Ay ben de istiyorum hangi modeli sizdeki? Bizde de kedi var maşallah kısa tüylü ama o tüyler her yerdeDyson aldım ben, çok memnunum. Evde de kedi var, meğer Kedi evi ele geçirmiş, fethetmiş, kendi topraklarına katmış, farkında değilmişiz, o tüyleri görünce anladık
Ay ben de dün gece yeter bir dur dedim ama içimdenDinlenmeye almıştır kendini bu gece tam gaz devamçözdüm ben bu çocukları yeter ki anaları rahat etmesin.Hareket etmedikleri günler güç topluyorlar ki dönüşleri her defasında muhteşem oluyor Eşime dedikodusunu yazarak yapıyorum.sesli olarak yine aferim kızım aferin çocuğum olarak devam ediyorum
Daha yıkayıp ütüleme bir de çanta hazırlama fasli var değil miBiz de yatağımızın yanına ikeanın ahşap beşiklerinden aldık bu boylarda. Gittiği yere kadar kullanır sonrasına bakarız artık
Benim karnımı oyuyolar sanırım, kafaları solda altlı üstlü ayakları sağda. Sağ ve sol darbeleri çok farklı kafayla girişince matkapla deliyolar gibiValla sağolsun iş arkadaşlarım ayarlamış kızkardeşlerimi de davet etmişler açık hava çayır çimen bi mekanda çok güzeldi Bi de bi dünya hediye geldi, yeğenimden gelen dünya kadar eşya var bu haftasonu full yıkama ütülemece Bugün kontrolüm var canım bakalım hastane içi ne diyecek doktorum nerde olacak. Ekimin ilk haftası planlıyor doğumu
Benim de kaşık ağrım var sol tarafım da ama belim de ağrı yok. İlk hamile kaldığım zamanda aynı yer ağrırdı. Anacak sürekli bir ağrı değil ara ara gelip gidiyorSizde kasik ağrısı vs varmı bende kaşık ağrısı belime vuruyor enfeksiyon mu var acaba doktora gidicem evet insan korkuyor ya
Valla ben geçen haftalarda karnıma vuruyordum hafif hafif bu hafta biraz vurunca daha da dellleniyoAy ben de dün gece yeter bir dur dedim ama içimdensonra üzüldüm tamam kızım sen içerde oyna, yüz mutlu ol dedim
Sağa dönüyorum pıt pıt sola dönüyorum pıt pıt e diyorum kızım ne istiyorsunValla ben geçen haftalarda karnıma vuruyordum hafif hafif bu hafta biraz vurunca daha da dellleniyoyeni bir güncellemeye girdik ama ne güncellemesi bilemiyorum kendilerine oparator gibi karnimizda yer açıyorlar zaar
Gezen süpürge de istiyorum ikisinin fiyatı düşünülürse, Dyson'la birlikte belimi bükebilirDyson aldım ben, çok memnunum. Evde de kedi var, meğer Kedi evi ele geçirmiş, fethetmiş, kendi topraklarına katmış, farkında değilmişiz, o tüyleri görünce anladık
Benim de çok hevesim vardı ahşap beşiklere, çok övseler de park yatak alasım hiç yoktu. Gözümü karartıp beğendiğim ahşap beşiği aldım, içimde kalmasın dedim.Çok güzelmişgeniş geniş ferah. Büyüyen mantıklı tabi, ama benim içimde şu beşikler çok kaldı heves olarak. Bakalım neye karar veririm
Ay sağlıkla dogsunlar da ananelere babannelere satıp uyuyalım artık.Su dünyada tek zayıf noktam kaliteli uykudur o olmayınca kendimi yasamis hissetmiyorumSağa dönüyorum pıt pıt sola dönüyorum pıt pıt e diyorum kızım ne istiyorsuncanları sıkılıyor herhalde bizimle oynuyorlar
Gezen süpürge de istiyorum ikisinin fiyatı düşünülürse, Dyson'la birlikte belimi bükebilir
Benim de çok hevesim vardı ahşap beşiklere, çok övseler de park yatak alasım hiç yoktu. Gözümü karartıp beğendiğim ahşap beşiği aldım, içimde kalmasın dedim.
Ay ben de istiyorum hangi modeli sizdeki? Bizde de kedi var maşallah kısa tüylü ama o tüyler her yerderobot süpürge var, koltuk için de küçül el süpürgem var ama yeterince temizlemiyor gibi geliyor
Gece uykusundan uyandirilmak hoşuna gidiyordu haUykular haram oldu zaten ama tekmeleri çok hoşuma gidiyor asla şikayetçi değilim :)
İçinden ne geliyorsa oyle ne istiyosan onu al canımÇok güzelmişgeniş geniş ferah. Büyüyen mantıklı tabi, ama benim içimde şu beşikler çok kaldı heves olarak. Bakalım neye karar veririm
Aynen canım ben de sonra yine oglumun tarafına benzeyen baza bulamazsam aynından yaptırıp koycamBiz de yatağımızın yanına ikeanın ahşap beşiklerinden aldık bu boylarda. Gittiği yere kadar kullanır sonrasına bakarız artık
Benim karnımı oyuyolar sanırım, kafaları solda altlı üstlü ayakları sağda. Sağ ve sol darbeleri çok farklı kafayla girişince matkapla deliyolar gibiValla sağolsun iş arkadaşlarım ayarlamış kızkardeşlerimi de davet etmişler açık hava çayır çimen bi mekanda çok güzeldi Bi de bi dünya hediye geldi, yeğenimden gelen dünya kadar eşya var bu haftasonu full yıkama ütülemece Bugün kontrolüm var canım bakalım hastane içi ne diyecek doktorum nerde olacak. Ekimin ilk haftası planlıyor doğumu
Anne tavsiyelerinde görmüştüm ben de bu beşiği kaydettim bi daha yaparsam diye Allah da nasip etti park yataga oglumdan irite oldum zatenSanırım ben de hevesim için onu alacağım
Sorma sorma ben de uykuya çok düşkünümdür. Kaç zamandır ama kaliteli uyku haram olduAy sağlıkla dogsunlar da ananelere babannelere satıp uyuyalım artık.Su dünyada tek zayıf noktam kaliteli uykudur o olmayınca kendimi yasamis hissetmiyorumBir de 3 sene böyle düşünemiyorum
Günaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
sancı değil ama toplanma bende de oluyor. göbeğimin yan tarafına sanki poposunu dayayıp dikleştiriyor 30 saniye sonra falan gevşiyor. göğüs altında toplanma ve ağrı olursa acile git demişti doktorumKizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum
Pazartesi gecesi öyle bir hareket, kendini dışarı doğru itme vardı ki sancı mı bu,kasılma mı korkusundan dün buradaki kadın doğumcuya gittimValla ben geçen haftalarda karnıma vuruyordum hafif hafif bu hafta biraz vurunca daha da dellleniyoyeni bir güncellemeye girdik ama ne güncellemesi bilemiyorum kendilerine oparator gibi karnimizda yer açıyorlar zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?