yazını okuyunca fermuarlarını yıkamadan sonra kontrol etmediğimi hatırladım. Dur akşama kontrol edeyim de yazarım sanahiç sorma doğumu düşünmemeye çalışıyorum ama son 3 ay hızlı geçecek gibi
Ben de en son Yataş mini ninni yatağına baktım. Kalınlıkları benzer görünüyor ama twiny bir tık daha pahalı gibi. Aradaki farkı o yüzden merak etmiştim. Ben de ya twiny ya da mini ninni alıcam gibi görünüyor.Merhaba ben de Elele Madre aldım, yatağını verdiler ama çok ince bir sünger yataktı onu kullanmak istemedim o sebeple Yataş'ın Twiny yatağını aldım, arkadaşım 1 buçuk yıldır Twiny kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi herhangi bir çökme yaşamamış, bebegi de sevmiş o sebeple tercih ettim Twiny'i.
merhaba muayene ücreti nedir doktorunuzun?Ben kendi doktorumu önerebilirimMaltepe medical parkta Mehmet Akif sargın. Hem çok sakin hem de insanın telaşlandırmayan bir yapısı var. Gayet de ilgili, sorduğunuz soruları da güzel güzel cevaplıyor.
Bende çok kararsızım henüz herhangi bir bez almadım,arkadaşım ilk 3 ay prima kullan sonra sleepye geçersin dedi, karar veremedim. Bir de primaya alışırsa yandıkKızlar merhaba çok takip edemiyorum ama sanki bezlerle ilgili bir paylaşım görmüştüm hazır indirim varken ben de bir paket alayım diye düşündüm sleepy bio naturel olan mı iyi demiştiniz ? Aslnda prima premium care için en iyi diyorlar çok kararsız da kaldımkimisi de neye alışırsa öyle devam eder diyor
Doğum sigortam olduğu için ücretini bilmiyorum malesef. Ama riskli gebelik durumunuz varsa kendisini önermiyorummerhaba muayene ücreti nedir doktorunuzun?
Kalsiyum eksikliği de ağrı yapabiliyor. Beslenmede süt ürünleri azsa ya da takviye yeterli değilse bebişe gidiyor kalsiyum depolardan, bize ağrı olarak dönüyorYa kızlar bende bacak ağrısı çok oluyor, şuanda da baya ağrıyor. Aşırı rahatsız ediyor beni. Yatsam yatamıyorum kalksam halim yok zaten hiç bir şekilde. Magnezyum vitamin demir alıyorum bi sürü bi şey ama bacak ağrılarım geçmiyor. Bir gün yoksa diğer gün mutlaka oluyor. Yağmur öncesi romatizma ağrıları gibi aynı
Sanırım ekstra olarak kalsiyum da almaya başlamam gerekiyor. Süt sevmem çok tüketmem, her gün yoğurt da yiyemiyorum bundan olmuş olabilir belkiKalsiyum eksikliği de ağrı yapabiliyor. Beslenmede süt ürünleri azsa ya da takviye yeterli değilse bebişe gidiyor kalsiyum depolardan, bize ağrı olarak dönüyor
Ayarlarına netten bakayım canım, muhtemelen düşüktür. Led ekranı silik gösteriyor bizşm makinanın.Kuzu sıkma ayarını değiştirmedin yani di mi? 1000 devirde bıraksam sıkma ayarını minik hurçları cortlatır mıyım diye düşündüm de
Ben de en son Yataş mini ninni yatağına baktım. Kalınlıkları benzer görünüyor ama twiny bir tık daha pahalı gibi. Aradaki farkı o yüzden merak etmiştim. Ben de ya twiny ya da mini ninni alıcam gibi görünüyor.
bacak ağrısını yoğun çekenlerdendim üstüne basamıyordum geceleri esnerken bacaklarıma yoğun kramplar girerdi bem de süt tüketen bir insan değilim sevmem kalsiyum aldım iki güne geçti, kesinlikle tavsiye ederimSanırım ekstra olarak kalsiyum da almaya başlamam gerekiyor. Süt sevmem çok tüketmem, her gün yoğurt da yiyemiyorum bundan olmuş olabilir belki
Aynılarını yaşamışız canım resmen kalsiyum olarak ne aldın acaba?bacak ağrısını yoğun çekenlerdendim üstüne basamıyordum geceleri esnerken bacaklarıma yoğun kramplar girerdi bem de süt tüketen bir insan değilim sevmem kalsiyum aldım iki güne geçti, kesinlikle tavsiye ederim
Aç karnına yaptırdım testi sabahtancaım şekerli bişey yediysen belirli bi süre önce aniden çıkarıp aniden düşürebiliyor
solgarın varmış ablamda ondan aldım sen eczaneye sor belki önerdiği başka olabilir,Aynılarını yaşamışız canım resmen kalsiyum olarak ne aldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?