2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dyson aldım ben, çok memnunum. Evde de kedi var, meğer Kedi evi ele geçirmiş, fethetmiş, kendi topraklarına katmış, farkında değilmişiz, o tüyleri görünce anladık
Ay ben de istiyorum hangi modeli sizdeki? Bizde de kedi var maşallah kısa tüylü ama o tüyler her yerde robot süpürge var, koltuk için de küçül el süpürgem var ama yeterince temizlemiyor gibi geliyor

Ay ben de dün gece yeter bir dur dedim ama içimden sonra üzüldüm tamam kızım sen içerde oyna, yüz mutlu ol dedim

Daha yıkayıp ütüleme bir de çanta hazırlama fasli var değil mi bende haftaya çantayı hazırlamayı ve evi dip köşe temizlemeyi planliyorum çok korkuyorum erken doguracagim diye bu kadar panik olacağımı dusunmemistim Açık hava nasıl iyi gelmiştir sana bebeler enerji toplamıştır orada Hediye kıyafet guzellll almak zorunda olmadığımiz herşey biz bu ara
Ekimde doğurman iyi olcak o zaman normal doğumların dan 3/4 hafta evvel gelecekler o zaman değil mi ?

Sizde kasik ağrısı vs varmı bende kaşık ağrısı belime vuruyor enfeksiyon mu var acaba doktora gidicem evet insan korkuyor ya
Benim de kaşık ağrım var sol tarafım da ama belim de ağrı yok. İlk hamile kaldığım zamanda aynı yer ağrırdı. Anacak sürekli bir ağrı değil ara ara gelip gidiyor

Ay ben de dün gece yeter bir dur dedim ama içimden sonra üzüldüm tamam kızım sen içerde oyna, yüz mutlu ol dedim
Valla ben geçen haftalarda karnıma vuruyordum hafif hafif bu hafta biraz vurunca daha da dellleniyo yeni bir güncellemeye girdik ama ne güncellemesi bilemiyorum kendilerine oparator gibi karnimizda yer açıyorlar zaar

Valla ben geçen haftalarda karnıma vuruyordum hafif hafif bu hafta biraz vurunca daha da dellleniyo yeni bir güncellemeye girdik ama ne güncellemesi bilemiyorum kendilerine oparator gibi karnimizda yer açıyorlar zaar
Sağa dönüyorum pıt pıt sola dönüyorum pıt pıt e diyorum kızım ne istiyorsun canları sıkılıyor herhalde bizimle oynuyorlar

Dyson aldım ben, çok memnunum. Evde de kedi var, meğer Kedi evi ele geçirmiş, fethetmiş, kendi topraklarına katmış, farkında değilmişiz, o tüyleri görünce anladık
Gezen süpürge de istiyorum ikisinin fiyatı düşünülürse, Dyson'la birlikte belimi bükebilir
Çok güzelmiş geniş geniş ferah. Büyüyen mantıklı tabi, ama benim içimde şu beşikler çok kaldı heves olarak. Bakalım neye karar veririm
Benim de çok hevesim vardı ahşap beşiklere, çok övseler de park yatak alasım hiç yoktu. Gözümü karartıp beğendiğim ahşap beşiği aldım, içimde kalmasın dedim.

Sağa dönüyorum pıt pıt sola dönüyorum pıt pıt e diyorum kızım ne istiyorsun canları sıkılıyor herhalde bizimle oynuyorlar
Ay sağlıkla dogsunlar da ananelere babannelere satıp uyuyalım artık.Su dünyada tek zayıf noktam kaliteli uykudur o olmayınca kendimi yasamis hissetmiyorum Bir de 3 sene böyle düşünemiyorum

Sanırım ben de hevesim için onu alacağım

Ay ben de istiyorum hangi modeli sizdeki? Bizde de kedi var maşallah kısa tüylü ama o tüyler her yerde robot süpürge var, koltuk için de küçül el süpürgem var ama yeterince temizlemiyor gibi geliyor

V15 aldık biz, sert zemin için olan başlığında lazer ışık vardı, çok net gösteriyor tozları diye onu tercih ettik. Ama dyson çekiş gücü tüm modellerinde iyidir. Tavsiye ederim.

Çok güzelmiş geniş geniş ferah. Büyüyen mantıklı tabi, ama benim içimde şu beşikler çok kaldı heves olarak. Bakalım neye karar veririm
İçinden ne geliyorsa oyle ne istiyosan onu al canım
Aynen canım ben de sonra yine oglumun tarafına benzeyen baza bulamazsam aynından yaptırıp koycam
Sanırım ben de hevesim için onu alacağım
Anne tavsiyelerinde görmüştüm ben de bu beşiği kaydettim bi daha yaparsam diye Allah da nasip etti park yataga oglumdan irite oldum zaten

Ay sağlıkla dogsunlar da ananelere babannelere satıp uyuyalım artık.Su dünyada tek zayıf noktam kaliteli uykudur o olmayınca kendimi yasamis hissetmiyorum Bir de 3 sene böyle düşünemiyorum
Sorma sorma ben de uykuya çok düşkünümdür. Kaç zamandır ama kaliteli uyku haram oldu Allah can sağlığı versin de artık napalım dayanıcaz

Kızlar selam,
Ablam ve arkadaşlarımın doğumdan ve emzirdikren sonra göğüsleri çok küçüldü ve sarktı kötü bir görüntü oluştu. Bunu önlemenin bir yolu var mı? hem küçülmemesi hem sarkmaması için

Kizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum
sancı değil ama toplanma bende de oluyor. göbeğimin yan tarafına sanki poposunu dayayıp dikleştiriyor 30 saniye sonra falan gevşiyor. göğüs altında toplanma ve ağrı olursa acile git demişti doktorum

Pazartesi gecesi öyle bir hareket, kendini dışarı doğru itme vardı ki sancı mı bu,kasılma mı korkusundan dün buradaki kadın doğumcuya gittim efenim sağdaki kızımız sola, soldaki oğlumuz sağa geçmeyi tercih etmiş o arada da analarının canı yanar falan düşünmemişler. Bu hafta cidden benimkilere bir güncelleme gelmiş dediğin gibi dün akşamda durmadılar ama alışıcaz Kübra dedim yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…