2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum

Akıntı kokusuzsa umursama ama koku da beraberinde ise doktoruna danış.Ayni şeyi bir kaç kere yaşadım elim ayağım titredi su gelmesinden farksızdı gerçekten de.Amniyo sıvısı bacaklardan aşağı su dökmüş gibi oluyormuş ve dupduru olurmuş.Gectigimiz hafta fitil yazdı bana bu sorun için.İdrarda ve kanda hiç bir sorun çıkmıyor olmasına ragmen bu garip akıntıyı bitiremedik umarım siz başarırsınız.

Heer geçen gün acaba ben bu kadını nasıl uyutmasam diye debelenen bir bebem var yeminle uykuya açım aç Günaydın
ya bende dun gece uyandm karnimin ustune yattim sandm cok korktum neyse sabah baktm cok az hareket ediyor , endiselendim biraz .

Simdi burada aksam ve durmadan hareket ediyorbenide uykusuz bir gece bekliyor

ya bende dun gece uyandm karnimin ustune yattim sandm cok korktum neyse sabah baktm cok az hareket ediyor , endiselendim biraz .

Simdi burada aksam ve durmadan hareket ediyorbenide uykusuz bir gece bekliyor
Dinlenmeye almıştır kendini bu gece tam gaz devam çözdüm ben bu çocukları yeter ki anaları rahat etmesin.Hareket etmedikleri günler güç topluyorlar ki dönüşleri her defasında muhteşem oluyor Eşime dedikodusunu yazarak yapıyorum.sesli olarak yine aferim kızım aferin çocuğum olarak devam ediyorum

Heer geçen gün acaba ben bu kadını nasıl uyutmasam diye debelenen bir bebem var yeminle uykuya açım aç Günaydın
Benimkiler de gece başlıyor resmen uyuma diyorlar. Dün sürpriz bir baby shower partisinin ortasına düştüm. Güzel bi akşam geçirdim ama yoruldum, eve gelir yatarım hemen diyodum. Resmen içimden dışarı çıkmaya and içmiş gibiydiler 2 ye kadar canımı acıtacak kadar sağlu sollu giriştiler Sonuç uykusuz her gece

Beşiğimiz de geldi kurduk az kaldı içimi değişik bi heyecan kapladı kızlar esyalarını da yıkadım falan yaklastıkca değişik duygular içindeyim

Güle güle kullansın minnoş beşiği bu model mi aldın? Benim de aklım hep böyle olanlarda, ama park yatak ve büyüyen yatağı öneriyorlar, ama büyüyen yataklara hiç ısınamadım.

Evet ya uyutmuyo bu bebislerimiz sanki dogunca uyutacaklar :)) bi de senin 2 tane :)

Good morninggggg
Günaydın canım
Güle güle kullansın minnoş beşiği bu model mi aldın? Benim de aklım hep böyle olanlarda, ama park yatak ve büyüyen yatağı öneriyorlar, ama büyüyen yataklara hiç ısınamadım.
Ora benim yatak odam canım dün kurduk ben de cok sevdim 70 e 130 babycom tekerlikli yatağı alezli nevresimi yüzde yüz pamuk ben ilk oğlum da park yatak kullandım sesi beni irite ediyodu zaten kırıldı 1.5 yasına kadar yatmıstı onda ben de büyüyen sonra dan baza olan var oglumun odası atayım ama sallamıyo sabit büyüyen olanlar bi daha yatak almıyosun dediğim gibi ben ilk oglumda yanıma park yatak oda takımını da büyüyen karyola olan almıstım

Eklentiler

• IMG_20220823_232521.webp
    25 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20220823_232043.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 115
Bu canım büyüyen karyola olan herkez yeni yatak aldık sanmıstı oğlumun odası

Eklentiler

• IMG_20220824_090203.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20220824_090146.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20220824_090128.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20220824_090113.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 118
Allah kolaylık versin valla iki taneyi düşünemiyorum Eşim sabah dalga geçiyor hadi kızım kipirda dediğin günleri.ne çabuk unuttun falan diye Fakat kepçe oparatoru gibi içimizi tesecegini nereden bilelim Partinin sürpriz olması harika olmuş Hazırlık aşaması hepten yorardi seni iki bicirikla bu arada doğumuna az kaldı değil mi ? Tarih vs verdi mi doktor

Sizde kasik ağrısı vs varmı bende kaşık ağrısı belime vuruyor enfeksiyon mu var acaba doktora gidicem evet insan korkuyor ya

Sizde kasik ağrısı vs varmı bende kaşık ağrısı belime vuruyor enfeksiyon mu var acaba doktora gidicem evet insan korkuyor ya
Kasık ağrısı yok bende yalnızca akıntı şeklinde.Enfeksiyondur büyük ihtimal tahlilde çıkar sizdeki belirtiler belirgin çünkü.Bende iki haftada bir tahlil veriyorum hiç birşey çıkmadi.Koku olduğunu bildirin ki doğal olan akıntı ile karıştırmasin

Biz de yatağımızın yanına ikeanın ahşap beşiklerinden aldık bu boylarda. Gittiği yere kadar kullanır sonrasına bakarız artık Benim karnımı oyuyolar sanırım, kafaları solda altlı üstlü ayakları sağda. Sağ ve sol darbeleri çok farklı kafayla girişince matkapla deliyolar gibi Valla sağolsun iş arkadaşlarım ayarlamış kızkardeşlerimi de davet etmişler açık hava çayır çimen bi mekanda çok güzeldi Bi de bi dünya hediye geldi, yeğenimden gelen dünya kadar eşya var bu haftasonu full yıkama ütülemece Bugün kontrolüm var canım bakalım hastane içi ne diyecek doktorum nerde olacak. Ekimin ilk haftası planlıyor doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…