2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende çok kararsızım henüz herhangi bir bez almadım,arkadaşım ilk 3 ay prima kullan sonra sleepye geçersin dedi, karar veremedim. Bir de primaya alışırsa yandık
Bana da tam tersini önerdiler. İlk zamanlar değişme sıklığı daha çok maddi olarak mantıklı olsun üründe çok güzel dediler. Sonrasında da değişme sıklığı artacağı için, primada sızdırmama konusunda başarılı olduğu için daha mantıklı dediler. Tecrübeli annelerimiz bi el atıverirse konuya ne hoş olur.

Her bezi denedi de bir prima pişik yapmadı bebeğini, sonra sleepye geçmiş bir sıkıntı yaşamadı hala ona devam ediyor. Dediğin gibi her bebekte bir değil, başka bir arkadaşım hepsini denedi bim'in bezi iyi geldi bebeğine indirimde bulursan prima stoklaycağım ben.

İşte evet her bebek aynı değil ya malisef o yüzden stok işinden acayip korkuyorum ben ya. Arattırsak prima pişik yaptı yazan da çıkar çünkü eminim. Şans yanımızda olsun

Ben de yarın hemen alayım yaa gerçekten fena durumdayım. Çok sağ ol canım tavsiyen için

Benim de dizden altı romatizma gibi sızlıyor kaç gündür
Ben günde 2 bardak süt 1 kase yogurt yiyorum
Bu akşam da sırt ağrısı ani terleme VS yaşadım
Eşim korkutma beni dedi iyice heyecanlandım
Ter e engel olamıyorum üstüne rüzgar esiyor o yüzden sanırım
Allahtan bebek kıpırdadı

Kızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Ben kullanıyorum canım memnunum ölçümleri doğru geçmişe yönelik veri de kaydediyor mi home uygulamasindan görebiliyorum

Evet ben de takipteydim haftalardır sürekli ve inmiyor hatta çıktı fiyatı. Yataş kampanya yaptığında da yatakları dahil etmiyor hiç. Hepsiburadanın herşeye %15indirim kodu verdiği gün aldım eşyaların hepsini neredeyse onun da iki tanesi 750civarı bi fiyata geldi çok iyi oldu. Yine öyle bir kod gelirse olur anca.
Çok üst sekment pahalı bişeylere bakamadım 2tane olduğu için yataş hem kaliteli hem de ortalama fiyatlara sahipti. Yorumları çok okudum genel anlamda bu yataktan memnunlardı öyle karar verdim.

Kızlar merhaba 26+4 te 1 kg, 35 cm normal mi? Oğlum hep haftasından büyük gidiyordu bu kez yorum yapmadı dr

Beşiğimiz de geldi kurduk az kaldı içimi değişik bi heyecan kapladı kızlar esyalarını da yıkadım falan yaklastıkca değişik duygular içindeyim

Eklentiler

• IMG_20220823_232043.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_20220823_155223.webp
    60 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar bu akşam akıntı geldigini hissettim tuvalete sıkışıktim sonra idrar yaptıktan sonra kaşık ağrısı oldu tuvaletten kalktım biraz dolandım çamaşırımda ıslaklık hissettim baya bı beyaz su gibi akıntı vardı şimdi bu enfeksiyon mudur sumudur acaba nedir

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Sanırım ekstra olarak kalsiyum da almaya başlamam gerekiyor. Süt sevmem çok tüketmem, her gün yoğurt da yiyemiyorum bundan olmuş olabilir belki
Süt ürünlerinde süte nazaran daha çok kalsiyum oluyor zaten, maden suyunda da kalsiyum var.
Ben xiaominin şarjlı el süpürgesini kullanıyorum çekiş gücünden memnunum arabada da kullanıyorum bence gayet kullanışlı
Çok teşekkür ederim, bakacağım

Dyson aldım ben, çok memnunum. Evde de kedi var, meğer Kedi evi ele geçirmiş, fethetmiş, kendi topraklarına katmış, farkında değilmişiz, o tüyleri görünce anladık
insan alisinca farketmiyor , gozune de batmiyor ben gecen ay ev sahibi yillik kontrele gelicek die dip kose temizlik yaptim , aman allahim o mutfak dolaplarinin alt kismi hep tuy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…