Bana da tam tersini önerdiler. İlk zamanlar değişme sıklığı daha çok maddi olarak mantıklı olsun üründe çok güzel dediler. Sonrasında da değişme sıklığı artacağı için, primada sızdırmama konusunda başarılı olduğu için daha mantıklı dediler. Tecrübeli annelerimiz bi el atıverirse konuya ne hoş olur.Bende çok kararsızım henüz herhangi bir bez almadım,arkadaşım ilk 3 ay prima kullan sonra sleepye geçersin dedi, karar veremedim. Bir de primaya alışırsa yandık
Her bezi denedi de bir prima pişik yapmadı bebeğini, sonra sleepye geçmiş bir sıkıntı yaşamadı hala ona devam ediyor. Dediğin gibi her bebekte bir değil, başka bir arkadaşım hepsini denedi bim'in bezi iyi geldi bebeğineBana da tam tersini önerdiler. İlk zamanlar değişme sıklığı daha çok maddi olarak mantıklı olsun üründe çok güzel dediler. Sonrasında da değişme sıklığı artacağı için, primada sızdırmama konusunda başarılı olduğu için daha mantıklı dediler. Tecrübeli annelerimiz bi el atıverirse konuya ne hoş olur.
İşte evet her bebek aynı değil ya malisef o yüzden stok işinden acayip korkuyorum ben ya. Arattırsak prima pişik yaptı yazan da çıkar çünkü eminim. Şans yanımızda olsunHer bezi denedi de bir prima pişik yapmadı bebeğini, sonra sleepye geçmiş bir sıkıntı yaşamadı hala ona devam ediyor. Dediğin gibi her bebekte bir değil, başka bir arkadaşım hepsini denedi bim'in bezi iyi geldi bebeğineindirimde bulursan prima stoklaycağım ben.
Ben de yarın hemen alayım yaa gerçekten fena durumdayım. Çok sağ ol canım tavsiyen içinsolgarın varmış ablamda ondan aldım sen eczaneye sor belki önerdiği başka olabilir,
içtiğimde inan varya kemiklerine bacaklarıma olan hissiyatını hissediyorum bana çok iyi geldi keşke daha önce başlasaydım
Aynen canım stok riskli olabiliyor.İşte evet her bebek aynı değil ya malisef o yüzden stok işinden acayip korkuyorum ben ya. Arattırsak prima pişik yaptı yazan da çıkar çünkü eminim. Şans yanımızda olsun
tesekkur ederim canimButun fotograflar cok guzel de o minnosh kirmizi ayakkabili foto SAHANEEEE :) Bayildim :)
Ben kullanıyorum canım memnunum ölçümleri doğru geçmişe yönelik veri de kaydediyor mi home uygulamasindan görebiliyorumKızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Olmalısın diyorBen oldum, biontech. Doktorunuzun yorumu tuhaf. Istanbul'da gidilebilecek en iyi prof.lardan biri yapiyor takibimi. Ondan boyle bir yorum duymadim. Biontech olmasin ne demek?
Evet ben de takipteydim haftalardır sürekli ve inmiyor hatta çıktı fiyatı. Yataş kampanya yaptığında da yatakları dahil etmiyor hiç. Hepsiburadanın herşeye %15indirim kodu verdiği gün aldım eşyaların hepsini neredeyse onun da iki tanesi 750civarı bi fiyata geldi çok iyi oldu. Yine öyle bir kod gelirse olur anca.Ben bir sürü park yatak söyledim eve bir sürü iade de yaptım. En son yoykoda karar kıldım. Haki rengini aldım ama rengi çok güzel bir bej aksine ve gayet kaliteli kumaşı falan.
Kuzum neden twiny tercih ettin acaba? Ben de yataş bakıyorum da hangisini alsam kararsız kaldım. Bir de bu yataş yataklar pek indirime girmiyor galiba di mi? Son dönemlerde takip etmeye başladım ama hiç hareket göremiyorum.
Ben xiaominin şarjlı el süpürgesini kullanıyorum çekiş gücünden memnunum arabada da kullanıyorum bence gayet kullanışlıHanımlar tavsiye edeceğiniz şarjlı el süpürgesi var mı?
Süt ürünlerinde süte nazaran daha çok kalsiyum oluyor zaten, maden suyunda da kalsiyum var.Sanırım ekstra olarak kalsiyum da almaya başlamam gerekiyor. Süt sevmem çok tüketmem, her gün yoğurt da yiyemiyorum bundan olmuş olabilir belki
Çok teşekkür ederim, bakacağımBen xiaominin şarjlı el süpürgesini kullanıyorum çekiş gücünden memnunum arabada da kullanıyorum bence gayet kullanışlı
Dyson aldım ben, çok memnunum. Evde de kedi var, meğer Kedi evi ele geçirmiş, fethetmiş, kendi topraklarına katmış, farkında değilmişiz, o tüyleri görünce anladıkHanımlar tavsiye edeceğiniz şarjlı el süpürgesi var mı?
insan alisinca farketmiyor , gozune de batmiyorDyson aldım ben, çok memnunum. Evde de kedi var, meğer Kedi evi ele geçirmiş, fethetmiş, kendi topraklarına katmış, farkında değilmişiz, o tüyleri görünce anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?