Öyle yaptım bakalım denemeye değer hep aklımda premium care vardı ama bu ünlüler instamomlar bile bunu kullanıyor neden bir şans vermeyeyim dedimFiyat iyi ise 2 paket al canım, kullanılır muhakkak en kötü bebiş hediyesi olur olmadı satılır dolaptan falan
Benimde hep 1 hafta 10 gün önden gidiyordu 26+5 te 1030 gram çıktı doktor gayet iyi dedi gelişimiKızlar merhaba 26+4 te 1 kg, 35 cm normal mi? Oğlum hep haftasından büyük gidiyordu bu kez yorum yapmadı dr
canim benm yoruldugum gunlerde oluyor. Ayakta cok durduysam fln oluyorKizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum
Akıntı kokusuzsa umursama ama koku da beraberinde ise doktoruna danış.Ayni şeyi bir kaç kere yaşadım elim ayağım titredi su gelmesinden farksızdı gerçekten de.Amniyo sıvısı bacaklardan aşağı su dökmüş gibi oluyormuş ve dupduru olurmuş.Gectigimiz hafta fitil yazdı bana bu sorun için.İdrarda ve kanda hiç bir sorun çıkmıyor olmasına ragmen bu garip akıntıyı bitiremedik umarım siz başarırsınız.Kızlar bu akşam akıntı geldigini hissettim tuvalete sıkışıktim sonra idrar yaptıktan sonra kaşık ağrısı oldu tuvaletten kalktım biraz dolandım çamaşırımda ıslaklık hissettim baya bı beyaz su gibi akıntı vardı şimdi bu enfeksiyon mudur sumudur acaba nedir
ya bende dun gece uyandm karnimin ustune yattim sandm cok korktum neyse sabah baktm cok az hareket ediyor , endiselendim biraz .Heer geçen gün acaba ben bu kadını nasıl uyutmasam diye debelenen bir bebem var yeminle uykuya açım açGünaydın
Dinlenmeye almıştır kendini bu gece tam gaz devamya bende dun gece uyandm karnimin ustune yattim sandm cok korktum neyse sabah baktm cok az hareket ediyor , endiselendim biraz .
Simdi burada aksam ve durmadan hareket ediyorbenide uykusuz bir gece bekliyor
Benimkiler de gece başlıyor resmen uyuma diyorlar. Dün sürpriz bir baby shower partisinin ortasına düştüm. Güzel bi akşam geçirdim ama yoruldum, eve gelir yatarım hemen diyodum. Resmen içimden dışarı çıkmaya and içmiş gibiydiler 2 ye kadar canımı acıtacak kadar sağlu sollu giriştilerHeer geçen gün acaba ben bu kadını nasıl uyutmasam diye debelenen bir bebem var yeminle uykuya açım açGünaydın
Beşiğimiz de geldi kurdukaz kaldı içimi değişik bi heyecan kapladı kızlar esyalarını da yıkadım falan yaklastıkca değişik duygular içindeyim
Ay normaldir o zaman dimi canim ben yormadm ama cok yuruyus yaptm bu aralar .Bebis kiziyo demekki :)canim benm yoruldugum gunlerde oluyor. Ayakta cok durduysam fln oluyor
Evet ya uyutmuyo bu bebislerimiz sanki dogunca uyutacaklar :)) bi de senin 2 tane :)Benimkiler de gece başlıyor resmen uyuma diyorlar. Dün sürpriz bir baby shower partisinin ortasına düştüm. Güzel bi akşam geçirdim ama yoruldum, eve gelir yatarım hemen diyodum. Resmen içimden dışarı çıkmaya and içmiş gibiydiler 2 ye kadar canımı acıtacak kadar sağlu sollu giriştilerSonuç uykusuz her gece
Günaydın canımGood morninggggg
Ora benim yatak odam canım dün kurdukGüle güle kullansın minnoşbeşiği bu model mi aldın? Benim de aklım hep böyle olanlarda, ama park yatak ve büyüyen yatağı öneriyorlar, ama büyüyen yataklara hiç ısınamadım.
Bu canım büyüyen karyola olan herkez yeni yatak aldık sanmıstıGüle güle kullansın minnoşbeşiği bu model mi aldın? Benim de aklım hep böyle olanlarda, ama park yatak ve büyüyen yatağı öneriyorlar, ama büyüyen yataklara hiç ısınamadım.
Allah kolaylık versin valla iki taneyi düşünemiyorumBenimkiler de gece başlıyor resmen uyuma diyorlar. Dün sürpriz bir baby shower partisinin ortasına düştüm. Güzel bi akşam geçirdim ama yoruldum, eve gelir yatarım hemen diyodum. Resmen içimden dışarı çıkmaya and içmiş gibiydiler 2 ye kadar canımı acıtacak kadar sağlu sollu giriştilerSonuç uykusuz her gece
Sizde kasik ağrısı vs varmı bende kaşık ağrısı belime vuruyor enfeksiyon mu var acaba doktora gidicem evet insan korkuyor yaAkıntı kokusuzsa umursama ama koku da beraberinde ise doktoruna danış.Ayni şeyi bir kaç kere yaşadım elim ayağım titredi su gelmesinden farksızdı gerçekten de.Amniyo sıvısı bacaklardan aşağı su dökmüş gibi oluyormuş ve dupduru olurmuş.Gectigimiz hafta fitil yazdı bana bu sorun için.İdrarda ve kanda hiç bir sorun çıkmıyor olmasına ragmen bu garip akıntıyı bitiremedik umarım siz başarırsınız.
Bu canım büyüyen karyola olan herkez yeni yatak aldık sanmıstıoğlumun odası
Kasık ağrısı yok bende yalnızca akıntı şeklinde.Enfeksiyondur büyük ihtimal tahlilde çıkar sizdeki belirtiler belirgin çünkü.Bende iki haftada bir tahlil veriyorum hiç birşey çıkmadi.Koku olduğunu bildirin ki doğal olan akıntı ile karıştırmasinSizde kasik ağrısı vs varmı bende kaşık ağrısı belime vuruyor enfeksiyon mu var acaba doktora gidicem evet insan korkuyor ya
Biz de yatağımızın yanına ikeanın ahşap beşiklerinden aldık bu boylarda. Gittiği yere kadar kullanır sonrasına bakarız artıkGünaydın canım
Ora benim yatak odam canım dün kurdukben de cok sevdim 70 e 130 babycom tekerlikli yatağı alezli nevresimi yüzde yüz pamuk ben ilk oğlum da park yatak kullandım sesi beni irite ediyodu zaten kırıldı 1.5 yasına kadar yatmıstı onda ben de büyüyen sonra dan baza olan var oglumun odası atayım ama sallamıyo sabit büyüyen olanlar bi daha yatak almıyosun dediğim gibi ben ilk oglumda yanıma park yatak oda takımını da büyüyen karyola olan almıstım
Benim karnımı oyuyolar sanırım, kafaları solda altlı üstlü ayakları sağda. Sağ ve sol darbeleri çok farklı kafayla girişince matkapla deliyolar gibiAllah kolaylık versin valla iki taneyi düşünemiyorumEşim sabah dalga geçiyor hadi kızım kipirda dediğin günleri.ne çabuk unuttun falan diye Fakat kepçe oparatoru gibi içimizi tesecegini nereden bilelim Partinin sürpriz olması harika olmuş Hazırlık aşaması hepten yorardi seni iki bicirikla bu arada doğumuna az kaldı değil mi ? Tarih vs verdi mi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?